Gość: abc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.07, 08:47 Witam Czy jest tu moze ktos kto pracuje w firmie Morgan Est ? Z góry dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: erwinpasikonik Re: Morgan Est ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 20:14 witam ja usiłuje sie tam dostac, czy warto ? szukam porady pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Morgan Est ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.07, 09:24 witam niewiem lece tam w lutym zaproponowali mi dosc dobre warunki i prace w mojej specjalnosci z tego co wiem pracuje tam troche inzynierow z Polski moze ktos da znac jak sie pracuje pozdr pawel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: Morgan Est ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 15:42 ja zaczynam prace tam od marca. Mysle ze warto, zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: Morgan Est ??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.07, 17:13 cześć, ja też lecę w lutym, skąd lecisz i w jakiej specjalności będziesz pracował? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Morgan Est ??? IP: *.warpol.pl 27.01.07, 17:29 hej lece z wawy podaj m e mail lub gg jesli mozesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: Morgan Est ??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.07, 23:08 mike.krzeminski@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś