Dodaj do ulubionych

ubezpieczenie bryki

24.09.06, 17:42
Wie ktoś może czy można ubiegać się o przyznanie zniżek w UK przy 1szym
ubezpieczeniu na podstawie przetłumaczonej z PL kilkuletniej historii
ubezpieczeniowej? Tak mi sie jakoś obiło o uszy, że jest to do
przeprowadzenia. Ktokolwiek słyszał, ktokolwiek wie...
Obserwuj wątek
    • Gość: Lopek Re: ubezpieczenie bryki IP: *.proxy.aol.com 24.09.06, 18:17
      Uznali mi znizki z PL. INSUERYOURMOTOR
      • sadbuttru3 Re: ubezpieczenie bryki 24.09.06, 18:41
        OOO!!! Napisz co i jak - www.insureyourmotor.com/ - tutaj?
        • Gość: Lopek Re: ubezpieczenie bryki IP: *.proxy.aol.com 24.09.06, 19:44
          To ta firma.Maja dojscie do confused.com ,szukalem tam stawkia oni do mnie
          zadzwonili.gdybys sie z nimi kontaktowal,nie zapomnij sie potargowac,ja
          zaplacilem 70£ mniej niz najpierw proponowali.
          • Gość: sadbuttru3 Re: ubezpieczenie bryki IP: *.ipt.aol.com 24.09.06, 20:29
            A jak otrzymales znizki? Jak sprawdzam ubezpieczenia na stronkach to wszedzie
            pytaja o doswiadczenie w jezdzie w UK. Jak zrobic , zeby liczylo sie to z PL a
            co wazniejsze to z bezszkodowej jazdy ?
            -->
            O_o
            • kerryman Re: ubezpieczenie bryki 24.09.06, 21:13
              popros kogos w PL zeby poszedl do twojego ubezpieczyciela, zalatwil ci papier o
              bezszkodowej jezdzie, potem z tym papierem do tlumacza przysieglego i wszystkie
              papiery najpierw faksem/mailem do ciebie - zebys mogl juz jezdzic. firmy
              zazwyczaj daja 30 dni na dostarczenie oryginalow.
              • Gość: sadbuttru3 Re: ubezpieczenie bryki IP: *.ipt.aol.com 24.09.06, 21:28
                Dziekowka- tak zrobie! Aloha Amigos!

-_-
              • Gość: Ralph Re: ubezpieczenie bryki IP: *.server.ntli.net 24.09.06, 21:34
                > popros kogos w PL zeby poszedl do twojego ubezpieczyciela, zalatwil ci papier o
                > bezszkodowej jezdzie,

Nie zawsze jest to takie proste, w moim przypadku w PZU nie chcieli słyszeć o
                tym żeby ktoś inny odebrał papier i musiałem się stawić osobiście.
                • Gość: denty Re: ubezpieczenie bryki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 22:03
                  A jak ktoś miał wypadek 3 lata temu, to lepiej sie nie ujawniać? Czy wziąć
                  taki, nie do końca czysty papier?
                • Gość: sadbuttru3 Re: ubezpieczenie bryki IP: *.ipt.aol.com 25.09.06, 21:17
                  Zadzwonilem do braciaka w PL i mowi, ze kwestia kilku dni- przysla bez problemow
                  z UNIQUA- mam nadzieje, ze sie uda urwac te 30-40 %( mozna liczyc na takie same
                  znizki czy roznie z tym bywa?).

O_o

• Gość: Lopek Re: ubezpieczenie bryki IP: *.proxy.aol.com 25.09.06, 22:23
                    Jak dadza,to tyle ile masz na kwicie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka