Gość: dsa IP: *.ip.netia.com.pl 21.06.09, 17:30 czy w związku z recesją ... zwalniają czy przyjmują wciąż ?? oraz czy odczuliście (kryzys ) w uk. ?? dzięki pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sante Re: kryzys a praca w tesco IP: 92.27.172.* 22.06.09, 10:43 u mnie zwolnili kilka osób, za nieobecności i ogólnie straszą zwolnieniem jeśli ktoś się stawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymista Re: kryzys a praca w tesco IP: *.lutn.cable.ntl.com 22.06.09, 19:20 U mnie przyjmuja nowe osoby(oczywiscie przez agencje), zero zwolnien, no i od 28.06.09 bedzie podwyzka - 2.5%(tesco staff) Jak dla mnie to kryzysu nie ma;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonk Re: kryzys a praca w tesco IP: *.sol2.cable.ntl.com 23.06.09, 08:03 taaa krysyz kryzys słysze tylko w pracy... a zadupcam po 10h in tesco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bungalow Re: kryzys a praca w tesco IP: *.cable.ubr04.stav.blueyonder.co.uk 23.06.09, 20:31 Twój czojs. Nie ma kryzysu kto ma stałą pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: kryzys a praca w tesco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.09, 04:44 a moze tak mi podalibyscie jakie agencje rekrutuja do pracy w tesko??dzia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik tesco uk Re: kryzys a praca w tesco IP: *.cable.ubr03.pres.blueyonder.co.uk 24.06.09, 08:56 www.tesco.pl/praca-UK/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsa Re: kryzys a praca w tesco IP: *.ip.netia.com.pl 25.06.09, 12:25 optymista w jakim mieście jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacownik tesco uk Re: kryzys a praca w tesco IP: *.cable.ubr03.pres.blueyonder.co.uk 25.06.09, 12:58 W dużym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymista Re: kryzys a praca w tesco IP: *.lutn.cable.ntl.com 27.06.09, 23:07 W duzym, ale u mnie tylko przyjmuja przez agencje:( A oni maja chyba 6Ł na godzine... na kontrakt trzeba sie dlugo starac i ostro zap.... Ja w tej chwili jestem zadowolony z obecnej sytuacji... Przede wszystkim optymistyczne podejscie do otaczajacej nas rzeczywistosci, chociaz czasem ciezko z tym bywa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kia Re: kryzys a praca w tesco IP: 78.146.110.* 30.06.09, 18:39 luton to wcale nie takie duże miasto :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omas Re: kryzys a praca w tesco IP: *.range81-153.btcentralplus.com 07.07.09, 17:56 Jesli masz prace to nie odczuwasz kryzysu. Co do zwolnien, to u nas pod koniec miesiaca bedzie redundancy, w zeszlym tygodniu wszyscy line managers robili listy osob do potencjalnych zwolnien, ale u nas to jest raczej specyficzny przypadek - po drugiej stronie ulicy Asde otwieraja :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsa Re: kryzys a praca w tesco IP: *.adsl.inetia.pl 30.08.09, 17:02 rekrutacje wstrzymane ?? Pytanie na jak długo !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc portalu Re: kryzys a praca w tesco IP: *.range86-137.btcentralplus.com 17.11.09, 00:51 Kryzysowym oszczędnościom toważyszy wzrost wyzysku pracowników.Czy odczuliśmy ?Jak się czuje robol pozbawiony praw, wyzyskiwany , zmuszany do pracy ponad siły aż do utraty zdrowia psychicznego i fizycznego, a związki zawodowe ...siedzą i zawijają w sreberka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik tesco uk Re: kryzys a praca w tesco IP: *.cable.ubr03.pres.blueyonder.co.uk 17.11.09, 07:49 Tesco jeszcze zarobiło na kryzysie a wyzyskiwani są tylko Ci, którzy na to pozwalają (nie chcę tu użyć słowa "frajer). Odpowiedz Link Zgłoś
maker22 Re: kryzys a praca w tesco 18.11.09, 09:15 dokładnie tak jak kolega mówi. Ja sie przestałem przejmować ich popędzaniem i mobingowaniem. Robię wolno a jak któryś coś sapie to olewam i udaję że nie słysze. Proste. Odpowiedz Link Zgłoś