ojciec_juraty 23.11.06, 22:14 Chce wyjechac na rok i szukam pracy w fabryce lub w hotelu.Znacie jakies strony,bo ja szukam i nie moge znalezc.Mam doswiadczenie.Interesuje mnie londyn i okolice.Moj angielski jest sredni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ziom Re: Jak znalezc prace? IP: *.ipt.aol.com 23.11.06, 22:22 szukaj dalej ziom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozpierducha Re: Jak znalezc prace? IP: 194.72.105.* 23.11.06, 22:25 Zanim zaczniesz szukac wlacz monitor. Prawde mowiac bardzo trudno jest nie znalezc tych stron. Chodzic umiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
ojciec_juraty Re: Jak znalezc prace? 23.11.06, 22:35 Znalazlem duzo,ale nie ma tam ofert dla mnie.A moze powiecie ktora dzielnica londynu jest najbardziej ok i w ktorej szanse na prace sa dobre? Moze znacie jakies adresy agencji pracy?Bardzo mi zalezy.Bede wdzieczny a pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
skinnycow Re: Jak znalezc prace? 24.11.06, 14:20 > Zanim zaczniesz szukac wlacz monitor. Prawde mowiac bardzo trudno jest nie > znalezc tych stron. Chodzic umiesz? Po co odpisujesz na post skoro nie masz nic konkretnego do powiedzenia w tym temacie? Odpowiedz Link Zgłoś
monikauk Re: Jak znalezc prace? 23.11.06, 22:56 Jeli chodzi o Londyn to proponuje hotele, fabryki sa na obrzezach. Jeli chcesz znalezc prace szybko i bezbolesnie to proponuje agencje posrednictwa pracy w londynie np. agencja Omni omnifmplc.com/about.html .Praca glównie jako maid, cleaner on public area, linen porter itp.Formalnosci zalatwiane sa bardzo szybko, po kilku dniach treningu dostajesz prace. Chociaz sama nie pracuje przez agencje, to jednak w moim hotelu prawie caly housekeeping to pracownicy tejze agencji. Odpowiedz Link Zgłoś
kachna.kachna Re: Jak znalezc prace? 24.11.06, 15:03 Monika podala ci adres strony. Kliknij na "contact us" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rh+ Re: Jak znalezc prace? IP: *.lns3-c11.dsl.pol.co.uk 24.11.06, 15:31 www.jobcenterplus.gov.uk znajdziesz wszystko Odpowiedz Link Zgłoś