barbapapa2000 28.02.13, 09:37 DLATEGO! tu kliknij Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feel_good_inc No popacz pani, całkiem jak u katolików 28.02.13, 09:59 barbapapa2000 napisał: > DLATEGO! > > tu kliknij m.onet.pl/wiadomosci/kronika-policyjna,fsh4g Odpowiedz Link Zgłoś
ruchzaparcia idiota? 01.04.13, 10:54 Nie wiem co bierzesz, ale to musza być mocne narkotyki, skoro widzisz takie obrazki na ulicach naszych miast:) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: idiota? 01.04.13, 11:52 ... biorąc pod uwagę, że islam jest młodszy od chrześcijaństw o jakieć 700 lat, nie dziwota, że takich obrazków dzisiaj na katolickich ulicach nie widać... Zesrał byś się jednak (alibo i zaparcia się nabawił), gdybyś zobaczył obrazki z katolickich ulic, przed siedmiuset laty :D:D:D A za siedemset lat (a może i wcześniej!) islam będzie gładko uczesany i ucywilizowany, jak nie przymierzając, katolicyzm dzisiejszy... Odpowiedz Link Zgłoś
ruchzaparcia Re: idiota? 01.04.13, 12:01 hehe, niezła bzdura. Szkoda mojego czasu na odpowiedź, naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: idiota? a może ślepy? 05.04.13, 13:03 Na naszych ulicach rzeczywiście nie. Ale jeszcze nie tak dawno w Ruadndzie zjawisko takie było zawarte w programie czystek ludnościowych. Rzuć sobie na google hasło Athanase Seromba> Odpowiedz Link Zgłoś
barbapapa2000 a ludzei stali i fotografowali tu? 28.02.13, 11:17 jak on si enad dzieckiem pastwila.. robili sobie fotki na pamiatke? morderstwo to jedno... morderstwo na dziecku w taki sposob, w imie religii to zupelnie inna rzecz... islam jest chory... Odpowiedz Link Zgłoś
marbor1 Re: a ludzei stali i fotografowali tu? 28.02.13, 15:53 Uważasz,że mordowanie i chowanie do beczki pomordowanych dzieci jest ok., być może matka tych pięciorga zamordowanych dzieci w kościele odmówiła koronki w ich intencji i wszystko jest w jak najlepszym porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
ruchzaparcia Re: a ludzei stali i fotografowali tu? 01.04.13, 10:55 "być może"...kluczowe słowa. Dowody prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: a ludzei stali i fotografowali tu? 01.04.13, 11:54 No, nie wiem co lepsze: czy zabić dziecko, czy je gwałcić... jak to mają w zwyczaju, katoliccy księża... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: a ludzei stali i fotografowali tu? 02.04.13, 22:10 barbapapa2000 napisał: > jak on si enad dzieckiem pastwila.. > > robili sobie fotki na pamiatke? > morderstwo to jedno... morderstwo na dziecku w taki sposob, w imie religii to z > upelnie inna rzecz. Mi to na fotomontaż wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
bezpocztyonline "Uzdrawianie" po hindusku, nie morderstwo. 03.04.13, 11:30 kolter-xl napisał: > barbapapa2000 napisał: > > > jak on si enad dzieckiem pastwila.. > > > > robili sobie fotki na pamiatke? > > > morderstwo to jedno... morderstwo na dziecku w taki sposob, w imie religi > i to z > > upelnie inna rzecz. > > Mi to na fotomontaż wygląda Nie fotomontaż, bo na postawie tego i innych zdjęć gościa zamknęli za znęcanie się nad dziećmi. Dzieci - o dziwo - ponoć przeżyły. Zdjęcie przedstawia "kurację uzdrawiającą", nie morderstwo. I to w wykonaniu hinduskim (nie islamskim) na prowincji w północnych Indiach, wśród niepiśmiennych wieśniaków. Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu manipulator 28.02.13, 16:13 katolicy byli tacy sami np ci z Oświęcimia mordujący Żydów jeep Odpowiedz Link Zgłoś
ruchzaparcia Brak znajomości podstaw historii 01.04.13, 10:56 Twoja "wiedza"historyczna jest zerowa, nawet dzieciak z gimnazjum ma większe pojęcie o świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Jasne!!! 01.04.13, 11:57 Nazi, to nie katolicy byli, tylko wyznawcy Potwora Spaghetti... :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
ruchzaparcia Re: Jasne!!! 01.04.13, 12:03 No nie byli. Polecam czytanie książek, serio np: ksiegarnia.proszynski.pl/product,61873 Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Jasne!!! 03.04.13, 09:31 Stawiam dolary na orzeszki, że nie jesteśty, od polecania czegokolwiek... Odpowiedz Link Zgłoś
bezpocztyonline Co to za zdjęcie i jaki ma zwiazek z religią? 01.03.13, 16:18 barbapapa2000 napisał: > dlaczego islam jest zly... > DLATEGO! > > tu kliknij Nie, żebym była fanką islamu, ale nie widzę żadnego związku tego zdjęcia z jakąkolwiek religią. Skąd w ogóle jest to zdjęcie, kto i w jakich okolicznościach je zrobił i czy nie jest fotomontażem? Co by nie powiedzieć o fanatykach islamskich, to zdaje się, że przynajmniej małych dzieci nie mordują zamierzenie. Starsze już i owszem - zdarza im się, nawet w zamachach. Ale nie niemowlęta. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek_x Re: dlaczego islam jest zly... 02.03.13, 15:00 Oto zródło wiedzy o świecie polskiego gimnazjalisty: jakieś zdjęcie- fotomontaż zobaczył i już wszystko "zrozumiał" Odpowiedz Link Zgłoś
bezpocztyonline Znalazłam źródło zdjęcia: 01.04.13, 08:19 barbapapa2000 napisał: > DLATEGO! > > tu kliknij Znalazłam źródło zdjęcia: www.nollywoodgossip.net/2012/02/17/shocking-see-how-indian-man-jamun-yadav-cures-cold-in-children-photos-and-video/ indiatoday.intoday.in/story/Bihar%27s+child-trampling+godman+arrested/1/75229.html Historia sprzed kilku lat: Na prowincji w Indiach wśród niepiśmiennych wieśniaków niejaki Baba Jamun Yadav wmówił miejscowym, że jest w stanie leczyć dzieci przekazując im energię poprzez podeszwy swoich stóp. Zdjęcie przedstawia "kurację leczniczą". Jamuna Yadava aresztowano w 2009 roku. Nie ma to akurat nic wspólnego z islamem, prędzej z hinduizmem, a przede wszystkim z brakiem wykształcenia. Coś z gatunku wkładania chorego dziecka do gorącego pieca na trzy zdrowaśki. Odpowiedz Link Zgłoś
ruchzaparcia Re: Znalazłam źródło zdjęcia: 01.04.13, 10:56 Twierdzisz,że w Indiach nie ma muzułmanów a wszyscy sa hindusami? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Znalazłam źródło zdjęcia: 01.04.13, 12:01 ... no i masz poyepane, przeyepane i wyyepane... Wróć do szkółki (albo w nie zostań)!! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Znalazłam źródło zdjęcia: 03.04.13, 09:32 ... a sam se nie potrafisz??? Taki wygimnastykowany się tu obnażasz... Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: dlaczego islam jest zly... 01.04.13, 12:13 takie pytania stawiaja sobie jedne religie wobec innych religii, wiercy jednych religii wobec wiercow drugich . smieszna, dziecinna ... licytacja wiercow . zasadniczych roznic (poza kosmetycznymi) miedzy religiami nie stwierdzono . zasadniczych roznic co do wiercow roznych wyznan, nie ma . im wieksza ciemnota, im wieksze wplywy wiary, religii w spoleczenstwie tym bardziej sa prawdziwe ( bardziej obowiazuja ) ... jedynie prawdziwe prawdy wiary. tym bardziej nietolerancyjni, radykalniejsi sa jej przedstawiciele i jej wiercy . Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Znalazłam źródło zdjęcia: 02.04.13, 22:14 ruchzaparcia napisał(a): > Twierdzisz,że w Indiach nie ma muzułmanów a wszyscy sa hindusami? Twierdzisz ze miliard muzułmanów jest zły bo jakiś debil na tym forum pokazał stopy jakiegoś faceta na dziecku ?? Odpowiedz Link Zgłoś
bezpocztyonline Twierdzę, że rodzice dziecka i autor zdjęcia są hi 03.04.13, 07:48 Twierdzę, że rodzice dziecka i autor zdjęcia są hindusami. Muzułmanie by temu świrowi nie uwierzyli po prostu. Sam Jamun Yadav jest najpewniej człowiekiem chorym psychicznie. Nikt zdrowy psychicznie by się na coś takiego nie odważył. ruchzaparcia napisał(a): > Twierdzisz,że w Indiach nie ma muzułmanów a wszyscy sa hindusami? Odpowiedz Link Zgłoś