Dodaj do ulubionych

praca w birmingham

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 18:01
Witam
Mam takie pytanie, orientujecie sie moze jak teraz jest z praca w anglii,
konkretnie chodzi mi o okoloce Birmingham, czy sa tam problemy ze znalezieniem
pracy? bardzo prosze o odpowiedzi, i z góry przepraszam za dubling tematu, bo
pewnie juz wiele razy zostal on poruszony, ale niestety nie mam czasu zeby
przejzec forum
z góry dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: bula Re: praca w birmingham IP: *.lei3.cable.ntl.com 26.04.07, 19:44
      juz maj a nadal problemy z robota-tylko w jednych miastach b.duze problemy
      (zadnej roboty)w innych duze,a najlepiej to srednie problemy czyli 1 oferta na
      50 bezrobotnych polakow.W bgham.niewiem ale dobrze nie jest
      • palejo1 Re: praca w birmingham 26.04.07, 22:59
        Miesiac temu corka kolegi szukala tam pracy przez cale dwa dni
        • werrka Re: praca w birmingham 27.04.07, 01:34
          To zależy jak z językiem, jakos trzeba się dogadać z pracodawcą. W Birmingham jest cięzko, jeszcze region nie podniósł się z zapaści z 2004 roku, zresztą to jedyny region, nad którym pochyliła się Unia, nawet nasza komisarz Danuta Hübner jeżdziła by ratować dofinasowaniem sytuację. Oczywiście z polskiej perspektywy nie ma czarnej rozpaczy. Stawki były tu zawsze takie sobie, ostatnio, po najeżdzie polskim, jeszcze bardziej zrobiły się takie sobie.
          Jeszcze pałkami nie biją za to, żeś Polakiem, ale w rozmowie prywatnej powiedzą prosto w oczy, że standart płac spadł przez nas:(((
          Moje osobiste zdanie, jeśli możesz udać się w inne miejsce to jest to dobry pomysł.
          Powodzenia:)
          • Gość: Mitlof Re: praca w birmingham IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 16:18
            Serdeczne dzieki za odpowiedzi, wlasciwie niemam zabardzo propozycji w inne
            miejsca, w birmingham mam znajomego ktory oferuje mi kawalek podlogi na
            poczatek- to juz cos,
            jezyk na poziomie komunikatywnym
            dzieki za odp jeszcze raz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka