10.07.14, 13:15
Moderator nie czyta wszystkich postów. Nie jest w stanie. Pomijam już fakt, że nie ma na to ani czasu, ani ochoty. Moderator interweniuje w sytuacjach, które zauważy i zazwyczaj jest to bardzo mała część sytuacji, w których jego interwencja byłaby wskazana. Tak to działa.

Aby moderator mógł interweniować częściej, musicie mu pomóc, zgłaszają wpisy naruszające Regulamin. Mailem, a nie na forum. Konkretnie wpisy. Pisanie, że X się panoszy a Y przeklina jest mało konstruktywne. Potrzebne są linki do konkretnych postów.

Aby nie było nieporozumień - podanie linka do wpisu naruszającego w opinii zgłaszającego Regulamin nie musi spowodować jego "zniknięcia". Moderator ma własne zdanie i, jak niektórzy mówią, jest dość tolerancyjny.

S.
Obserwuj wątek
    • inocom Plus 10.07.14, 20:51
      Masz chłopie plusa, choć wiele razy na tobie psy wieszałem. A powód prozaiczny. Wątek, na który odpowiadałem, nie wyparował, a został przeniesiony. Odpowiadałem na kraju, odpowiedź pojawiła się na religii. Jest OK. Jako moderator mogłeś uznać, że wątek jest na religię bądź naukę. Twoje prawo. Ale w końcu wątek nie wyparował. I chwała Ci za to.
    • kolter-nr Re: Moderacja 11.07.14, 11:58
      snajper55 napisał:

> Aby moderator mógł interweniować częściej, musicie mu pomóc, zgłaszają wpisy naruszające Regulamin. Mailem, a nie na forum. Konkretnie wpisy. Pisanie, że X się panoszy a Y przeklina jest mało konstruktywne. Potrzebne są linki do konkretnych postów.

Chciałem generalnie wskazać Tobie całą radosną działalność trolla wabiącego się "komuch" , który szczególnie mnie sobie upodobał w szkalowaniu. Generalnie umiem sam z taką hołotą się rozprawiać .Ale moderacja za często ostatnio nie podziela mojego konstytucyjnego prawa do samoobrony .
      • m_toch Re: Moderacja 11.07.14, 15:32
        > szczególnie mnie sobie upodobał w szkalowaniu.

Oj ! Biedny miś... :)
        • kolter-nr Re: Moderacja 11.07.14, 15:54
          m_toch napisał(a):

> > szczególnie mnie sobie upodobał w szkalowaniu.
          >
          > Oj ! Biedny miś... :)

emdzik doskonale wiesz nawet przy swoich 56 IQ, ze daje sobie z takimi jak ty radę ,ale moderacja nie pochwala zanęcania się nad niepełnosprawnymi umysłowo .
    • m_toch Re: Moderacja 11.07.14, 15:31
      Moderator interweniuje w sytuacjach, które
      > zauważy i zazwyczaj jest to bardzo mała część sytuacji, w których jego interwen
      > cja byłaby wskazana. Tak to działa.

snajper , to po chusteczkę tu jesteś ?...
      Dobra rada : zawsze przed snem przeczytaj dzienny 'urobek' koltera... :)

Czytaj też F. Moderacja :
      forum.gazeta.pl/forum/w,654,151243821,151243821,Obora_na_F_Religia_.html
      forum.gazeta.pl/forum/w,654,150997734,150997734,Przyklad_idzie_z_gory_.html
      :)

> Aby nie było nieporozumień - podanie linka do wpisu naruszającego w opinii zgła
      > szającego Regulamin nie musi spowodować jego "zniknięcia". Moderator ma własne
      > zdanie i, jak niektórzy mówią, jest dość tolerancyjny.

Tak - stosujesz podwójną miarę : jesteś bardzo tolerancyjny dla tych , którzy obrażają katolicyzm i katolików...

--
      m jak moderator
      • kolter-nr Re: Moderacja 11.07.14, 15:53
        m_toch napisał(a):

> Moderator interweniuje w sytuacjach, które
        > > zauważy i zazwyczaj jest to bardzo mała część sytuacji, w których jego in
        > terwen
        > > cja byłaby wskazana. Tak to działa.
        >
        > snajper , to po chusteczkę tu jesteś ?...
        > Dobra rada : zawsze przed snem przeczytaj dzienny 'urobek' koltera... :)

Ty emdzik co, po kolejnym zbanowaniu nauczyłeś się trzymać twarz na kłódkę :)) Widzisz jaki z ciebie cienias,zastraszyli twardziela :))

> Tak - stosujesz podwójną miarę : jesteś bardzo tolerancyjny dla tych , którzy o
        > brażają katolicyzm i katolików...

emdzik nikt tak ich tu nie obraża wystawiając im fatalna ocenę jak nie kto inny a ty. Poprzez twoją działalność sporo ludzi widzi twarz katoliki nienawidzącego wszystkich którzy z tobą w
        kościele nie klęczą .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka