Dodaj do ulubionych

kryzys a praca w tesco

IP: *.ip.netia.com.pl 21.06.09, 17:30
czy w związku z recesją ... zwalniają czy przyjmują wciąż ?? oraz
czy odczuliście (kryzys ) w uk. ??

dzięki pozdro
Obserwuj wątek
    • Gość: sante Re: kryzys a praca w tesco IP: 92.27.172.* 22.06.09, 10:43
      u mnie zwolnili kilka osób, za nieobecności i ogólnie straszą zwolnieniem jeśli
      ktoś się stawia.
      • Gość: optymista Re: kryzys a praca w tesco IP: *.lutn.cable.ntl.com 22.06.09, 19:20
        U mnie przyjmuja nowe osoby(oczywiscie przez agencje), zero
        zwolnien, no i od 28.06.09 bedzie podwyzka - 2.5%(tesco staff)
        Jak dla mnie to kryzysu nie ma;)
    • Gość: zonk Re: kryzys a praca w tesco IP: *.sol2.cable.ntl.com 23.06.09, 08:03
      taaa krysyz kryzys słysze tylko w pracy... a zadupcam po 10h in tesco
      • Gość: bungalow Re: kryzys a praca w tesco IP: *.cable.ubr04.stav.blueyonder.co.uk 23.06.09, 20:31
        Twój czojs. Nie ma kryzysu kto ma stałą pracę.
    • Gość: aska Re: kryzys a praca w tesco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.09, 04:44
      a moze tak mi podalibyscie jakie agencje rekrutuja do pracy w tesko??dzia
      • Gość: Pracownik tesco uk Re: kryzys a praca w tesco IP: *.cable.ubr03.pres.blueyonder.co.uk 24.06.09, 08:56
        www.tesco.pl/praca-UK/
        • Gość: dsa Re: kryzys a praca w tesco IP: *.ip.netia.com.pl 25.06.09, 12:25
          optymista w jakim mieście jesteś
          • Gość: Pacownik tesco uk Re: kryzys a praca w tesco IP: *.cable.ubr03.pres.blueyonder.co.uk 25.06.09, 12:58
            W dużym.
          • Gość: optymista Re: kryzys a praca w tesco IP: *.lutn.cable.ntl.com 27.06.09, 23:07
            W duzym, ale u mnie tylko przyjmuja przez agencje:( A oni maja chyba
            6Ł na godzine... na kontrakt trzeba sie dlugo starac i ostro zap....
            Ja w tej chwili jestem zadowolony z obecnej sytuacji...
            Przede wszystkim optymistyczne podejscie do otaczajacej nas
            rzeczywistosci, chociaz czasem ciezko z tym bywa...

• Gość: kia Re: kryzys a praca w tesco IP: 78.146.110.* 30.06.09, 18:39
              luton to wcale nie takie duże miasto :P
    • Gość: omas Re: kryzys a praca w tesco IP: *.range81-153.btcentralplus.com 07.07.09, 17:56
      Jesli masz prace to nie odczuwasz kryzysu. Co do zwolnien, to u nas pod koniec
      miesiaca bedzie redundancy, w zeszlym tygodniu wszyscy line managers robili
      listy osob do potencjalnych zwolnien, ale u nas to jest raczej specyficzny
      przypadek - po drugiej stronie ulicy Asde otwieraja :(
      • micnur2275 mhm 08.07.09, 08:36
        możesz podać numer sklepu?
    • Gość: dsa Re: kryzys a praca w tesco IP: *.adsl.inetia.pl 30.08.09, 17:02
      rekrutacje wstrzymane ?? Pytanie na jak długo !!
    • Gość: gośc portalu Re: kryzys a praca w tesco IP: *.range86-137.btcentralplus.com 17.11.09, 00:51
      Kryzysowym oszczędnościom toważyszy wzrost wyzysku pracowników.Czy
      odczuliśmy ?Jak się czuje robol pozbawiony praw, wyzyskiwany ,
      zmuszany do pracy ponad siły aż do utraty zdrowia psychicznego i
      fizycznego, a związki zawodowe ...siedzą i zawijają w sreberka
      • Gość: Pracownik tesco uk Re: kryzys a praca w tesco IP: *.cable.ubr03.pres.blueyonder.co.uk 17.11.09, 07:49
        Tesco jeszcze zarobiło na kryzysie a wyzyskiwani są tylko Ci, którzy na to
        pozwalają (nie chcę tu użyć słowa "frajer).
        • maker22 Re: kryzys a praca w tesco 18.11.09, 09:15
          dokładnie tak jak kolega mówi. Ja sie przestałem przejmować ich popędzaniem i
          mobingowaniem. Robię wolno a jak któryś coś sapie to olewam i udaję że nie
          słysze. Proste.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka