Gość: ser IP: *.server.ntli.net 04.11.06, 22:14 poprzedni pracodawca niechce mi wypłacic ostatniej pęsji w całości, zwodzi mnie i nie dał mi ostatniego pay slipa, czy ktos wie gdzie można takie sprawy zgłaszać?? za pomoc z góry dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jobland Re: pracodawca oszust :( IP: 212.180.147.* 04.11.06, 22:41 www.jobland.pl/zasady/uk.php#7 Odpowiedz Link Zgłoś
vierablu Re: pracodawca oszust :( 05.11.06, 22:37 Poczytaj tutaj, sa tez linki po prawej, ktore Cie zaprowadza na odpowiednie strony, gdzie mozna zlozyc zazalenie. Ale najpierw musisz dac swojemu szefowi Twoje zadanie na pismie i dac mu bodajze 21 dni na ustosunkowanie sie. tinyurl.com/y7ahjq Odpowiedz Link Zgłoś
jawlondynie Zeznania swiadkow pomoga 06.11.06, 00:53 Dogadaj sie z pracownikami, zeby swiadczyli dla Ciebie. Z jednej strony moga sie bac o utrate pracy ale po chodzi raczej o straszak na pracodawce. Z tego co wiem prawo brytyjskie zwykle staje po stronie poszkodowanego pracownika wiec bedzie ok. Piotrek ------===========------ Bez pracy nie ma kolaczy www.jawlondynie.pl Odpowiedz Link Zgłoś