starysyn 25.02.13, 15:24 publicznie , we wszystkich mediach demokratycznych. Czas by zrozumieli, ze dla ich bandytyzmu jest zerowa tolerancja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wanda43 Re: Zawstydzac czarnych pedofilow kazdego dnia 25.02.13, 15:33 Jestem za! Trzeba pokopac i wklejac listy tych zbokow skazanych. Odpowiedz Link Zgłoś
adamusb Re: Zawstydzac czarnych pedofilow kazdego dnia 25.02.13, 15:43 Macie rację, tylko że ja bym tą listę rozszerzył o pedofilii lekarzy, adwokatów, policjantów, aktorów, dziennikarzy, i wszystkie inne zawody i grupy społeczne. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Zawstydzac czarnych pedofilow kazdego dnia 25.02.13, 15:47 A to lista jest jakoś ograniczana? Odpowiedz Link Zgłoś
adamusb Re: Zawstydzac czarnych pedofilow kazdego dnia 25.02.13, 15:55 w poście założycielskim został ograniczona do czarnych pedofilów, a moim zdaniem nie warto jej ograniczać. Odpowiedz Link Zgłoś
starysyn Moze skupimy sie na temacie pedofili w KK? 25.02.13, 15:56 czyzbys mial cos przeciw wyplenieniu tych Gwalcicieli NASZYCH DZIECI? Odpowiedz Link Zgłoś
adamusb Re: Moze skupimy sie na temacie pedofili w KK? 25.02.13, 16:01 a ty jesteś za wyplenieniem tylko tych Gwalcicieli NASZYCH DZIECI? czy za wyplenieniem WSZYSTKICH Gwalcicieli NASZYCH DZIECI? Bo ja osobiście jestem za tępieniem WSZYSTKICH przejawów pedofilii. Odpowiedz Link Zgłoś
starysyn zacznijmy od tych o ktorych wiemy 25.02.13, 16:04 nie rozmydlajmy wysilku ani winy tych zbrodniarzy w czarnych sukienkach i krzyzach w bswoich burdelach. Odpowiedz Link Zgłoś
adamusb Re: zacznijmy od tych o ktorych wiemy 25.02.13, 16:11 czy ktoś mówi o rozmydlaniu? A może w związku z jakąś fobią w stosunku do czarnych interesuje cię tylko pedofilia w tym środowisku, a w innych ci nie przeszkadza? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Zawstydzac czarnych pedofilow kazdego dnia 25.02.13, 15:58 No właśnie, trzeba skończyć z ograniczaniem tej listy, do tej pory czarni pedofile byli wykluczani i nietykalni. Post założycielski włącza ich do listy. reszta wymieniona przez ciebie już tam jest. Odpowiedz Link Zgłoś
starysyn ksieza frymarcza naukami o moralnosci. pedofilski 25.02.13, 15:53 potem gwalca nasze dzieci. Moze nie widzisz potrzeby naglasniania tego? Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Zawstydzac czarnych pedofilow kazdego dnia 25.02.13, 15:53 adamusb napisał: > Macie rację, tylko że ja bym tą listę rozszerzył o pedofilii lekarzy, adwokatów, policjantów, > aktorów, dziennikarzy, i wszystkie inne zawody i grupy społeczne. A słyszałeś coś o tym aby stowarzyszenia adwokatów, lekarzy, policjantów itd. zamiatały sprawy pedofilii pod dywan i zamiast zawiadamiać prokuraturę, przenosiły 'podpadziochów' na inne placówki, co jest powszechną praktyką w kk? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
adamusb Re: Zawstydzac czarnych pedofilow kazdego dnia 25.02.13, 15:57 A może może nie słyszałaś, dlatego, że jest zamiatane pod dywan? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Zawstydzac czarnych pedofilow kazdego dnia 25.02.13, 15:59 Zamiataniem pod dywan nazywasz np. nagłośnione naloty na warszawską "elitę"? Sprawę Samsona zamieciono pod dywan? Odpowiedz Link Zgłoś
adamusb Re: Zawstydzac czarnych pedofilow kazdego dnia 25.02.13, 16:04 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Zamiataniem pod dywan nazywasz np. nagłośnione naloty na warszawską "elitę"? Sprawę Samsona zamieciono pod dywan? No to kto z tej elity został napiętnowany? Sprawa Samsona wylała się na zewnątrz sama, ciężko ją było zamieść pod dywan. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Zawstydzac czarnych pedofilow kazdego dnia 25.02.13, 16:47 Np. Zanussi jest od pewnego czasu kojarzony ze sprawą i na pewno przestał ałtorytecić w obiegu funkcjonuje jako powiązany z siatką pedofilską. A jak na zewnątrz wychodzą sprawy księży? Odpowiedz Link Zgłoś
starysyn ksieza chcieliby rozmydlic swa wine oskarzajac 25.02.13, 16:01 innych. ja chce ich do odpowiedziialnosci pociagnac a potem zabrac sie za nastepna greupe.Zbrodnia Kk jest potworna, bo oni zaufanie spoleczne i TYCH dzieci ZDRADZILI! Odpowiedz Link Zgłoś
adamusb Re: ksieza chcieliby rozmydlic swa wine oskarzaja 25.02.13, 16:07 starysyn napisała: > innych. ja chce ich do odpowiedziialnosci pociagnac a potem zabrac sie za nastepna greupe.Zbrodnia Kk jest potworna, bo oni zaufanie spoleczne i TYCH dzieci ZDRADZILI! skupiając się na jednej grupie, pozwalasz innej czuć się póki co bezpiecznie i dalej czynić zło. Należy tępić WSZELKIE przejawy pedofilii, nagłaśniać je. Powtórzę WSZELKIE. Bez znaczenia ksiądz, lekarz, adwokat, czy bezrobotny Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: ksieza chcieliby rozmydlic swa wine oskarzaja 25.02.13, 16:33 adamusb napisał: > starysyn napisała: > > > innych. ja chce ich do odpowiedziialnosci pociagnac a potem zabrac sie za > nastepna greupe.Zbrodnia Kk jest potworna, bo oni zaufanie spoleczne i TYCH dz > ieci ZDRADZILI! > > skupiając się na jednej grupie, pozwalasz innej czuć się póki co bezpiecznie i > dalej czynić zło. > > Należy tępić WSZELKIE przejawy pedofilii, nagłaśniać je. Powtórzę WSZELKIE. > Bez znaczenia ksiądz, lekarz, adwokat, czy bezrobotny Więc tęp! On tępi czarnych pedofili, ty tępisz innych. Niech nie czują się jak dotąd, tak pewnie. Napewno pociągniesz innych. Ze złem trzeba walczyć! Masz rację przyłączajac się i tępiąc pozostałych! Odpowiedz Link Zgłoś
adamusb Re: ksieza chcieliby rozmydlic swa wine oskarzaja 25.02.13, 17:08 A dlaczego on ma tępić tylko czarnych? Tępić wszystkich, nagłaśniać w mediach trzeba każdy przypadek pedofilii. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Zawstydzac czarnych pedofilow kazdego dnia 25.02.13, 16:44 taziuta napisał: > A słyszałeś coś o tym aby stowarzyszenia adwokatów, lekarzy, policjantów itd. z > amiatały sprawy pedofilii pod dywan i zamiast zawiadamiać prokuraturę Ofiara nie może zawiadomić? Odpowiedz Link Zgłoś
qqww1122 Re: Zawstydzac czarnych pedofilow kazdego dnia 27.02.13, 15:20 douglasmclloyd napisał: > Ofiara nie może zawiadomić? > > Zapytaj Nycza i Michalika , dlaczego cvhronili pedofilów. Będziesz zaskoczony sposobem odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Zawstydzac czarnych pedofilow kazdego dnia 25.02.13, 16:43 wanda43 napisała: > Jestem za! > Trzeba pokopac i wklejac listy tych zbokow skazanych. Dawaj, w końcu będziesz miała jakieś zajęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Podaj imiona i nazwiska 25.02.13, 16:41 Żeby było wiadomo o kogo chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
qqww1122 Re: Podaj imiona i nazwiska 27.02.13, 15:18 douglasmclloyd napisał: > Żeby było wiadomo o kogo chodzi. Nycz i Michalik ( ich znak rozpoznawczy - worek do przesiewania mąki kolorowo pomalowany , zakładany na głowę podczas obrzędów szamańskich ) znaja wiele nazwisk , bo wielu pedofili ukrywali. Napisz do nich , to otrzymasz długie wykazy przestepców seksualnych w sutannach . Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Zawstydzac czarnych pedofilow kazdego dnia 27.02.13, 17:23 starysyn 25.02.13, 15:24 Odpowiedz publicznie , we wszystkich mediach demokratycznych. Czas by zrozumieli, ze dla ich bandytyzmu jest zerowa tolerancja. wanda43 25.02.13, 15:33 Odpowiedz Jestem za! Trzeba pokopac i wklejac listy tych zbokow skazanych. adamusb 25.02.13, 15:43 Odpowiedz Macie rację, tylko że ja bym tą listę rozszerzył o pedofilii lekarzy, adwokatów, policjantów, aktorów, dziennikarzy, i wszystkie inne zawody i grupy społeczne. - zaden zawod spoleczny nie stawia siebie na piedestale na oltarzu MORALNYM nie poucza innych swojej poyebanej jedynie prawdziwej prawdy . NIKT nie oglupia tak spoleczenstwa jak kato szaman . -nie trzeba zawstydzac. wystarczy o nich pisac prawde . o ich obludzie , pazernosci , zgnilej moralnosci . Odpowiedz Link Zgłoś
bkn6 :))) 27.02.13, 20:47 www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FXHxojrTYRE :))) Odpowiedz Link Zgłoś
qqww1122 Re: :))) 21.03.13, 11:47 bkn6 napisała: > www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FXHxojrTYRE > :))) Zapodawaj kolego więcej takich filmików. One sa idealne do przezwyciężenia depresji w pochmurne dni Odpowiedz Link Zgłoś
marina0321 Re: :))) 21.03.13, 15:23 antyreligijni.pl/666/034331656576111206.jpg img194.imageshack.us/img194/6563/e73bbdfca2.jpg To też jest dobre: www.youtube.com/watch?v=PjUY9H8qbu8 Odpowiedz Link Zgłoś
0.barabara Re: Zawstydzac czarnych pedofilow kazdego dnia 21.03.13, 16:11 Według raportów amerykańskich najwiecej pedofili jest wśród nauczycieli WF i psychologów 3-12%. Następną grupą są duchowni protestanccy i żydowscy 2-3%. Duchowni katoliccy to 0,2-1,7 Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Zawstydzac czarnych pedofilow kazdego dnia 21.03.13, 18:08 0.barabara napisała: > Według raportów amerykańskich najwiecej pedofili jest wśród nauczycieli WF i ps > ychologów 3-12%. Następną grupą są duchowni protestanccy i żydowscy 2-3%. Ducho > wni katoliccy to 0,2-1,7 No a raport wspomina o przenoszeniu nauczycieli WF do innych szkło kiedy im się noga powinie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
0.barabara Re: Zawstydzac czarnych pedofilow kazdego dnia 22.03.13, 13:54 Taki raport publikuje tylko dane procentowe o tych którym ten proceder udowodniono. Natomiast wspomina o księżach których oczyszczono z zarzutów po latach ale niestety niektórzy nie doczekali sprawiedliwego wyroku. Umierali na ataki serca itp. Odpowiedz Link Zgłoś
bookworm Re: Zawstydzac czarnych pedofilow kazdego dnia 22.03.13, 14:11 0.barabara napisała: > Taki raport publikuje tylko dane procentowe o tych którym ten proceder udowodni > ono. Natomiast wspomina o księżach których oczyszczono z zarzutów po latach ale > niestety niektórzy nie doczekali sprawiedliwego wyroku. Umierali na ataki serc > a itp. Są ludzie, którzy nigdy nie doczekają się sprawiedliwego wyroku i zadośćuczynienia za bycie molestowanym przez księdza. Nie umierali na ataki serca. Żyli w bólu i z poczuciem upokorzenia, krzywdy i niesprawiedliości aż do śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
0.barabara Re: Zawstydzac czarnych pedofilow kazdego dnia 22.03.13, 15:08 Widze że masz klapki na oczach. Pedofile sa wśród wszystkich religii i rożnych grup społecznych. Wśród Pastorów którzy nie żyją w celibacie i rabinów żydowskich ten proceder jest dużo częstszy tylko nikt o tym nie mówi. Ujmowanie problemu jednostronnie jest kłamliwa manipulacją. No ale jak się nie umie myśleć samodzielnie tylko chłonie się propagandę bez zdrowego osadu i informacji z różnych źródeł to tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
bookworm Re: Zawstydzac czarnych pedofilow kazdego dnia 22.03.13, 15:46 0.barabara napisała: > Widze że masz klapki na oczach. Pedofile sa wśród wszystkich religii i rożnych > grup społecznych. Wśród Pastorów którzy nie żyją w celibacie i rabinów żydowski > ch ten proceder jest dużo częstszy tylko nikt o tym nie mówi. Ujmowanie problem > u jednostronnie jest kłamliwa manipulacją. No ale jak się nie umie myśleć samod > zielnie tylko chłonie się propagandę bez zdrowego osadu i informacji z różnych > źródeł to tak jest. Pokazywanie, że inni też są winni nie czyni kleru niewinnymi. To nie jest licyctacja kto jest gorszy, tylko ustalenie kto łamie prawo. Dodatkowo w przypadku kościoła nawet jeśli przypadków jest mniej to nie są one ściagne przez prawo, bo sprawy się tuszuje, ukrywa, a ew. ofiary zastrasza. Powinnaś to wiedzieć, ale jak się nie umie myśleć samodzielnie tylko chłonie się propagandę bez zdrowego osadu i informacji z różnych źródeł to tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Zawstydzac czarnych pedofilow kazdego dnia 23.03.13, 11:03 0.barabara napisała: >Pedofile sa wśród wszystkich religii i rożnych > grup społecznych. Wśród Pastorów którzy nie żyją w celibacie i rabinów żydowski > ch ten proceder jest dużo częstszy tylko nikt o tym nie mówi. No właśnie. Piszesz i tych cholernych bandytach w bezpłciowy sposób tak jak inni. Pedofilia jest WSZECHOBECNA i dlatego głośno jest o niej ,kiedy pedofil tak przy okazji w czasie gwałtu zamorduje dziecko. Tatuś bardzo kocha więc gwałci. Duchowni pieprzą jak potłuczeni o moralności,ganią seks przedmałżeński,zdradę,cudzołóstwo... bo mordy mają pełne frazesów.Z penisami to oni wiedzą co mają zrobić. Czy gwałcone dziecko płacze? Czy oczy ma pełne przerażenia? Sperma zalewa pedofilowi oczy i zatyka uszy. Dlaczego o pedofilii się nie krzyczy? Bo co? Bo nic się nie stało? Zapytaj dorosłe kobiety i mężczyzn.Każdy duchowny pedofil powinien być dla przykładu wieszany za jaja przy wejściu do świątyni.Może to coś da. Odpowiedz Link Zgłoś
marina0321 Re: Zawstydzac czarnych pedofilow kazdego dnia 23.03.13, 11:17 pocoo napisała: > Każdy duchowny pedofil powinien być dla przykładu wieszany > za jaja przy wejściu do świątyni.Może to coś da. Oni wolą wieszać Jezusa na krzyżu. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Zawstydzac czarnych pedofilow kazdego dnia 23.03.13, 17:02 pocoo napisała: .Każdy duchowny pedofil powinien być dla przykładu wiesza > ny za jaja przy wejściu do świątyni.Może to coś da. Pewnie własnoręcznie wieszała byś. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Zawstydzac czarnych pedofilow kazdego dnia 23.03.13, 17:05 skomar102 napisał: > Pewnie własnoręcznie wieszała byś. > Nie dotykałabym tych parszywych jaj. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Zawstydzac czarnych pedofilow kazdego dnia 23.03.13, 17:53 pocoo napisała: > skomar102 napisał: > > > Pewnie własnoręcznie wieszała byś. > > > Nie dotykałabym tych parszywych jaj. No chyba że w rękawiczkach. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Zawstydzac czarnych pedofilow kazdego dnia 23.03.13, 18:00 skomar102 napisał: > No chyba że w rękawiczkach. Też nie,bo prędzej bym gnoja zabiła. Nie mam ochoty za gnoja siedzieć w więzieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Zawstydzac czarnych pedofilow kazdego dnia 23.03.13, 18:17 pocoo napisała: > skomar102 napisał: > > > No chyba że w rękawiczkach. > Też nie,bo prędzej bym gnoja zabiła. Nie mam ochoty za gnoja siedzieć w więzi > eniu. To fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Zawstydzac czarnych pedofilow kazdego dnia 23.03.13, 11:11 0.barabara napisała: > Widze że masz klapki na oczach. Twoje to ci 30 cm gwoździami przybili do głowy. > Pedofile sa wśród wszystkich religii i rożnych > grup społecznych. Jedak nie mają wsparcia w swoich szefach ,którzy wykorzystując serwilizm polityków chronili jak mogli swoich pupili. Wśród Pastorów którzy nie żyją w celibacie i rabinów żydowski > ch ten proceder jest dużo częstszy tylko nikt o tym nie mówi. No tak ; łapaj złodzieja , to stara sztuczka prymitywna jak jej używający. > Ujmowanie problemu jednostronnie jest kłamliwa manipulacją. Akurat tu mowa o katolickim klerze ,ja chcesz to załóż osobny wątek . No ale jak się nie umie myśleć samod > zielnie tylko chłonie się propagandę bez zdrowego osadu i informacji z różnych > źródeł to tak jest. qu... match jak to macherstwo jest bezczelne :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Zawstydzac czarnych pedofilow kazdego dnia 23.03.13, 11:07 0.barabara napisała: > Taki raport publikuje tylko dane procentowe o tych którym ten proceder udowodni > ono. Natomiast wspomina o księżach których oczyszczono z zarzutów po latach ale > niestety niektórzy nie doczekali sprawiedliwego wyroku. Umierali na ataki serc > a itp. Ta, a opowiada ten raport o tym jak hierarchia tej sekty ukrywała i ukrywa nadal tysiące przypadków molestowania , wykorzystując strach i wstydy ich ofiar oraz ich rodzin ?? Odpowiedz Link Zgłoś
marina0321 Re: Zawstydzac czarnych pedofilow kazdego dnia 21.03.13, 18:33 0.barabara napisała: > Duchowni katoliccy to 0,2-1,7 Tylko tyle % księży jest wśród pedofilów? Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Zawstydzac czarnych pedofilow kazdego dnia 23.03.13, 08:55 starysyn napisała: > publicznie , we wszystkich mediach demokratycznych. Czas by zrozumieli, ze dla > ich bandytyzmu jest zerowa tolerancja. Masz na myśli czarnoskórych ? Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Zawstydzac czarnych pedofilow kazdego dnia 23.03.13, 10:38 skomar102 napisał: > Masz na myśli czarnoskórych ? Czy to znaczy,że każdy czarnoskóry ksiądz katolicki jest pedofilem?Skąd masz taką informację? Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Zawstydzac czarnych pedofilow kazdego dnia 23.03.13, 16:57 pocoo napisała: > Czy to znaczy,że każdy czarnoskóry ksiądz katolicki jest pedofilem?Skąd masz ta > ką informację? A gdzie tu jest mowa o księżach, tu jest tylko o czarnych pedofilach. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Zawstydzac czarnych pedofilow kazdego dnia 23.03.13, 17:08 skomar102 napisał: > A gdzie tu jest mowa o księżach, tu jest tylko o czarnych pedofilach. > A może sa fioletowi,niebiescy,zieloni... Skąd wiesz? Ja wiem,ze (oprócz wyjątków) pedofil ma zwykle ku.tasa. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Zawstydzac czarnych pedofilow kazdego dnia 23.03.13, 17:52 pocoo napisała: > skomar102 napisał: > > > A gdzie tu jest mowa o księżach, tu jest tylko o czarnych pedofilach. > > > A może sa fioletowi,niebiescy,zieloni... > Skąd wiesz? > Ja wiem,ze (oprócz wyjątków) pedofil ma zwykle ku.tasa. Dlaczego tak wulgarnie nazywasz taki ładny kawałek mięśnia. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Zawstydzac czarnych pedofilow kazdego dnia 23.03.13, 18:06 skomar102 napisał: > Dlaczego tak wulgarnie nazywasz taki ładny kawałek mięśnia. Jeżeli ja decyduję do czego będzie mi służył, to nazywam go inaczej. Jeżeli gwałci dziecko to jest parszywym ch.ujem. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Zawstydzac czarnych pedofilow kazdego dnia 23.03.13, 18:19 pocoo napisała: > Jeżeli ja decyduję do czego będzie mi służył, to nazywam go inaczej. Jeszcze bardziej wulgarnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Zawstydzac czarnych pedofilow kazdego dnia 23.03.13, 19:06 skomar102 napisał: > Jeszcze bardziej wulgarnie ? Lubisz wulgaryzmy w seksie?Jeżeli Ciebie to podnieca na maksa to ja mogę zacząć...Tylko ze mną seksu uprawiał nie bedziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Zawstydzac czarnych pedofilow kazdego dnia 23.03.13, 19:31 pocoo napisała: ...Tylko ze mną seksu uprawiał nie bedziesz. Z niepełnoletnimi tego nie robię musisz dorosnąć . Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Zawstydzac czarnych pedofilow kazdego dnia 23.03.13, 20:15 skomar102 napisał: > Z niepełnoletnimi tego nie robię musisz dorosnąć . > Z żadnymi tego nie robisz chociaż bardzo chciałbyś.Ja mam więcej niż 15 lat więc dorosnąć mogę w każdej chwili.Tylko po co? Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Zawstydzac czarnych pedofilow kazdego dnia 23.03.13, 21:18 pocoo napisała: > Z żadnymi tego nie robisz chociaż bardzo chciałbyś. Co ty tam wiesz. Ja mam więcej niż 15 lat wię > c dorosnąć mogę w każdej chwili Tylko po co? No wiesz, jak nie będą miały chłopaki to będą miały robaki. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Zawstydzac czarnych pedofilow kazdego dnia 23.03.13, 20:22 skomar102 napisał: > pocoo napisała: > > Jeżeli ja decyduję do czego będzie mi służył, to nazywam go inaczej. > Jeszcze bardziej wulgarnie ? skomar, mozesz sie oburzac na pewne okreslenia . twoje prawo . ale tam gdzie jest male dziecko, mloda osoba -sliniacy sie ksiadz katolicki ... tam brak slow, nazwanie rzeczy po imieniu jest moim zdaniem na miejscu . to nie ma taryfy ulgowej !. w Polsce sa setki takich przypadkow, Polska nie jest wyjatkiem na tle zezwierzecenia wielebnych w wierze . nie widza te tragiczne wypadki swiatla dziennego ... tym gorzej dla kraju , Polski . chcesz coc dodac , prosze cie bardzo . Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Zawstydzac czarnych pedofilow kazdego dnia 23.03.13, 20:26 skomar, masz tutaj . dla ciebie przywodca duchowy - ( mozesz sie oburzac , niekorzystne zdjecie ). dla mnie przepity, przezarty wieprz . wyborcza.pl/magazyn/1,126715,13615014,Hipoteka_arcybiskupa.html Odpowiedz Link Zgłoś
marina0321 Re: Zawstydzac czarnych pedofilow kazdego dnia 23.03.13, 20:39 Głódzia za sam wygląd wysłałabym na odwykówkę - oblicze jego mówi wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Zawstydzac czarnych pedofilow kazdego dnia 23.03.13, 20:44 skomar- masz tutaj ponizej ,- to sa ludzie . zyjacy ba pustyni , zyjacy bez pradu . spojrz na te rysy twarzy .... ile w nich czlowieczenstwa , dumy ... podobne zdjecia mozesz sobie ogladnac z Nepalu , Laosu itd . ja dla tych ludzi przez "L" mam resperkt , dla wieprzow respektu nie mam . www.nationalgeographic.de/reportagen/fotostrecke-die-tuareg-wilde-kerle-der-sahara?imageId=2 Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Zawstydzac czarnych pedofilow kazdego dnia 23.03.13, 21:22 karbat napisał: > skomar- dla wieprzow respektu nie mam . > Dla skomara cuchnący "wieprz" jest godny podziwu bo odurza go smrodem rozsiewanym dookoła. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Zawstydzac czarnych pedofilow kazdego dnia 23.03.13, 22:03 pocoo napisała: > karbat napisał: > > > skomar- dla wieprzow respektu nie mam . > > > Dla skomara cuchnący "wieprz" jest godny podziwu bo odurza go smrodem rozsiewan > ym dookoła. Bredzisz młoda idź już spać. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Zawstydzac czarnych pedofilow kazdego dnia 23.03.13, 22:52 skomar102 napisał: > Bredzisz młoda Masz prawo do wlasnego zdania. idź już spać. Nie masz najmniejszego prawa do jakiegokolwiek nakazu. Nie wiem czy na ciebie działa słońce, ale twoją odpowiedź Karbatowi uznałam za zadziwiającą. Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Zawstydzac czarnych pedofilow kazdego dnia 24.03.13, 19:22 pocoo napisała: > Nie masz najmniejszego prawa do jakiegokolwiek nakazu. To była tylko dobra rada. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Zawstydzac czarnych pedofilow kazdego dnia 24.03.13, 22:20 skomar102 napisał: > To była tylko dobra rada. > Sam sobie dobre rady dawaj.Ode mnie nauczysz się tylko złego.Chcesz? Nie pożałujesz.Potem się wyspowiadasz,zdrowaśki odmówisz,język po komunie wywalisz i...nauczę ciebie innego złego.Niczego nie powtórzę świętoszku.Już powinna ci zadziałać erotyczna fantazja.Czujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
skomar102 Re: Zawstydzac czarnych pedofilow kazdego dnia 23.03.13, 21:21 karbat napisał: > skomar102 napisał: > > pocoo napisała: > > > Jeżeli ja decyduję do czego będzie mi służył, to nazywam go inaczej > . > > > Jeszcze bardziej wulgarnie ? > > skomar, mozesz sie oburzac na pewne okreslenia . twoje prawo . > ale tam gdzie jest male dziecko, mloda osoba -sliniacy sie ksiadz katolicki . > .. > tam brak slow, nazwanie rzeczy po imieniu jest moim zdaniem na miejscu . > to nie ma taryfy ulgowej !. > > w Polsce sa setki takich przypadkow, Polska nie jest wyjatkiem na tle zezwierze > cenia wielebnych w wierze . nie widza te tragiczne wypadki swiatla dziennego . > .. tym gorzej dla kraju , Polski . > chcesz coc dodac , prosze cie bardzo . Nic dodać nic ująć , zgadzam się z tym Odpowiedz Link Zgłoś