Dodaj do ulubionych

Czy ktoś przewoził dekoder Polsatu samolotem?

IP: *.ipt.aol.com 17.01.07, 21:21
Mam pytanie,czy ktoś się może orientuje,czy można przewieżc dekoder POLSATU w
bagażu głównym.Po ostatnich wyczynach naszych pracowników Straży Granicznej w
Polsce {odbieranie dzieciom soczków ,zakupionych po odprawie ze szczegółowyą
kontrolą osobistą),trochę się obawiam,że mogą go wziąć za bombę i kazać
usunąć z bagażu.
Obserwuj wątek
    • juleczka2005 Re: Czy ktoś przewoził dekoder Polsatu samolotem? 17.01.07, 22:13
      Przewozilam cyfre+ - ale to chyba nie ma znaczenia bo ksztalty te same:) Bez problemu wszystko. Tylko trzeba dobrze zabezpieczyc dekoder przed zniszczeniem przez obsluge bagazowa. Talerz tez wiozlam - i tez nie bylo problemow.
    • smolkowicz_a Re: Czy ktoś przewoził dekoder Polsatu samolotem? 17.01.07, 22:48
      Ja wiozłam cyfre ale w podręcznym z obawy przed zniszczeniem.
    • Gość: wij Re: Czy ktoś przewoził dekoder Polsatu samolotem? IP: *.proxy.aol.com 17.01.07, 23:08
      ludzie, tak sie spytam, a po co wy to gowno ogladacie?
      To po to wyjezdzacie zeby codziennie Leppera posluchac? Nie rozumiem.
      Nie ma tam jakiejs brytyjskiej telewizji? Jezykow sie uczcie a nie na plebanie
      sie gapicie.
      • Gość: fischer Re: Czy ktoś przewoził dekoder Polsatu samolotem? IP: *.cable.ubr05.gate.blueyonder.co.uk 18.01.07, 00:42
        gosciu wij

jestes bardzo malo tolerancyjny,chamski,ordynarny i dlatego moze niektorzy
        wiaza ze soba to "gowno"...zeby poogladac podobnych do Ciebie...cos jak
        Lepper???...taka sama wies...z ta roznica ze Lepper jest w Polsce a TY za
        granica.Pozdrawiam.
        • Gość: wij Re: Czy ktoś przewoził dekoder Polsatu samolotem? IP: *.proxy.aol.com 18.01.07, 03:05
          Panie Rybak - powiedz mi dlaczego ci ludzie ciagna za soba dobrowolnie ten
          ogon, wszystko to od czego to niby uciekaja bo zyc sie nie da? Oni oprzeciez
          mentalnie dalej pozostaja w Grojcu czy Lomzy (pozdrowienia dla obu miast) -
          zarabiaja jedynie w innej walucie. Takie pozostawanie w rozkroku do niczego nie
          prowadzi - poza rosnacym bolem pewnej czesci ciala.

malo tolerancyjny, chamski i ordynarny wij
          • Gość: Hombre plynoow nie, a czy jedzonko polskiee mozna heh ? IP: 212.183.134.* 18.01.07, 05:43
            dekoder wiozom bo taniej i loobiom oglondac polskom lige ... z matoosiakiem hehe
            ... a tez widzialem laske co to miala talerz pod pacha i usmiech na twarzy, ze
            udaloo sie przewiezc dish ...

A czy mozna miec w plecakoo zapakowanom kielase polskoom, polskie syry ?

hm, anybody ?
            • Gość: q2345678 13w4er5tyui IP: *.server.ntli.net 18.01.07, 21:43
              Szkoda mi niektorych debili na tym forum. :((((((( Ale to takie forum dla debili - coz wiecej chciec???
              • Gość: Hombre te qupoo gnojoo yebay sie boocoo ! IP: 212.183.134.* 20.01.07, 01:21
                thebill cie robil cieciu ...
                nie wiesz co zart ... zart byl wtedy jak cie robili ...
                wazaj na swoje sloowa bo sie przeliczysz ...
                bez odbioru pokrakoo !
          • 2paco a kto powiedział... 19.01.07, 01:53
            ..że ludzie z polski uciekajo? ja na przykład władam biegle angielskim, i nie
            muszę oglądać wyłącznie angielskiej telewizji żeby się podszkolić, a taka cyfra
            ma z reguły bardzo dobry wybór filmów, i co ty na to?
    • maciej508 Re: Czy ktoś przewoził dekoder Polsatu samolotem? 21.01.07, 11:13
      Na Swięta zawiozłem Synowi polsat cyfrowy z talerzem-bez żadnych problemów!
      Nie potrzebny był talerz,bo podłączyłem pod już isniejący ich.Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka