Dodaj do ulubionych

ladne i brzydcy

28.06.06, 18:10
dlaczego polki sa zazwyczaj(!) ladne , szczuple a polacy brzydcy-grube karki,
brzuchaci, ogolone paly, zakazane geby?
Nie mialam w planach urazic nikogo...pewnie tutaj na forum sa sami
przystojni :-) ale generalnie tak prezentuje sie typowy polish boy w Londynie
Obserwuj wątek
    • jot-23 Re: ladne i brzydcy 28.06.06, 18:21
      polki nie sa takie znowu "ladne" ... ich glownym atutem, jak sama napisalas
      jest "szczuplosc" , na zachodzie , w krajach anglosaskich w szczegolnosci to
      juz jest bardzo duzo! wiekszasc polek to okragle glowy, brzydka cera, sianowate
      wlosy, plaskie pupy, brzydki biust...no i glowna wada --> okropne charaktery,
      klotliwe, zarozumiale, uparte jedze :)
      • Gość: born_to_make_Uhapy Re: ladne i brzydcy IP: *.crowley.pl 28.06.06, 18:48
        j23 napisales dzisiaj w watku Angielka na żonę:

>odpowiedz jest prosta, polacy nie maja zadnych atutow na samczym rynku,
        plaskie
        >rumiane geby, zero kasy, brak jezyka... sa bez szans, kobiety nie sa o wiele
        >lepsze ale, ze wzgledu na mechanizm dobierania par (kobieta - pasywna , facet
        >aktywny) przynajmniej moga sie "wylozyc".

odpowiadam tutaj bo to sie jakos bardzoe wiaze z tym co napisala mia007 (007 -
        tez agentka ?) :)

j23 to nieprawda, polacy maja szanse i u ukrainki angielki i Francuzki
        a jak masz mało kasy to wystarczy troche klasy bo dziewczyny lubia tez pewnych
        siebie silnych i nonszalancje a szukaja najlepszych genow dla swoich dzieci
        kobiety nigdy nie są pasywne one dobrze wedzą co chcą i tak ściemniaja zebys
        tak myslal ze taka cnotka pasywna jest i nie chce ale to widac np w jej
        zachowoniu i minimalnie za długo przytrzymanym na tobie spojrzeniu i wtedy
        idziesz jak po swoje nawet jak jest eskimoska, taka gra
        zagadaj z jakim bardziej doświadczonym kolegom on ci to wszystko rozrysuje bo
        na forum nie moge wszystkiego wytlumaczyc, są też seksulogowie nie ma sie czego
        stary wstydzic a polki sa boskie takie 20stki sie do mnie usmiechaja na tym
        upale ze mi staje chociaz costam wypilem

pozdrawiam upalnie
      • Gość: emem Re: ladne i brzydcy IP: *.range81-158.btcentralplus.com 29.06.06, 19:51
        No tak,dziewczyno.Otworz oczy dobrze.Popatrz na wspanialych Angoli.Chude
        karki,szczupli,nie pija piwa i wogole,gdzie polish boys do nich
      • Gość: Looby loo Re: ladne i brzydcy IP: *.adsl.supanet.net.uk 29.06.06, 22:21
        Cos w tym jest, bo ja Polki w UK poznaje wlasnie po zniszczonej cerze i
        wlosach. Brytyjki fakt, szczuple nie sa, ani piekne, ale cere maja zwykle
        ladna i gladka. Nie wiem, dlaczego Polki akurat maja taka kiepska cere, moze
        dlatego, ze duzo wiecej pali papierosy. A zniszczone wlosy to chyba wynik
        nalogowego farbowania wlosow domowym sposobem.
      • Gość: VOLLMOND Re: ladne i brzydcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 21:55
        polki zawsze były, są i będą ładne.. a co do polaków.. niewiem jak inni ale ja
        niejestem łysy, brzuchaty, napakowany itp:)
    • kicior99 Re: ladne i brzydcy 28.06.06, 18:34
      nie zauwazyles ze Anglicy sa dokladnie na odwrot - calkiem przystojni faceci i
      cala masa babonow?
      • mia007 Re: ladne i brzydcy 28.06.06, 18:37
        ale u nas Polakow to jest jakos dziwne...w sumie geny zbytnio sie nie mieszaja,
        malo obcej krwi w naszym spoleczenstwie a takie rozbierznosci w urodzie
        • kicior99 Re: ladne i brzydcy 28.06.06, 18:44
          weez pod uwage ze to co piszesz dotyczy wiekszosci spoleczenstw europejskich -
          Skandynawow, poludniowcow itp. Zdecydowana wiekszosc malzenstw zawierana jest
          miedzy osobami przynalezacymi do tego samego narodu (nie lubie tego slowa ale
          tu ma swe uzasadnienie). W Anglii jest jeszcze gorzej =) Zauwaz jak czesto sie
          tu powtarzaja nazwiska, co swiadczy m.in. o rozmnazaniu sie w obrebie tych
          samych klanow (w procesie historycznym rzecz jasna) i nigdzie indziej jak
          wlasnie tu, geny tlumacza male rozbieznosci. Wez jednak pod uwage ze Polska nie
          byla nigdy do konca zamknieta a wielosc narodowoscoiwa w II RP. jest truizmam.
          Dlatego takie zroznicowanie.
          • Gość: palejo Re: ladne i brzydcy IP: *.server.ntli.net 28.06.06, 22:56
            No nie tylko to Kicior. Dodac nalezy najazdy Mongolow, Turkow, Rosjan, Niemcow,
            Szwedow, Ukraincow. Jestesmy genetyczna mieszanka.
            pozdro
            • Gość: Jaro Re: ladne i brzydcy IP: *.server.ntli.net 29.06.06, 11:54
              Oprocz najazdow byly tez wycieczki do Turcji, Libii i Maroka :)
      • cafe_justysia Re: ladne i brzydcy 29.06.06, 11:53
        Zauważyłam,że faceci są fajni w UK,szczególnie na imprezach w klubach,są
        extra!!!
        Angielki-w mojej restauracji często są w weekendy wieczorki panieńskie ipowiem
        Wam,że nie ma wtedy nikogo głośniejszego na sali niż one :) A ich ubiór-no
        comment...
    • Gość: Zenek Re: ladne i brzydcy IP: *.bulldogdsl.com 28.06.06, 22:59
      Bardzo przepraszam, ale pomimo twoich disklajmerów muszę się zareklamować. Otóż
      jestem szczupłym, atletycznie zbudowanym mężczyzną w średnim wieku.
      ...i mam ładnie wyrzeźbionego.
      • Gość: Zenek Re: ladne i brzydcy IP: *.bulldogdsl.com 28.06.06, 23:00
        A Polki są rzeczywiście fantastyczne.
        • Gość: mia007 Re: ladne i brzydcy IP: *.bulldogdsl.com 29.06.06, 00:16
          zenek mialam na mysli wiekszosc nie wszystkich :-)))
    • Gość: ugly Re: ladne i brzydcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 09:01
      dobrze ujelas ze sa zazwyczaj ladne jak i wiekszosc jest brzydkich .I jak sama
      napisalas ze tak jest w Londynie wiec tyle wiesz co nic.

druga sprawa widac ze musisz sie podbudowac piszac tego posta
      • Gość: mia007 Re: ladne i brzydcy IP: 194.205.246.* 29.06.06, 11:49
        tak podbudowalam sie ....:-))) czuje sie lepiej:-)))
    • kolega.costek Re: ladne i brzydcy 30.06.06, 00:12
      Nie mialam w planach urazic nikogo...pewnie tutaj na forum sa sami
      przystojni :-) ale generalnie tak prezentuje sie typowy polish boy w Londynie

ha ha ha ha ha ha
      ale mnie ubawilas !!!
      polki sa ladne moze 1 procent!
      przyjedz do ameryki poludniowej i srodkowej a zobaczysz co to sa ladne
      dziewczyny i nie zapomnji zabrac papierowej torby z otworami na oczy ktora sobie
      zalozysz na glowe.
      tez kiedys myslalem ze polki sa nienajgorsze ale od kiedy przebywam w ameryce
      poludniowej to calkowicie zmienilem zdanie!
      he he polki ladne !
      • Gość: Stefan Re: ladne i brzydcy IP: 213.202.191.* 30.06.06, 16:48
        Do roboty tam pojechales, Kostek?
    • Gość: Nostri Re: brzydkie i brzydcy - www.egiert.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 00:17
      jw
    • Gość: hermenegilda_zenia Re: ladne i brzydcy IP: 213.192.80.* 30.06.06, 10:23
      Taaa, Ameryka Południowa i Środkowa - cóż można spotkać urodziwe, tyle że
      trudno taką bez przeszłości w gabinecie chirurga plastycznego. Brazylia,
      Wenezuela, Kolumbia - operacje plastyczne są tam wręcz obowiązkiem i powodem do
      dumy. A kogo nie stać, niestety wśród nie poprawianych raczej ładnych kobuiet
      trzeba ze świecą szukać. Tym bardziej, że w biednych krajach Ameryki Łacińskiej
      i Południowej zasadniczo trudno znaleźć osóby szczupłe, bo bycie grubym
      oznacza, że ci się powodzi i masz co gęby włożyć, więc kanonem piękna jest
      raczej tłuścioszka.
      A co do Polaków - kwestia urody jest subjektywna: jednemu podoba się to,
      drugiemu tamto. FAktem jest niestety, że panowie odstają poziomem od Europy i
      świata, bo mają chyba alergię na mycie i dbanie o siebie. I nie chodzi mi tu o
      pindrzenie się godzinami przed lustrem, ale standard wymagany od wszystkich,
      którzy rzekomo zeszli jakiś czas z drzewa.
      • Gość: spinka Re: ladne i brzydcy IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 30.06.06, 13:24
        kolejny post z cyklu :ponajerzdzajmy na siebie:)
        przeciez my wszyscy jestesmy najpiekniejsi w tym Londynie:) Ja polakow i polki
        z daleka rozpoznaje, bo mamy niebanalna urode i wszyscy jestesmy naj naj naj
        naj ..................
        A JAK? my nie jestesmy najlepsi? my? my? my? no to kto.................???
        pozdro:D
        • Gość: mia007 Re: ladne i brzydcy IP: 194.205.246.* 30.06.06, 14:05
          pisalam o porownianiu polek do polakow a nie polek do brazylijek...mylisz temat
        • Gość: Stefan Re: ladne i brzydcy IP: 213.202.191.* 30.06.06, 16:50
          Masz racje, Spinka.
          Ja na przyklad uwazam, ze dobrze sie prezentuje.
          I kapie sie co sobota.
    • Gość: Stefan Re: ladne i brzydcy IP: 213.202.191.* 30.06.06, 16:53
      A jak ktos ma gruby kark, to co z tego - ze niby malo rozumu ma?
      Ja ci powiem - zes pojechala z kraju i zaraz ci sie we lbie pomieszalo, myslisz
      ze co ,lepsz ode mnie jestes?
      • mia007 Re: ladne i brzydcy 30.06.06, 16:57
        chyba tobie sie cos pomieszalo...gdybys nie prezentowal poziomu, stylu dresa z
        lysa pala i grubym karkiem nie zabieralbys w ten sposob glosu dyskusji....no
        ale nawet na takich (na twoje szczescie) amatorki sie znajda :-))
        • Gość: Stefan Re: ladne i brzydcy IP: 213.202.191.* 30.06.06, 17:12
          Ja jestem dresem z gruba pala,hehe
          • mia007 Re: ladne i brzydcy 30.06.06, 17:21
            fajnie....gratuluje samozadowolenia!
            • Gość: Stefan Re: ladne i brzydcy IP: 213.202.191.* 30.06.06, 18:00
              Kabanosa bys zjadla?
              • ghrom Re: ladne i brzydcy 30.06.06, 18:02
                Zdecyduj sie wreszcie, masz gruba pale czy kabanosa.
                • Gość: p Re: ladne i brzydcy IP: *.dsl.data.net.uk 01.07.06, 00:23
                • Gość: palejo Re: ladne i brzydcy IP: *.dsl.data.net.uk 01.07.06, 00:24
                  Dla niego kabanos moze byc tozsamy z gruba pala. To sie czasem zdarza, niestety
                  pozdro
                • Gość: gej_sutton Re: ladne i brzydcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 18:33
                  ghrom gejusie - to lubisz wlasnie kabanoski dostawac od tylu
    • Gość: serdel Re: ladne i brzydcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 07:49
      moze ma serdelka ?
    • Gość: masz racje Re: ladne i brzydcy IP: *.range86-134.btcentralplus.com 01.07.06, 09:13
      tak walsnie jestesmy postrzegani, wiekszosc wynika z tego ze chlopacy maja
      takie nie europejskie mordy :) (wliczajac w to mnie)
      pamietacie happy new york i czarka pazure? to dokladnie to.
      w anglii od razu rozpoznasz polakow po ubiorze po akcencie i po 'ryju'
      pracuwjanglii.blogspot.com
      • Gość: Jaro Re: ladne i brzydcy IP: *.server.ntli.net 02.07.06, 12:06
        Gdyby w spotach reklamowych wystepowalo wiecej aktorow z twarzami mniej anglo-
        saskimi, a wiec badziej okraglymi i z wyrazniejszymi lukami jarzmowymi (jak np
        u Rosjan, ale takze u ludow celtyckich) i gdyby wiecej takich aktorow bylo w
        Hollywood to kanon urody by sie z czasem zmienil. Wszystko to kwestia raklamy i
        marketingu, a takze przynaleznosci klasowej, np. uroda klas wyzszych zazwyczaj
        jest badziej pozadana. To co mamy z instynktow to pozadanie osobnikow zdrowych,
        dajacych lepsze geny i szanse wychowania dziecka, ale to zanika, bo np. uwazane
        za atrakcyjne anorektyczne dziewczyny sa zaprzeczeniem zdrowia i czesto sa
        bezplodne, podobnie jak zestresowani biznesmeni i yuppies sa czesto
        impotentami, mimo ze dbaja o sylwetke w fitness-clubach. Wniosek z tego:
        uwarunkowanie kulturowe i zanik instynktow i w tym kontekscie trzeba ten
        problem rozpartywac.
    • Gość: Polka w UK Re: ladne i brzydcy IP: *.ipt.aol.com 02.07.06, 10:21
      Faktycznie, wielu Polakow jest przystojnych, ale tutaj ich niestety nie widac
      (wyjatek-moj maz). Polki szczuple, ale calkiem przecitne (liczac mnie).
      Porownujac do Wlochow/Wloszek lub Hiszpanow, Polacy/ki wypadaja blado.
      • Gość: grolly Re: ladne i brzydcy IP: *.cable.ubr06.stav.blueyonder.co.uk 02.07.06, 14:58
        Byłem przez jaki czas we wloszech i stereotyp ładnych włoszek to o sciane
        proponuje rozbic. Wiekszosc to grube a przede wszystkim strasznie mało
        higieniczne laski, te fajne to w telewizji (z angielkami zresztą jest podobnie),
        a polki są swietne i basta.
    • Gość: kolega.costek Re: ladne i brzydcy IP: 216.230.147.* 02.07.06, 22:57
      mia ja nie myle niczego napisalas

gdybys napisala sa ladniejsze od polakow to bym sie zgodzil z twoja
      argumentacja ale ty piszesz polki sa zazwyczaj ladne a to juz stwierdzenie
      ogolne

a ty hemrmenegilda ubawilas mnie do lez skad czerpiesz swoja wiedze o ameryce
      poludniowej i centralnej z cosmopolitan czy z seriali wenezuelskich. Owszem
      zdarzaja sie grube pasztety zwlaszcza buritto girls w meksyku indianki qetchua
      w peru i bolivi ale przejdz sie ulicami sao paulo salvadoru rio nie mowiac juz
      o kolumbii to sie przekonasz jak wygladaja tutaj dziewczyny.
      A to ze w cosmopolitan czy jakims innym poczytnym periodyku dla myslacych
      wolniej bylo napisane ze najwiecej na swiecie gabinetow korekty p`lastycznej
      znajduje sie w wenezueli ( chociaz to nie prawda bo najwiecej jest obecnie w
      chinach) to wiesz mozna miedzy bajki wlozyc.
      Jesli pojedziesz do miast takich jak Cali Bogota Medellin czy universyteckich
      osrodkow to moze spotkasz 20% brzytkich dziewczyn reszta jest ladna i bardzo
      ladna!

A teraz do dziewczyn placzecie ze polacy sa brzydcy i zle ubrani skorzana
      kortka dress plecaczek czy cos tam jeszcze tak wiec aby panowie mogli sie
      poprawic umiescie tutaj linki do zdjec jak powinni sie ubierac czy wygladac
      abyscie byly zadowolone.

• Gość: missagati Re: ladne i brzydcy.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! IP: 200.79.234.* 03.07.06, 01:34
        Napisze co ja o tym sadze.po pierwsze ktos kto 1 raz jest zagranica i to 2
        godziny od pl, niech siedzi cicho, bo musi jeszcze duzo zobaczyc a potem
        komentowac kto jest piekny a kto nie.Osoba ktora podrozuje po swiecie moze cos
        powiedziec i jego doswiadczenia sa bogate, bo widzi duzo i porownuje.Nie mowie o
        sobie, choc duzo widzialam i mieszkam z dala od Pl.Jesli chodzi o Polakow, nie
        slyna z urody, poniewaz nie lubia dbac o siebie, no zmienia sie to, tylko w
        duzych miastach jak na razie, w warszawie sa bardzo przystojni faceci, polacy,a
        jak juz ktos widzi warszawiaka, to mowi ze to snob, a to nie prawda, bo mowia
        zle ci, ktorzy zazdroszcza.Sa naprawde fajni Polacy w 60%.Polki, to bywa roznie,
        slyna z doczepionych wlosow, solarium, sztucznych paznokci etc.szukajace
        milionerow.Sa ladne i brzydkie.Jesli chodzi o Anglie, nic
        specjalnego.Pamietajcie zimne kraje, zimny typ urody, nic specjalnego.nie mowie
        o mixach.A jesli chodzi kobiety z innych krajow, egipcjanki s aprzesliczne, te z
        ameryki poludniowe rowniez, wiekszosc jest przepiekna.wlosy, twarz, cera i
        rozum.Meksykanki, ups.sa brzydkie, male, niemile, tak wiec zalezy od tego kto
        co lubi i sie mu podoba, ale do bycia ladnym potrzeba dbania o siebie, stylu,
        usmiechu, kazdy moze byc piekny!!!!
        byla miss
      • Gość: hermenegilda_zenia Re: ladne i brzydcy IP: 213.192.80.* 03.07.06, 08:42
        tak się składa, że są jeszcze ludzie na tym świecie drogi kostku, których stać
        nie tylko tak jak Ciebie na telewizor, ale na dłuższy wyjazd i pobyt w Ameryce
        Łacińskiej i Południowej. No , ale to do tego trzeba mieć trochę szersze
        horyzonty.
      • Gość: fan barcy Re: ladne i brzydcy IP: 212.6.236.* 03.07.06, 11:13
        > Jesli pojedziesz do miast takich jak Cali Bogota Medellin czy universyteckich
        > osrodkow to moze spotkasz 20% brzytkich dziewczyn reszta jest ladna i bardzo
        > ladna!

O to, to! Moja dziewczyna pochodzi z Medellin, poznalem takze wiele jej
        kolezanek, to sa naprawde piekne kobiety! Znam tez sporo brazylijczykow i
        brazylijek, w zeszlym roku bylem w Kurytybie. Otylosc jest oznaka wysokiego
        statusu spolecznego? Pierwsze slysze.
        Nie wiem skad sie bierze to przekonanie polek, ze sa takie piekne. Polki (jak i
        polacy) sa na tle innych nacji zupelnie przecietni. W wiekszosci to szare myszki
        o szarej skorze i szarych wlosach. Niby czemu w przeciwienstwie do brazylii,
        wenezueli, kolumbii a nawet niemiec nie mamy zadnej top-modelki? Czyzbysmy i na
        tym polu byli przesladowani, niedoceniani i spychani na margines cywilizacji?
        Faceci tez sa po prostu zwyczajni. Zwyczajni to nie znaczy lyse karki. Dzizas,
        na 200 osob na moim roku mialem moze 5 kumpli ktorzy chodzili na silowenie.
        Reszta to zupelnie normalni goscie, Ci ktorzy mieli jakies pieniadze i potrafili
        sie ubrac nie odrozniali sie specjalnie od prezcietnego niemca czy anglika.
        To smieszne, ale okazuje sie, ze niektorym pannom, ktore wyjechaly z Wolki do
        Lonynu slonce z pipki swieci. Coz, skoro interesuja sie wami sami ochroniarze z
        dyskotek, to najwidoczniej gracie w niskiej lidze.

Pzdr.
        • mia007 Re: ladne i brzydcy 04.07.06, 09:44
          czy to bylo do mnie? jesli tak to gratuluje elokwencji :-( i doboru słow
          Nikt tutaj, a przynajmniej Ja nie napisalam ze Polki sa piekne ( napisalam ze
          sa ladne) a to chyba roznica . W Brazylijki widywalam codziennie przz pol roku
          kiedy mieszkalam w Brazylii wiec wiem jak wygladaja!
          Co do silowni to moze niektorym Polakow w tym tez Twoim kolegom z roku ( oprocz
          tych 5 :-)) silownia pewnie by sie przydala..nie chodzi o zapuszczanie karku i
          jego rzezbe ale o ksztaltowanie sylwetki...a tak mamy slicznych brzuchatych
          chlopcow z Pl...
          • Gość: fan barcy Re: ladne i brzydcy IP: 212.6.236.* 04.07.06, 11:26
            > czy to bylo do mnie? jesli tak to gratuluje elokwencji :-( i doboru słow

Och doprawdy zaszczycony jestem, taki gejzer intelektu gratulacje mi sklada.
            Przyjac ich jestem niegodzien.
            Napisalas, ze polki sa ladne a polacy brzydcy (nie spierajmy sie teraz o to jak
            ladnym trzeba byc, zeby byc pieknym). Ja napisalem, ze polki (i polacy) w
            wiekszosci sa przecietni, jezeli porownac ich do innych europejczykow (anglikow,
            niemcow, skandynawow). Na tym tle kobiety z am pd sa wg mnie ladne. To juz n-ty
            watek w ktorym pada teza: polki - ladne; polacy - brzydcy. Uwazam ja za bledna.
            Co ma do tego elokwencja?

> Co do silowni to moze niektorym Polakow w tym tez Twoim kolegom z roku (oprocz
            > tych 5 :-)) silownia pewnie by sie przydala..nie chodzi o zapuszczanie karku i
            > jego rzezbe ale o ksztaltowanie sylwetki...a tak mamy slicznych brzuchatych
            > chlopcow z Pl...

Och, a moze niektorym Twoim kolezankom przydaloby sie np. farbowanie wlosow a
            nie pielegnowanie odrostow? Itp. itd.
            A mowiac o "chlopakach z silowni" mam zazwyczaj na mysli gosci ktorzy laduja 5x
            w tygodniu. Za "zupelnie normalnego goscia" uznaje w kontekscie tej rozmowy
            kolesia, ktory dba o siebie, uprawia amatorsko sport nie pozwalajac sobie na
            zapuszczanie brzucha m.in. Taki skrot myslowy.
            Twierdzenie, ze grubych facetow jest w polsce wiecej niz gdzie indziej jest glupota.
            • mia007 Re: ladne i brzydcy 04.07.06, 18:05
              masz kolego klopoty ze zrozumieniem tekstu pisanego...ale nie chce mi sie Ci
              tlumaczyc "zawilosci" tego postu :-)) dla Ciebie chyba jest skomplikowany...
              dodam takze ze nie mam kolezanek z odrostami a sama nie farbuje wlosow :-)) nie
              wiem skad u Ciebie takie informacje
    • Gość: artur Re: ladne i brzydcy IP: 62.255.32.* 03.07.06, 02:28
      Pod zadnym wzgledem sie nie moge z toba zgodzic mia007. Uwazam ze wsrod Polakow
      taki sam procent przystojnych jest w grupie Polek jak i Polakow. Lecz jesli
      chodzi o Polakow w UK to sie zgadzam bo przyjezdzaja tu ZAZWYCZAJ ludzie z
      marginesu spoleczenstwa badz tez tacy ktorzy nie daja sobie rady w Polsce czyli
      ofermy zyciowe.
      Kolejne spostrzezenie to to, ze o dziwo zauwazylem ze im bogatszy narod tym
      mniej o siebie dba. Wystarczy porownac Anglikow lub Amerkanow z Polakami. A
      jest to nie mniej wazne niz uroda ktora jak wiadomo z wiekiem przemija.
      Na koncu pozostaje kultura osobista ktora niestety Polacy przebywajacy w UK nie
      moga sie poszczycic gdyz jak juz wczesniej pisalem WIEKSZOSC z nas to odpady z
      Polski.
      Na zakonczenie powiem ze co przystojniejsi zostaja w kraju bo takim latwiej sie
      przebic. Tak bylo, jest i bedzie juz chyba zawsze. Tak wiec ani nie zauwazylem
      zeby Polki w UK byly more handsome than polish guys. Jednym slowem przystojnego
      Polaka predzej znajdziesz w Polsce.

Take care.
      • ghrom Re: ladne i brzydcy 03.07.06, 10:36
        > Lecz jesli
        > chodzi o Polakow w UK to sie zgadzam bo przyjezdzaja tu ZAZWYCZAJ ludzie z
        > marginesu spoleczenstwa badz tez tacy ktorzy nie daja sobie rady w Polsce czyli
        > ofermy zyciowe.

Bzdura. Przyjezdzaja ludzie, ktorzy znaja angielski i potrafili w Polsce odlozyc
        kilkaset funtow na start. Ogromna wiekszosc poczatkowych emigrantow to byli
        studenci lub ludzie po studiach. Teraz sie to troche zmienia, bo powstala masa
        agencji rekrutacyjnych w Polsce i przyjezdzaja ludzie dosyc przypadkowi, ale w
        dalszym ciagu zdecydowana wiekszosc emigrantow to ani nie margines, ani nie ofermy.
        • Gość: YOGI Ja to widzę mniej-więcej tak: IP: *.ipt.aol.com 03.07.06, 18:40
          30% to karki czyli drasiaria polska, następne 30 to żuleria czyli niestety
          odpady, którzy filtrują alkohol przez swoje trzewia na potęgę, a pozostałe 40
          czyli większość to cała reszta. W okresie wakacyjnym ta struktura zmienia się
          nieco za sprawą dość licznie przybyłch studentów i wtedy trochę mniej jest
          rozpowszchniany stereotyp Polaka rasity.
        • Gość: artur Re: ladne i brzydcy IP: 62.255.32.* 04.07.06, 05:31
          Ja pisze o Polakach ktorzy mieszkaja w mojej okolicy. Nawet na poczatku fali
          imigracyjnej nie przyjezdzali tu wyksztalceni nie mowiac juz o znajomosci
          angielskiego. Bardzo wielu jest po pobycie w wiezieniu lub prawomocnych
          wyrokach z tytulu prawa karnego (kilka miesiecy temu jeden Polak zabil swojego
          wspolokatora, rowniez Polaka i wywiozl jego zwloki do lasu). Tego nie da sie
          opowiedziec, to trzeba zobaczyc. Buractwo na calego. Zgadzam sie z autorka tego
          posta. Nigdy sie nie wstydzilem tego ze jestem Polakiem ale mieszkajac teraz w
          Anglii trudno byc dumnym skoro cala cholota z polskich blokowisk sie tu
          zjechala. To tylko kwestia czasu kiedy angole wyrobia sobie opinie o nas jak
          niemcy. To oczywiscie tylko uogolnienie bo sa tez inni ale jest ich znikoma
          ilosc. Bynajmniej w miescie gdzie ja mieszkam.
          • Gość: fan barcy Re: ladne i brzydcy IP: 212.6.236.* 04.07.06, 09:09
            bynajmniej: sjp.pwn.pl/haslo.php?id=6119

przynajmniej: sjp.pwn.pl/haslo.php?id=51447
    • Gość: artur Re: ladne i brzydcy IP: 62.255.32.* 03.07.06, 02:33
      Jeszcze jedno.... moze Polki sa szczuple ale nie mow mi ze wszystkie sa ladne.
      Uroda to nie szczuplosc ani atrakcyjnosc. Angielki maja wiecej urody tylko sa
      mniej zadbane i bardziej otyle niz Polki. Wiekszosc z nich oczywiscie a nie
      wszystkie.
      • Gość: kolega.costek do hermenegildy IP: 216.230.147.* 03.07.06, 21:11

--------------------------------------------------------------------------------
        tak się składa, że są jeszcze ludzie na tym świecie drogi kostku, których stać
        nie tylko tak jak Ciebie na telewizor, ale na dłuższy wyjazd i pobyt w Ameryce
        Łacińskiej i Południowej. No , ale to do tego trzeba mieć trochę szersze
        horyzonty.

No wlasnie styl twojej wypowiedzi swiadczy o twoich horyzontach. Ciesze sie
        bardo z twojej sytuacji materialnej! Coz ja mam biedny powiedziec na tak
        powalajaca argunemtacje. Chyba tylko jedno ze prawdopodobnie widzielismy dwie
        rozne ameryki bo ta w ktorej ja mieszkam i z ktorej teraz pisze wyglada
        dokladnie tak jak tu napisalem.
        Moze w takim razie mnie oswieciesz gdzie widzialas te brzydkie kobiety w
        ameryce poludniowej ( nie mowimy tutaj o burritogirls z meksyku i indiankach z
        peru bolivi etc) rady od tak swiatlej dzieczyny ktora stac na podrozowanie beda
        bezcenne i moze taki prosty chlop jak ja szerzej otworzy oczy i zacznie
        dostrzegac otaczajaca go rzeczywistosc.

fan barcy musze Ci pogratulowac doskonalego wyboru mieszkalem pol roku w
        Medellin i zreszta sam wiesz co...
        Sluchaj jestes jeszcze w ameryce ja teraz jestem w Nikaraguii potem Gwatemala
        Salvador Belize Meksyk musze niestety na jakis czas zostac w USA ale potem
        zaraz wracam do Brazylii ( mieszkam w Salvadorze Bahia) i jesli mialbys ochote
        to gdzies sie mozemy spotkac w jednym z wyjej wymienionych miejsc.
        No i oczywiscie zapraszam na Bahie Ciebie hermenegilda tez bedziesz mi mogla
        wtedy pokazac te brzydkie dziewczyny.

• Gość: fan barcy Re: do hermenegildy IP: 212.6.236.* 04.07.06, 09:28
          > fan barcy musze Ci pogratulowac doskonalego wyboru mieszkalem pol roku w
          > Medellin i zreszta sam wiesz co...

Wyboru gratuluje sobie codziennie rano, kiedy budze sie obok tej kobiety ;-)

> Sluchaj jestes jeszcze w ameryce ja teraz jestem w Nikaraguii potem Gwatemala
          > Salvador Belize Meksyk musze niestety na jakis czas zostac w USA ale potem
          > zaraz wracam do Brazylii ( mieszkam w Salvadorze Bahia) i jesli mialbys ochote
          > to gdzies sie mozemy spotkac w jednym z wyjej wymienionych miejsc.

Niestety w Kolumbii jeszcze nie bylem - mnieszkamy w Niemczech. Ale pod koniec
          roku wybieram sie na przedluzonego sylwestra na ok. 3 tygodnie. O que fazes no
          Brasil? Tens que ser muito feliz - as meninas de Brasil sao a melhor ;-)

Pzdr.
          • Gość: kolega.costek Re: do hermenegildy IP: 216.230.147.* 05.07.06, 00:03
            bedziesz zachwycony dla mnie po brazylii to drugi najpiekniejszy kraj w ameryce
            lacinskiej. Pewnie Twoja pani ma nieporownywalnie wieksza wiedze do mojej ale
            szepnij jej na uszko zeby odiwedzic takie miejscasa jak cartagena i plaza
            naprzeciwko na wysepce playa blanca. A potem w kierunku granicy Panamskiej
            niedaleko darian gap jest tam pare wiose jak sapsuro, san francisco etc : stary
            dla mnie najpiekniejsze miejsce na ziemi zwlaszcza jak jedziesz tylko z
            ukochana kobieta. Cale niesamowite plaze tylko dla Was!!! Jesli bedziecie mieli
            troszeczke wiecej czasu to zabierzcie jacht na panamskii archipelag san blas.
            Nie jest to drogie a naprawde rewelacyjne. Mimo ze bylem w tych miejscach kilka
            razy nadal Ci zazdroszcze!
            Pozdrow swoja wybranke od starego gringo na uchodzctwie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka