oszol-lom-z-rm 25.04.20, 08:29 pl.m.wikipedia.org/wiki/Religia pl.m.wikipedia.org/wiki/Ideologia - ja bym to ujął tak: Religia obiecuje raj w nidbievpo śmierci a ideologia mami obietnica raju zbawienia już za życia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lumpior Re: Religia a ideologia 25.04.20, 09:01 Od tych kazań sfiksowałeś totalnie,to jakiś obłęd i to nawet w pisaniu postów. Świrze nie wierz co czynisz. Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: Religia a ideologia 25.04.20, 11:05 Do obłędu to wy nas doprowadzajcie swymi POczynaniami! Odpowiedz Link Zgłoś
awariant Re: Religia a ideologia 25.04.20, 09:45 Trzeba mieć to, co się obiecuje. Czy Kościół ma własne Niebo? Odpowiedz Link Zgłoś
wawrzanka Re: Religia a ideologia 25.04.20, 10:10 Oszołom, skąd te liczne i pokręcone literówki u ciebie? Masz zaburzenia psychoruchowe? Problemy z pisaniem? Program przetwarzający mowę na tekst? Pytam bez złośliwości. Ilość tych literówek jest zbyt duża, aby to mógł być przypadek. Jak napiszesz - zrozumiemy. Inaczej uznamy, że robisz to przez swoje widzimisię i uprawiasz ideologię literówek. Ideologia - jak sam widzisz - to coś w rodzaju filozofii życiowej. Nie występuje "ideologia lgbt", ponieważ nie można sobie wybrać orientacji seksualnej. Tak samo jak nie można sobie wybrać kształtu nosa, idealnej koordynacji psychoruchowej, naturalnego koloru oczu, pełnego zdrowia. Gdyby LGBT było szkodliwą ideologią to tak samo należałoby potraktować wszystkich ludzi z różnego rodzaju odstępstwami od normy. "Ideologia cukrzyków". Kogoś może denerwować fakt, że ci ludzie nie jedzą cukru. To spora strata dla przemysłu cukierniczego. "Ideologia ludzi po zawale", "ideologia ludzi z krzywą przegrodą nosową", "ideologia ludzi poniżej 160 cm. wzrostu", "ideologia ludzi o IQ niższym od przeciętnego". Wracając do literówek: jeśli nie podasz medycznej przyczyny tak dużej ilości literówek - uznamy, że stosujesz ideologię literówek. Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: Religia a ideologia 25.04.20, 11:07 Ciężko się pisze ze smartfona. Kiedy coś pisze to często pojawia się coś w rodzaju podpowiadacza czy sugestia . Jak się szybko pisze to się to wyrynia Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Religia a ideologia 25.04.20, 14:19 "Jak sie czlowiek spieszy to sie diabel cieszy". Pomysl nad tym osiel. Odpowiedz Link Zgłoś
kociak40 Re: Religia a ideologia 25.04.20, 18:11 "Ciężko się pisze ze smartfona." - oszołom Bardzo ciężko o ile jest aktywny "podpowiadacz". Trzeba w ustawieniach wyłączyć go i już nie będzie "sugestii" i literówek. Odpowiedz Link Zgłoś
awariant Re: Religia a ideologia 25.04.20, 22:43 oszol-lom-z-rm napisał: > Jak to się robi ? Pytanie wyślij na adres NIEBO. Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: Religia a ideologia 25.04.20, 23:03 Pytam o techniczne sprawy doczesne Odpowiedz Link Zgłoś
kociak40 Re: Religia a ideologia 25.04.20, 23:13 oszol-lom-z-rm napisał: > Jak to się robi ? To się nazywa poprawnie - autokorekta i można ją wyłączyć. Są różne marki smartfonów, a także różne w danej marce i ustawienia są różne. Zależy to również od systemu jaki jest w smartfonie. Podaje ci link jak to zrobić w ogólnym przypadku z systemem android: jaklatwo.pl/jak-latwo-wylaczyc-autokorekte-oraz-podpowiedzi-na-telefonie-z-android/ To taka moja porada za twoje wpisy, które nasunęły mi pomysły na aforyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
kociak40 Re: Religia a ideologia 25.04.20, 23:22 oszołom Jakby tekst w podanym linku przeze mnie był niezrozumiały to możesz np. Google Chrome wpisać - "Jak wyłączyć autokorektę w smartfonie ...................... (podaj markę i rodzaj smartfona). Wtedy będziesz miał poradę konkretną dla swojego smartfona. Odpowiedz Link Zgłoś
awariant Re: Religia a ideologia 25.04.20, 23:29 kociak40 napisał: > Jakby tekst w podanym linku przeze mnie był niezrozumiały to możesz > np. Google Chrome wpisać - "Jak wyłączyć autokorektę w smartfonie Tylko jak to wpisać mając włączoną? Odpowiedz Link Zgłoś
wawrzanka Re: Religia a ideologia 26.04.20, 10:56 awariant napisał: > Tylko jak to wpisać mając włączoną? Kluczowe jest to jaki ma model. W moim jest tak, że podczas edycji, gdy wpisuję dane słowo, w dolnym pasku pojawia się kilka sugestii, w tym wpisane słowo, nawet jeśli nie występuje w słowniku. Specjalnie sprawdziłam, bo nie używam smartfona do pisania na forum. Oszołom, próbuj. "Szukajcie, a znajdziecie". Pisz poprawnie, bo twoje problemy techniczne sprawiają, że robisz z siebie jeszcze większego debila, niż jesteś. Wiem, że moje słowa Cię nie zranią. Jesteś ze stali. Odpowiedz Link Zgłoś
awariant Re: Religia a ideologia 26.04.20, 11:10 wawrzanka napisała: > Kluczowe jest to jaki ma model. Konsekrowany. A twój jaki jest? Odpowiedz Link Zgłoś
kociak40 Re: Religia a ideologia 26.04.20, 12:17 'Pisz poprawnie, bo twoje problemy techniczne sprawiają, że robisz z siebie jeszcze większego debila, niż jesteś. " - wawrzanka oszołom przedstawił się nam na forum, że ma ukończone 6 fakultetów z socjologii i humanistyki. Ja jemu wieżę, bo jestem byłym biskupem. Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: Religia a ideologia 26.04.20, 22:24 ja tobie też wierzę skoro działacz LGBT SZ Niemiec jest biskupem jakiegoś odłamu protestantyzmu to ty też możesz nim być Odpowiedz Link Zgłoś
kociak40 Re: Religia a ideologia 01.05.20, 15:30 ter_koc.com napisał(a): > wierzę - wiara robisz byki Nie zrozumiałeś wpisu. "Ja jemu wieżę, bo jestem byłym biskupem." Specjalnie tak napisałem jako niby były biskup, nie znający ortografii. To był tylko żart. Odpowiedz Link Zgłoś
awariant Re: Religia a ideologia 01.05.20, 16:16 kociak40 napisał: > To był tylko żart. Widać zbyt subtelny. Boldem mogłeś napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: Religia a ideologia 02.05.20, 15:49 Nie udało ci się za to pięknie i koncertowo się skompromitowałeś Odpowiedz Link Zgłoś
kociak40 Re: Religia a ideologia 02.05.20, 15:55 oszol-lom-z-rm napisał: > Nie udało ci się za to pięknie i koncertowo się skompromitowałeś Ten co nie zrozumiał mojego żartu, to widać taki sam głupek jak i Ty. Od dawna mnie śmieszysz swoją głupotą, jak i innych na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś