Gość: Marek IP: *.dsl.pipex.com 01.12.07, 16:09 Gdzie szukac pracy w Wielkiej Brytanii? Ja szukam na www.poloniusz.pl, londynek.net, i na mojej wyspie. Ktos moze mi podac jakies inne stronki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: knowbetter Re: Gdzie szukac pracy w Wielkiej Brytanii IP: *.cable.ubr04.azte.blueyonder.co.uk 01.12.07, 16:45 w polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bynio Re: Gdzie szukac pracy w Wielkiej Brytanii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.07, 17:12 tu masz chyba najwiecej praca.onet.pl/oferta/pLlistatOfertes.cfm?keyword=Anglia+OR+England Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaca Re: Gdzie szukac pracy w Wielkiej Brytanii IP: *.icpnet.pl 04.12.07, 22:13 szukam pracy w NORTHAMPTON Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonus Re: Gdzie szukac pracy w Wielkiej Brytanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.07, 18:29 A ja szukam pracy w Polsce i mi sie udalo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonista Re: Gdzie szukac pracy w Wielkiej Brytanii IP: *.lns6-c11.dsl.pol.co.uk 01.12.07, 19:43 Szukasz (czas terazniejszy) i Ci sie udalo (czynnosc dokonana). To ciekawie zbudowane zdanie, musze przyznac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus Re: Gdzie szukac pracy w Wielkiej Brytanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.07, 18:32 poszukaj na tym forum watek o pracy w tesco. Odpowiedz Link Zgłoś