Gość: maciej IP: *.aster.pl 06.06.09, 17:08 Który dostawca VoIP (przez bramkę PAP2) z angielskiej strefy numerycznej jest dobry i nie za drogi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jaro Re: VoIP w UK przez bramkę PAP2. IP: *.range217-42.btcentralplus.com 06.06.09, 18:23 Nie wiem co to jest PAP2, ale od prawie 2 lat mam voiptalk.org i jestem zachwycony. Oddzielny nr faxu, jakosc polaczenia jak landline, przekierowania na komorke. Na pewno znajdziesz troszke taniej, ale raczej nie taka jakosc. Korzystam z adaptera Linksys przez router tez Linksys. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: VoIP w UK przez bramkę PAP2. IP: *.aster.pl 06.06.09, 18:33 Podejrzewam, że to, co nazywasz 'adapter Linksys', to bramka PAP2 (firmy Linksys), podłączona do routera. Do bramki dołacza się zwykły telefon, bez konieczności używania komputera. To odpowiadałoby mi najbardziej. Czy tak jest? Chcę go uzywać głównie do rozmów przychodzących. Dużo kosztuje kupno numeru i jaki jest abonament miesięczny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: VoIP w UK przez bramkę PAP2. IP: *.range217-42.btcentralplus.com 06.06.09, 19:36 Tak, uzywam zwyklego telefonu z adapterem. Kosztuje cos okolo £6-8 miesiecznie z faxem plus koszty rozmow. Szczeogly sa na ich stronie. Ja mam chyba srebrny pakiet czy cos takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: VoIP w UK przez bramkę PAP2. IP: *.aster.pl 06.06.09, 20:13 Dzięki, o coś takiego mi chodziło. Nie pamiętasz, czy mozna samemu wybrać numer, czy dostajesz jakikolwiek przydzielą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: VoIP w UK przez bramkę PAP2. IP: *.range217-42.btcentralplus.com 06.06.09, 20:54 Na pewno mozna wybrac miasto (area code). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: easycall Re: VoIP w UK przez bramkę PAP2. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 09:42 Zobacz jeszcze ta oferte VOIP www.easycall.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: VoIP w UK przez bramkę PAP2. IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.15, 16:41 Swoją bramkę zakupiłem na www.m7.pl. Świetna sprawa, polecam każdemu bo na prawdę warto. Odpowiedz Link Zgłoś