Dodaj do ulubionych

Jak o nas pisza Anglicy?

IP: *.bulldogdsl.com 25.05.06, 15:57
Potrzebuje opinii, artykulow, statystyk w jezyku angielskim o Polakach w anglii od II wojny swiatowej. Potrzebuje tego do dosyc obszernego referatu, wiec im wiecej tym lepiej.
jezeli cos macie prosze dajcie mi link albo namiary, bo zaczynam juz troche bladzic...
Z gory dziekuje - na wszelki wypadek moj mail manon_sun@o2.pl.
Obserwuj wątek
    • Gość: ghrom Re: Jak o nas pisza Anglicy? IP: *.static.dsl.as9105.com 25.05.06, 16:01
      Nie chce cie martwic, ale google twoim przyjacielem.

Porady dla emigrujacych do UK

• Gość: Ursula Re: Jak o nas pisza Anglicy? IP: *.bulldogdsl.com 25.05.06, 16:15
        Google to juz od dawna jest moim przyjacielem, ale czas na oddanie pracy mi sie konczy, landlord sprzedaje nasze mieszkanie, a moj szef wyjechal sobie na Floryde zostawiajac mi cale biuro pod opieka...no i du... zaczyna sie palic nieco :)
    • Gość: heh,moze tak widza Wizerunek Polski: dwie gęsi i ich pastuch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 16:10
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3368758.html
      • Gość: ghrom Re: Wizerunek Polski: dwie gęsi i ich pastuch IP: *.static.dsl.as9105.com 25.05.06, 16:22
        Buehehehe, ale jaja :D I do tego gesie :DDD

Porady dla emigrujacych do UK

• Gość: Ursula Re: Wizerunek Polski: dwie gęsi i ich pastuch IP: *.bulldogdsl.com 25.05.06, 16:30
        Masz racje to smieszne, ale z drugiej strony troche glupio mi sie msiac... :/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka