Dodaj do ulubionych

czy to forum

20.02.12, 15:02
nie powinno zmienic nazwy na pytania oszoloma ? O religi sie tutaj nie dyskutuje. Moim zdaniem - pracownicy ojca Rydzyka powinni byc traktowani jak trolle i ignorowani. Wszelka dyskusja z taka osoba - tylko pobudza jej apetyt do pisania kolejnych idiotycznych watkow.
Obserwuj wątek
    • k_a_p_p_a Re: czy to forum 20.02.12, 15:06

> Wszelka dyskusja z taka osoba - tylko pobudza jej apetyt do pisania kolejnych idiotycznych >watkow.
      Masz rację!

> pracownicy ojca Rydzyka powinni byc traktowani jak trolle i ignorowani
      Nie masz racji! To pożyteczni idioci i powinni być maksymalnie wykorzystywani do ośmieszania religii.
      • feel_good_inc Re: czy to forum 20.02.12, 15:22
        k_a_p_p_a napisał:
        > > pracownicy ojca Rydzyka powinni byc traktowani jak trolle i ignorowani
        > Nie masz racji! To pożyteczni idioci i powinni być maksymalnie wykorzystywani d
        > o ośmieszania religii.

Od dłuższego czasu wydaje mi się, że oszołek to kryptoantyklerykał, który za swoją życiową misję uznał ośmieszanie katoli.
        • k_a_p_p_a Re: czy to forum 20.02.12, 15:32
          >
          > Od dłuższego czasu wydaje mi się, że oszołek to kryptoantyklerykał, który za sw
          > oją życiową misję uznał ośmieszanie katoli.

I ja miewam takie podejrzenia. mam też czasem wrażenie, że ten nick używany jest przez kilka osób, co wskazywałoby na istnienie zespołu pracującego w takim celu.
          • voxave Re: czy to forum 20.02.12, 15:45
            Oszoł jest jeden---pod ochroną :)
            Jego teksty i dziecięcy sposób fascynacji zdarzeniami z kruchty jest kuriozalny ,niepowtarzalny nie może byc to wiele osób.
            Może smieszny,ale powoduje jednak dyskusje na forum o problemach religijnych.
            • ultimate.strike Re: czy to forum 20.02.12, 17:47
              Więcej dyskusji na tematy religijne wywołuje nasz forumowy bioteolog. Oszoł się głównie polityką zajmuje.
            • kotekali Re: czy to forum 20.02.12, 18:17
              dzieki niemu, chasydowi i innym znaczenie slow religijny i zeswirowany bardzo sie zblizylo ...mozna nawet powiedziec ( po lekturze ich postow) , ze to synonimy
          • ultimate.strike Re: czy to forum 20.02.12, 17:36
            > I ja miewam takie podejrzenia. mam też czasem wrażenie, że ten nick używany jes
            > t przez kilka osób, co wskazywałoby na istnienie zespołu pracującego w takim ce
            > lu.

Mossad? :)))
    • kontik_71 Re: czy to forum 20.02.12, 21:30
      Nie odbierajcie nam radosci z tych watkow. Czlowiek ma na tym forum pewnosc, ze bedzie sie mogl posmiac W sumie to oszol czyni dobro, jak ogolnie wiadomo, smiech to zdrowie a on daje nam wiele okazji do serdecznego smiechu :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka