vineeta 07.08.06, 20:44 Czy ktos z Was ma namiary na jakiegos dobrego fotografa slubnego w Londynie (najlepiej wyprobowanego)? Bede bardzo zobowiazana :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: e_b Re: Slub w Londynie - fotograf IP: 195.205.254.* 08.08.06, 09:13 witaj. Znam fotografa, ktory moze poleciec do Londynu. tylko od razu mowie, ze nie wiem jaki bedzie koszt tych zdjec. Slyszalam, ze reportaz ze slubu jest bardzo drogi w Londynie, dlatego tez musialabys sobie to przekalkulowac. Jak jestes zainteresowana daj znac a przesle ci na priv jego namiary i zdjecia. Ja mialam slub miesiac temu i jestem naprawde zadowolona i szczerze moge ci polecic tego czlowieka. Wiem, ze on nastawial sie na wyjazdy weekendowe do Londynu, wlasnie po to by robic zdjecia slubne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eastendimages Re: Slub w Londynie - fotograf IP: *.bulldogdsl.com 08.08.06, 23:05 skontaktuj sie ze mna prosze na office@eastendimages.co.uk Odpowiedz Link Zgłoś
marchowskaphoto Re: Slub w Londynie - fotograf 09.08.06, 03:43 Zapraszam do siebie: www.marchowskaphoto.com. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Slub w Londynie - fotograf IP: *.cust.homechoice.net 09.08.06, 10:33 Jezeli jstes zaintresowana moge zaoferowac dobra obrobke graficzna/retusz zdjec za niska cene. moj numer 07716456195 Odpowiedz Link Zgłoś
anakonda36 Re: Slub w Londynie - fotograf 20.06.16, 11:36 Grafimar - najlepszy fotograf w Londynie. Odpowiedz Link Zgłoś