radiowo_maryjny_przeciwnik 25.11.10, 15:14 Pokropienie głowy i to w dodatku nieświadomości nic nie zmieni w nasyzm zyciu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotkowa Re: Chrzest nie daje szczęscia 26.11.10, 15:03 jak wierzysz, ze zmieni, to zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
radiowo_maryjny_przeciwnik Re: Chrzest nie daje szczęscia 26.11.10, 15:29 Niby co ma zmienić ? zostaniesz tylko wciągnięta w sekciarskie rzucanie talarków na tace . Nic od nich nie dostając w zamian. Nie mówie tu o wierze tylko o głupim kropieniu głowy za 100zł Odpowiedz Link Zgłoś
mar-syl Re: Chrzest nie daje szczęscia 02.12.10, 03:24 Wedlug biblii posiadam wolna wole. Wiec dlaczego nikt mnie nie zapytal czy chce byc ochrzczony Wniosek- ksiadz pogwalcil moja wolna wole Odpowiedz Link Zgłoś
radiowo_maryjny_przeciwnik Re: Chrzest nie daje szczęscia 06.12.10, 12:21 mar-syl napisał: > Wedlug biblii posiadam wolna wole. > Wiec dlaczego nikt mnie nie zapytal czy chce byc ochrzczony > Wniosek- ksiadz pogwalcil moja wolna wole nie pierwszy i nie ostatni Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Chrzest nie daje szczęscia 02.12.10, 11:43 radiowo_maryjny_przeciwnik napisał: > Pokropienie głowy i to w dodatku nieświadomości nic nie zmieni w nasyzm zyciu. Moje skomplikowało ,bo choć rodzice nie bardzo religijni to babka dawał mi popalić, przypominając mi non top ze jestem katolikiem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
infobeauty Re: Chrzest nie daje szczęscia 02.12.10, 22:54 Ale traumę przeżywacie i przeżywaliście. Niemalże jest mi was żal:):):)A ta babka jaka "okropna":):):):)Nie ma to jak sobie we własnym gronie popomstować, powyzywać i dać upust swoim frustracjom. Zawsze to się człowiek czuje się trochę bardziej dowartościowany, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Chrzest nie daje szczęscia 02.12.10, 22:58 infobeauty napisała: > Ale traumę przeżywacie i przeżywaliście. Niemalże jest mi was żal:):):)A ta ba > bka jaka "okropna":):):):) Ano czym masz problem niewiasto ? wkoło kościoła już odśnieżyłaś ? Nie ma to jak sobie we własnym gronie popomstować, po > wyzywać i dać upust swoim frustracjom. Kogo nazywasz frustratem żono organisty ? > Zawsze to się człowiek czuje się trochę > bardziej dowartościowany, nieprawdaż? No a szczególnie wtedy kiedy jeden pije a cały kościół z nim śpiewa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
infobeauty Re: Chrzest nie daje szczęscia 03.12.10, 00:54 kolter-xxl napisał: > infobeauty napisała: > > > Ale traumę przeżywacie i przeżywaliście. Niemalże jest mi was żal:):):)A > ta ba > > bka jaka "okropna":):):):) > > Ano czym masz problem niewiasto ? wkoło kościoła już odśnieżyłaś ? Problem to masz raczej ty. Co do odśnieżania to nic mi nie wiadomo aby była taka potrzeba:) Mam natomiast wrażenie,ze tobie machanie łopatą na świeżym powietrzu by dobrze zrobiło. > > Nie ma to jak sobie we własnym gronie popomstować, po > > wyzywać i dać upust swoim frustracjom. > > Kogo nazywasz frustratem żono organisty ? Nic mi również nie wiadomo na temat tego jakoby mój mąż organistom był:) Ano o was mówię, fałszywi " zamartwiacze":) Jesteście żałośni w swoich lamentach i " troskach":) > > > Zawsze to się człowiek czuje się trochę > > bardziej dowartościowany, nieprawdaż? > > No a szczególnie wtedy kiedy jeden pije a cały kościół z nim śpiewa :)) Nie mam pojęcia gdzie ty w takim razie chadzasz?:) Żal. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Chrzest nie daje szczęscia 03.12.10, 10:29 infobeauty napisała: Problem to masz raczej ty. Konkretnie jaki ? Co do odśnieżania to nic mi nie wiadomo aby była tak > a potrzeba:) Mam natomiast wrażenie,ze tobie machanie łopatą na świeżym powietr > zu by dobrze zrobiło. Nie muszę machać w koło kościoła bo nie jestem parafianinem :)) > Nic mi również nie wiadomo na temat tego jakoby mój mąż organistom był:) Ano o > was mówię, fałszywi " zamartwiacze":) Jesteście żałośni w swoich lamentach i " > troskach":) No tak w małej główce nie ma miejsca na refleksje czy samodzielną myśl, zaś każdy kto tak ma jest żałosny :)))))))))))))))))))))) > > Nie mam pojęcia gdzie ty w takim razie chadzasz?:) Żal. Tam gdzie wszyscy piją a nikt nie wyje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
infobeauty Re: Chrzest nie daje szczęscia 04.12.10, 13:22 kolter-xxl napisał: > infobeauty napisała: > > Problem to masz raczej ty. > > Konkretnie jaki ? Wygląda na to, że samym sobą. Nie wierzę,ze to z powodu babki, która cię w stresy wpędzała jak dziecięciem byłeś, tylko być może z powodu krzywd, które doznałeś później , z powodu ,których stałeś się złośliwym, zgryźliwym i nietolerancyjnym człowieczkiem. > > Co do odśnieżania to nic mi nie wiadomo aby była tak > > a potrzeba:) Mam natomiast wrażenie,ze tobie machanie łopatą na świeżym p > owietr > > zu by dobrze zrobiło. > > Nie muszę machać w koło kościoła bo nie jestem parafianinem :)) Ja też machać nie muszę chociaż jestem. Kto inny to zrobił. A tobie by nic się nie stało gdybyś pomachał, jeżeli jest taka potrzeba. Za chwilę możesz tam przechodzić sam lub tobie podobni i kończynę złamać:):):)A może masz plan, że jak już sobie coś łamać to w wybranych miejscach:):):):):) > > > Nic mi również nie wiadomo na temat tego jakoby mój mąż organistom był:) > Ano o > > was mówię, fałszywi " zamartwiacze":) Jesteście żałośni w swoich lamentac > h i " > > troskach":) > > No tak w małej główce nie ma miejsca na refleksje czy samodzielną myśl, zaś każ > dy kto tak ma jest żałosny :)))))))))))))))))))))) O twojej główce rozumiem?. W twojej faktycznie miejsca na refleksję mało. Gdyby było byłbyś mniej złośliwym i bardziej tolerancyjnym dla innych, niezależnie od światopoglądu. > > > > > Nie mam pojęcia gdzie ty w takim razie chadzasz?:) Żal. > > Tam gdzie wszyscy piją a nikt nie wyje :)) To by wiele tłumaczyło. Alkohol w nadmiarze powoduje spustoszenie. A może z równą gorliwością udzielasz się na forach dla osób uzależnionych?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Chrzest nie daje szczęscia 04.12.10, 21:22 infobeauty napisała: > Wygląda na to, że samym sobą. na wsi psychologie na krowach studiowałaś ? Nie wierzę,ze to z powodu babki, która cię w stre > sy wpędzała jak dziecięciem byłeś, Pokarz mi gdzie napisałem ze miałem z tego powodu stres, poza ty mało mnie interesuje czy wierzysz w to ze moja babka była bigotką. > tylko być może z powodu krzywd, które doznałeś później Konkretnie jakiej krzywdy ?? >, z powodu ,których stałeś się złośliwym, Złośliwy jestem dla wszelkiej maści religiantów :)) >zgryźliwym Zgryźliwa to ty jesteś :)) >i nietolerancyjnym człowieczkiem. Czyżbym zabraniał ci chodzenia do swojego kościoła pełnego degeneratów w sukienkach duchownych ? Ja też machać nie muszę chociaż jestem. Kto inny to zrobił. Ahaaa czyli masz posadę w chórze ? >A tobie by nic się > nie stało gdybyś pomachał, jeżeli jest taka potrzeba. Ja nie muszę inni to zrobią. > Za chwilę możesz tam przechodzić sam lub tobie podobni i kończynę złamać:):):) To niech mają na wszelki wypadek w kieszeni morfinę ich ból ukoi . >A może masz plan, że jak już sobie coś łamać to w wybranych miejscach:):):):):) Nie jestem katolickim oszustem który tylko kombinuje jak to wyrwać coś na cudzy koszt . O twojej główce rozumiem?. W twojej faktycznie miejsca na refleksję mało. Nad tobą faktycznie :)) Gdyby > było byłbyś mniej złośliwym i bardziej tolerancyjnym dla innych, niezależnie o > d światopoglądu. Mam durnotę tolerować ?? wole ją obśmiać . Odpowiedz Link Zgłoś
infobeauty Re: Chrzest nie daje szczęscia 04.12.10, 22:49 kolter-xxl napisał: > infobeauty napisała: > > Wygląda na to, że samym sobą. > > na wsi psychologie na krowach studiowałaś ? A co masz z krową coś wspólnego?:) Nie słyszałam aby takie coś istniało, ale może wystarczyłoby faktycznie trochę znać się na krowach aby poznać twoją mało skomplikowaną naturę:) > > Nie wierzę,ze to z powodu babki, która cię w stre > > sy wpędzała jak dziecięciem byłeś, > > Pokarz mi gdzie napisałem ze miałem z tego powodu stres, poza ty mało mnie inte > resuje czy wierzysz w to ze moja babka była bigotką. No może nie napisałeś stres, ale skoro jednak wspominasz to do dzisiaj a przypuszczam,że czasy dziecięctwa masz już dawno za sobą to jak zwał tak zwał albo przeżyłeś traumę, albo " stresa" miałeś, albo cię to " uwierało". Nazwij sobie to jak chcesz. Wybór pozostawiam tobie:) Nie przypominam sobie abym miała jakiś problem z uwierzeniem w to czy twoja babka była bigotką czy nie była:) Coś ci się " pogwizdało" chyba. > > > tylko być może z powodu krzywd, które doznałeś później > > Konkretnie jakiej krzywdy ?? No wiesz, za dużo ode mnie wymagasz:) To ty najlepiej przecież wiesz.Ja mam tylko prawie pewność,ze tak musiało być:) Coś się zapędziłeś z tymi pytaniami o konkrety?:) > > >, z powodu ,których stałeś się złośliwym, > > Złośliwy jestem dla wszelkiej maści religiantów :)) A dla kogo nie jesteś w takim razie? Co to oznacza " wszelka maść religiantów"? Chyba przeceniasz siebie chcąc aby świat był urządzony tak jak byś ty tego chciał:) Tolerancja to chyba obca dla ciebie cecha? > > >zgryźliwym > > Zgryźliwa to ty jesteś :)) Tylko odbiłeś piłeczkę, więc ja tego robić nie będę, bo dawno wyrosłam z wieku przedszkolnego:) > > >i nietolerancyjnym człowieczkiem. > > Czyżbym zabraniał ci chodzenia do swojego kościoła pełnego degeneratów w sukien > kach duchownych ? Jeszcze tego by brakowało abyś mi zabraniał a nawet gdyby, zapewniam cię,że twoje zakazy miałabym głęboko gdzieś:) No ulżyłeś sobie. Nie ma to jak dać sobie czasem upust swoim frustracjom:) Inaczej pewnie byś pękł :) > > Ja też machać nie muszę chociaż jestem. Kto inny to zrobił. > > Ahaaa czyli masz posadę w chórze ? A gdybym miała to co? Zmartwię cię nie mam:) A ty masz jakąś? > > >A tobie by nic się > > nie stało gdybyś pomachał, jeżeli jest taka potrzeba. > > Ja nie muszę inni to zrobią. No skoro dopiero zrobią, to masz szansę być pierwszy. Bierz szuflę i leć nie oglądając się na innych:) > > > Za chwilę możesz tam przechodzić sam lub tobie podobni i kończynę złamać: > ):):) > > To niech mają na wszelki wypadek w kieszeni morfinę ich ból ukoi . A ty w kieszeni rozumiem już ją masz?:) > > >A może masz plan, że jak już sobie coś łamać to w wybranych miejscach:):): > ):):) > > Nie jestem katolickim oszustem który tylko kombinuje jak to wyrwać coś na cudzy > koszt . No chyba byłeś tam gdzie " piją a nie wyją" jak sam napisałeś, bo pytałam tylko czy masz jakiś plan aby ewentualnie łamać sobie coś w wybranych miejscach a ty znowu nie na temat:) > > O twojej główce rozumiem?. W twojej faktycznie miejsca na refleksję mało. > > Nad tobą faktycznie :)) No to dziękuję. Polecam refleksję nad ważniejszymi sprawami niż moja skromna osoba:) Tylko nie pytaj nad jakimi, bo ja ci tematu do refleksji nie będę podsuwała. Musisz sam go znaleźć:) > > Gdyby > > było byłbyś mniej złośliwym i bardziej tolerancyjnym dla innych, niezależ > nie o > > d światopoglądu. > > Mam durnotę tolerować ?? wole ją obśmiać . Co masz na myśli? Moim zdaniem durne jest to co ty i tobie podobni wypisują. A obśmiewanie to taka bardzo prosta czynność i nie trzeba być wybitnym intelektualistą aby to potrafić:) Duża część naszego społeczeństwa to mam wrażenie urodzeni obśmiewacze:) Trudniej natomiast na przykład złapać za łopatę i odśnieżyć drogę. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Chrzest nie daje szczęscia 04.12.10, 23:30 infobeauty napisała: A co masz z krową coś wspólnego?:) Nie słyszałam aby takie coś istniało, ale mo > że wystarczyłoby faktycznie trochę znać się na krowach aby poznać twoją mało sk > omplikowaną naturę:) No nie bądź tak okrutna dla swojego faceta . No może nie napisałeś stres, ale skoro jednak wspominasz to do dzisiaj a przypu > szczam,że czasy dziecięctwa masz już dawno za sobą to jak zwał tak zwał albo pr > zeżyłeś traumę, albo " stresa" miałeś, albo cię to " uwierało". Jaja robisz ? moja babka poza tym jednym zboczeniem ( katolicyzmem) była zawsze kochana :)) Nazwij sobie to > jak chcesz. Wybór pozostawiam tobie:) Nie przypominam sobie abym miała jakiś p > roblem z uwierzeniem w to czy twoja babka była bigotką czy nie była:) Coś ci si > ę " pogwizdało" chyba. No to o czym tu mi stękasz ? > No wiesz, za dużo ode mnie wymagasz:) No to nie wymyślaj sobie na poczekaniu tez których nie potrafisz obronić . >> To ty najlepiej przecież wiesz. Konkretnie co ? >Ja mam tylko prawie pewność,ze tak musiało być:) Coś się zapędziłeś z tymi pytaniami o ko > nkrety?:) Kochanie skoro pieprzysz od rzeczy , żeby tylko popiszczeć to ja zadaje pytania . >A dla kogo nie jesteś w takim razie? Dla wszelkiej maści nie religiantów :) > Co to oznacza " wszelka maść religiantów"? No ty choćby . > Chyba przeceniasz siebie chcąc aby świat był urządzony tak jak byś ty tego chc > iał:) Nie działam w tym temacie . >Tolerancja to chyba obca dla ciebie cecha? Tolerancja dla czego lub kogo ? Tylko odbiłeś piłeczkę, więc ja tego robić nie będę, bo dawno wyrosłam z wieku > przedszkolnego:) Ano gdybyś wyrosłą to po prostu zignorowałabyś ten tekst w ogóle dzidio :)) Jeszcze tego by brakowało abyś mi zabraniał a nawet gdyby, zapewniam cię,że two > je zakazy miałabym głęboko gdzieś:) No ulżyłeś sobie. Nie ma to jak dać sobie c > zasem upust swoim frustracjom:) Inaczej pewnie byś pękł :) No to sama sobie odpowiedziałaś ze jestem tolerancyjny . > A gdybym miała to co? Zmartwię cię nie mam:) A ty masz jakąś? Ta,kościelnego . > No skoro dopiero zrobią, to masz szansę być pierwszy. Bierz szuflę i leć nie og > lądając się na innych:) Trudno mi odśnieżać skoro śniegu tu nie widać :(( > A ty w kieszeni rozumiem już ją masz?:) Nie ,fiolkę wody święconej . No chyba byłeś tam gdzie " piją a nie wyją" jak sam napisałeś, bo pytałam tylko > czy masz jakiś plan aby ewentualnie łamać sobie coś w wybranych miejscach a ty > znowu nie na temat:) Na temat , jak najbardziej . No to dziękuję. Polecam refleksję nad ważniejszymi sprawami niż moja skromna os > oba:) Tylko nie pytaj nad jakimi, bo ja ci tematu do refleksji nie będę podsuwa > ła. Musisz sam go znaleźć:) No to znalazłem temat lekki i pusty :)) >Co masz na myśli? Moim zdaniem durne jest to co ty i tobie podobni wypisują. Moze po prostu jesteś za tępa do zrozumienia tego o czym ja pisze . A obśmiewanie to taka bardzo prosta czynność i nie trzeba być wybitnym intelektu > alistą aby to potrafić:) Tu sie mylisz . > Duża część naszego społeczeństwa to mam wrażenie urodz > eni obśmiewacze:) Trudniej natomiast na przykład złapać za łopatę i odśnieżyć d rogę. Skoro pociąga cie praca na mrozie to zasuwaj a nie pisz tu durnot Odpowiedz Link Zgłoś
infobeauty Re: Chrzest nie daje szczęscia 05.12.10, 00:35 kolter-xxl napisał: > infobeauty napisała: > > A co masz z krową coś wspólnego?:) Nie słyszałam aby takie coś istniało, ale mo > > że wystarczyłoby faktycznie trochę znać się na krowach aby poznać twoją m > ało sk > > omplikowaną naturę:) > > No nie bądź tak okrutna dla swojego faceta . Dla swojego faceta nie mam potrzeby. Ty dzięki Bogu nim nie jesteś:) > > No może nie napisałeś stres, ale skoro jednak wspominasz to do dzisiaj a przypu > > szczam,że czasy dziecięctwa masz już dawno za sobą to jak zwał tak zwał a > lbo pr > > zeżyłeś traumę, albo " stresa" miałeś, albo cię to " uwierało". > > Jaja robisz ? moja babka poza tym jednym zboczeniem ( katolicyzmem) była zawsze > kochana :)) A to nowość, bo można było pomyśleć,ze dzieciństwo tobie spaprała:) > > Nazwij sobie to > > jak chcesz. Wybór pozostawiam tobie:) Nie przypominam sobie abym miała ja > kiś p > > roblem z uwierzeniem w to czy twoja babka była bigotką czy nie była:) Coś > ci si > > ę " pogwizdało" chyba. > > No to o czym tu mi stękasz ? Nie stękam tylko piszę,ze nie przypominam sobie aby mnie interesowało to czy twoja babka bigotką była czy nie a ty chcesz mi to wmówić. Raczej to ty stękasz nie trzymając się tematu:) > > > No wiesz, za dużo ode mnie wymagasz:) > > No to nie wymyślaj sobie na poczekaniu tez których nie potrafisz obronić . Słuchaj chłopski filozofie, to kobieca intuicja pozwala mi przypuszczać, że ktoś musiał wyrządzić ci w życiu krzywdę, że jesteś jaki jesteś. A może się mylę? Co to było, ty wiesz sam najlepiej więc nie wymagaj abym broniła jakiś tez:) > > >> To ty najlepiej przecież wiesz. > > Konkretnie co ? No właśnie co? Ty wiesz przecież najlepiej:) Kto ci kuku w życiu zrobił , no kto? > > >Ja mam tylko prawie pewność,ze tak musiało być:) Coś się zapędziłeś z tymi > pytaniami o ko > > nkrety?:) > > Kochanie skoro pieprzysz od rzeczy , żeby tylko popiszczeć to ja zadaje pytania Nie jestem żadnym twoim kochaniem, to po pierwsze. A po drugie to dlaczegóż to ty właśnie miałbyś mieć prawo do zadawania pytań? Więc ja je zadaję. > . > > >A dla kogo nie jesteś w takim razie? > > Dla wszelkiej maści nie religiantów :) No to jedynie współczuć. Cóż za ubogi podział ludności świata?:) Na religiantów i na nie religiantów. Może to i by było " ciekawe" gdyby nie było takie głupie:) > > > Co to oznacza " wszelka maść religiantów"? > > No ty choćby . Może byś bardziej sprecyzował, ponieważ mało mnie znasz. Czy wszyscy którzy się nie zgadzają z twoimi pomysłami na urządzenie świata podlegają pod tą kategorię:)? > > > Chyba przeceniasz siebie chcąc aby świat był urządzony tak jak byś ty teg > o chc > > iał:) > > Nie działam w tym temacie . No tutaj to jak najbardziej.Skoro to nie świadome działanie to chyba jedynie frustracja, bo jakiś może być inny powód? A może wrodzona zgryźliwość? > > >Tolerancja to chyba obca dla ciebie cecha? > > Tolerancja dla czego lub kogo ? No tak ogólnie. Na przykład dla kogoś kto myśli inaczej niż ty i się z tobą nie zgadza. > > Tylko odbiłeś piłeczkę, więc ja tego robić nie będę, bo dawno wyrosłam z wieku > > przedszkolnego:) > > Ano gdybyś wyrosłą to po prostu zignorowałabyś ten tekst w ogóle dzidio :)) Który tekst? Ten, którego i ty nie ignorujesz dzidio ( cokolwiek by to oznaczało :):):)? > > Jeszcze tego by brakowało abyś mi zabraniał a nawet gdyby, zapewniam cię,że two > > je zakazy miałabym głęboko gdzieś:) No ulżyłeś sobie. Nie ma to jak dać s > obie c > > zasem upust swoim frustracjom:) Inaczej pewnie byś pękł :) > > No to sama sobie odpowiedziałaś ze jestem tolerancyjny . W żadnym wypadku tu odpowiedzi na temat twojej rzekomej tolerancji nie widzę:) > > > A gdybym miała to co? Zmartwię cię nie mam:) A ty masz jakąś? > > Ta,kościelnego . No praca jak każda inna. A jaki kościół obsługujesz? > > > No skoro dopiero zrobią, to masz szansę być pierwszy. Bierz szuflę i leć > nie og > > lądając się na innych:) > > Trudno mi odśnieżać skoro śniegu tu nie widać :(( Oj to faktycznie trudność, chociaż to ty zacząłeś o odśnieżaniu, więc myślałam,ze temat jest tobie szczególnie bliski:) No to zamieć lub pomaluj płot, bo może wymaga malowania. > > > A ty w kieszeni rozumiem już ją masz?:) > > Nie ,fiolkę wody święconej . To dobrze. > > No chyba byłeś tam gdzie " piją a nie wyją" jak sam napisałeś, bo pytałam tylko > > czy masz jakiś plan aby ewentualnie łamać sobie coś w wybranych miejscach > a ty > > znowu nie na temat:) > > Na temat , jak najbardziej . No jak się ma przede wszystkim opluwanie w głowie to pewnie w twoim mniemaniu tak jest. W moim nie i tyle. > > No to dziękuję. Polecam refleksję nad ważniejszymi sprawami niż moja skromna os > > oba:) Tylko nie pytaj nad jakimi, bo ja ci tematu do refleksji nie będę p > odsuwa > > ła. Musisz sam go znaleźć:) > > No to znalazłem temat lekki i pusty :)) Nie wnikam,chociaż pusty czy je wiem czy nie szkoda czasu? Ale twoja decyzja:) > > >Co masz na myśli? Moim zdaniem durne jest to co ty i tobie podobni wypisuj > ą. > > Moze po prostu jesteś za tępa do zrozumienia tego o czym ja pisze . A o czym piszesz właściwie, czego chcesz dowieść i po co? Można udawać mędrca nie będąc nim zupełnie. > > A obśmiewanie to taka bardzo prosta czynność i nie trzeba być wybitnym intelekt > u > > alistą aby to potrafić:) > > Tu sie mylisz . Wystarczy popatrzeć i posłuchać np w tv. Myślę,ze wielu chce wygrać zawody w obśmiewaniu. Czy liczysz na jakąś wygraną. Medal z ziemniaka może? > > > Duża część naszego społeczeństwa to mam wrażenie urodz > > eni obśmiewacze:) Trudniej natomiast na przykład złapać za łopatę i odśni > eżyć d rogę. > > Skoro pociąga cie praca na mrozie to zasuwaj a nie pisz tu durnot A ty durnoty wypisywać możesz? Czy nie masz przypadkiem zbyt wielkiego mniemania na swój temat? Masz jak nic:) Co do odśnieżania na mrozie to chyba tylko głupca może pociągać jak to piszesz ta praca.Ale jest coś takiego jak poczucie obowiązku i odpowiedzialność za to żeby ktoś np ty nie wykopyrtnął się na ośnieżonej drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Chrzest nie daje szczęscia 05.12.10, 01:19 infobeauty napisała: >Dla swojego faceta nie mam potrzeby. Ty dzięki Bogu nim nie jesteś:) Ta, ale jeszcze ustalmy do jakiego dzięki któremu bogu ? > A to nowość, bo można było pomyśleć,ze dzieciństwo tobie spaprała:) No zacznij w końcu myśleć . Nie stękam tylko piszę,ze nie przypominam sobie aby mnie interesowało to czy tw > oja babka bigotką była czy nie a ty chcesz mi to wmówić. Raczej to ty stękasz n > ie trzymając się tematu:) No dalej stękasz ,albo inaczej mówiąc jesteś męcoca :) >Słuchaj chłopski filozofie, Nie interesuje mnie skąd się wywodzisz to kobieca intuicja pozwala mi przypuszczać, że kto > ś musiał wyrządzić ci w życiu krzywdę, że jesteś jaki jesteś. A może się mylę? Ano twoja intuicja cię zawodzi . > Co to było, ty wiesz sam najlepiej więc nie wymagaj abym broniła jakiś tez:) A co było skoro nic nie było :)) uniknąłem szczęśliwie zalotów jurnego byczka w sutannie :)) >Nie jestem żadnym twoim kochaniem, to po pierwsze. Fakt z czortami nie miewam przyjemności . >A po drugie to dlaczegóż to > ty właśnie miałbyś mieć prawo do zadawania pytań? Więc ja je zadaję. Nikt ci nie mówił ze jesteś marudna ?? > No to jedynie współczuć. Cóż za ubogi podział ludności świata?:) To zgubny wpływ przebywania z kimś takim jak ty na forum :(( >Na religiantów i na nie religiantów. Może to i by było " ciekawe" gdyby nie było takie głupie:) No to pokaż mi inny podział ?? >>No właśnie co? Ty wiesz przecież najlepiej:) Co wiem ?? >Kto ci kuku w życiu zrobił , no kto? Znowu psychologia na poziomie gminny :)) > W żadnym wypadku tu odpowiedzi na temat twojej rzekomej tolerancji nie widzę:) No to choć raz udowodnij mi ze nie toleruje tobie podobnych !! Może byś bardziej sprecyzował, ponieważ mało mnie znasz. Czy wszyscy którzy się > nie zgadzają z twoimi pomysłami na urządzenie świata podlegają pod tą kategori ę:)? Pisałem coś na temat tego ze chce urządzać świat ? > No tutaj to jak najbardziej.Skoro to nie świadome działanie to chyba jedynie fr > ustracja, bo jakiś może być inny powód? A może wrodzona zgryźliwość J/W. No tak ogólnie. Na przykład dla kogoś kto myśli inaczej niż ty i się z tobą nie > zgadza. Nie musi ze mną gadać proste jak pierd... Który tekst? Ten, którego i ty nie ignorujesz dzidio ( cokolwiek by to oznaczał > o :):):)? Tak dokładnie ten sam . > No praca jak każda inna. A jaki kościół obsługujesz? No jaki katolicki przecież :)) Oj to faktycznie trudność, chociaż to ty zacząłeś o odśnieżaniu, więc myślałam, > ze temat jest tobie szczególnie bliski:) No to zamieć lub pomaluj płot, bo może > wymaga malowania. Mogę iść na plaże i poleżeć w słońcu ? No jak się ma przede wszystkim opluwanie w głowie to pewnie w twoim mniemaniu > tak jest. W moim nie i tyle. Opluwanie ? możesz podać jeden przykład ? A o czym piszesz właściwie, czego chcesz dowieść i po co? Można udawać mędrca n > ie będąc nim zupełnie. No właśnie , przestań go grać . >A ty durnoty wypisywać możesz? Trochę radości w życiuchce ci dać :)) Czy nie masz przypadkiem zbyt wielkiego mniemani > a na swój temat? Masz jak nic:) Kompleksy ci wychodzą ? mam przepraszać za to ze zyje ? Co do odśnieżania na mrozie to chyba tylko głu > pca może pociągać jak to piszesz ta praca.Ale jest coś takiego jak poczucie obo > wiązku i odpowiedzialność za to żeby ktoś np ty nie wykopyrtnął się na ośnieżon > ej drodze. No to niech wyjadą do ciepłych krajów a problem zniknie Odpowiedz Link Zgłoś
infobeauty Re: Chrzest nie daje szczęscia 05.12.10, 15:17 Nie chce mi się już z tobą gadać:) Jesteś większym nudziarzem niż się tobie samemu wydaje. W przeciwieństwie do mnie, nudzisz tu, zdaje się już od dłuższego czasu:) Życzę spokoju, zdrowia , tolerancji i wesołych Świąt Bożego Narodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Chrzest nie daje szczęscia 05.12.10, 15:54 infobeauty napisała: > Nie chce mi się już z tobą gadać:) Nie czujesz sie za silna ? >> Jesteś większym nudziarzem niż się tobie samemu wydaje. Bardziehj od twojego faceta ? W przeciwieństwie do mnie, nudzisz tu, zdaje się już od dłuższego > czasu:) No tak czytając co takie jak ty kobity tu malują ,nie raz ziewam . >Życzę spokoju, zdrowia , tolerancji Toleruje wiele rzeczy :)) >>i wesołych Świąt Bożego Narodzenia Nie obchodzę pogańskich świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
infobeauty Re: Chrzest nie daje szczęscia 05.12.10, 16:21 kolter-xxl napisał: > infobeauty napisała: > > > Nie chce mi się już z tobą gadać:) > > Nie czujesz sie za silna ? Czuję się w sam raz:) > > >> Jesteś większym nudziarzem niż się tobie samemu wydaje. > > Bardziehj od twojego faceta ? Nieporównywalnie bardziej:) > > W przeciwieństwie do mnie, nudzisz tu, zdaje się już od dłuższego > > czasu:) > > No tak czytając co takie jak ty kobity tu malują ,nie raz ziewam . No to nie czytaj i będziesz miał problem z ziewaniem z głowy:) > > >Życzę spokoju, zdrowia , tolerancji > > Toleruje wiele rzeczy :)) Nawet to mnie już nie obchodzi. Mi nie wydaje się abyś posiadał tą zaletę:) > > >>i wesołych Świąt Bożego Narodzenia > > Nie obchodzę pogańskich świąt. A jakie obchodzisz? Czy obchodzisz czy nie, życzę spokojnych Świąt Bożego Narodzenia przez ciebie akurat nie obchodzonych:) > Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Chrzest nie daje szczęscia 05.12.10, 18:24 infobeauty napisała: > Czuję się w sam raz:) Ok , obydwoje w tej jałowej dyskusji zachowujemy się jak ułomki , wiec skoro jest to forum religia zadam ci jedno pytanie mogę ? >A jakie obchodzisz? Święta rewolucji październikowej :)) >Czy obchodzisz czy nie, życzę spokojnych Świąt Bożego Naro > dzenia przez ciebie akurat nie obchodzonych:) Nie wiesz co to tolerancja ? przecież napisałem ze ich nie obchodzę czyli nie musisz mi niczego tu 'pożyczać ':)) Odpowiedz Link Zgłoś
infobeauty Re: Chrzest nie daje szczęscia 05.12.10, 19:28 kolter-xxl napisał: > infobeauty napisała: > > > Czuję się w sam raz:) > > Ok , obydwoje w tej jałowej dyskusji zachowujemy się jak ułomki , wiec skoro je > st to forum religia zadam ci jedno pytanie mogę ? Nie możesz:). Nie zamierzam wdawać się z tobą w niekończące i nie mające rozstrzygnięcia dyskusje ani niczego tobie udowadniać. Dyskusje podobnie jałowe jak ta, ponieważ jak się zorientowałam gro takich właśnie tu jest:) Jedyne co to czy mogłabym prosić abyś nie był taką nietolarencyjną wredotą? Już jakiś czas temu stwierdziłam, że nie chce mi się z tobą gadać i nadal to podtrzymuję. Mój błąd:) > > >A jakie obchodzisz? > > Święta rewolucji październikowej :)) To już jesteś po świętach:) No to wszystkiego dobrego z okazji minionych świąt. > > >Czy obchodzisz czy nie, życzę spokojnych Świąt Bożego Naro > > dzenia przez ciebie akurat nie obchodzonych:) > > Nie wiesz co to tolerancja ? przecież napisałem ze ich nie obchodzę czyli nie m > usisz mi niczego tu 'pożyczać ':)) Ale ja nie mówię tobie abyś je obchodził. Ja ci tylko życzę samych dobrych rzeczy:) Czy to coś złego? Nie rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Chrzest nie daje szczęscia 05.12.10, 20:11 infobeauty napisała: >Jedyne co to czy mogłabym prosić abyś nie był taką nietolarencyjną wredotą? Jestem mocno tolerancyjny dla ludzi normalnych ,dla oszołomstwa nie bardzo . >Ale ja nie mówię tobie abyś je obchodził. Ja ci tylko życzę samych dobrych rzec > zy:) Czy to coś złego? Nie rozumiem? Nie rozumiesz ze dla mnie te wasze święta to obraza mojego rozumienia świata ? Odpowiedz Link Zgłoś
infobeauty Re: Chrzest nie daje szczęscia 05.12.10, 20:58 kolter-xxl napisał: > infobeauty napisała: > > >Jedyne co to czy mogłabym prosić abyś nie był taką nietolarencyjną wredotą > ? > > Jestem mocno tolerancyjny dla ludzi normalnych ,dla oszołomstwa nie bardzo . Tylko dla ciebie oszołomstwem są wydaje się wszyscy, którzy mają inne zdanie niż ty sam. I zapewne dla niektórych ty też wydajesz się być oszołomem:) Można w nieskończoność spierać się o szczegóły tylko pytam po co? Taka sztuka dla sztuki?:) Gdyby te dyskusję były jeszcze na jako takim poziomie jeżeli chodzi o artykulację swoich poglądów. Ale niestety w dużej liczbie nie są, a piana w niektórych niemalże wylewa się z ekranu. > > >Ale ja nie mówię tobie abyś je obchodził. Ja ci tylko życzę samych dobrych > rzec > > zy:) Czy to coś złego? Nie rozumiem? > > Nie rozumiesz ze dla mnie te wasze święta to obraza mojego rozumienia świata ? No słusznie zauważyłeś,że są to nasze święta. Nikt nie zmusza cię do tego abyś świętował, ale aby fakt, że jest wielu którzy te święta obchodzą miałby stanowić dla kogoś obrazę jego rozumienia świata?:) Czy obchodzone przez ciebie, niedawno jak sam powiedziałeś, święto rewolucji październikowej to powód do obrazy mojego rozumienia świata? Nie przesadzaj. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Chrzest nie daje szczęscia 05.12.10, 21:04 infobeauty napisała: > Tylko dla ciebie oszołomstwem są wydaje się wszyscy, którzy mają inne zdanie ni > ż ty sam. Zapewne potrafisz to jakoś udowodnić ? > I zapewne dla niektórych ty też wydajesz się być oszołomem:) Akurat mi to wisi . > Można w nieskończoność spierać się o szczegóły tylko pytam po co? Taka sztuka dla sztuki?:) Ano :)) Gdyby te dyskusję były jeszcze na jako takim poziomie jeżeli chodzi o artykulację sw > oich poglądów. Ale niestety w dużej liczbie nie są, a piana w niektórych niemal > że wylewa się z ekranu. Masz w tym swój udział . No słusznie zauważyłeś,że są to nasze święta. No to życz swoim ich udanego świętowania . >Nikt nie zmusza cię do tego abyś > świętował, Teoretycznie nie ,ale gdzie nie pójdziesz to ci o tym przypominają . > ale aby fakt, że jest wielu którzy te święta obchodzą miałby stanowi > ć dla kogoś obrazę jego rozumienia świata?:) Ano ateizm nie widzi w narodzeniach ziemskiego boga niczego inteligentnego :)) Czy obchodzone przez ciebie, nieda > wno jak sam powiedziałeś, święto rewolucji październikowej to powód do obrazy > mojego rozumienia świata? Nie przesadzaj. Tamto było żartem, a tu mamy realne bałwochwalstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
infobeauty Re: Chrzest nie daje szczęscia 05.12.10, 21:41 kolter-xxl napisał: > infobeauty napisała: > > > Tylko dla ciebie oszołomstwem są wydaje się wszyscy, którzy mają inne zda > nie ni > > ż ty sam. > > Zapewne potrafisz to jakoś udowodnić ? Co tu dużo udowadniać, wystarczy poczytać twoje niektóre komentarze:):):) > > > I zapewne dla niektórych ty też wydajesz się być oszołomem:) > > Akurat mi to wisi . o.k. > > > Można w nieskończoność spierać się o szczegóły tylko pytam po co? Taka sz > tuka dla sztuki?:) > > Ano :)) A czasu nie szkoda? Mi zaczyna być szkoda,chociaż prawdopodobnie spędziłam go tutaj mniej niż ty:):):) > > Gdyby te dyskusję były jeszcze na jako takim poziomie jeżeli chodzi o artykulac > ję sw > > oich poglądów. Ale niestety w dużej liczbie nie są, a piana w niektórych > niemal > > że wylewa się z ekranu. > > Masz w tym swój udział . Nieporównywalnie mniejszy niż ty:):):) Ja toczę pianę? Przesadzasz jak zwykle.Jestem łagodna jak baranek. > > No słusznie zauważyłeś,że są to nasze święta. > > No to życz swoim ich udanego świętowania . Oczywiście to zrobię, dziękuję:) Mam niniejszym rozumieć,ze przyłączasz się do życzeń?:):) > > >Nikt nie zmusza cię do tego abyś > > świętował, > > Teoretycznie nie ,ale gdzie nie pójdziesz to ci o tym przypominają . Biedny jesteś straszliwie. Aż mi zaczyna być ciebie żal:)::):):):):) > > > ale aby fakt, że jest wielu którzy te święta obchodzą miałby stanowi > > ć dla kogoś obrazę jego rozumienia świata?:) > > Ano ateizm nie widzi w narodzeniach ziemskiego boga niczego inteligentnego :)) Sam zauważyłeś niedawno, że to forum ma nazwę religia. Czy zatem ateizm też jest religią skoro tak aktywnie na nim działasz? Czy ty przypadkiem oszołomem nie jesteś sam dla siebie a tak tego nie lubisz przecież:):):)? > > Czy obchodzone przez ciebie, nieda > > wno jak sam powiedziałeś, święto rewolucji październikowej to powód do ob > razy > > mojego rozumienia świata? Nie przesadzaj. > > Tamto było żartem, a tu mamy realne bałwochwalstwo. No co to cię tak boli? Idziesz w ekstremę z tymi boleściami:):) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Chrzest nie daje szczęscia 05.12.10, 21:59 infobeauty napisała: > Co tu dużo udowadniać, wystarczy poczytać twoje niektóre komentarze:):):) Aha czyli złagodniałaś :)) w pierwszej wersji było ; "(..) wydaje się wszyscy" >A czasu nie szkoda? Nie. > Mi zaczyna być szkoda,chociaż prawdopodobnie spędziłam go tutaj mniej niż ty:):):) Ale moje towarzystwo umila ci pobyt ;))) Nieporównywalnie mniejszy niż ty:):):) Ja toczę pianę? Przesadzasz jak zwykle. > Jestem łagodna jak baranek. Czy jak owieczka ? Oczywiście to zrobię, dziękuję:) Mam niniejszym rozumieć,ze przyłączasz się do > życzeń?:):) Nie , jakoś od wielu lat nie bawią mnie pseudo chrześcijańskie szopki. > Biedny jesteś straszliwie. Aż mi zaczyna być ciebie żal:)::):):):):) To sama przestań mi o tym tu marudzić . Sam zauważyłeś niedawno, że to forum ma nazwę religia. Czy zatem ateizm też jes > t religią skoro tak aktywnie na nim działasz? Nie jest religią , za to religia to moje hobby. Czy ty przypadkiem oszołomem nie > jesteś sam dla siebie a tak tego nie lubisz przecież:):):)? Oszołomstwem powszechnie nazywało się przedstawicieli partii wspierających Krk, wiec tam szukaj przyjaciół . > No co to cię tak boli? Idziesz w ekstremę z tymi boleściami:):) Nic mnie nie boli ale daje okazję do pośmiania się z parafian :)) Odpowiedz Link Zgłoś
infobeauty Re: Chrzest nie daje szczęscia 05.12.10, 22:18 kolter-xxl napisał: > infobeauty napisała: > > > Co tu dużo udowadniać, wystarczy poczytać twoje niektóre komentarze:):):) > > Aha czyli złagodniałaś :)) w pierwszej wersji było ; "(..) wydaje się wszysc > y" Czepiasz się jak zwykle szczegółów:) > > >A czasu nie szkoda? > > Nie. Dosyć dziwne. > > > Mi zaczyna być szkoda,chociaż prawdopodobnie spędziłam go tutaj mniej niż > ty:):):) > > Ale moje towarzystwo umila ci pobyt ;))) Nie umila niestety:( > > Nieporównywalnie mniejszy niż ty:):):) Ja toczę pianę? Przesadzasz jak zwykle. > > Jestem łagodna jak baranek. > > Czy jak owieczka ? Czy to ważne. Analizowanie detali wpędzi cię w nerwicę:):):) > > Oczywiście to zrobię, dziękuję:) Mam niniejszym rozumieć,ze przyłączasz się do > > życzeń?:):) > > Nie , jakoś od wielu lat nie bawią mnie pseudo chrześcijańskie szopki. No to wycofujesz się z życzeń? Jestem niepocieszona:):):):)Powiedziałeś,że mam pozdrowić swoich czy pożyczyć im no to nie omieszkałam tego zrobić. Mam dokonać korekty?:):) > > > Biedny jesteś straszliwie. Aż mi zaczyna być ciebie żal:)::):):):):) > > To sama przestań mi o tym tu marudzić . O czym? Że jesteś biedny? > > Sam zauważyłeś niedawno, że to forum ma nazwę religia. Czy zatem ateizm też jes > > t religią skoro tak aktywnie na nim działasz? > > Nie jest religią , za to religia to moje hobby. A po co ci w twojej sytuacji takie hobby? Nie lepiej znaczki zbierać albo okazy motyli? Może raczej polecałabym motyle, bo kontakt z naturą koi nerwy:):):) > > Czy ty przypadkiem oszołomem nie > > jesteś sam dla siebie a tak tego nie lubisz przecież:):):)? > > Oszołomstwem powszechnie nazywało się przedstawicieli partii wspierających Krk > , wiec tam szukaj przyjaciół . Przepraszam, ale nie ty będziesz mi mówił gdzie mam szukać przyjaciół:) > > > No co to cię tak boli? Idziesz w ekstremę z tymi boleściami:):) > > Nic mnie nie boli ale daje okazję do pośmiania się z parafian :)) Nie skorzystam, ponieważ wygląda na to,ze zupełnie inne rzeczy mnie śmieszą:) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Chrzest nie daje szczęscia 05.12.10, 22:28 infobeauty napisała: > > Czepiasz się jak zwykle szczegółów:) Bo tu nie jest RMF . > Nie umila niestety:( Ne chcesz chama to ....sama . > Czy to ważne. Analizowanie detali wpędzi cię w nerwicę:):):) Nie dygaj nic a nic . No to wycofujesz się z życzeń? Jestem niepocieszona:):):):)Powiedziałeś,że mam > pozdrowić swoich czy pożyczyć im no to nie omieszkałam tego zrobić. Mam dokonać > korekty?:):) Róbta to w swoim imieniu . > O czym? Że jesteś biedny? Duchem ? A po co ci w twojej sytuacji takie hobby? Nie lepiej znaczki zbierać Zbieram . >albo okazy motyli? Za zimno . > Może raczej polecałabym motyle, bo kontakt z naturą koi nerwy:):):) Wole smród miasta . > Przepraszam, ale nie ty będziesz mi mówił gdzie mam szukać przyjaciół:) Ty mi nie mów oszołom . > Nie skorzystam, ponieważ wygląda na to,ze zupełnie inne rzeczy mnie śmieszą:) Bo w tym cały jest ambaras, żeby dwoje chciało na raz ............ Odpowiedz Link Zgłoś
infobeauty Re: Chrzest nie daje szczęscia 05.12.10, 22:39 kolter-xxl napisał: > infobeauty napisała: > > > > > Czepiasz się jak zwykle szczegółów:) > > Bo tu nie jest RMF . A co to ma do rzeczy? > > > Nie umila niestety:( > > Ne chcesz chama to ....sama . Czyżbyś był znowu tam " gdzie piją a nie wyją", bo coraz trudniej cię zrozumieć:) > > > Czy to ważne. Analizowanie detali wpędzi cię w nerwicę:):):) > > Nie dygaj nic a nic . A właściwie to może już wpędziło. Czego nie mam robić? > > No to wycofujesz się z życzeń? Jestem niepocieszona:):):):)Powiedziałeś,że mam > > pozdrowić swoich czy pożyczyć im no to nie omieszkałam tego zrobić. Mam d > okonać > > korekty?:):) > > Róbta to w swoim imieniu . No to wprowadziłeś mnie poprzednio w błąd:) > > > O czym? Że jesteś biedny? > > Duchem ? Może i duchem.Sam wiesz najlepiej. > > A po co ci w twojej sytuacji takie hobby? Nie lepiej znaczki zbierać > > Zbieram . > > >albo okazy motyli? > > Za zimno . Ale twierdziłeś niedawno,ze w święta Bożego Narodzenia wybierasz się na plażę i o słońcu chyba wspominałeś więc będzie okazja:) A może jesteś "morsem"? > > > Może raczej polecałabym motyle, bo kontakt z naturą koi nerwy:):):) > > Wole smród miasta . To sporo tłumaczy. Spaliny zdrowe nie są. > > > Przepraszam, ale nie ty będziesz mi mówił gdzie mam szukać przyjaciół:) > > Ty mi nie mów oszołom . > > > Nie skorzystam, ponieważ wygląda na to,ze zupełnie inne rzeczy mnie śmies > zą:) > > Bo w tym cały jest ambaras, żeby dwoje chciało na raz ............ No właśnie:) E...póki co znudziło mi się to.Z Bogiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Chrzest nie daje szczęscia 05.12.10, 22:50 infobeauty napisała: > Czyżbyś był znowu tam " gdzie piją a nie wyją", bo coraz trudniej cię zrozumieć Przecież lubisz rebusy :) >A właściwie to może już wpędziło. Nie używam jeszcze nervosoli :) >Czego nie mam robić? Nie bać się . > No to wprowadziłeś mnie poprzednio w błąd:) Ta , to taka gra ,coś na wzór bierek :)) > Może i duchem.Sam wiesz najlepiej. Ta , ale jakoś zapach kadziła nie podnosi mnie na duchu , to może nie duchem ?? Ale twierdziłeś niedawno,ze w święta Bożego Narodzenia wybierasz się na plażę i > o słońcu chyba wspominałeś więc będzie okazja:) A może jesteś "morsem"? Na plażę tak ,ale nie z okazji jakichkolwiek pogańskich świat . > To sporo tłumaczy. Spaliny zdrowe nie są. No ale od świeżego powietrza można sie przeziębić. > No właśnie:) E...póki co znudziło mi się to. Nie kłam musisz iść nyny bo jutro od rana w jasyr idziesz :)) >Z Bogiem. Nie znam twoich kolegów . Odpowiedz Link Zgłoś
infobeauty Re: Chrzest nie daje szczęscia 06.12.10, 12:24 kolter-xxl napisał: > infobeauty napisała: > > > Czyżbyś był znowu tam " gdzie piją a nie wyją", bo coraz trudniej cię zro > zumieć > > Przecież lubisz rebusy :) Dawno nie rozwiązywałam więc trudno coś powiedzieć na ten temat:) > > >A właściwie to może już wpędziło. > > Nie używam jeszcze nervosoli :) Nie nerwosoli tylko jak już nerwosolu:) Wszelkie przedawkowanie jest szkodliwe. Jeszcze nie używasz więc rozumiem nosisz się z tym zamiarem?:) > > >Czego nie mam robić? > > Nie bać się . To jakiś neologizm widocznie. Nie podoba mi się. > > > No to wprowadziłeś mnie poprzednio w błąd:) > > Ta , to taka gra ,coś na wzór bierek :)) > > > Może i duchem.Sam wiesz najlepiej. > > Ta , ale jakoś zapach kadziła nie podnosi mnie na duchu , to może nie duchem ?? No może potrzeba czasu. No jednak duch coś nie tegez chyba, bo skoro zapach kadzidła jak twierdzisz nie podniósł cię na duchu, tzn widocznie jest taka potrzeba. Szukaj dalej:) > > Ale twierdziłeś niedawno,ze w święta Bożego Narodzenia wybierasz się na plażę i > > o słońcu chyba wspominałeś więc będzie okazja:) A może jesteś "morsem"? > > Na plażę tak ,ale nie z okazji jakichkolwiek pogańskich świat . A gdzie ja napisałam,że z okazji:)? Czepialski zgred z ciebie:):):) > > > To sporo tłumaczy. Spaliny zdrowe nie są. > > No ale od świeżego powietrza można sie przeziębić. Ja tam wolę świeże powietrze, ale skoro ktoś jest zwolennikiem twierdzenia,ze od smrodu nikt nie umarł to jego sprawa:) > > > No właśnie:) E...póki co znudziło mi się to. > > Nie kłam musisz iść nyny bo jutro od rana w jasyr idziesz :)) Wymyślasz jakąś nowomowę? Nyny..? W jaki jasyr? Nigdzie nie idę, znudziła mnie wczoraj ta jałowa dyskusja. > > >Z Bogiem. > > Nie znam twoich kolegów . Z Bogiem. Może powinieneś poznać, chociaż pojęcie kolega jest tu nie na miejscu:) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Chrzest nie daje szczęscia 06.12.10, 21:59 infobeauty napisała: Nie nerwosoli tylko jak już nerwosolu:) Wszelkie przedawkowanie jest szkodliwe. > Jeszcze nie używasz więc rozumiem nosisz się z tym zamiarem?:) Pisząc nervosoli miałem na myśli produkty tego rodzaju ,a nie konkretnie ten ,wiec nie udawaj ze jesteś tak gramotna :)) >No może potrzeba czasu. Zdecydowanie czas wdychania juz minął :)) >Szukaj dalej:) Już znalazłem , wolność od wszelkiego rodzaju zabobonów i wiary w białą magię . Wymyślasz jakąś nowomowę? Nyny..? W jaki jasyr? Nigdzie nie idę, znudziła mnie > wczoraj ta jałowa dyskusja. Jaka nowo mowa ? już w 1974 jarek nazywał tak swojego brata Andrzeja :)) a Jasyr to praca :)) Z Bogiem. Może powinieneś poznać, Nikt tak na tym forum nie zna jego dzieł opisanych w świętej księdze chrześcijan i żydów , jakoś mało to ciekawa persona . > chociaż pojęcie kolega jest tu nie na miejscu > :) Zgadza się na piwo nie pójdzie , o babach nie wspomnę nawet . Odpowiedz Link Zgłoś
infobeauty Re: Chrzest nie daje szczęscia 06.12.10, 22:17 kolter-xxl napisał: > infobeauty napisała: > > Nie nerwosoli tylko jak już nerwosolu:) Wszelkie przedawkowanie jest szkodliwe. > > Jeszcze nie używasz więc rozumiem nosisz się z tym zamiarem?:) > Pisząc nervosoli miałem na myśli produkty tego rodzaju ,a nie konkretnie > ten ,wiec nie udawaj ze jesteś tak gramotna :)) O ile się orientuję to "nerwosol" to jest jeden konkretny produkt. No dosyć gramotna jestem mam nadzieję, więc niczego nie muszę udawać. Gdybyś niebawem zawitał w aptece pamiętaj - nervosol kup:) > > >No może potrzeba czasu. > > Zdecydowanie czas wdychania juz minął :)) Może to było dawno i warto spróbować ponownie. > > >Szukaj dalej:) > > Już znalazłem , wolność od wszelkiego rodzaju zabobonów i wiary w białą magię . A nie wpadłeś przypadkiem w inne zabobony? > > Wymyślasz jakąś nowomowę? Nyny..? W jaki jasyr? Nigdzie nie idę, znudziła mnie > > wczoraj ta jałowa dyskusja. > > Jaka nowo mowa ? już w 1974 jarek nazywał tak swojego brata Andrzeja :)) a Jasy > r to praca :)) Przyznaję,ze nie wiem co za Jarek i jakiego Andrzeja, ale to nieważne:) > > Z Bogiem. Może powinieneś poznać, > > Nikt tak na tym forum nie zna jego dzieł opisanych w świętej księdze chrześcija > n i żydów , jakoś mało to ciekawa persona . Zależy dla kogo. Ja uważam,ze bardzo ciekawa. > > > chociaż pojęcie kolega jest tu nie na miejscu > > :) > > Zgadza się na piwo nie pójdzie , o babach nie wspomnę nawet . E tam nie ma co z tobą gadać. W jasyr jak to nazwałeś nie wybieram się, ale spać pójdę chętnie:) Wszystko w nadmiarze szkodzi. Piwo i baby też:) Z Bogiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Chrzest nie daje szczęscia 06.12.10, 22:40 infobeauty napisała: >>Gdybyś niebawem zawitał w aptece pamiętaj - nervosol kup:) Nie muszę prowadzę dość spokojny żywot > A nie wpadłeś przypadkiem w inne zabobony? Nic mi na ten temat nie wiadomo . > Przyznaję,ze nie wiem co za Jarek i jakiego Andrzeja, ale to nieważne:) No ale 36 lat to już staromowa :)) > Zależy dla kogo. Ja uważam,ze bardzo ciekawa. Też Lubie ten kawałek :)) "Stamtąd poszedł do Betel. Kiedy zaś postępował drogą, mali chłopcy wybiegli z miasta i naśmiewali się z niego wzgardliwie, mówiąc do niego: Przyjdź no, łysku! Przyjdź no, łysku! On zaś odwrócił się, spojrzał na nich i przeklął ich w imię Pańskie. Wówczas wypadły z lasu dwa niedźwiedzie i rozszarpały spośród nich czterdzieści dwoje dzieci. Stamtąd Elizeusz poszedł na górę Karmel, skąd udał się do Samarii. (2 Krl 2, 23-25). >E tam nie ma co z tobą gadać. Pisanie ci nie wystarczy ? > W jasyr jak to nazwałeś nie wybieram się, ale spać pójdę chętnie:) Chop czeka ? > Wszystko w nadmiarze szkodzi. Piwo i baby też:) Obce nigdy :)) > Z Bogiem. Którym ? Odpowiedz Link Zgłoś
tade-k53 Re: Chrzest nie daje szczęscia 03.12.10, 11:13 Bez chrztu idziesz do piekła. Polecam poznać prawdę objawioną przez Boga. tradycja-2007.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Chrzest nie daje szczęscia 03.12.10, 11:27 tade-k53 napisał: > Bez chrztu idziesz do piekła. Przykro mi Tadzik ,bo ty przecież nie jesteś ochrzczony :( Odpowiedz Link Zgłoś
tade-k53 Re: Chrzest nie daje szczęscia 03.12.10, 11:50 Miałem to szczęśćie urodzić się i zostać ochrzczonym przed tym bandyckim soborem w starym dobrym rycie. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Chrzest nie daje szczęscia 03.12.10, 12:02 tade-k53 napisał: > Miałem to szczęśćie urodzić się i zostać ochrzczonym przed tym bandyckim sobore > m w starym dobrym rycie. Tadzik to co tobie zrobili to nie chrzest a polewka albo inaczej pokropek :)) chrzest to zanurzenie czyli z greckiego "báptisma" "Rzymian 6:3, 4 Biblia poznańska"Czyż nie wiecie, że wszystkich nas, których przez chrzest zanurzono w Chrystusie Jezusie, w Jego śmierci zanurzono?Pogrzebano nas z Nim razem dzięki zanurzeniu w śmierci, dlatego abyśmy - wzorem Chrystusa zmartwychwstałego dzięki chwale Ojca - i my postępowali według zasad nowego życia. " Odpowiedz Link Zgłoś
tade-k53 Re: Chrzest nie daje szczęscia 03.12.10, 12:09 Nie znasz prawdy. 1Tm 3:15 "Gdybym jednak się opóźniał, będziesz już wiedział, jak należy zachowywać się w rodzinie Bożej - to jest w Kościele Boga żywego. To właśnie Kościół jest kolumną i podporą prawdy." Poza Kościołem przedsoborowym nie ma prawdy ani zbawienia. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Chrzest nie daje szczęscia 03.12.10, 12:32 tade-k53 napisał: > Nie znasz prawdy. Tadek uwierz mi znam ją :)) > 1Tm 3:15 "Gdybym jednak się opóźniał, będziesz już wiedział, jak należy zach > owywać się w rodzinie Bożej - to jest w Kościele Boga żywego. To właśnie Kośció > ł jest kolumną i podporą prawdy." > Poza Kościołem przedsoborowym nie ma prawdy ani zbawienia. Przedsoborowy to takie samo gó... jak i ten obecny ,albo nawet gorzej śmierdział Odpowiedz Link Zgłoś
tade-k53 Re: Chrzest nie daje szczęscia 03.12.10, 12:40 Tak Ci się tylko wydaje. Zanim się nawróciłem tez mi się tak wydawało. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Chrzest nie daje szczęscia 03.12.10, 12:43 tade-k53 napisał: > Tak Ci się tylko wydaje. Zanim się nawróciłem tez mi się tak wydawało. Tadzik na co ty się nawróciłeś, odrzuciłeś to co złe w katolicyzmie ? Odpowiedz Link Zgłoś
tade-k53 Re: Chrzest nie daje szczęscia 03.12.10, 12:50 Nawróciłem się do Kościoła przedsoborowego poza którym nie ma zbawienia. Polecam Moje nawrócenie na moim blogu. tradycja-2007.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xxl Re: Chrzest nie daje szczęscia 03.12.10, 13:21 tade-k53 napisał: > Nawróciłem się do Kościoła przedsoborowego poza którym nie ma zbawienia. Tadzik ja pytam czy te katolickie durnoty odrzuciłeś znane od wieków ? >Polecam Moje nawrócenie na moim blogu. Chyba nie sadzisz ze wejdę do tego nocnika ? Odpowiedz Link Zgłoś
mar-syl Re: Chrzest nie daje szczęscia 04.12.10, 13:39 kolter-xxl napisał: > tade-k53 napisał: > > > Nawróciłem się do Kościoła przedsoborowego poza którym nie ma zbawienia. > Tadzik ja pytam czy te katolickie durnoty odrzuciłeś znane od wieków ? > > >Polecam Moje nawrócenie na moim blogu. > > Chyba nie sadzisz ze wejdę do tego nocnika ? O czym swiadczy twoje nawrocenie? Chyba o zmianie emocjonalnym twego umyslu Odpowiedz Link Zgłoś
mar-syl Re: Chrzest nie daje szczęscia 04.12.10, 13:37 tade-k53 napisał: > Tak Ci się tylko wydaje. Zanim się nawróciłem tez mi się tak wydawało. Ile to juz razy sie nawracales? Odpowiedz Link Zgłoś
radiowo_maryjny_przeciwnik Re: Chrzest nie daje szczęscia 06.12.10, 10:31 tade-k53 napisał: > Tak Ci się tylko wydaje. Zanim się nawróciłem tez mi się tak wydawało. Wstąpiłeś do jakiejś sekty ? Odpowiedz Link Zgłoś
mar-syl Re: Chrzest nie daje szczęscia 04.12.10, 13:36 tade-k53 napisał: > Nie znasz prawdy. > 1Tm 3:15 "Gdybym jednak się opóźniał, będziesz już wiedział, jak należy zach > owywać się w rodzinie Bożej - to jest w Kościele Boga żywego. To właśnie Kośció > ł jest kolumną i podporą prawdy." > Poza Kościołem przedsoborowym nie ma prawdy ani zbawienia. kosciol to zrodlo prawdy powiadasz? Zatym polecam ksiazke KRYMINALNA HITORIA CHRZESCIJANSTWA autor duschner cos takiego Odpowiedz Link Zgłoś
yan.nick Re: Chrzest nie daje szczęscia 03.12.10, 11:38 adiowo_maryjny_przeciwnik napisał: > Pokropienie głowy i to w dodatku nieświadomości nic nie zmieni w nasyzm zyciu. ><... a gdzie jest powiedziane, że pokropienie ma dać szczęście pokropionemu. Kropiący na tym najbardziej zyskuje. To pierwsze pytanie z każdego kryminału. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Chrzest nie daje szczęscia 05.12.10, 18:28 Chrzest nie jest od dawania szczęścia, to polisa na życie po śmierci, bez gwarancji do tego ale jak zwykle, nikt drobnych druczków w umowach nie czyta. Odpowiedz Link Zgłoś
radiowo_maryjny_przeciwnik Re: Chrzest nie daje szczęscia 06.12.10, 14:57 Polisa ? czyli oszustwo jak każda polisa Odpowiedz Link Zgłoś