Dodaj do ulubionych

polski/a fryzjer/ka Dublin

IP: 62.77.169.* 28.05.07, 16:32
drogie panie, a nawet i panowie!
czy ktos zna i moglby polecic polska fryzjerke w Dublinie?lub fryzjera?
od cen w tutejszych salonach jezy sie na glwowie wlos!
moze ktos napisze?
ewentualnie na gazetowego mejla prosze!
thnx:)
Obserwuj wątek
    • Gość: mikee Re: polski/a fryzjer/ka Dublin IP: 89.100.135.* 28.05.07, 20:51
      jest salon fryzjerski anetta lub anette ;) na samym dole Farncis St./D8. (zolto
      zielony z zewnatrz) bardzo milo jest, dobra obsluga, moge smialo polecic.
      otwarte jest tam rowniez w niedziele, do 16 chyba.
      • Gość: Justyna Re: polski/a fryzjer/ka Dublin IP: 83.141.66.* 29.05.07, 10:34
        Wiem, ze watek pewnie nie na to forum, ale przy okazji podepne sie do tematu:
        czy ktos zna jakiegos fajnego fryzjera w Dublinie? (odpada Toni &Guy ze wzgledu
        na ceny). Takiego, ktory potrafi dobrze i twarzowo obciac, moze nawet troche
        awangardowo? Byl ktos? Zna? Bo nie chce mi sie placic za to,zeby mnie obcieli
        tak jak obcinaja mnie od roku "bo krocej to nie dla kobiety" itp. itd. Dzieki
        za podpowiedzi.
    • Gość: :) Re: polski/a fryzjer/ka Dublin IP: 83.70.58.* 30.05.07, 15:33
      dobry fryzjer, polski oczywiscie, znajduje sie nad pubem Zagloba, na 98 Parnell
      st. Salon nazywa sie Pink! numer tel. do salonu to 0857398179.Sama tam sie
      scinam i moge polecic:) za mycie, sciecie i modelowanie zaplacilam 25 euro.
      pozdrawiam:)
      • Gość: a balejaz Re: polski/a fryzjer/ka Dublin IP: 62.77.169.* 30.05.07, 16:29
        tak zeby nie zbankrutowac mialam leciec do Polski, tam place 50zl..ale chyba
        nici z wyjazdu a juz nie moge patrzec na te odrosty...!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka