Dodaj do ulubionych

do kolesia o nicku anna_dark

13.01.07, 10:34
Pokaz choc jeden swoj post, w ktorym
- nie do.p.i.e.r.dalasz innym
- nie robisz z siebie alfy i omegi
- nie narzkasz i nie zlorzeczysz
- nie popisujesz sie zenujaca ignorancja, jak wtedy gdy wmawialas wszystkim
ze jest Isle of Wright
- piszesz wiecej niz jedna-dwie linijki
a moze kilka osob znow zajrzy na to forum...
I zaloze sie ze jestes facetem - nie spotkalem tak wrednej i zarazem glupiej
kobiety
Obserwuj wątek
    • anna-dark Kiciorku - też może nie jesteś facetem... 13.01.07, 10:48
      Kiciorku - też może nie jesteś facetem...
      Ale do rzeczy:
      - Isle of Wright jednak istnieje
      - Nikt nie jest alfą i omegą
      - Słabo czytasz posty jak widzisz tylko narzekania i złorzeczenia
      - Dyskusja czasem wymaga mocnych słów - ciebie też to dotyczy
      - Nie spotkałeś mnie i nie spotkasz, i tak naprawdę nic o mnie nie wiesz, ale za to możemy się pobawić w ocenianie twojej mądrości, elokwencji, bezinteresowności, czy też empatii...
      Bez urazy :-)

kicior99 napisał:

> Pokaz choc jeden swoj post, w ktorym
      > - nie do.p.i.e.r.dalasz innym
      > - nie robisz z siebie alfy i omegi
      > - nie narzkasz i nie zlorzeczysz
      > - nie popisujesz sie zenujaca ignorancja, jak wtedy gdy wmawialas wszystkim
      > ze jest Isle of Wright
      > - piszesz wiecej niz jedna-dwie linijki
      > a moze kilka osob znow zajrzy na to forum...
      > I zaloze sie ze jestes facetem - nie spotkalem tak wrednej i zarazem glupiej
      > kobiety
      • kicior99 Re: Kiciorku - też może nie jesteś facetem... 13.01.07, 10:54
        Istnieje ale nie ta :) Jesli jestes kobieta to chyba dobrze ze na Ciebie nie
        trafilem :) Pozdrawiam sobotnio. Ide pozlorzeczyc...
        • anna-dark Odpręż się - w końcu masz weekend... 13.01.07, 11:03
          Odpręż się - w końcu masz weekend...

kicior99 napisał:

> Istnieje ale nie ta :) Jesli jestes kobieta to chyba dobrze ze na Ciebie nie
          > trafilem :) Pozdrawiam sobotnio. Ide pozlorzeczyc...
          • kicior99 Re: Odpręż się - w końcu masz weekend... 13.01.07, 11:14
            Dla mnie wsio ryma - leze ze zlamana noga...
            • anna-dark Żalmi cię... Ale się zagoi! Nie chodź za wcześnie! 13.01.07, 11:20
              Żalmi cię... Ale się zagoi! Nie chodź za wcześnie!

kicior99 napisał:

> Dla mnie wsio ryma - leze ze zlamana noga...
              • kicior99 Re: Żalmi cię... Ale się zagoi! Nie chodź za wcze 13.01.07, 11:27
                ... i tu rozleglo sie znaczace chrzakniecie :)))))) Z moim temperamantem??? Ale
                goi sie OK :)
                • pinheadd Re: Żalmi cię... Ale się zagoi! Nie chodź za wcze 13.01.07, 12:23

No co ty Kicior nie wiessz ze Anna-Dark = Mike-Great i pare innych ktore mi
                  teraz z glowy wylecialy

Transgender trolling he he he
                  • anna-dark Proszę mnie nie porównywać z oblesiami... 13.01.07, 12:39
                    Proszę mnie nie porównywać z oblesiami...
                  • kicior99 Re: Żalmi cię... Ale się zagoi! Nie chodź za wcze 13.01.07, 12:48
                    to nie ten sam styl.
                    • kicior99 Re: Żalmi cię... Ale się zagoi! Nie chodź za wcze 13.01.07, 12:50
                      I jeszcze jedno - Anna Dark jest na tym forum od dawna, Wspamialy Michal
                      objawil sie nam niedawno. Poza tym bije sie we wlasne cycki - pamietam kilka
                      wysmienitych postow Anny Dark o Proficiency i zastanawiam sie dlaczego sie to
                      dziewcze (a jednak) tak marnuje...
                      • anna-dark Kicior - ty pamiętasz więcej ode mnie !!! 13.01.07, 12:55
                        Kicior - ty pamiętasz więcej ode mnie !!!

kicior99 napisał:

> I jeszcze jedno - Anna Dark jest na tym forum od dawna, Wspamialy Michal
                        > objawil sie nam niedawno. Poza tym bije sie we wlasne cycki - pamietam kilka
                        > wysmienitych postow Anny Dark o Proficiency i zastanawiam sie dlaczego sie to
                        > dziewcze (a jednak) tak marnuje...
                        • kicior99 Re: Kicior - ty pamiętasz więcej ode mnie !!! 13.01.07, 12:58
                          juz na to nic nie poradze - do tekstow mam dobra pamiec. Chyba studia na
                          kierunku jezykowym mnie tak wyrobily...
                          • pinheadd anna-dark=mike-great 13.01.07, 13:09

Jak nie jak tak...

- wpisywanie tekstu w temat i powtarzanie tego samego tekstu ponizej
                            - krotkie bezsensowne komentarze nic nie wnoszoce do dyskusji
                            - anna-dark to jego starszy nick, mike-great powstal po tym jak anna-dark
                            zostala zdemaskowana jako trollowaty nick. mike-great to bardziej reasonable
                            alter ego anna-dark ale zdarza mu sie tez trollowac przez przypadek jak sie
                            kolega zapomni przelogowac
                            - zdarza sie ze pisza w tym samym watku he he he niezla schiza
                            - oczywista zbieznosc w formie nicka - imie hyphen-angielski przymiotnik

porownaj ten wpis:
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=720&w=54910438&a=55246459
                            z tym:
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=720&w=54910438&a=55149420
                            Looks familiar?
                            • kicior99 Re: anna-dark=mike-great 13.01.07, 13:14
                              Zajme sie z tym jak wroce z Bristolu. na razie mam problem jak dokustykac sie
                              na dworzec ichniej PKP...
    • Gość: miś dobrze powiedziane anna dark kawał szmaty IP: *.chello.pl 13.01.07, 13:21
      nic dodac nic ująć
    • Gość: MI5 Re: do kolesia o nicku anna_dark IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 13.01.07, 14:35
      > Pokaz choc jeden swoj post, w ktorym....

A to niby z jakiej okazji ma ci pokazywac?
      • kicior99 Re: do kolesia o nicku anna_dark 13.01.07, 14:44
        z niezalogowanymi nie duskutuje. poza tym nastapilo uwspolnienie stanowisk :)
        • anna-dark Pozdrawiam wszystkich w tym wątku 13.01.07, 15:32
          Pozdrawiam wszystkich w tym wątku
          A poza tym - co was tak nieznośnie gryzie, że jeszcze nie zaasymilowaliście się na tyle by udzielać się na angielskich/irlandzkich forach?
          I po drugie - zejdźcie ze mnie (albo nie - w sumie wszystko jedno)
        • Gość: MI5 Re: do kolesia o nicku anna_dark IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 13.01.07, 17:24
          > z niezalogowanymi nie duskutuje.

A to przepraszam.
          Dziwna zasada.
          • Gość: jaś ześć z ciebie na przyjemność trzeba zasłużyć IP: *.chello.pl 13.01.07, 19:41
            • anna-dark Durny Jasiu - zwisa mi to kalafiorem czy piszesz.. 13.01.07, 19:50
              Durny Jasiu - zwisa mi to kalafiorem czy piszesz czy się onanizujesz
          • kicior99 Re: do kolesia o nicku anna_dark 13.01.07, 22:41
            > z niezalogowanymi nie duskutuje.

>A to przepraszam.
            >Dziwna zasada.

Dlaczego? Jesli chodzi o zalogowanych, mam wieksza gwarancje ze rozmawiam z ta
            sama osoba. Nie mam pewnosci ze wszystkie wpisy MI5 sa Twoje. Raz sie tak
            nacialem - w poczatkach forum i na innych forach z nieobowiazkowym logowaniem -
            i odtad jestem konsekwentny.
            • Gość: dora Re: do kolesia o nicku anna_dark IP: 86.149.149.* 14.01.07, 01:02
              przylaczam sie do dyskusjii- Ciemna Anka, niestety, jak sama nazwa wskazuje,
              nie ma zbyt jasnego umyslu, wiec nie moze nic wartosciowego przekazac. Czekam
              na jej-jego odpowiedz po bezsensownym zaatakowaniu mnie, ale milczy.
              Pogratulowac mozna tylko wolnego czasu, bo mi nie chcialoby sie czytac postow,
              tylko po to, zeby sie poczepiac. Ale co mozna innego robic z takim charakterem-
              przyjaciol pewnie to to nie ma i mam nadzieje, ze nie zalozylo to rodziny i nie
              unieszczesliwia przez to wiekszej liczby osob.
              • anna-dark He, he - żałosna jesteś, śmiać mi się chce... 14.01.07, 13:48
                He, he - żałosna jesteś, śmiać mi się chce...
                Jak ty nic nie wiesz...

Gość portalu: dora napisał(a):

> przylaczam sie do dyskusjii- Ciemna Anka, niestety, jak sama nazwa wskazuje,
                > nie ma zbyt jasnego umyslu, wiec nie moze nic wartosciowego przekazac. Czekam
                > na jej-jego odpowiedz po bezsensownym zaatakowaniu mnie, ale milczy.
                > Pogratulowac mozna tylko wolnego czasu, bo mi nie chcialoby sie czytac postow,
                > tylko po to, zeby sie poczepiac. Ale co mozna innego robic z takim charakterem-
                >
                > przyjaciol pewnie to to nie ma i mam nadzieje, ze nie zalozylo to rodziny i nie
                >
                > unieszczesliwia przez to wiekszej liczby osob.
            • Gość: locust Re: do kolesia o nicku anna_dark IP: *.server.ntli.net 14.01.07, 12:51
              ej no ale jestes przebiegły kicior. normalnie jak lis jakis. :o)
              • kicior99 Re: do kolesia o nicku anna_dark 14.01.07, 13:08
                to nie jest kwestia przebieglosci a zwyklego posiadania twarzy. Aby nawiazac
                rozmowe w realu, trzeba przynajmniej znac imie rozmowcy, prawda? A jak
                rozmawiac z kims, kto unika podania imienia? Bo w to, ze sie nie mozna
                zalogowac, nie wierze. Rowniez dlatego jestem oredownikiem obowiazkowego
                logowania sie na tym forum.
    • Gość: Z gupia frant A moze o Isle of Wight chodzi? n/t IP: 83.71.142.* 14.01.07, 00:58
      • anna-dark Chodzi jednak o Isle of Wright-nie wiecie gdzie??? 14.01.07, 13:49
        Chodzi jednak o Isle of Wright-nie wiecie gdzie???
        • kicior99 Re: Chodzi jednak o Isle of Wright-nie wiecie gdz 14.01.07, 13:58
          kiedys ci pisalem ze to gdziesz w Szkocji
          • anna-dark Jakbyś nie wiedział - <a href="http://www.allstays.com/Band" targe 14.01.07, 14:11
            Jakbyś nie wiedział - www.allstays.com/BandB/gb-isle-of-wright-bandb.htm

kicior99 napisał:

> kiedys ci pisalem ze to gdziesz w Szkocji
            • Gość: Rotamistrz No i gdzie nie zajrze w necie... IP: 83.167.242.* 14.01.07, 18:17
              Koniec koncow kazdy trop konczy sie na "Isle of WIGHT". Sprawdz zreszta swoj
              link i zobaczysz sama...
              • anna-dark No to zerknij tu: <a href="http://travel.webshots.com/photo" targe 14.01.07, 20:02
                No to zerknij tu: travel.webshots.com/photo/2789897420094314677bOBbEg

Gość portalu: Rotamistrz napisał(a):

> Koniec koncow kazdy trop konczy sie na "Isle of WIGHT". Sprawdz zreszta swoj
                > link i zobaczysz sama...
                • kicior99 Re: No to zerknij tu: <a href="<a href="http://travel." target 14.01.07, 21:02
                  akurat to nie jest dowodem na nic. Podaj adres jakiejs strony oficjalnej.
                  • anna-dark Jeszcze ci coś udowadniać ??? 14.01.07, 21:52
                    Jeszcze ci coś udowadniać ???

kicior99 napisał:

> akurat to nie jest dowodem na nic. Podaj adres jakiejs strony oficjalnej.
                    • kicior99 Re: Jeszcze ci coś udowadniać ??? 14.01.07, 22:29
                      na razie to nie sa dowosy, zreszta ja ich nie potrzebuje. Jesli juz sama
                      zaczelas, to zrob to przy poomocy jakiejs strony oficjalnej, Internet sam w
                      sobie ma zerowa wartosc zrodlowa. Jak przy poprzedniej dyskysji doszperalem sie
                      jakiejs Isle of Wright w Szkocji i na tym poprzestane.
                      • anna-dark No to jednak istnieje Isle of Wright ??? 14.01.07, 22:39
                        No to jednak istnieje Isle of Wright ???

kicior99 napisał:

> na razie to nie sa dowosy, zreszta ja ich nie potrzebuje. Jesli juz sama
                        > zaczelas, to zrob to przy poomocy jakiejs strony oficjalnej, Internet sam w
                        > sobie ma zerowa wartosc zrodlowa. Jak przy poprzedniej dyskysji doszperalem sie
                        >
                        > jakiejs Isle of Wright w Szkocji i na tym poprzestane.
                        • kicior99 Re: No to jednak istnieje Isle of Wright ??? 14.01.07, 23:05
                          nie chce mi sie teraz grzebac po starych watkach, odkladam do jutra
    • Gość: Soup Nazi Przeciez dawno pisalem, ze to ogranicznik n/t IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.01.07, 07:24
      • anna-dark Jak zablokować Nazistowską Zupę ??? 14.01.07, 13:51
        Jak zablokować Nazistowską Zupę ???
        • kicior99 Re: Jak zablokować Nazistowską Zupę ??? 14.01.07, 13:54
          powinni sie byli z tym uporac juz w 1945...
          • anna-dark Re: Jak zablokować Nazistowską Zupę ??? 14.01.07, 14:14
            A tak mamy Wielką Rurę na dnie Bałtyku (w planach)...

kicior99 napisał:

> powinni sie byli z tym uporac juz w 1945...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka