Dodaj do ulubionych

Cała prawda o domkach tesco

IP: *.69.udn.pl 08.05.07, 23:13
Chciałaby abyście napisali jakie są + i - mieszkania w domkach Tesco!!
Z góry dziekuję!
Obserwuj wątek
    • kris.m Re: Cała prawda o domkach tesco 09.05.07, 06:37
      też jestem zainteresowany, najlepiej by było jakby ktoś wrzucił jakieś fotki, np. na imageshack.
      • Gość: peps Re: Cała prawda o domkach tesco IP: 81.102.15.* 01.06.07, 16:48
        niezle te domki w brighton he he
        szkoda tylko ze to scieeeema.
        za taki dom to moglbym placic tyle co place za moja nore w wisbech.shiiit
        • Gość: marcin Re: Cała prawda o domkach tesco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.07, 16:15
          Szukam osob przcujących w wisbech. Mam tam dojechac w polowie lipca. Prosze o info.
    • Gość: bylemwtesco Re: Cała prawda o domkach tesco IP: *.chello.pl 09.05.07, 23:17
      Czesc.
      Standarty sa bardzo rozne, ktos prosil o zdjecia, w sumie racja one powiedza
      najwiecej. Wklejam trzy rozne domy, ja mieszkalem w ostatnim (w Brighton)
      img409.imageshack.us/my.php?image=crm1vy5.jpg
      img409.imageshack.us/my.php?image=crm2yb1.jpg
      img409.imageshack.us/my.php?image=crm3qt3.jpg
      • Gość: mmmmmmmmmmmmm Re: Cała prawda o domkach tesco IP: *.popl.cable.ntl.com 09.05.07, 23:39
        dobre dobre
        a na serio jest tak ze jak bierzesz crm to jestes udupiony na dlugiczas z tymi
        sammi osobami jakie by one nie byly a a jak sobie wynajmiesz pokoj nawet u
        ciapatego to zawsze mozesz sobie zmienic jak ci nie bedzie pasowało zwierzątko
        i nie musisz sie meczyc i pewnie taniej ci wyjdzie
        • Gość: kropekpf Re: Cała prawda o domkach tesco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.07, 17:04
          buahahah niezle te domki no no :) to sie nazywa zycie hehe
      • Gość: jjj Re: Cała prawda o domkach tesco IP: *.tcompressor.com 30.06.07, 23:14
        ale jestes idiota
    • Gość: Maciek 26 Re: Cała prawda o domkach tesco IP: *.cable.ubr04.enfi.blueyonder.co.uk 28.05.07, 11:56
      Zdecydowanie odradzam pakowanie sie do domu wynajmowanego przez Tesco i wcale
      nie chodzi o koszty bo nawet samodzielne wynajecie pokoju zbynio tanie pewnie
      nie bedzie (zwłaszcza w Londynie). Codzi o to że w takim domu kwaterują 4
      zupełnie obce osoby.Czasem wszystko jest ok,bywa jednak tak ze trafia sie na
      delikatnie mówiąc dziwne osoby...A wtedy lipa ,meczysz sie z takim osobnikiem
      conajmniej pół roku (jeśli wszyscy mieszkancy sie zgodzą po tym czasie zerwać
      umowe najmu mieszkania,czyli ponieść dodatkowe koszty), a jak nie to rok.
      • Gość: misiek Re: Cała prawda o domkach tesco IP: 213.166.17.* 30.06.07, 17:36
        racja! koszty na poczatku wydaja sie wysokie, ale to ludzie z reguly stanowia
        najwiekszy problem.
        4 osoby - 3 pokoje... jak to rozlozyc sprawiedliwie?? w najgorszym wypadku rok
        mieszkania w tych warunkach.
        do tego czlowiek, z ktorym 3 osoby nie moga dojsc do porozumienia!
        co wtedy, gdy on nie chce rezygnacji z mieszkania? bo to, ze nie chcial
        abonamentu na tv, telefonu, internetu i innych, to juz historia...
        takie zycie... z perspektywy czasu wybralbym hostel

pozdrwiam
      • Gość: stella Re: Cała prawda o domkach tesco IP: *.hudd.cable.ntl.com 01.07.07, 16:38
        Wszystko zależy od konkretnego przypadku. Jeżeli chodzi o mnie:
        Plusy: porządne, wyremontowane mieszkanie w porządnej okolicy, kompletne
        wyposażenie (sprzęt AGD plus podstawy takie jak łóżka, szafy i szafki)
        Minusy: wydatki związane z czynszem i rachunkami, wydatki związane z dojazdami,
        zakwaterowanie z trzema innymi osobami (z których dwie są ok a jedna nie -
        generalnie jest kultura).
        Obecnie przenoszę się na swoje i jedyną rzeczą, której mi będzie brakować jest
        okolica. Sprzęt i wyposażenie, jako naszą własność zagwarantowaną w kontrakcie,
        dzielimy między siebie.

Czytałem i słyszałem już różne opinie na temat mieszkań od Tesco, ale - jak
        napisałem na wstępie - wszystko zależy od konkretnego przypadku. Narzekacze,
        oszczędźcie więc swoje palce.
        • Gość: iwoweg Re: Cała prawda o domkach tesco IP: 149.254.200.* 23.07.07, 13:41
          Witam serdecznie!
          Czytając Twoje wypowiedzi wydajesz mi się osobą konkretną i normalną(bo prawda
          jest, że można trafić na baaaaaaardzo dziwnych współlokatorów), dlatego mam
          pytanie: czy po tych 12 miesięcy umowy na mieszanie Crm pobiera jakieś koszta
          na remont tego mieszkania i szkody, które niby powstały w okresie zamieszkania?
          Odpowiedź proszę na skrzynkę iwoweg@o2.pl
          Za odpowiedź z góry dziękuję Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka