Dodaj do ulubionych

Praca w tesco w uk

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 20:11
Jadę 13.09. na rozmowę do Krakowa. Jestem samoukiem jeżeli chodzi o język angielski. Jakie mam szanse? Zastanawiam się ile osób jest chętnych i czy w ogóle mam szanse? Czytałam to i owo znajdujące się na łamach forum. Sama nie wiem co myśleć o całym tym wyjeździe... Czy wierzyć w każde słowo agencji? Czy zaufać ich słowom? Czekam na odpisy i serdecznie pozdrawiam!!
Obserwuj wątek
    • silver.london o jakiej agencji mówisz? 04.09.06, 20:19
      Język angielski nie powinien stanowić problemu - trzeba powiedzieć kilka zadń o
      sobie i zrozumieć kilka pytań. Resztę doczytasz w poprzednich wątkach. Nie liczy
      się ilość chętnych, tylko zapotrzebowanie, czyli w praktyce jeśli się
      zakwalifikujesz, to wkrótce wyjedziesz.
      Czy masz na myśli agencję CRM? O ile wiem, to oni po prostu obiecują przyzwoity
      lokal, i pod tym względem możesz im ufać.
      • Gość: kadela Re: o jakiej agencji mówisz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 23:16
        www.tesco.pl/praca-UK/historia-projektu.php to ta agencja... Co o tym myślisz...?
        • 1spag Re: o jakiej agencji mówisz? 05.09.06, 22:37
          Ej nie ma ZADNEJ ALE TO ZADNEJ AGENCJI ktora zatrudnia pracownikow Tesco!!!!
          mowie tu o ty naborze przez Krakow na Wadowickiej, wszyscy ktorzy przejda
          pozytywnie sa PRACOWNIKAMI firmy TESCO STORES LTD. inaczej i prosciej juz nie
          mozna wyjasnic CRM jest agencja nieruchomosci uzywajac skrotu myslowego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka