Dodaj do ulubionych

Kocham Cię Matko Boga i Moja Mateńko

26.08.06, 21:34
Dziękuję Mateńko !!! Za Wszystko !!! Ty wiesz Ukochana Matko ile Tobie
zawdzięczam ! Przepraszam za ten czas kiedy Cię zasmucałem , ale teraz wiem
że całe życie od najmłodszych lat mnie prowadziłaś i zawsze pomagałaś . Nie
tylko mi ale moim Ukochanym Rodzicom i całej naszej rodzinie . Kocham Cię
Mateczko i jeszcze raz Dziękuje , również za dzisiejsze spotkanie z Tobą !
Kocham Cię Boże Ojcze i dziękuję za Matkę Jezusa i naszą Matkę ! Uwielbiam
Cię w Niej i przez Nią ! Władek .
Obserwuj wątek
    • wladi3 Re: Kocham Cię Matko Boga i Moja Mateńko 14.10.06, 08:53
      Kocham Cię Mamo i Dziękuję !
      Kocham Cię Boże Ojcze za Ukochaną Matkę Twojego Syna , a Tobie Jezu za to że
      Dałeś nas w Opiekę Swojej Mateczce .
      Władek .
      • wladi3 Re: Kocham Cię Matko Boga i Moja Mateńko 20.11.06, 16:57
        Kocham Cię Mamo ! Twój kochający syn Władek .

Kocham Cię Boże Ojcze ! Władek.
        Jestem cząstką Boga !

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=29975
      • wladi3 Re: Kocham Cię Matko Boga i Moja Mateńko 20.11.06, 17:01
        Dziękuję Tobie Mamo za tajemnicę "Trzech Zdrowaś Maryjo... "
        Polecam wszystkim Różaniec ! Władek.

Kocham Cię Boże Ojcze ! Władek .
        Jestem cząstką Boga !

• wladi3 Re: Kocham Cię Matko Boga i Moja Mateńko 03.01.07, 08:17
          Łono Najświętszej Marii - Objęło Tego , Który JEST NIE DO OBJĘCIA .
          Cudownie pokazał Zbawiciel Miłość Marii do Boga Ojca w Objawieniach Marii
          Valtorty " Poemat Boga Człowieka " .
          Dziękuję Tobie Mamo Jezusa i nasza Ukochana Mateńko za Twoją Miłość i posługę w
          Kościele Twego Syna . Będąc Potężną Królową Nieba i Ziemi - nie zostawiasz
          swoich dzieci bez pomocy . Dziękuję Tobie Mamo za Różaniec , który jest
          Modlitwą i Medytacją chrześcijańską . Władek .

Kocham Cię Boże Ojcze i Synu Boży i Bracie Jezu Chryste i Duchu Święty .
          Władek .
          • nephilim79 Re: Kocham Cię Matko Boga i Moja Mateńko 24.10.07, 15:24
            co Ty jej tak dziękujesz, ona nie żyje od jakiś dwóch tysięcy lat, nie czyta
            tego forum raczej :)
            • wladi3 Re: Kocham Cię Matko Boga i Moja Mateńko 25.10.07, 09:23
              Te "raczej" - jest dla Ciebie Nadzieją :))) Pozdrawiam Cię
              niedowiarku :))) Przesyłam Tobie cząstkę mojej Wiary . Władek .

Kocham Cię Boże Ojcze . Władek .
              Jestem cząstką Boga !

• nephilim79 Re: Kocham Cię Matko Boga i Moja Mateńko 25.10.07, 10:14
                to "raczej" było ironią, zresztą jak na razie nikomu nie udało się przeżyć
                własnej śmierci :)

a ja Tobie przesyłam zachętę do stosowania w życiu racjonalności i zdrowego
                rozsądku.

PS a tak na marginesie ubóstwiania matki Nazareńczyka, zachwycamy się Mozartem
                czy jego mamuśką? :)))))
                • wladi3 Re: Kocham Cię Matko Boga i Moja Mateńko 25.10.07, 11:33
                  Nie będę się z Tobą spierał . Przedstawiam swoją Wiarę i swoje
                  zdanie . Wierzę i Ufam Bogu i mam z NIM nieustanny Kontakt myślowy .
                  Jeżeli nie wierzysz - szanuję Twoje zdanie , lecz Ty szanuj moje .
                  Ja dostrzegam Boga we wszystkim i we wszystkich . Doświadczyłem i
                  doświadczam nieustannej opieki i Pomocy Najlepszego Boga i Ojca .
                  Przez Wiarę i Ufność do Boga - dzieją się "Cuda" w życiu tych co
                  Wierzą i w moim też .
                  Bóg Stworzył ten świat i nas Swoje Dzieci i obdarzył Mocą działania
                  w Miłości . Jezus przywrócił nam Moc i Kontakt z Najlepszym Ojcem i
                  człowiek będzie błądził aż Uwierzy i Zaufa Swemu Bogu i Ojcu . Ja
                  Uwierzyłem i Ufam a moje życie i to co robię nie jest już
                  przypadkiem , lecz świadomym kształtowaniem mojego życia w Miłości .
                  O cokolwiek Proszę Ojca - daje mi . Trzeba tylko Ufać . Jak mam
                  Tobie to wyjaśnić jak Ty wszystko negujesz ?
                  Kocham Ciebie i nie są to puste słowa , gdyż mam życzliwość i Miłość
                  do wszystkich Dzieci naszego Ojca . Pozdrawiam Ciebie Michał i
                  przesyłam Energię Miłości . Władek .

Jestem cząstką Boga !

• nephilim79 Re: Kocham Cię Matko Boga i Moja Mateńko 25.10.07, 11:59
                    ależ ja też szanuję Twoje zdanie, problem w tym że religia nie szanuje innego
                    zdania, Twoje poglądy nie są niebezpieczne, ale stanowią pewien bufor
                    bezpieczeństwa którzy wierzenia religijne traktują serio, a to prowadzi np. do
                    11 września, zamachów w Londynie czy mordowania lekarzy w USA przez
                    fundamentalistycznych chrześcijan.

i proszę bez tej propagandy i proszę nie mów, że mnie kochasz :)
                    • wladi3 Re: Kocham Cię Matko Boga i Moja Mateńko 26.10.07, 09:45
                      Według mnie się mylisz . Żadna Religia nie każe mordować - to
                      wszystko błędne wypaczenia i interpretacje ludzi . Co do Miłości
                      mówimy przecież o rozwoju duchowym i o uczuciach ponadcielesnych :)
                      Ja o Niebie a Ty o chlebie :))) Pozdrawiam Ciebie i wszystkich w
                      Miłości Chrystusa . Władek .

Jestem cząstką Boga !

• coolrooms Re: Kocham Cię Matko Boga i Moja Mateńko 25.10.07, 23:16
                Wiesz co Wladek ?, chcialam z Toba podyskutowac, bo wg mojego
                rozeznania to robisz ludziom wode z mozgu podajac fakty i mity w
                jednym garnku oraz cakiem dowolne coctaile religijne, gdzie nie
                wiadomo, w ktorym momencie konczy sie chrzescianstwo a zaczyna new
                age. Ale rezygnuje z tych dyskusji, bo stwierdzam, ze nie jestes
                zainteresowany dociekaniem prawdy. Ty tylko glosisz. Juz niewazne
                jak wkurzajaca i nienatyralna jest ta Twoja egzaltowana maniera.
                Laskawosc okazujesz przwaznie tym, ktorzy podchodza do Ciebie jak do
                nienaruszalnego swietego guru, ale musze Ci powiedziec, ze momentami
                bzdurzysz juz ponad miare i powiedzialabym: niebezpiecznie. " Kocham
                Cię Boże Ojcze za Ukochaną Matkę Twojego Syna , a Tobie Jezu za to
                że
                Dałeś nas w Opiekę Swojej Mateczce ". A to - to co jest???! Chwala
                Bogu najwyzszemu, ze nikomu mnie(i tych ktorzy w Niego wierza) nie
                oddal.Powidziano bowiem, ze nigdy juz nas ze swojej reki nie
                wypusci. Maria zaszla w ciaze i nie miala wiekszego wyboru, po
                prostu musiala urodzic. Tym bardziej zreszta nie buntowala sie mimo
                obaw i wstydu-jak na to zareaguje narzeczony- jak sie dowiedziala od
                aniola, ze to Dziecko, to nie bedzie po prostu zwykle dziecko. Potem
                razem z Jozefem opiekowala sie i wychowywala Jezusa i jego braci i
                siostry( kto odmawia mlodym ludziom normalnego zycia seksualnego?-
                bo ja nie) Bog na pewno wiedzial co robi - Maria byla niezwykle
                pobozna kobieta. Ale nie robmy z tego faktu wydarzenia typu Matka
                Boga. Ona urodzila chlopczyka a nie Boga. Na to, ze chlopczyk okazal
                sie byc rowniez Bogiem zadnego wplywu nie miala. A umarla szmat
                czasu temu-zmartwychwstanie do zycia razem z innymi chrzescianami-
                jak mowi Biblia. A kto nie wierzy niech przeczyta. Argument, ze
                wzieta zostala do nieba za zycia jest wyssany z palca, jakis papiez
                nawet stosunkowo niedawno go sobie wyssal.ez
                • nephilim79 Re: Kocham Cię Matko Boga i Moja Mateńko 26.10.07, 10:06
                  no pięknie to wszystko ujęła coolrooms, kolega Władek faktycznie nie jest w
                  stanie dyskutować tylko z wrodzoną sobie wyższością głosi w to co wierzy, tylko
                  że nie ma to najmniejszego sensu co piszę (mam na myśli sprzeczność z
                  chrześcijaństwem, pomijam fakt że uważam chrześcijaństwo za mit).

i jeśli to czytasz to proszę nie pozdrawiaj mnie w duchu słodkiego Jezuska i
                  mateczki.
                • wladi3 Re: Kocham Cię Matko Boga i Moja Mateńko 26.10.07, 10:32
                  Masz Prawo do własnego zdania . Ja mam inne zdanie niż Ty i co drugi
                  człowiek może mieć inne . Każdy ma wolną wolę . Dana Religia skupia
                  według pewnych dogmatów ludzi myślących podobnie - co nie znaczy
                  identycznie i każdy ma prawo do szukania Boga . Ja jestem Katolikiem
                  i uznaję wszystkie dogmaty mojego Kościoła . W tym w czym się nie
                  zgadzam to są mimo wszystko szczegóły np . traktowanie osób żyjących
                  w związkach niesakramentalnych . Poza tym wyjaśniam według mojego
                  rozeznania i doświadczenia Poznania Boga to o czym KK milczy lub się
                  sprzeciwia . Najważniejsze jest to że Bóg JEST naszym Ojcem i nas
                  bardzo Kocha .W Jezusie Chrystusie mamy Doskonały Kontakt z Bogiem
                  i możemy nazywać GO Ojcem .
                  Prawdą jest że przedstawiam moje przemyślenia i doświadczenie
                  Poznania Boga i nie dyskutuję/ przynajmniej w sprawach
                  podstawowych , w innych o których do końca nie rozumiem i owszem
                  chętnie się włączam w dyskusję na innych forach / - gdyż ja Wierzę a
                  nawet Wiem . Mój Cudowny i prosty Kontakt z Bogiem Ojcem i
                  otrzymane rozeznanie duchowe pozwala mi na właśnie takie
                  przedstawianie spraw związanych z Bogiem i Człowiekiem Jego
                  Ukochanym dzieckiem . Ja już nie dociekam czy Bóg istnieje , kim
                  jest człowiek i jaką mam Moc w Bogu - ja TO Wiem . Mam MOC Syna
                  Bożego i choć nadal nie jestem jeszcze Doskonały - jak Pierworodny
                  Syn Boga Jezus Chrystus - nasz Brat - to mam w Nim Doskonały Obraz
                  Kim mam się stać i Kim się Stajemy wszyscy w Jezusie .
                  Wiem co czynić i jak się Przemieniać w Doskonałego Syna Boga . Wiem
                  czym Jest Eucharystia , czym spowiedż , czym post , czym jałmużna ,
                  czym jest Chrzest Święty i jaką Mocą może dysponować Doskonały
                  Człowiek - taką jak Jezus . Bóg mnie Umacnia i cały czas obdarza
                  Swoimi Łaskami - Daje mi Swoją Energię Miłości . Przez wszczepienie
                  w Jezusa niczym dziwnym i cudownym jest dla mnie zrozumienie
                  możliwości czynienia "Cudów" przez każdego człowieka - w tym przez
                  takiego zwykłego człowieka jak ja . Wystarczy Uwierzyć w Boga , Ufać
                  MU i Rozmawiać z NIM jak z ukochanym Ojcem - Tatusiem . Moja
                  egzaltacja wynika z tego że uważam się za małe Dziecko Swego Ojca ,
                  a małe dziecko mówi często do swoich rodziców że Ich Kocha . Sam
                  jestem Ojcem i wiem jaką to sprawia mi radość . Jezus powiedział że
                  mamy stać się jak dzieci i między innymi właśnie o to chodzi aby
                  Ufać Bogu jak malutkie dziecko . Małe dziecko trzyma Ojca , lub
                  Mamusię za rękę i czuje się Bezpiecznie . Ja tak się czuję i Kocham
                  Boga jako Swego Ukochanego Tatusia - Ukochanego Ojca .
                  Co do Matki Jezusa - nie miała Ona innych dzieci poza Jezusem i mam
                  tą wiedzę opartą na dogmacie , oraz na Objawieniach Jezusa Marii
                  Valtorcie w ksiażce "Poemat Boga Człowieka" jak też na wiedzy o
                  kulturze judaistycznej , w której siostrami i braćmi nazywa się
                  kuzynów . Jednak jak ktoś nie może tego zrozumieć i przyjąć to ja
                  nikogo nie oskarżam - to nie jest sens Zbawienia . Prawdę dowie się
                  każdy po tamtej stronie - ja ją znam już teraz i w to Wierzę . To
                  moja Wiara i moje Doświadczenie Poznania Boga , którym się dzielę i
                  nikomu nic nie narzucam . Pozdrawiam Cię Coolrooms i przesyłam Tobie
                  Energię Miłości . Władek .

Kocham Cię Boże Ojcze w Marii, Mateczce Twego Syna . Władek .
                  Jestem cząstką Boga !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka