sting2006 24.05.06, 15:51 16.06 Londyn Wschodni :) Jadę z dziewczyną, dzisiaj otrzymaliśmy propozycję :) Czy ktoś również dostał ofertę wyjazdu w tym dniu ?! :) Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
industrialusagi Re: London Bejbe :) 24.05.06, 16:06 a hostel czy domek Tesco? Kiedy była rozmowa? Jak dlogo trwala rekrotacja? Jakie waronki finansowe (koszta wyjazdu)? Odpowiedz Link Zgłoś
sting2006 Re: London Bejbe :) 24.05.06, 16:19 Hostel :) Rozmowa była na początku maja, cała rekrutacja ok 10dni :) Co do reszty to się dowiemy jak dostaniemy listy. Odpowiedz Link Zgłoś
industrialusagi Re: London Bejbe :) 24.05.06, 16:26 z zoną dokładnie na cos takiego polujemy , chetnie londek lub jakie kolwiek inne miasto spore ;) Teraz jeszce malzonka tylko musi sie obronic i chcemy lecieć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piterkorny Re: London Bejbe :) 25.05.06, 09:28 Hey, przed 10 minutami dostałem tesh ofertę na wschodni Londyn (dokładnej nazwy z wrażenia nie pamiętam!!!) Także jest nas już dwójka!!! :D i możemy sobie przyklasnąć. Jestem w podobnej sytuacji jak dziewczyna industrialusagi - 14 czerwca mam obronę na uniwerku :0 Podaj może sting jakieś namiary na "gazetowego" maila lub na forum, to sobie "pogadamy". Do zobaczenia 9 czerwca w Krakowie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sting2006 Re: London Bejbe :) 25.05.06, 09:54 No jest nas trzech, bo jeszcze moja dziewczyna :) Też dokładnie gdzie nie wiemy ale na pewno wschodni Londyn :) Reszte się dowiemy jak przyjdą listy. Mój mailik gazetowy : sting2006@gazeta.pl Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
sting2006 Re: London Bejbe :) 26.05.06, 14:53 Dostaliśmy dzisiaj listy. Jedziemy dokładnie do TescoExtra w Londynie, Romford Essex Pracuje ktosik tam ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
piterkorny Re: London Bejbe :) 26.05.06, 18:42 hey, wejdź na maps.google.co.uk/maps i wpisz Goodmayes, pierwsza lokalizacja to nasz "rewir" - kliknij na zdjęcia satelitarne, store tesco i gigantyczny parking widać jak na dłoni - ładna okolica :D tesh dostałem już list propozycyjny, stawki nie najgorsze, ale spodziewałem się lepszych :D Odpowiedz Link Zgłoś