Gość: asd IP: 92.3.140.* 14.07.08, 21:47 Ktos probowal w tym swoich sil? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: deos Re: Kleeneze IP: *.static.qsc.de 14.07.08, 21:57 Tak, i rada taka: nie marnuj czasu i sil na to i zajmij sie czyms konkretnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Kleeneze IP: 92.3.140.* 14.07.08, 21:59 Moglbys cos wiecej? Bo bardzo chca mnie zrekrutowac. Wizje maja niezle, ale moze to tylko wizje? Interesuje mnie czy jest na to zbyt wsrod potencjalnych klientow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deos Re: Kleeneze IP: *.static.qsc.de 14.07.08, 22:05 Nie daj sie w to wrobic. Zastanow sie - gdyby na prawde mozna by bylo na tym zarobic, to czy tak bardzo by im zalezalo aby cie i innych rekrutowac za wszelka cene? Czy moze ludzie sami by sie do nich pchali? Z takich systemow jak Kleeneze, Amway etc. korzysta kilku nielicznych "na gorze" piramidki a cala reszta na nich placi i dostaje w zamian obietnice bogatcwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buhaha Re: Kleeneze IP: *.promontel.net.pl 14.07.08, 22:30 niedowiary ze jeszcze sa tacy naiwni ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
ghrom Re: Kleeneze 14.07.08, 23:47 Po takich piramidkach niektórzy lezą całkiem wysoko. Bardzo nieliczni, to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
skory1 Re: Kleeneze 15.07.08, 09:32 ghrom napisał: > Po takich piramidkach niektórzy lezą całkiem wysoko. Bardzo > nieliczni, > to prawda. Poproszę o DANE a nie OPINIE. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
skory1 Re: Kleeneze 15.07.08, 09:31 Gość portalu: buhaha napisał(a): > niedowiary ze jeszcze sa tacy naiwni ludzie Ja się już wcale nie dziwię, że są tacy, co wyśmiewają coś, czego nie znają lub nie rozumieją. Po prostu - ludzie... ale czy rozumni? ;) Wątpię, bo rozumu najpierw trzeba używać, by się nazywać Homo Sapiens. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
skory1 Re: Kleeneze 15.07.08, 09:29 Gość portalu: deos napisał(a): > Z takich systemow jak Kleeneze, Amway etc. korzysta kilku > nielicznych "na gorze" piramidki a cala reszta na nich placi i > dostaje w zamian obietnice bogatcwa. Kolejny "łekspert"? ;) Widziałeś plan marketingowy? Na jakim poziomie procentowym jest oderwanie i po co jest potrzebne? ;) Chcesz się na jakiś temat wypowiadać, to udowodnij, że go znasz. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deos Re: Kleeneze IP: *.static.qsc.de 15.07.08, 13:16 Prosze bardzo, baw sie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
skory1 Re: Kleeneze 16.07.08, 12:19 Gość portalu: deos napisał(a): > Prosze bardzo, baw sie dobrze! No i cóż, danych jak nie było tak nie ma. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aryt Re: Kleeneze IP: *.in-addr.btopenworld.com 16.07.08, 12:22 Wszyscy czekalismy az Ty nam je przedstawisz. Deos napisal wyraznie baw sie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
skory1 Re: Kleeneze 16.07.08, 20:27 Gość portalu: Aryt napisał(a): > Wszyscy czekalismy az Ty nam je przedstawisz. To NIE JA napisałem, że niewielu ludzi na tym zarabia. NIE JA zatem powinienem przytaczać dane na dowód, że to prawda. Jeśli NIKT nie jest w stanie podać danych, które by o tym świadczyły, to KAŻDY trzeźwo myślący człowiek ma PEŁNE podstawy by zakładać, że to czyjeś wymysły a nie fakty. JA WIEM, że dużo ludzi na tym zarabia, bo CZYTAM Amagramy i WCIĄŻ widzę nowe osoby, które są wyróżniane za osiągnięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
ghrom Re: Kleeneze 16.07.08, 23:23 Czego jak czego ale logicznego myslenia to u was niedostatek :P Odpowiedz Link Zgłoś
skory1 Re: Kleeneze 17.07.08, 13:21 ghrom napisał: > Czego jak czego ale logicznego myslenia to u was niedostatek :P Jak widzę, wolisz "pyskować", zamiast merytorycznie dyskutować. Żegnam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buhaha Re: Kleeneze IP: *.acn.waw.pl 18.07.08, 00:23 zegnaj, zegnaj, zegnaj, albo pa pap ppapappapp ppapappapapapapapa Odpowiedz Link Zgłoś
carnivore69 Re: Kleeneze 17.07.08, 14:50 > Widziałeś plan marketingowy? Na jakim poziomie > procentowym jest oderwanie i po co jest potrzebne? ;) "Nap****ala kodem nowym I sie, k****, czuje zdrowym" - jak spiewal artysta na plycie Melassa. Wasz biznes-plan mozna rozbic o wiadomo co jesli w najblizszym czasie nie odkryjecie kilku zaludnionych przez miliardy naiwniakow planet. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
skory1 Re: Kleeneze 19.07.08, 13:45 carnivore69 napisał: > Wasz biznes-plan mozna rozbic o wiadomo co Widzę, że ty też nie masz zbytnio nic do powiedzenia poza pyskowaniem. ;) Mówienie tego, co się myśli nie oznacza jak widać u ciebie myślenia tego, co sie mówi. ;) Prof. Philip Kotler / pl.wikipedia.org/wiki/Philip_Kotler / to też "naiwniak"? W swojej książce "Philip Kotler odpowiada na pytania na temat marketingu", wydanej w Polsce przez wydawnictwo REBIS, na str. 179 w odpowiedzi na pytanie: "Jakie przedsiębiorstwa są najlepszymi przykładami wzorcowego marketingu?" wymienia on 24 firmy, pośród których jako JEDYNĄ typu MLM wymienia AMWAY. No, ale tacy jak ty są przecież mądrzejsi od "jakiegoś tam" jajogłowego, nie? ;) Bądź poważny... ;) Naiwnością jest raczej wiara w to, że ktoś, kto nawet nie zna planu marketingowego AMWAY może cokolwiek sensownego powiedzieć o działalności tej firmy, poza własnymi urojonymi wyobrażeniami. ;) Osoby podobne do ciebie przez całe wieki uważały, że Ziemia jest płaska i gotowe były spalić na stosie każdego, kto twierdził inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khanpizza Re: Kleeneze IP: *.manc.cable.ntl.com 19.07.08, 15:30 to ile juz zarobiles dzieki kleeneze? czy tylko czytales o tym, ile mozna zarobic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boris Re: Kleeneze IP: *.t-mobile.co.uk 19.07.08, 15:51 Ale co wynika z faktu ze firma amway jest zdaniem profesora Kotlera wzorem marketingu? Bo dla mnie szczerze powiedziawszy nic. Pracowac dla niej w dalszym ciagu nie mam zamiaru. Odpowiedz Link Zgłoś
skory1 Re: Kleeneze 20.07.08, 11:16 Gość portalu: boris napisał(a): > Ale co wynika z faktu ze firma amway jest zdaniem profesora Kotlera > wzorem > marketingu? Bo dla mnie szczerze powiedziawszy nic. Pracowac dla > niej w dalszym > ciagu nie mam zamiaru. Nikt cię nie zamierza zmuszać, ale nie opowiadaj o tej firmie nonsensów bo zwyczajnie się ośmieszasz... A tak w ogóle to warto abyś poczytał książki takich specjalistów jak Kotler, dla własnej korzyści. Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Kleeneze 19.07.08, 22:12 skory1 napisał: > Naiwnością jest raczej wiara w to, że ktoś, kto nawet nie zna planu marketingow > ego AMWAY może cokolwiek sensownego powiedzieć o działalności tej firmy, poza w > łasnymi urojonymi wyobrażeniami. ;) Krotka pilka. Put your money where your mouth is. To powiedzenie rozstrzyga w zasadzie kazdy tego typu spor Odpowiedz Link Zgłoś
u_nasz_w_londynie Kleeneze 20.07.08, 13:37 Kleeneze pierze mozgi tak jak Amway,a moze nawet lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
moneygrabbing Re: Kleeneze 15.03.17, 16:30 Ja coś tam próbuję opisałem to na blogu: www.moneygrabbing.co.uk/zostalem-dystrybutorem-kleeneze/ Odpowiedz Link Zgłoś