Gość: Maki IP: *.crowley.pl 12.05.06, 10:28 czy ktos tam z Was był ?a moze jest? Jak tam znalezc prace? Mam uprawnienia na wózek widłowy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mwaruwari Re: praca w Crewe IP: *.autocom.pl 12.05.06, 10:45 Pracę znajduje się zasadniczo: - dzięki znajomościom (na to w Anglii nie ma co liczyć, chyba, ze pracują już tam znajomi Polacy) - dzięki kwalifikacjom (będziesz musiał zrobić "dodatkowy kurs" dający Ci uprawnienia GB) - ale przede wszystkim pracę zdobywa sie dzieki olejowi w głowie, i temu że ma się łeb na karku. Zatem trochę własnej inicjatywy i powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maki Re: praca w Crewe IP: *.crowley.pl 12.05.06, 11:03 zawsze to jakies słowa pocieszenia.Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mwaruwari Re: praca w Crewe IP: *.autocom.pl 12.05.06, 11:09 konkretniej ? www.yell.co.uk w polu "search for" wpisujesz "recruitment", w polu "located in" wpisujesz "crewe" lub "cheshire" :). I wchodzisz po kolei na wszystkie strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maki Re: praca w Crewe IP: *.crowley.pl 12.05.06, 12:53 dzięki,szukam pracy dla kogoś ,kto tam już jest i nie może sobie poradzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomaszeko Re: praca w Crewe IP: 82.108.110.* 12.05.06, 14:29 Wspolczuje, ale trafil do regionu z najwiekszym bezrobociem! Ja mieszkam w Stoke-on-Trent - fabryki produkujace ceramike poupadaly albo pozwalnialy 75-80 % ludzi i efektem tego jest tutejsza sytuacja na rynku pracy. Moja zona nie znalazla tu pracy przez 4 miesiace a szukala naprawde wszedzie i czegokolwiek. Mimo wszystko powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maki Re: praca w Crewe IP: *.crowley.pl 12.05.06, 14:32 to moze powinien sie przeniesc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maki Re: praca w Crewe IP: *.crowley.pl 12.05.06, 14:32 jesli tak to gdzie najlepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apollo77 Re: praca w Crewe IP: *.server.ntli.net 12.05.06, 15:32 pod uwage tez wez fakt ze w Crewe jest jeden z najwyzszych odsetkow Polakow. Podobno Polacy stanowia juz 6% tamtejszej spolecznosci. A gdzie sie przeniesc? Trudne pytanie - w Anglii ne ma juz "latwych" miejsc. Wszystko zalezy od tego jak dana osoba zna jezyk i jakie ma kwalifikacje Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś