Gość: ffds IP: 80.54.88.* 12.11.06, 23:57 Kawal robiacy furore w Anglii i Irlandii: - Czym rozni się Polak od E.T.? - E.T. mowi po angielsku, ma rower i chce do domu. ps. jesli znacie inne fajne 'polish jokes o emigrolach na wyspach podawajcie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagienkaa Re: Polish Jokes 12.11.06, 23:59 przychodzi baba do lekarza a lekarz w Anglii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MI6 Re: Polish Jokes IP: *.server.ntli.net 13.11.06, 00:05 Przychodzi MI5 do jakiegos walesy4 i sie go pyta dlaczego mu zajumal nicka Odpowiedz Link Zgłoś
ha-jo Re: Polish Jokes 13.11.06, 00:08 przychodzi polak do banku w uk, i mowi: - ma pani ogien? - nie mam a co? - bambuko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Re: Polish Jokes IP: *.cable.ubr04.haye.blueyonder.co.uk 13.11.06, 00:13 ten dowcip slyszalem juz jakis rok temu od kumpla, ktory mieszka w Amsterdamie, jest on o tamtejszych Polakach (stad tez ten rower, w Holandii rowerzystow jest znacznie wiecej niz w UK). W wersji, ktora ja znam jest podkreslone "ma SWOJ WLASNY rower" :) Odpowiedz Link Zgłoś
prawy.polak Re: Polish Jokes 13.11.06, 09:29 100 eastern Europeans were asked if they thought Britain should change its currency, and they said no, we're perfectly happy with the Giro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martenika Re: Polish Jokes IP: 83.104.90.* 13.11.06, 10:36 Przychodzi Polak do Angielskiego okulisty. Okulista sadza go na krzesle, pokazuje tablice i prosi: - Przyczytaj mi ostatni rzad liter. Na co Polak: - O, znam go. To moj kolega... (z tego ostatnio zasmiewali sie moi koldzy anglicy w pracy, biorac pod uwage kompletnie niezrozumiale dla nich imiona jak np: przemyslaw ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doctor Re: Polish Jokes IP: *.proxy.aol.com 13.11.06, 11:32 Jak Polakowi NAJLATWIEJ zlamac palec? - Uderzyc go w twarz (bo dlubie w nosie). Odpowiedz Link Zgłoś