Gość: SebastianG IP: *.local.pl / 80.51.255.* 21.08.06, 23:15 Kto byl ,ale wie cos na temat Tesco w Talbot Green? W ogole wiecie cos na temat Tesco w Walii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lukas Re: Walia Talbot Green IP: 212.219.240.* 22.08.06, 12:31 czesc Ja pracuje w Talbot Green na departamencie Cage'y. Przyjezdzacie jakos teraz? Nie wiem co ci mam napisac.. Praca ciezka i do tego na totalnej wiosce.Generalnie kazdy szuka czegos innego. Pozdrawki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SebastianG Re: Walia Talbot Green IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 14:16 Tak przyjezdzamy, 2 wrzesnia. A jak z mieszkaniem, idzie szybko cos znalezc? A nadgodziny sa jakies? Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SebastianG Re: Walia Talbot Green IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 14:29 Chcialem jescze zapytac jak jest z wyplata na poczatku. Sa tygodniowki ? W ogole daj jakis kontakt do siebie. W koncu bedziemy razem pracowac. Przyjezdza nas 4rka:)Daj jak mozesz np numerek GG, albo maila:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas Re: Walia Talbot Green IP: 212.219.240.* 23.08.06, 17:56 cze, dopiero teraz jestem znowu na necie w naszej slodkiej wiosce. Moj email: lukepragier@o2.pl tel w UK - 07726639080 - Talbot Green to nawet fajna miejscowosc 7 mil od Cardiff. Jest nas tutaj juz 10 Polakow i wszyscy mieszkaja gdzie indziej, Jedni w Cardiff, My wynajelismy cos na jeszcze gorszej wiosce(ale jest tanio:) dojezdzamy samochodem 7 mil, tym najnowszym ludziom (sprzed dwoch tygodni) udalo sie wynajac cos w Talbocie (tylko jest troche drozej) Przez pierwsze dwa tygodnie bedziecie mieszkac w Cardiff w hostelu tuz pod Millenium Stadion, Przerabane sa dojazdy - polcam autobu(1 h) bo od pociagu trzeba jeszcze 3 km dojsc. Nadgodziny czasem sa - ale niestety placa ta sama stawke co w tygodni- nie ma bonusow. No i cholera co troche sie trzeba wyklucac o godziny bo czegos tam nie uwzglednili Placa niestety co miesiac, ale jezeli bedzie wam brakowac gotowki to oni moga zaranzaowac mala pozyczke na poczatku Nie wiem co wam jeszcze napisac. Generalnie okolica jest ladna :)To chyba jedyna zaleta.. najgorzej na poczatku jest z mieszkaniem, tesco cos tam pomaga (my wynajmujemy od jednego managera). W pracy generalnie zapierdziel i zarabia sie slabo. Sorry ze tak was zniechecam.. Generalnie da sie przezyc - ale jezeli chcecie zostac w UK dluzej to nastawcie sie na szukanie innej lepszej pracy. Pozdrowionka i do zobaczenia niedlugo! Odezwijcie sie jak juz bedziecie. Lukasz Odpowiedz Link Zgłoś