kiniak_b 29.06.07, 09:15 Czy ktoś z Was pracuje w tesco w Aylesbury? Napiszcie proszę, jaka panuje tam atmosfera, czy wielu "naszych" jest w nim zatrudnionych, jak wygląda współpraca z managerami, itd.? Z góry dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: henio Re: Tesco w Aylesbury - kto pracuje? IP: *.watf.cable.ntl.com 06.07.07, 09:28 Ja pracuje,a kiedy przyjezdzacie? Odpowiedz Link Zgłoś
kiniak_b Re: Tesco w Aylesbury - kto pracuje? 06.07.07, 09:41 Witaj! Pracujemy już w tesco /UK/ i jeden z naszych managerów przechodzi do Waszego tesco. Moja sis z chłopakiem rozważają możliwość przeniesienia do Aylesbury, za namową tego menago. Stąd pytanie. Czy możesz napisać coś o Waszym tesco? Napisz czy są aktualnie jakieś wakaty? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Re: Tesco w Aylesbury - kto pracuje? IP: *.watf.cable.ntl.com 06.07.07, 10:12 Wakaty sa,zawsze byly,atmosfera w pracy bardzo dobra,w moim odczuciu super,na jakie stanowisko wasz menago przychodzi?Polakow na nocnej zm jest teraz 9 osob.pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
kiniak_b Re: Tesco w Aylesbury - kto pracuje? 06.07.07, 11:13 Nie wiem na jakie stanowisko przychodzi. U nas jest managerem fresh foodu. Dzięki za info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patryk Re: Tesco w Aylesbury - kto pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 20:03 cześć właśnie zacząłem prace w Aylesbury czy ktoś z was zna numer tel do Reven You w sprawie Insurance Number Card Odpowiedz Link Zgłoś
kiniak_b Re: Tesco w Aylesbury - kto pracuje? 06.07.07, 11:16 Aha, czy słyszałeś coś na temat przyjazdu do Waszego tesco managera z Polski? Mało jest u Was ludzi z Polski - u nas pewnie ok.30. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Re: Tesco w Aylesbury - kto pracuje? IP: *.watf.cable.ntl.com 06.07.07, 14:12 U nas wlasnie na freshu nie ma menagera,wiekszosc Polakow jest wlasnie na freshu.Ja tez.O przyjezdzie menagera z Polski nie slyszalem i osobiscie w to nie bardzo wierze.Ale za to zauwazylem ze przynajmniej polowa Polakow przyjezdzajacych do pracy w Tesco uwaza sie za niemal pewnych przyszlych menagerow.Osladzajac sobie tymi mrzonkami gorycz wykonywania najprostszej pracy polegajacej na ukladaniu paczek na polki,do tego jeszcze w nocy.W naszym tesco jest luzik i atmosfera prawie ze rodzinna.Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
kiniak_b Re: Tesco w Aylesbury - kto pracuje? 06.07.07, 18:43 W takim razie nasz Simon pewnie niedługo dołączy do Was - do Waszego działu. Co do przyjazdu polskiego menago, to nie wiem czy wiesz, ale Kraków rozpoczął rekrutację na takie stanowisko i właśnie od naszego menago wiemy, że w Aylesbury ma się pojawić PL manager. Napisz jeszcze, jakiej wielkości jest Wasze tesco? Wielkie dzięki za info i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Re: Tesco w Aylesbury - kto pracuje? IP: *.watf.cable.ntl.com 09.07.07, 11:04 Tesco Extra,to najwieksze.Jest nowy manager o imieniu Simon,czarnoskory,to ten wasz?Ale na razie widze ze pracuje na roznych dzialach,ale u nas na fresh ,nie. Ostatnio uklada mrozonki.Co do polskiego managera to niby wszystko mozliwe,ale nie slyszalem jeszcze o takim przypadku w zadnym tesco.W jakim miescie jestes?Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
kiniak_b Re: Tesco w Aylesbury - kto pracuje? 09.07.07, 15:56 Nie, nasz Simon jest białoskóry i przejdzie do Was dopiero za tydzień, max. 2 tyg. Jestem w Banbury, na północ od Oxfordu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Pokoj 1 osobowy w Aylesury 5 min do tesco IP: *.watf.cable.ntl.com 16.07.08, 19:14 od zaraz do konca wrzesnia, w mieszkaniu 3 pokojowym, kuchnia, lazienka, salon,Ł 250 miesiecznie, oplaty wliczone, mozliwosc dostepu do internetu Ł5 miesiecznie, polsat, wadomosc pod 07900307639 lub 07778478274 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: istotka00 Re: Tesco w Aylesbury - kto pracuje? IP: *.chello.pl 18.09.07, 23:46 heja,słyszlam o pracy w Tesco w Aylesbury,moze sie zglosze ,jak tam u was z zarobkami,i godzinami pracy,no i atmosferka,slyszlam,ze polak jest teraz menagerem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: Tesco w Aylesbury - kto pracuje? IP: *.range217-44.btcentralplus.com 03.10.07, 15:19 Od tygodnia jestem w Aylesbury,szukam pracy, znajdzie się coś dla dziewczyny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlena Praca w TESCO IP: 212.183.134.* 30.12.07, 11:33 Witaj, ja własnie jestem tu w aylesbury i pracuje juz pół roku z chłopakiem , współpraca jest ciekawa, pracodawcy są wpożądku idzie sie dogadc. Na początki gonią do prcy ale teraz jest luzik.. zadawaj pytania to bedewał ci odpisywała. czarna156@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlna ja pracuje:) IP: 212.183.134.* 10.03.08, 15:54 3922668 pisz jak chcesz sie cos dowiedziec: pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś