Gość: doornail IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 11:47 Jak najlatwiej i najtaniej przeslac pieniadze z Polski komus w Anglii.Pomozcie,do tej pory zawsze pytano o odwrotny kierunek :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moneybookers Re: Pieniadze Polska-Anglia 12.08.06, 16:05 Najlepszym rozwiązaniem są serwisy internetowe zajmujące się płatnościami i przelewami ja korzystam z www.moneybookers.com/app/?rid=1919864/ i chwalę sobie po pierwsze pieniądze mam na koncie po 2-4 dniach prowizja jest normalna tj. 7PLN ;)))) Są bezpieczni tani solidni i stosunkowo szybcy.Pieniądze jeśli są przelewane na konto walutowe to będa w dolarach lub euro a jeśli na złotówkowe to w złotych ale kurs wymiany jest naprawdę dobru w zasadzie identyczny ze średnim kursem NBP wachania są w granizach 1%, kolejny plus to ten że za ich pomocę mogę regulować płatności w internecie bez stresu że ktoś niewłaściwy pozna nr. mojej karty kredytowej itp. Na stronie www.moneybookers.com/app/?rid=1919864/ jest wszystko dokładnie opisane jak pzrelewać pieniądze ile to kosztuje itp. zrozumiale przystępnie no i po polsku ;)))) co jest też istotne. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRk PL-UK Przez Western Union IP: *.zetosa.krakow.pl / *.zetosa.krakow.pl 13.08.06, 01:06 przez Western Union w oddziałach banku Pekao S.A. (nie wiem czy wszystkich) www.westernunion.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opl Re: Pieniadze Polska-Anglia IP: *.server.ntli.net 13.08.06, 16:10 tez polecam western union, jej jednostek w anglii jest pelno praktycznie sa wszedzie takze z odbiorem pieniedzy nie bedzie problemu, a i one sa szybko czasem juz po 10 min od wyslania mozna je odebrac:) Odpowiedz Link Zgłoś