majbon 10.05.07, 11:36 Serdecznie pozdrawiam .Mam ofertę pracy do Czech w firmie Panasonic,płacą nie tak dużo jak w Angli ale nie znam języka a jest to więcej niż w Polsce.Doradcie co mam robić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wrodarczyk.witold Re: praca Czechy 10.05.07, 18:49 Osoby bez znajomości języka mogą czasem mieć pewne trudności ze znalezieniem pracy w UK. Nie znaczy to że jest to niemożliwe, bo bardzo wielu pracowników budowlanych, spawaczy, monterów itp. pracuje w UK bez języka. Podobnie w rolnictwie i na linii produkcyjnej. W tych ostatnich jednak jest bardzo wielu chętnych (więcej niż miejsc pracy). Trudno mi jednak doradzać - Czechy z pewnością nie dają takich możliwości zarobkowania, ale również koszty życia są niższe. Odpowiedz Link Zgłoś
plzno Re: praca -Czechy 24.07.07, 12:32 Witam!!! Praca w PANASONIKU jest to 10,5 godziny ,płaca za 9,5 są 3 przerwy w tym jedna 30min. płatna ale nie wliczana do czasu pracy. Pracuje tam 2 miesiące i rotacja ludzi jest bardzo duza rezygnuja po tygodniu lub miesiącu.Przez pierwsze pare dni pracy bolą nogi bo jest to praca stojaca.Ale sa tez tacy co robia 6 mieiecy i dłuzej.Akurat jestesmy na urlopach i wiele osób juz zostaje w Polsce po urlopie bo wynagrodzenie jest mniejsze niz im mówiono w Polsce przed wyjazdem. Jaki zarobek tobie podano mi 2200 za 190 godz. BZDURA Odpowiedz Link Zgłoś
regi.im Re: praca -Czechy 30.07.07, 04:13 majbon napisała: > Serdecznie pozdrawiam .Mam ofertę pracy do Czech w firmie Panasonic,płacą nie > tak dużo jak w Angli ale nie znam języka a jest to więcej niż w > Polsce.Doradcie co mam robić. to zależy przez jaką firmę jeśli SK expres z katowic to daj sobie spokuj chyba że lubisz partyzantkę Odpowiedz Link Zgłoś