Dodaj do ulubionych

Co powiecie o Leeds?

IP: *.range217-44.btcentralplus.com 12.09.06, 17:33
Mam zamiar przenieść się do Leeds, ciekawi mnie jakie to miasto, jakie są
koszty zycia, jacy ludzie, czy jest bezpiecznie etc. Generalnie wasze
spostrzeżenia. Pozdrawiam wszystkich z Leeds i do zobaczenia za miesiąc:)
Obserwuj wątek
    • ghrom Re: Co powiecie o Leeds? 12.09.06, 17:37
      Anglicy twierdza, ze to shithole, ale ostatnio sie troche poprawilo.
      • mysz2006 Re: Co powiecie o Leeds? 12.09.06, 17:42
        ghrom, nic Ci urlop nie pomogl?

Leeds - up and coming, vibrant, exciting, modern...
        • ghrom Re: Co powiecie o Leeds? 13.09.06, 11:25
          Dopiero w poniedzialek lece.

A wracajac do Leeds - to zwykla byc przemyslowa dziura, jak Katowice czy
          Detroit. Niezbyt przyjemne miejsce do zycia.

A ze sie poprawia - coz. Znajomi Angole na wzmianke o Leeds usmiechaja sie z
          politowaniem i wypuszczaja komentarz w rodzaju 'shithole'. Akurat tego sobie z
          palca nie wyssalem ;]
    • Gość: badmotherfucker Re: Co powiecie o Leeds? IP: *.server.ntli.net 12.09.06, 20:42
      Polaków w ch.., miasto ma kilka fajnych miejsc, poza tym jest szare, brudne i syfiaste. Jedź,pomieszkaj i wyjedź;-)
    • Gość: MI5 Re: Co powiecie o Leeds? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 13.09.06, 00:49
      Mnie sie zle kojarzy. Dwoch zamachowcow z 7 lipca pochodzilo wlasnie z Leeds.
      No, a potem pokazywano w tv to Leeds i te ciapate przedmiescia...wygladalo na
      miasto typowo robotnicze, jak shithole. Nie przeprowadzilbym sie tam.
      • Gość: berele lewartow leeds - same dziwki i zlodzieje IP: *.server.ntli.net 13.09.06, 01:00
        mnie leeds kojarzy sie z polkami, ktore oddaja sie albancom za pare rajstop
      • Gość: alfred999 Re: Co powiecie o Leeds? IP: *.onyx.net 13.09.06, 10:52
        Pamietaj o jednym, zmija w swoim gnizdzie szkod nie narobi - jesli chodzi o
        zamachowcow. Chcesz zobaczyc prawdziwy syf to pojedz 15 mil dalej do Bradford.
        Tam dopiero jest bezowo. Co do przedmiesc to tak naprawde takie same lub prawie
        takie same sa w kazdym wiekszym miescie. Nie wiem jak mieszkanie ale w weekend
        Leeds jest OK. Szukasz wiecej bieli na ulicach to zapraszam do East Yorkshire -
        bardziej na wybrzezu. Chyba malo to przyjazna okolica dla kolorowych bo ich
        doslownie jak na lekarstwo. Co najwyzej niewielki procent prowadzacy knajpki
        typu take away.
    • cornelie Re: Co powiecie o Leeds? 13.09.06, 15:40
      To miasto nie ma zadnego uroku. Jest to pierwsze angielskie miasto, ktore nie
      podoba mi sie. Nie polecam.
    • amber111 Re: Co powiecie o Leeds? 13.09.06, 16:06
      Może lepiej pomyśl o mieście York leży niedaleko Leeds a jest o wiele
      ładniejsze!!!
      • musiszsiezalogowac1 Re: Co powiecie o Leeds? 13.09.06, 18:17
        Slyszlalem,ze Leeds zmienia sie z "shithole"w"straszna dziure"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka