Gość: mag IP: 194.205.246.* 24.10.06, 14:54 szukam czego takiego w uk www.artofwall.com.pl/index.php gdzie to mozna kupic...? w homebase sa ale jakies strasznie marne... jak to sie bedzie nazywalo po ang? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: naklejki/szablony na sciane IP: *.server.ntli.net 24.10.06, 14:58 hey sticky labels ja cos takiego zamawialam w pracy dla biura, mozesz to zamowic np w inprint jesli jest w twoim miscie, albo jakies drukrani, sklepie gdzie robia nadruki np na kubki koszulki itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: naklejki/szablony na sciane IP: 194.205.246.* 24.10.06, 15:14 chodzi mi raczej o cos innego-link to maja byc raczej dekoracyjne naklejki/szablony na sciany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: naklejki/szablony na sciane IP: *.server.ntli.net 24.10.06, 15:18 no wiem o co ci chodzi, wiekszosc miejsc jak inprint czy rozne drukarnie porudukuja wszystko na zamowienie, wystarczy ze pojdziesz tam i poprosisz o sticky wall paper patterns czy co tam chcesz wyjasnisz o co ci biega i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
deadeasy Re: naklejki/szablony na sciane 24.10.06, 15:22 Nie wiem czy "szablony" to to samo co "stencils". Te ostatnie mozna dostac w B&Q i sklepach z "art & crafts" albo w Internecie: www.stencilkingdom.com/catalogue/catalogue.htm Odpowiedz Link Zgłoś
carminam Re: Murals 24.10.06, 18:20 stores.ebay.co.uk/Baby-Burp_Wall- Murals_W0QQcolZ2QQdirZ1QQfsubZ5QQftidZ2QQtZkm chociaz tak naprawde to murals to malowidla scienne a nie naklejki Odpowiedz Link Zgłoś