Dodaj do ulubionych

Slub tylko z Polka?

IP: *.cable.ubr01.wolv.blueyonder.co.uk 03.09.06, 18:32
www.anglia.miecio.pl/index.php?start_from=&ucat=14&subaction=showfull&id=1157006499&archive=1157061700&

Juz slysze te glosy sprzeciwu, ze niby Polki to niezadbane, zle gotuja i w
lozku do niczego...
Cudze chwalicie...
Obserwuj wątek
    • Gość: palejo Re: Slub tylko z Polka? IP: *.server.ntli.net 03.09.06, 18:37
      Pani Dziewczyno, ode mnie nie uslyszysz zadnego sprzeciwu. Chocby konmi, to nie
      pisne ani slowa
      • Gość: dziewczyna Re: Slub tylko z Polka? IP: *.cable.ubr01.wolv.blueyonder.co.uk 03.09.06, 22:23
        :-)

www.miecio.pl
    • jot-23 Re: Slub tylko z Polka? 03.09.06, 18:40
      caly czas ten sam wyswiechtany artykol... moze podacie jakies opinie samych
      anglikow na ten temat, z angielskich portali, gdzie toczylaby sie jakas otwarta
      dyskusja na ten temat.... jak na razie, jedyny pewnik to to ze polki w oczach
      anglikow to tanie weekendowe walenie w gdansku....niezupelnie material na
      wspaniale zony...
      • Gość: ; Znowu Polki beda gadac ,ze sa najpiekniejsze:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 18:55
        Niedawno w TVN ogladalem program o Polkach ,ktore wychodza za
        obcokrajowcow.Podobno najwiekszym powodzeniem ciesza sie Polki wsrod
        francuskich wiochmenow.Pokazali tez jakas mloda Polke(vice miss i
        aktorka),ktora zrobila wielka kariere wychodzac za maz za 2 razy starszego
        greckiego dziada:-))))))))))))))
      • Gość: palejo Re: Slub tylko z Polka? IP: *.server.ntli.net 03.09.06, 18:58
        J-23 jeden kiepski stereotyp probujesz obalac innym rownie kiepskim, tylko
        bardziej wulgarnym?
        >dyskusja na ten temat.... jak na razie, jedyny pewnik to to ze polki w oczach
        > anglikow to tanie weekendowe walenie w gdansku.
        A co to za pewnik? Z forum leworecznego onanisty, czlonka klubu przyjaciol
        miasta Gdansk?
        • walesa4 po pierwsze taki watek juz tu jest na tym forum bo 03.09.06, 19:26
          go sam zalozylem, po drugie Polki wcale nie sa az tak ladne, po trzecie w 90% sa
          du.podajkami lecacymi za kasa pomijajac nieliczne wyjatki, ktore potwierdzaja
          regule. Polka, tak, ale na pewno nie taka ktora tu juz siedzi x miesiecy czy
          lat, zachodzi za duze prawdopodobienstwo ze jest "zuzyta", jak juz to zabrac z
          Polski albo poznac w czasie podrozy. A moze lepiej pokrecic sie wsrod innych
          narodowosci, a je oddac "Angolom" nawet z doplata, hehehe
          • Gość: dziewczyna Re: po pierwsze taki watek juz tu jest na tym for IP: *.cable.ubr01.wolv.blueyonder.co.uk 03.09.06, 20:07
            temat jednak goracy, bo wzbudza tyle emocji...

www.anglia.miecio.pl/festiwal-polski-kasia-kowalska,1157062664,24.html
      • Gość: pablo Re: Slub tylko z Polka? IP: *.xdsl.murphx.net 03.09.06, 20:33
        forums.gumtree.com/about540-0-asc-0.html
        juz pierwsza odpowiedz na tym forum duzo wyjasnia;)choc pozniej bywaja rozne
        opinie,poczytajcie
    • Gość: Wyrocznia Re: Slub tylko z Polka? IP: *.bulldogdsl.com 03.09.06, 19:31
      prawdopodobnie jestes samotnym Walikoniem przed monitorem .............
      • Gość: Arab Juz niedlugo wybory miss swiata w Polsce:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 19:48
        Znowu bedzie kompromitacja:-
        ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    • Gość: Marc Re: Slub tylko z Polka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 20:28
      Bylem ostatnio w Moskwie.Jakie tam sa piekne kobiety .Po prostu szok,bo co
      druga wyglada jak modelka.Polki przy nich to brzydule:-)
      • jot-23 Re: Slub tylko z Polka? 03.09.06, 21:04
        co prawda to prawda, www.fei.ru

co tu duzo gadac, lepiej popatrzec!
        • Gość: pablo Re: Slub tylko z Polka? IP: *.xdsl.murphx.net 03.09.06, 21:35
          a mi sie tak super trafilo ze wlasnie rosjanke mam u swojego boku:)
    • jot-23 the rudest bitches i have ever had the displeasure 03.09.06, 21:01
      of talking to?

lol...wlasnie o takie, prawdziwe opinie mi chodzilo, dzieki pablo...lol
      • Gość: polak No co ty:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 21:32
        Polki sa najpiekniejsze na swiecie!!!
        Przeciez caly swiat o tym wie:-)))))))))))))))))))
    • Gość: ; Re: Slub tylko z Polka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 09:35
      Andaluzja. Polka to prostytutka

- E, prostituta! - słyszę spod sklepu. Poza kilkoma Marokańczykami pod
      sklepem jestem jedyną osobą na uliczce. Wołają do mnie. Omijam ich łukiem.
      Leci za mną: - Polacca? Si! Polacca prostituta!

Polski ksiądz Adam Szymczak wzrusza ramionami, kiedy mu opowiadam, co mnie
      spotkało. Dla niego to żadna nowość.

- Tu jest tragicznie - mówi kapłan, misjonarz, który od półtora roku mieszka
      w 14-tysięcznym miasteczku Moguer. - Nasze dziewczyny pracują na to, że każda
      Polka na ulicy kojarzy się z prostytutką. Rozbijają hiszpańskie małżeństwa,
      choć same mają rodziny w Polsce, nieraz dzieci. Nie kontaktują się z nimi.
      Mieszkają z Arabami.

Od czterech lat w styczniu w okolice andaluzyjskiego miasta Huelva
      przyjeżdżają Polki. Co roku więcej. Na początku było ich 3-4 tysiące. W tym
      sezonie będzie ich około 8 tys. Bezrobotne, po selekcji w urzędach pracy w
      Polsce, jadą trzy dni autobusami na południe Hiszpanii. Szczęściary mieszkają
      w wynajętych przez pracodawców domach w miasteczku. Zachwycają się
      pomarańczami na drzewach, białymi domami, styczniowym słońcem, które opala
      jak u nas w lipcu. Muszą jednak na własny koszt docierać na pola truskawkowe.
      Idą piechotą po kilka, kilkanaście kilometrów albo łapią okazję. Część kobiet
      mieszka na campach - w barakach tuż przy polach truskawkowych. Żyją wśród
      Arabów (przeważnie Marokańczyków przyjeżdżających do pracy), którzy szaleją
      za blondynkami z Polski.

• Gość: ; Re: Slub tylko z Polka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 09:49
      Polska seksturystyka

Hurghada założyła forum "Faceci z Egiptu". To forum, mam nadzieję, będzie
      źródłem wiedzy pozytywnej lub negatywnej na temat facetów z Egiptu. Chciałabym,
      aby każdy osobnik zajmował jeden temat, tzn. aby w temacie było imię albo gdzie
      pracuje. Wiem, że wiele dziewczyn szuka informacji "o kimś", więc w temacie
      wystarczy napisać o kogo chodzi czytamy w opisie. Wpisów jest 1112. Kobiety na
      tym forum wymieniają się informacjami na temat interesujących mężczyzn z
      Egiptu, ale nie tylko, bo wzajemnie ostrzegają się przed oszustami.

Na innym forum powstał wątek pod tytułem "Seksturystyka dla kobiet".
      Kilkanaście kobiet wymieniło się swoimi doświadczeniami. - Włosi są
      przereklamowani do potęgi n-tej, french accent w ang. działa na mnie tak
      odpychająco (szczególnie gdy słyszę senk ju [thank you], że nie sądzę, abym
      kiedyś miała w ogóle przyjemność z Francuzem, a tak w ogóle najfajniejszymi
      kochankami są Angole! – przekonuje Motyl. - Węgier to była jednorazowa
      historia, dawno - jeden z moich pierwszych kochanków. I chyba pierwszy orgazm
      jaki przeżyłam! Cholera, ależ to był seks! - pisze secreta. - Kraje arabskie -
      no cóż, to temat dość kontrowersyjny! Panowie bardzo chętni, ale nie wszyscy
      godni grzechu. Można jednak spotkać miłego i dobrze wyglądającego chłopca. Z
      opowiadań koleżanek wiem, że te bestie cholernie są zazdrosne i jeśli dojdzie
      do bliższego spotkania w pierwszych dniach wakacji, to do końca turnusu nie
      można się od niego odczepić. A to może być uciążliwe! W końcu nie chodzi o
      budowanie związków, tylko o fajny seks :) - pisze kreola. - Już dobrych kilka
      lat temu byłam podrywana przez rybaka na Rodos. Zawsze uśmiechnięty, prawił
      komplementy, obdarowywał mnie drobnymi prezentami. Gdy dowiedział się, ze
      jestem studentką, na połów ryb wybrał się z „Odyseją” pod pachą, którą mi
      recytował, rzuciwszy najpierw sieci do wody. W tej sytuacji były też i
      pocałunki i inne pieszczoty. Z zachodem słońca wróciliśmy z połowu, a ja
      następnego dnia pojechałam dalej – wspomina Ewa.

Strona jest regularnie atakowana przez mężczyzn używających niewybrednych słów
      dla określenia członkiń forum. Polskie seksturystki czują, że są traktowane
      niesprawiedliwie. - Prawdą jest niestety to, że kobiety nieczęsto chcą
      opowiadać o swoich wakacyjnych podbojach, bo gdyby opowiadały otwarcie tak jak
      panowie, byłyby uznane przez otoczenie za puszczalskie (w najlepszym razie!), o
      ile nie za dziwki. Troszkę mnie to denerwuje, bo nie widzę powodu, dla którego
      mężczyzna może sobie na wakacjach używać, a potem opowiadać o tym, a kobieta
      nie! – zadaje pytanie secreta. Pytanie retoryczne, bo nie ma żadnego odzewu
      atakujących mężczyzn

wiadomosci.o2.pl/?s=512&t=7295
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24864
    • Gość: L Re: Slub tylko z Polka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 09:50
      fakty.interia.pl/swiat/news/Mamo_powiedz_mu_że_ja_też_go_kocham,787054,4
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka