IP: 80.50.29.* 31.10.06, 15:49
Jak tam emigrole z PL, jutro cala Polska odpoczywa a Wy lecicie na zmywaki
zapieprzac za te 5f per hour -nie denerwuje to Was?? Wogole chociaz zapalicie
jedna swieczke by uczcic pamiec Tych co odeszli -wkoncu jutro 1 listopada,
czy moze juz wyrzekliscie sie tego polskiego swieta i pojdziecie zalewac ryja
jak to macie w standardzie???
Obserwuj wątek
    • cdlxxvi Re: SWIETA 31.10.06, 16:12
      > Jak tam emigrole z PL, jutro cala Polska odpoczywa
      Heh, 400km w Polskich Kolejach Przymusowych, 2h w Jelczu Zakladu Komunizacji
      Miejskiej, walka o ogień na cmentarzu i jak co roku wiadomość, że babci nagrobek
      ktoś zdemolowal i podpierniczyl kwiatki. Odpoczynek po bydgosku :D
      • korkix78 Re: SWIETA 31.10.06, 16:16
        Dokladnie.
        Polecam obejrzec wczorajszy teleekspres a propos okradania grobow z kwiatkow,
        zniczy.

Albo zerknac tu.

www.nowiny.rybnik.pl/index.php?last=&numer=200444&show=artykul&id=4455
        Niestety, zupelnie nic sie nie zmienilo. Dziwne, przeciez najgorszy przestepczy
        element powyjezdzal za granice.
        • cdlxxvi Re: SWIETA 31.10.06, 16:21
          > Niestety, zupelnie nic sie nie zmienilo. Dziwne, przeciez najgorszy przestepczy
          > element powyjezdzal za granice.
          Wg bydgoskich ekspertów od spraw brytyjskich wyjechali zawsze ci, których wyjazd
          jest akurat ekspertom na rękę. W zależności od sytuacji mogą być to przestępcy,
          lekarze, prostytutki albo hodowcy sloni. Dziś, jak widzimy, padlo na pijaków.
    • Gość: Biedak z PGR Re: SWIETA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 16:14
      Słyszałeś aby oni odpoczywali. Jutro normalnie ida do pracy na 14 godzin. Polscy
      w anglii chleja na potęge szczególnie robole i polskie dziewczyny. już angielska
      prasa napisala - Polacy to najwięksi pijacy ale próbujemy ich dogonic. bedąc w
      Londynie widywałem setki zchlanym Polaków lezących na ulicy. Przykre ale
      prawdziwe. Ja też piję ale w stołówce PGR wino patykiem pisane za funty mojej córki.
      • eeela Re: SWIETA 31.10.06, 16:59
        już angielsk
        > a
        > prasa napisala - Polacy to najwięksi pijacy ale próbujemy ich dogonic.

Angielska prasa ma do opisywania gorsze problemy niz pijanstwo Polakow, a
        mianowicie swoje wlasne. Oszacowuje sie, ze okolo jedna piata doroslych w UK
        jest w stanie uzaleznienia alkoholowego, badz w bardzo bliskim jej ryzyku. To
        chyba jednak wiecej niz w Polsce - chociaz uczciwie mowie, ze polskich szacunkow
        w tej sprawie nie znam.
    • Gość: Biedak z PGr Re: SWIETA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 16:17
      Nawet w Interii napislai, że Polacy chleją coraz więcej piwa oraz whiskey z
      Tesco. Polak na wyspach brytyjsjich upija się średnio 3 razy w tygodniu.
      • londonka_uk Re: SWIETA 31.10.06, 16:24
        sam zes polak a gadasz glupoty, ty nie pijesz? sluchacie tej prasy to tu polak
        narozrabial tu zaduzo wypil, takie rzeczy nie dzieja sie tylko tu , w polsce
        jest bieda ale maja tez za co wypic.
        • Gość: Bezrobotny Re: SWIETA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 16:27
          Ja nie pracuje od 11 lat ale ryja zalewam regularnie na dworcu centralnym za
          free z moimi ziomkami. Wy jesteście częścia Polski godnie reprezentujcie nasz
          kraj. Duzo pijcie nie dajcie się angolom i nie pracujecie jutro wszak macie tys
          funtów na kontach. Jutro zalejcie ryj do bólu.
    • northe Re: SWIETA 31.10.06, 16:22
      ja będę odprawiał Dziady
      piękne polskie święto
    • Gość: Ania Re: SWIETA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 16:25
      Ja jestem na świętach w Polsce też na grobie zaleje ryja bo Anglia całkowicie
      mnie ropziła ale całe szczęście przywiozłam z soba 3 butelki ginu to zaleje ryja
      i pójdę na balety.
    • konstruktorka1 Nie obrazaj ludzi ktorzy ciezko pracuja 31.10.06, 17:02
      Lepiej lezec do gory brzuchem i lenic sie
      Dlatego w Polsce bida
    • Gość: MI5 Re: SWIETA IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 31.10.06, 23:45
      Mnie denerwuje, ze w ogole musze chodzic do pracy ;)
      A na dodatek to jutro jeszcze o godzine wczesniej.

1 listopada to fajny dzien w Polsce, mnie sie zawsze to swieto podobalo, tylko
      nieraz mozna zmarznac na maxa. No i ta rewia mody na cmentarzach, otwarcie
      sezonu, a chwile po tym Swieta i Sylwester :) Fajnie.
    • Gość: magda Re: SWIETA IP: *.proxy.aol.com 01.11.06, 00:47
      a ja sie ciesze ze nie jestem w pl, bo swieto to dziala na mnie zawsze
      depresyjnie, nie dziekuje, moge sobie darowac...
      • Gość: MI5 Re: SWIETA IP: *.claimtracker.com 01.11.06, 10:35
        Wlasnie to jest pogodne swieto - ze niby nieobecni sa juz zbawieni, dlatego
        Wszystkich Swietych, a nie Dzien Zmarlych powinno sie mowic. Dzien Zmarlych to 2
        listopada tak naprawde, Zaduszki. I to jest smutne swieto.
        Ja ani za bardo wierzacy nie jestem, ani nie praktykuje tym bardziej, ale swieta
        katolickie mi sie podobaja :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka