Dodaj do ulubionych

Skutki antykoncepcji

17.09.04, 08:13
groups.google.pl/groups?dq=&hl=pl&lr=&ie=UTF-8&threadm=c6c20m2m0i84.1hscbowyckg0x.dlg%4040tude.net&prev=/groups%3Fhl%3Dpl%
26lr%3D%26ie%3DUTF-8%26q%3Dpl.sci.medycyna%26btnG%3DSzukaj%26meta%3D

(8) Jest Jeden mądry, co bardzo lękiem przejmuje, siedzący na swym tronie.
(9) To Pan ją stworzył, przejrzał, policzył i wylał na wszystkie swe dzieła,
(10) na wszystkie stworzenia według swego daru, a tych, co Go miłują, hojnie
nią wyposażył. (11) Bojaźń Pańska to chwała i chluba, wesele i korona
radosnego uniesienia. (12) Bojaźń Pańska zadowala serca, daje wesele, radość
i długie życie.
(Mądrość Syracha (w) 1:8-12)
Obserwuj wątek
    • arcykr Re: Skutki antykoncepcji 17.09.04, 08:14
      Koncowka jest przerazajaca:
      "Chociaz, z drugiej storny, sama nie wiem co gorsze: miec zawal czy dziecko?
      Brrr. Bede musiala chyba wysterylizowac mojego samca, innego rownie skutecznego
      zamiennika hormonow chyba nie ma... ;-)

pozdrawiam milutko
      anusia"
      • a000000 Re: Skutki antykoncepcji 17.09.04, 10:19
        W podanym linku gadaja osoby chore. Chorym nie wolno zażywać pigułek
        hormonalnych. Ta dziewczyna wyraźnie jest chora na serce, no i ma niedowagę.
        BMI 20, to szkieletor. Pewnie je kisielek na dobę, to i robi się jej gorzej.

Arcy, po co czytasz o chorobach? Ty masz być ZDROWY!!!
        • arcykr Re: Skutki antykoncepcji 17.09.04, 11:24
          a000000 napisała:

> BMI 20, to szkieletor.
          Ja mam 67 kg przy 180 cm wzrostu.

Arcy, po co czytasz o chorobach?
          Wroga trzeba poznac.
          Poza tym, to jest bardzo ciekawe!
          • a000000 Re: Skutki antykoncepcji 17.09.04, 11:34
            arcykr napisał:

> a000000 napisała:
            >
            > > BMI 20, to szkieletor.
            > Ja mam 67 kg przy 180 cm wzrostu.

To masz BMI 20,7. SZKIELETOR!!!! Chociaż zmieściłeś się jeszcze w pawidłowej
            wadze, bo 18 to już trzeba zacząć się bać.

>
            > Arcy, po co czytasz o chorobach?
            > Wroga trzeba poznac.
            > Poza tym, to jest bardzo ciekawe!

Tu Ci muszę przyznac rację.
            • nauma Re: Skutki antykoncepcji 17.09.04, 11:42
              Azerko, a co z 175/82 i 175/62?
              Gwoli wyjaśnienia: pierwsze to mój stan aktualny, drugie - z 2001 roku. I nie
              ukrywam, że wolę to drugie :) Chociaż optimum to byłoby 68kg!
              • arcykr Re: Skutki antykoncepcji 17.09.04, 12:28
                nauma napisał:

> Azerko, a co z 175/82 i 175/62?
                W lipcu mialem 61 kg, a francuski lekarz i tak mnie pochwalil. :-)
                • a000000 Re: Skutki antykoncepcji 17.09.04, 12:36
                  arcykr napisał:

> nauma napisał:
                  >
                  > > Azerko, a co z 175/82 i 175/62?
                  > W lipcu mialem 61 kg, a francuski lekarz i tak mnie pochwalil. :-)

Arcyś, bój się Boga! Tak Cię mamuśka spasła? Ale 61kg przy Twoim wzroście to
                  hak na ubranie.
                  • arcykr Re: Skutki antykoncepcji 17.09.04, 12:42
                    a000000 napisała:

> Arcyś, bój się Boga! Tak Cię mamuśka spasła?
                    Tak schudlem we Francji. W czasie wakacji w Polsce codziennie dostawalem litr
                    soku, tabliczke czekolady, ciastka...
                    • a000000 Re: Skutki antykoncepcji 17.09.04, 12:51
                      arcykr napisał:

> a000000 napisała:
                      >
                      > > Arcyś, bój się Boga! Tak Cię mamuśka spasła?
                      > Tak schudlem we Francji. W czasie wakacji w Polsce codziennie dostawalem litr
                      > soku, tabliczke czekolady, ciastka...

To niedobrze. Trzeba było jeść mięcho, warzywa, nabiał, owoce.... Słodycze
                      pozostaw na boku.
                      • arcykr Re: Skutki antykoncepcji 17.09.04, 13:48
                        a000000 napisała:

> > > Arcyś, bój się Boga! Tak Cię mamuśka spasła?
                        > > Tak schudlem we Francji. W czasie wakacji w Polsce codziennie dostawalem
                        > litr
                        > > soku, tabliczke czekolady, ciastka...
                        >
                        > To niedobrze. Trzeba było jeść mięcho, warzywa, nabiał, owoce....
                        Obiady tez jadlem i jem.

Słodycze pozostaw na boku.
                        Mama mi je dawala napoprawienie humoru.
                  • arcykr Re: Skutki antykoncepcji 17.09.04, 14:19
                    a000000 napisała:

> > W lipcu mialem 61 kg, a francuski lekarz i tak mnie pochwalil. :-)>
                    > Arcyś, bój się Boga! Tak Cię mamuśka spasła? Ale 61kg przy Twoim wzroście to
                    > hak na ubranie.
                    Zeby nie bylo nieporozymiuen, to pochwalil mnie, kiedy wazylem 61 kg.
                    • a000000 Re: Skutki antykoncepcji 17.09.04, 16:11
                      arcykr napisał:
                      :

> Zeby nie bylo nieporozymiuen, to pochwalil mnie, kiedy wazylem 61 kg.

Wiem. Jakiś ślepy, czy cuś? 61 kg przy 180 wzrostu to hak na ubranie. Jak
                      wieje, to chyba cegłę musisz w kieszeń, bo Cię wiatr porwie!!!hehehe

Ja tam nie powiem nic o moim BMI bo nie ma się czym chwalić, a nawet wręcz
                      przeciwnie. I co dziwne, im usilniej pracuję nad obniżeniem, to ono, dziadostwo
                      jedno parszywe, wzrasta. Chyba na złość.

• arcykr Re: Skutki antykoncepcji 17.09.04, 16:15
                        a000000 napisała:

> > Zeby nie bylo nieporozymiuen, to pochwalil mnie, kiedy wazylem 61 kg.
                        >
                        > Wiem. Jakiś ślepy, czy cuś? 61 kg przy 180 wzrostu to hak na ubranie.
                        On byl jeszcze chudszy.

> Ja tam nie powiem nic o moim BMI bo nie ma się czym chwalić, a nawet wręcz
                        > przeciwnie. I co dziwne, im usilniej pracuję nad obniżeniem, to ono,
                        dziadostwo jedno parszywe, wzrasta. Chyba na złość.
                        Ja schudlem, kiedy zaczalem dlugo i szybko chodzic - sprobuj i ty.
              • a000000 Re: Skutki antykoncepcji 17.09.04, 12:34
                nauma napisał:

> Azerko, a co z 175/82 i 175/62?
                > Gwoli wyjaśnienia: pierwsze to mój stan aktualny, drugie - z 2001 roku. I nie
                > ukrywam, że wolę to drugie :) Chociaż optimum to byłoby 68kg!

Bardzo proszę, oto narzędzie:

zywienie.host.sk/bmi.php
                • nauma Re: Skutki antykoncepcji 17.09.04, 13:00
                  dz
                  heh - ewidentna nadwaga :)
                • isma Re: Skutki antykoncepcji 17.09.04, 13:31
                  Oooo: 21,2.
                  Jestem mile zaskoczona, ze waze prawidlowo ;-)))
                  • nauma Re: Skutki antykoncepcji 17.09.04, 13:39
                    A moja Luba ma niedowagę. I pęka ze śmiechu, bo wyszło na to, że
                    może "prawidłowo" ważyć do 70 kilo przy 168cm wzrostu. A mówienie o 60kg napawa
                    ją przerażeniem :)
                    • mike_mike Re: Skutki antykoncepcji 23.09.04, 14:32
                      nauma napisał:

> A moja Luba ma niedowagę. I pęka ze śmiechu, bo wyszło na to, że
                      > może "prawidłowo" ważyć do 70 kilo przy 168cm wzrostu. A mówienie o 60kg
                      napawa
                      >
                      > ją przerażeniem :)

No bo Nauma, co innego nie mieć nadwagi a co innego wygładać ładnie... 168 cm,
                      to ideał powinien ważyć 50 kg...
                      • a000000 Re: Skutki antykoncepcji 23.09.04, 16:51
                        mike_mike napisał:
                        :)
                        >
                        > No bo Nauma, co innego nie mieć nadwagi a co innego wygładać ładnie... 168
                        cm,
                        > to ideał powinien ważyć 50 kg...

Cha cha, czyj ideał? Nie wiesz, że jest wieku panów, co szkieletorów nie lubią?
                        Czy sądzisz, że mnie się podobaja chude tyczki z żebrami na wierzchu? Kobieta
                        powinna mieć "wszystko na miejscu", czyli ani za gruba, ani za chuda. Jeśli
                        widać kości to jest za chuda, niezależnie od BMI.
                        • mike_mike Re: Skutki antykoncepcji 23.09.04, 16:53
                          a000000 napisała:

> mike_mike napisał:
                          > :)
                          > >
                          > > No bo Nauma, co innego nie mieć nadwagi a co innego wygładać ładnie... 16
                          > 8
                          > cm,
                          > > to ideał powinien ważyć 50 kg...
                          >
                          > Cha cha, czyj ideał? Nie wiesz, że jest wieku panów, co szkieletorów nie
                          lubią?
                          >
                          > Czy sądzisz, że mnie się podobaja chude tyczki z żebrami na wierzchu? Kobieta
                          > powinna mieć "wszystko na miejscu", czyli ani za gruba, ani za chuda. Jeśli
                          > widać kości to jest za chuda, niezależnie od BMI.

Wiesz A, to zalezy wielu innych czynników, wiele by pisać... No i oczywiście
                          osobiste preferencje. Ja akurat lubię szczupłe kobiety, ale te mniej szczupłe
                          też lubię. Generaqlnie wszystkie mi odpowiadają :)
                          • arcykr Re: Skutki antykoncepcji 23.09.04, 17:02
                            mike_mike napisał:

> Wiesz A, to zalezy wielu innych czynników, wiele by pisać... No i oczywiście
                            > osobiste preferencje. Ja akurat lubię szczupłe kobiety, ale te mniej szczupłe
                            > też lubię. Generaqlnie wszystkie mi odpowiadają :)
                            Glod najlepszym kucharzem?
                            • mike_mike Re: Skutki antykoncepcji 23.09.04, 17:10
                              arcykr napisał:

> mike_mike napisał:
                              >
                              > > Wiesz A, to zalezy wielu innych czynników, wiele by pisać... No i oczywiś
                              > cie
                              > > osobiste preferencje. Ja akurat lubię szczupłe kobiety, ale te mniej szcz
                              > upłe
                              > > też lubię. Generaqlnie wszystkie mi odpowiadają :)
                              > Glod najlepszym kucharzem?

Nie Arcy. Pudło. Miałem na myśli tylko to, że nawet kobieta która nie spełnia
                              ww wymogów dotyczących budowy ciała i figury może mieć w sobie "coś", o ile
                              rozumiesz co mam na myśli.

• a000000 Re: Skutki antykoncepcji 23.09.04, 17:31
                                No to ja Wam ,chłopaki, powiem. Kocha się nie za wygląd, nie za jakies
                                wymarzone cechy. Kocha sie POMIMO. I naprawdę nikt nie wie, dlaczego piękny
                                facet jest szaleńczo zakochany w całkiem paskudnej grubasce. Miłość swoimi
                                ścieżkami chodzi.
                                "starożytni górale" mówili: jednemu podoba się matka, drugiemu córka....A te
                                wszystkie normy, kanony, to marketing świata mody wyciągający forsę z kieszeni.
                                • mike_mike Re: Skutki antykoncepcji 23.09.04, 17:40
                                  a000000 napisała:

> No to ja Wam ,chłopaki, powiem. Kocha się nie za wygląd, nie za jakies
                                  > wymarzone cechy. Kocha sie POMIMO. I naprawdę nikt nie wie, dlaczego piękny
                                  > facet jest szaleńczo zakochany w całkiem paskudnej grubasce. Miłość swoimi
                                  > ścieżkami chodzi.
                                  > "starożytni górale" mówili: jednemu podoba się matka, drugiemu córka....A te
                                  > wszystkie normy, kanony, to marketing świata mody wyciągający forsę z
                                  kieszeni.

No ja na to jak rusz nie wydaję pieniędzy....
                                  Poza tym kto mówi o miłości?
                                  • a000000 Re: Skutki antykoncepcji 23.09.04, 17:49
                                    mike_mike napisał:
                                    .
                                    >
                                    > No ja na to jak rusz nie wydaję pieniędzy....

Ja też. hehehe

> Poza tym kto mówi o miłości?

A wiesz jak się powszechnie mówi na seks bez miłości???? Bo przypominam,
                                    zaczęło się od dziewcząt, które się zastanawiają nad hormonalną antykoncepcją,
                                    jedna się boi, że przytyje, a ma wagę piórkową. Jak Afrodyta. I temat powolutku
                                    pełznie, i zbacza. Na wagę, urodę i co się komu podoba. Ty stwierdziłeś, że
                                    każda może być, choć nie jesteś w kuchni głodny. Do czego?
                                    • mike_mike Re: Skutki antykoncepcji 23.09.04, 20:14
                                      a000000 napisała:

> A wiesz jak się powszechnie mówi na seks bez miłości????

A, nie wiem jak mówisz na seks bez miłości (nie interesuje mnie to). Dla mnie
                                      jest to seks bez miłości i nic więcej.
                                      • a000000 Re: Skutki antykoncepcji 23.09.04, 20:51
                                        mike_mike napisał:

> a000000 napisała:
                                        >
                                        >
                                        > > A wiesz jak się powszechnie mówi na seks bez miłości????
                                        >
                                        > A, nie wiem jak mówisz na seks bez miłości (nie interesuje mnie to). Dla mnie
                                        > jest to seks bez miłości i nic więcej.

A więc wiesz. I słusznie nie mówisz, bo jesteśmy w salonie, gdzie się takich
                                        słów nie używa.
                                        • mike_mike Re: Skutki antykoncepcji 23.09.04, 22:10
                                          a000000 napisała:

> mike_mike napisał:
                                          >
                                          > > a000000 napisała:
                                          > >
                                          > >
                                          > > > A wiesz jak się powszechnie mówi na seks bez miłości????
                                          > >
                                          > > A, nie wiem jak mówisz na seks bez miłości (nie interesuje mnie to). Dla
                                          > mnie
                                          > > jest to seks bez miłości i nic więcej.
                                          >
                                          >
                                          > A więc wiesz. I słusznie nie mówisz, bo jesteśmy w salonie, gdzie się takich
                                          > słów nie używa.

Bynajmniej nie dla tego. Dla tego, że użycie tego slowa w tym kontekście - jako
                                          okreslenie seksu bez miłości, źle świadczy o osobie która tego słowa uzyła.
                                          Zwłaszcza jeśli ta osoba uważa się/deklaruje przynależność do KK.
                                          Nie dotyczy człońkiń Rodziny Radia MaRyja.

• a000000 Re: Skutki antykoncepcji 24.09.04, 09:45
                                            mike_mike napisał:

> Nie dotyczy człońkiń Rodziny Radia MaRyja.

A masz o nich jakieś miarodajne informacje? Stykałeś się bezpośrednio? Bo ja
                                            mam w sąsiedztwie dwie, i zapewniam Cię, prędzej umrą, niż powiedzą to słowo,
                                            które ze zwględu na obecność dam nie chcemy głośno wypowiedzieć.
                                            >
                                            • mike_mike Re: Skutki antykoncepcji 24.09.04, 11:02
                                              a000000 napisała:

> mike_mike napisał:
                                              >
                                              > > Nie dotyczy człońkiń Rodziny Radia MaRyja.
                                              >
                                              > A masz o nich jakieś miarodajne informacje? Stykałeś się bezpośrednio? Bo ja
                                              > mam w sąsiedztwie dwie, i zapewniam Cię, prędzej umrą, niż powiedzą to słowo,
                                              > które ze zwględu na obecność dam nie chcemy głośno wypowiedzieć.
                                              > >

Dobrze A wiesz, że nie chodzi o wymówienie tego słowa. Chodzi o sam fakt
                                              zbudowanie atakiego porównania - który źle świadczy raczej o osobie która tak
                                              uważa, niż o ludziach uprawiających seks bez miłosci.

• arcykr Re: Skutki antykoncepcji 24.09.04, 07:47
                                  a000000 napisała:

> No to ja Wam ,chłopaki, powiem. Kocha się nie za wygląd, nie za jakies
                                  > wymarzone cechy. Kocha sie POMIMO. I naprawdę nikt nie wie, dlaczego piękny
                                  > facet jest szaleńczo zakochany w całkiem paskudnej grubasce.
                                  Na poczatku zainteresowal sie nia, bo mial niska samoocene, a potem zadzialala
                                  interakcja spoleczna o charakterze dodatniego sprzezenia zwrotnego.

Miłość swoimi
                                  > ścieżkami chodzi.
                                  Milosc to nie to salo, co zakochanie. Nie przeskakuj z tematu na temat.

A te wszystkie normy, kanony, to marketing świata mody wyciągający forsę z
                                  kieszeni.
                                  To wskazniki potencjalu reprodukcyjnego.
                                  • a000000 Re: Skutki antykoncepcji 24.09.04, 09:51
                                    arcykr napisał:

> a000000 napisała:
                                    >
                                    > > No to ja Wam ,chłopaki, powiem. Kocha się nie za wygląd, nie za jakies
                                    > > wymarzone cechy. Kocha sie POMIMO. I naprawdę nikt nie wie, dlaczego pięk
                                    > ny
                                    > > facet jest szaleńczo zakochany w całkiem paskudnej grubasce.
                                    > Na poczatku zainteresowal sie nia, bo mial niska samoocene, a potem
                                    zadzialala
                                    > interakcja spoleczna o charakterze dodatniego sprzezenia zwrotnego.

Nie arcy. To jest bardziej skomplikowane. Dla tego faceta ta brzydula jest
                                    najpiękniejszą kobietą świata. I nic na to nie poradzisz. On może mieć bardzo
                                    wysoką samoocenę. Miłość jest jak piorun. Jak trafi toś bezradny i upolowany.

>
                                    > Miłość swoimi
                                    > > ścieżkami chodzi.
                                    > Milosc to nie to salo, co zakochanie. Nie przeskakuj z tematu na temat.

Wiem, arcy. Lecz w moim świecie nie istnieje możliwość związania się partnerów
                                    bez miłości. Takiego czegoś nie rozpatruję, gdyż jest mi to mentalnie,
                                    organicznie i poznawczo - obce.

>
                                    > A te wszystkie normy, kanony, to marketing świata mody wyciągający forsę z
                                    > kieszeni.
                                    > To wskazniki potencjalu reprodukcyjnego.

Co masz na myśli? Bo nie kumam.
                                    • arcykr Re: Skutki antykoncepcji 24.09.04, 10:38
                                      a000000 napisała:

> Nie arcy. To jest bardziej skomplikowane.
                                      Wiem. Zartowalem.

Dla tego faceta ta brzydula jest
                                      > najpiękniejszą kobietą świata. I nic na to nie poradzisz.
                                      Czy ja chce mu cosradizc?

> > A te wszystkie normy, kanony, to marketing świata mody wyciągający forsę
                                      > z kieszeni.
                                      > > To wskazniki potencjalu reprodukcyjnego.>
                                      > Co masz na myśli? Bo nie kumam.
                                      Nie wiesz, skad sie biora dzieci?
                                      • a000000 Re: Skutki antykoncepcji 24.09.04, 10:59
                                        arcykr napisał:

> > > A te wszystkie normy, kanony, to marketing świata mody wyciągający
                                        > forsę
                                        > > z kieszeni.
                                        > > > To wskazniki potencjalu reprodukcyjnego.>
                                        > > Co masz na myśli? Bo nie kumam.
                                        > Nie wiesz, skad sie biora dzieci?

Arcy, chyba jestem głąb. Wytłumacz pararelę jak "pastuch krowie". A dzieci to
                                        bocian przynosi. Jesteś taki duży a nie wiesz?:-)
                                        • a000000 Re: Skutki antykoncepcji 24.09.04, 11:45
                                          a000000 napisała:
                                          ?
                                          Wytłumacz pararelę

paralela.
                                        • arcykr Re: Skutki antykoncepcji 24.09.04, 12:14
                                          a000000 napisała:

> Arcy, chyba jestem głąb. Wytłumacz pararelę jak "pastuch krowie". A dzieci to
                                          > bocian przynosi. Jesteś taki duży a nie wiesz?:-)
                                          Atrakcyjne seksualnie sa te jednostki, ktore najlepiej sie nadaja do
                                          reprodukcji.
                                          • a000000 Re: Skutki antykoncepcji 24.09.04, 12:26
                                            arcykr napisał:

> Atrakcyjne seksualnie sa te jednostki, ktore najlepiej się nadaja do
                                            > reprodukcji.

Teoria. W życiu zdarza się różniście. Taki prosty mechanizm działa wśród
                                            zwierząt, u ludzi rzecz skomlikowana bardziej. Czasem widuje się parę, gdy
                                            jedno niepełnosprawne. A do reprodukcji "dobór naturalny" przeznacza sztuki
                                            silne i zdrowe.
                                            Nigdy nie zgadniesz , co dla kogo jest seksualnie atrakcyjne.
                                            • arcykr Re: Skutki antykoncepcji 24.09.04, 12:38
                                              a000000 napisała:

Teoria. W życiu zdarza się różniście. Taki prosty mechanizm działa wśród
                                              > zwierząt, u ludzi rzecz skomlikowana bardziej. Czasem widuje się parę, gdy
                                              > jedno niepełnosprawne.
                                              W biologii sa rozne anomalie.
                                              • mike_mike Re: Skutki antykoncepcji 24.09.04, 18:19
                                                arcykr napisał:

> a000000 napisała:
                                                >
                                                > Teoria. W życiu zdarza się różniście. Taki prosty mechanizm działa wśród
                                                > > zwierząt, u ludzi rzecz skomlikowana bardziej. Czasem widuje się parę, gd
                                                > y
                                                > > jedno niepełnosprawne.
                                                > W biologii sa rozne anomalie.

Obawiam się A, że w tym przypadku racja jest po stronie antego. U ludzi nie
                                                dział to tak silnie jak użwierząt, ale...

• a000000 Re: Skutki antykoncepcji 24.09.04, 18:30
                                                  mike_mike napisał:

>
                                                  > Obawiam się A, że w tym przypadku racja jest po stronie antego. U ludzi nie
                                                  > dział to tak silnie jak użwierząt, ale...

Nie obawiaj się. Bardzo mnie cieszy, że choć raz przyznajesz arcemu rację.
                                                  Faktycznie u ludzi działa jeszcze rozum. Który mówi, że stan potomstwa jest
                                                  bardzo ważny, ale.....miłość nie wybiera. Trafia jak piorun i czasami niszczy,
                                                  czasami daje szczęście, czasami łzy....a mimo to człowiek idzie jak
                                                  zaczadziały. Czego u zwierząt nie obserwujemy. Tam instynt kieruje doborem
                                                  naturalnym. Przedziwne zjawisko.
                                                  >
                                                  • mike_mike Re: Skutki antykoncepcji 24.09.04, 18:52
                                                    a000000 napisała:

> mike_mike napisał:
                                                    >
                                                    > >
                                                    > > Obawiam się A, że w tym przypadku racja jest po stronie antego. U ludzi n
                                                    > ie
                                                    > > dział to tak silnie jak użwierząt, ale...
                                                    >
                                                    > Nie obawiaj się. Bardzo mnie cieszy, że choć raz przyznajesz arcemu rację.
                                                    > Faktycznie u ludzi działa jeszcze rozum. Który mówi, że stan potomstwa jest
                                                    > bardzo ważny, ale.....miłość nie wybiera. Trafia jak piorun i czasami
                                                    niszczy,
                                                    > czasami daje szczęście, czasami łzy....a mimo to człowiek idzie jak
                                                    > zaczadziały. Czego u zwierząt nie obserwujemy. Tam instynt kieruje doborem
                                                    > naturalnym. Przedziwne zjawisko.
                                                    > >

Cóż A, miłośc nie poddaje się racjonalnym decyzjom. Myślę że arcy miał na
                                                    mysli,. że kobety najczęsciej zakochują się w tych lepszych reproduktorach...
                                                  • a000000 Re: Skutki antykoncepcji 24.09.04, 19:09
                                                    mike_mike napisał:

> Cóż A, miłośc nie poddaje się racjonalnym decyzjom. Myślę że arcy miał na
                                                    > mysli,. że kobety najczęsciej zakochują się w tych lepszych reproduktorach...

Istnieje pogląd, że dlatego facetom podobają się duże biusty, bo w
                                                    podświadomości maja zakodowane, że będzie czym dziecko wykarmić.
                                                    Kobiety w pięknych reproduktorach się zakochują i dlatego potem są tragedie, że
                                                    chłop na ojca rodziny się nie nadaje.
                              • arcykr Re: Skutki antykoncepcji 24.09.04, 07:37
                                mike_mike napisał:

Generaqlnie wszystkie mi odpowiadają :)
                                > > Glod najlepszym kucharzem?
                                >
                                > Nie Arcy. Pudło. Miałem na myśli tylko to, że nawet kobieta która nie spełnia
                                > ww wymogów dotyczących budowy ciała i figury może mieć w sobie "coś", o ile
                                > rozumiesz co mam na myśli.
                                To wszystkie, czy moze moze niektore?
                                • mike_mike Re: Skutki antykoncepcji 24.09.04, 08:17
                                  arcykr napisał:

> mike_mike napisał:
                                  >
                                  > Generaqlnie wszystkie mi odpowiadają :)
                                  > > > Glod najlepszym kucharzem?
                                  > >
                                  > > Nie Arcy. Pudło. Miałem na myśli tylko to, że nawet kobieta która nie spe
                                  > łnia
                                  > > ww wymogów dotyczących budowy ciała i figury może mieć w sobie "coś", o i
                                  > le
                                  > > rozumiesz co mam na myśli.
                                  > To wszystkie, czy moze moze niektore?

Jako człowiek wybitnie prostolinijny nie zauważasz w moich postach drobnych
                                  żarcików. Nie sądzisz chyba, że podobają mi się wszytskie kobiety...
                                  To co napisałem było było taką metaforą, a znaczyło, że "jestem pies na baby" ;)
                                  • a000000 Re: Skutki antykoncepcji 24.09.04, 09:55
                                    mike_mike napisał:

> To co napisałem było było taką metaforą, a znaczyło, że "jestem pies na baby"

Czy to znaczy, że traktujesz kobiety przedmiotowo? Czy w każdej się zakochujesz
                                    (na jeden raz)? Znałam takiego, który latał faktycznie jak pies, póki nie
                                    dostał. Wówczas ślad się po nim rozwiewał - twierdził, że "po" wstręt czuje.
                                    • mike_mike Re: Skutki antykoncepcji 24.09.04, 11:14
                                      a000000 napisała:

> mike_mike napisał:
                                      >
                                      > > To co napisałem było było taką metaforą, a znaczyło, że "jestem pies na b
                                      > aby"
                                      >
                                      > Czy to znaczy, że traktujesz kobiety przedmiotowo? Czy w każdej się
                                      zakochujesz
                                      >
                                      > (na jeden raz)? Znałam takiego, który latał faktycznie jak pies, póki nie
                                      > dostał. Wówczas ślad się po nim rozwiewał - twierdził, że "po" wstręt czuje.

Nadinterpretacja A. Nie oszukuję kobiet i nigdy tego nie robiłem. Nigdy nic nie
                                      obiecywałem kobiecie, jeśli wiedziałem, ze to będzie tylko przygoda.
                                      • a000000 Re: Skutki antykoncepcji 24.09.04, 11:44
                                        mike_mike napisał:

>
                                        > Nadinterpretacja A. Nie oszukuję kobiet i nigdy tego nie robiłem. Nigdy nic
                                        nie
                                        >
                                        > obiecywałem kobiecie, jeśli wiedziałem, ze to będzie tylko przygoda.

To dobrze. Bo niezależnie od światopoglądu, takie zachowanie bardzo źle
                                        świadczy o mężczyźnie.
                                        • mike_mike Re: Skutki antykoncepcji 24.09.04, 12:01
                                          a000000 napisała:

> mike_mike napisał:
                                          >
                                          > >
                                          > > Nadinterpretacja A. Nie oszukuję kobiet i nigdy tego nie robiłem. Nigdy n
                                          > ic
                                          > nie
                                          > >
                                          > > obiecywałem kobiecie, jeśli wiedziałem, ze to będzie tylko przygoda.
                                          >
                                          >
                                          > To dobrze. Bo niezależnie od światopoglądu, takie zachowanie bardzo źle
                                          > świadczy o mężczyźnie.

I wiesz co A? Raz tylko w zyciu mi się zdarzyło, że kobita stracił amną
                                          zainteresowanie, kiedy usłyszała, że nie nie jestem zainteresowany stałym
                                          związkiem...
    • arcykr Islamska Republika Francji? 26.09.04, 17:25
      www.goscniedzielny.pl/artykul.php?id=1095070845&naglkat=w+tym+numerze
    • arcykr Re: Skutki antykoncepcji 07.10.04, 13:41
      www.azymut.goscniedzielny.pl/artykul.php?id=1052302159
      www.azymut.goscniedzielny.pl/artykul.php?id=1052302868

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka