Dodaj do ulubionych

Dla planespotterow: EasyJet sprzedaje na Swieta

IP: *.cdif.adsl.virgin.net 14.07.08, 20:32
A dla dociekliwych i oszczednych, z przesiadka w Niemczech czy Szwecji
wychodzi taniej, nawet jesli doliczyc koszty dobrego hotelu.
Obserwuj wątek
    • Gość: deos Re: Dla planespotterow: EasyJet sprzedaje na Swie IP: *.static.qsc.de 14.07.08, 21:54
      Cala rodzina przyjezdza tutaj i idziemy w wigilie do pubu.
      • Gość: Jaro Re: Dla planespotterow: EasyJet sprzedaje na Swie IP: *.cdif.adsl.virgin.net 14.07.08, 22:07
        Do nas tez przyjezdza, ale potem my lecimy na Sylwestra :)
        • piesior666 Re: Dla planespotterow: EasyJet sprzedaje na Swie 14.07.08, 22:46
          A Ja nie mam bladego pojecia.
      • ghrom Re: Dla planespotterow: EasyJet sprzedaje na Swie 14.07.08, 23:49
        Do nas tez, ale jakos sie pomiescimy w domu ;]
        • Gość: Jaro Re: Dla planespotterow: EasyJet sprzedaje na Swie IP: *.cdif.adsl.virgin.net 15.07.08, 00:06
          Nie ma smiechu. Niby bedziemy mieli 3 bedroom, ale jedna z sypialni to tylko do
          stania na stojaco sie nadaje :) A to wszystko przez ciebie Ghrom, bo kiedys
          planowalem przeprowadzke do Cambridge, gdzie byloby nas stac na wiekszy metraz.
          A Wokingham (bo jednak nie Surrey), to szczyt szczytow jesli chodzi o cene za
          kwadratowa stope..
          • ghrom Re: Dla planespotterow: EasyJet sprzedaje na Swie 15.07.08, 14:05
            No, to jeszcze ci załatwie koklusz i trzęsienie ziemi, i mogę
            umierać w spokoju ;]

A serio to u mnie we wiosce możesz wynająć 3 double bedroom house za
            1000-1100, w Wokingham taniej?
            • Gość: Jaro Re: Dla planespotterow: EasyJet sprzedaje na Swie IP: *.cdif.adsl.virgin.net 15.07.08, 14:43
              Mniej wiecej tak samo. A ze nasze bedroom raczej double nie sa, a ogrodek jak
              dla krolika, to troche taniej. Nam sie udalo za £875 i to naprzeciw szkoly ktora
              chcemy dla malego. Zreszta nie bylo w czym przebierac, to byl jedyny dom na tym
              osiedlu ponizej £1,200. ALe wigilie zrobimy jednak w domu, choinka sie zmiesci :)
          • Gość: Alex Re: Dla planespotterow: EasyJet sprzedaje na Swie IP: *.gotadsl.co.uk 15.07.08, 17:50
            Gdybym planowal pozostanie na dluzej w Anglii to tez bym sie
            przeniosl do Cambridge, jest to jedno z niewielu miast w tym kraju
            ktore mi sie wzglednie podoba. Ale tak czy inaczej nie stac by mnie
            tam bylo na kupno nieruchomosci pomimo dosc duzych pieniedzy ktore
            tutaj z zona zarabiamy. Za dom zblizony standardem do tego ktory
            mamy we Wroclawiu musielibysmy zaplacic z 600,000 funtow.
            • Gość: Jaro Re: Dla planespotterow: EasyJet sprzedaje na Swie IP: *.cdif.adsl.virgin.net 15.07.08, 18:13
              Dyskusja troche off topic, ale nad cenami domow w PL vs UK tez toche myslalem.
              Wydaje mi sie ze dom za £600K w Cambridge to raczej trzebaby porownywac z domem
              za 1.5-2mln PLN w Podkowie Lesnej, nie we Wroclawiu. Z moich oszacowan wynika ze
              ceny domow sa zblizone, jesli uwzglednisz lokazlizacje, w tym jakosc szkol,
              bezpieczenstwo itp. Zblizone sa rowniez ceny wynajmu, jesli wylaczymy z porownan
              centrum Londynu. Tyle tylko ze w PL chyba jednak sa duzo wieksze dzialki za
              podobna cene.

Niestety z Cambridge jest "wszedzie" dalej niz np. z Surrey, ale to juz zalezy
              gdzie kto musi jezdzic.
              • Gość: Alex Re: Dla planespotterow: EasyJet sprzedaje na Swie IP: *.gotadsl.co.uk 15.07.08, 18:41
                Gość portalu: Jaro napisał(a):

> Niestety z Cambridge jest "wszedzie" dalej niz np. z Surrey, ale
                to juz zalezy
                > gdzie kto musi jezdzic.

Jest bliziutko na lotnisko. Jeden z powodow, dla ktorych
                rozwazalismy przeprowadzke. W naszym przypadku wazny, gdyz latamy co
                najmniej raz w miesiacu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka