katrina_bush 20.05.12, 16:29 Gdzie leży "Ziemia Święta" / "Terra Sancta" / dla "prawdziwego polaka-katolika" ? a) w Palestynie b) w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lumpior Re: Gdzie leży "Ziemia Święta" dla polaka-katolik 20.05.12, 16:55 W Toruniu u Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Gdzie leży "Ziemia Święta" dla polaka-katolik 20.05.12, 19:12 c) tera to w Smoleńsku... Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re:Cała Ziemia... 21.05.12, 07:30 powinna być dla katolika święta, bo stworzył ja wszechpotężny święty,święty,święty Bóg. Wojtyła całował każdą płytę lotniska. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re:Cała Ziemia... 21.05.12, 13:42 pocoo napisała: > powinna być dla katolika święta, bo stworzył ja wszechpotężny święty,święty,święty Bóg. > Wojtyła całował każdą płytę lotniska. Nie w RPA nie ucałował , bo ponoć apartheid ,no ale nie dodali ze anglikański Za to w Chile już mu apartheid nie przeszkadzał bo katolicki . Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom-z-radia-maryja Re: Gdzie leży "Ziemia Święta" dla polaka-katolik 21.05.12, 12:11 c)w Smoleńsku!! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Gdzie leży "Ziemia Święta" dla polaka-katolik 21.05.12, 12:53 Dwója, oszołomie!!! Za ściąganie... :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Gdzie leży "Ziemia Święta" dla polaka-katolik 21.05.12, 13:40 oszolom-z-radia-maryja napisał: > c)w Smoleńsku!! Uzasadnij ?? Odpowiedz Link Zgłoś
nehsa Re: Co sie stało? 21.05.12, 15:50 sclavus napisał: > Słuchaj, biedaczysko moje - patrz do kogo (pod kim) piszesz/podpisujesz się... > :D:D:D:D ***Słuchaj, majętności ty moje - aż tak, nie zwracam na cię uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Co sie stało? 21.05.12, 20:51 No więc całuj mnie tam, gdzie możesz boga-ojca w doopę pocałować.... Nie podpisuj się i uważaj gdzie podpisujesz a będzie fajnie :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
lionold Re: Gdzie leży "Ziemia Święta"? Gdyby patrzeć 21.05.12, 20:26 obiektywnie na ten obszar zwany Ziemią Świętą i jego historię TO ZIEMIA PRZEKLĘTA! Odpowiedz Link Zgłoś
katrina_bush Narodowa pielgrzymka do Ziemi Świętej 2012 22.05.12, 20:15 lionold napisał: > obiektywnie na ten obszar zwany Ziemią Świętą i jego historię TO ZIEMIA PRZEKLĘ > TA! to akurat prawda p. s. Katolickie media podają, uwaga: W tym roku odbędzie się "Narodowa pielgrzymka akademicka do Ziemi Świętej". Dla ułatwienia dodam: nie chodzi o Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś