oldpiernik 10.02.07, 09:47 Jak widać ze smętnej pustki na tym forum. Nie tylko tu potwierdza się reguła. Chrystusowy marketing nie jest popularny. Zastanawiacie się czasem, dlaczego? OLDPOGODNY :0) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amm06 Re: bolesne opuszczenie 10.06.07, 07:51 Wydaje mi sie iz z powodu tego wszystkiego co obroslo Jego prosta nauke jak chwasty. Z wlasnego doswiadczenia wiem ze sluchajac nie slyszalam. Dopiero teraz, po latach, kiedy na nowo slucham slow Jezusa, wreszcie slysze! Odpowiedz Link Zgłoś
amm06 Re: bolesne opuszczenie 10.06.07, 07:54 A wiec w pewnym sensie, nawet nie moge zrzucic odpowiedzialnosci na kogos innego ;) Bo to ja wreszcie slucham. Odpowiedz Link Zgłoś
baltazar.sk Re: bolesne opuszczenie 03.07.07, 02:22 Z tymi głosami to proszę udać się do lekarza... Odpowiedz Link Zgłoś
amm06 Re: bolesne opuszczenie 05.07.07, 05:45 Haha :) Baltazarze! Nie mam na mysli glosow ktore sugerujesz, a raczej slowa Jezusa cytowane w ewangeliach - wreszcie je rozumiem. I to jest niesamowite! Pozdrawiam i dziekuje za troske ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eviva7 Re: bolesne opuszczenie 13.11.07, 08:12 amm06 napisała: > Haha :) Baltazarze! Nie mam na mysli glosow ktore sugerujesz, a raczej slowa > Jezusa cytowane w ewangeliach - wreszcie je rozumiem. I to jest niesamowite! > Pozdrawiam i dziekuje za troske ;) Samodzielnie je rozumiesz,czy jesteś w jakiejś społeczności religijnej? Odpowiedz Link Zgłoś
amm06 Re: bolesne opuszczenie 14.11.07, 06:57 Wlasnymi sciezkami ale za glosem intuicji wiec nie samodzielnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś