Gość: ona24 IP: *.69.udn.pl 08.05.07, 23:13 Chciałaby abyście napisali jakie są + i - mieszkania w domkach Tesco!! Z góry dziekuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kris.m Re: Cała prawda o domkach tesco 09.05.07, 06:37 też jestem zainteresowany, najlepiej by było jakby ktoś wrzucił jakieś fotki, np. na imageshack. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peps Re: Cała prawda o domkach tesco IP: 81.102.15.* 01.06.07, 16:48 niezle te domki w brighton he he szkoda tylko ze to scieeeema. za taki dom to moglbym placic tyle co place za moja nore w wisbech.shiiit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Cała prawda o domkach tesco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.07, 16:15 Szukam osob przcujących w wisbech. Mam tam dojechac w polowie lipca. Prosze o info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bylemwtesco Re: Cała prawda o domkach tesco IP: *.chello.pl 09.05.07, 23:17 Czesc. Standarty sa bardzo rozne, ktos prosil o zdjecia, w sumie racja one powiedza najwiecej. Wklejam trzy rozne domy, ja mieszkalem w ostatnim (w Brighton) img409.imageshack.us/my.php?image=crm1vy5.jpg img409.imageshack.us/my.php?image=crm2yb1.jpg img409.imageshack.us/my.php?image=crm3qt3.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmmmmmmmmmmm Re: Cała prawda o domkach tesco IP: *.popl.cable.ntl.com 09.05.07, 23:39 dobre dobre a na serio jest tak ze jak bierzesz crm to jestes udupiony na dlugiczas z tymi sammi osobami jakie by one nie byly a a jak sobie wynajmiesz pokoj nawet u ciapatego to zawsze mozesz sobie zmienic jak ci nie bedzie pasowało zwierzątko i nie musisz sie meczyc i pewnie taniej ci wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropekpf Re: Cała prawda o domkach tesco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.07, 17:04 buahahah niezle te domki no no :) to sie nazywa zycie hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjj Re: Cała prawda o domkach tesco IP: *.tcompressor.com 30.06.07, 23:14 ale jestes idiota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek 26 Re: Cała prawda o domkach tesco IP: *.cable.ubr04.enfi.blueyonder.co.uk 28.05.07, 11:56 Zdecydowanie odradzam pakowanie sie do domu wynajmowanego przez Tesco i wcale nie chodzi o koszty bo nawet samodzielne wynajecie pokoju zbynio tanie pewnie nie bedzie (zwłaszcza w Londynie). Codzi o to że w takim domu kwaterują 4 zupełnie obce osoby.Czasem wszystko jest ok,bywa jednak tak ze trafia sie na delikatnie mówiąc dziwne osoby...A wtedy lipa ,meczysz sie z takim osobnikiem conajmniej pół roku (jeśli wszyscy mieszkancy sie zgodzą po tym czasie zerwać umowe najmu mieszkania,czyli ponieść dodatkowe koszty), a jak nie to rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Cała prawda o domkach tesco IP: 213.166.17.* 30.06.07, 17:36 racja! koszty na poczatku wydaja sie wysokie, ale to ludzie z reguly stanowia najwiekszy problem. 4 osoby - 3 pokoje... jak to rozlozyc sprawiedliwie?? w najgorszym wypadku rok mieszkania w tych warunkach. do tego czlowiek, z ktorym 3 osoby nie moga dojsc do porozumienia! co wtedy, gdy on nie chce rezygnacji z mieszkania? bo to, ze nie chcial abonamentu na tv, telefonu, internetu i innych, to juz historia... takie zycie... z perspektywy czasu wybralbym hostel pozdrwiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stella Re: Cała prawda o domkach tesco IP: *.hudd.cable.ntl.com 01.07.07, 16:38 Wszystko zależy od konkretnego przypadku. Jeżeli chodzi o mnie: Plusy: porządne, wyremontowane mieszkanie w porządnej okolicy, kompletne wyposażenie (sprzęt AGD plus podstawy takie jak łóżka, szafy i szafki) Minusy: wydatki związane z czynszem i rachunkami, wydatki związane z dojazdami, zakwaterowanie z trzema innymi osobami (z których dwie są ok a jedna nie - generalnie jest kultura). Obecnie przenoszę się na swoje i jedyną rzeczą, której mi będzie brakować jest okolica. Sprzęt i wyposażenie, jako naszą własność zagwarantowaną w kontrakcie, dzielimy między siebie. Czytałem i słyszałem już różne opinie na temat mieszkań od Tesco, ale - jak napisałem na wstępie - wszystko zależy od konkretnego przypadku. Narzekacze, oszczędźcie więc swoje palce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwoweg Re: Cała prawda o domkach tesco IP: 149.254.200.* 23.07.07, 13:41 Witam serdecznie! Czytając Twoje wypowiedzi wydajesz mi się osobą konkretną i normalną(bo prawda jest, że można trafić na baaaaaaardzo dziwnych współlokatorów), dlatego mam pytanie: czy po tych 12 miesięcy umowy na mieszanie Crm pobiera jakieś koszta na remont tego mieszkania i szkody, które niby powstały w okresie zamieszkania? Odpowiedź proszę na skrzynkę iwoweg@o2.pl Za odpowiedź z góry dziękuję Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś