Dodaj do ulubionych

Interpretacja dziwnego snu

22.07.08, 23:47
Witam,
Śnil mi sie moj kilka lat temu zmarły dziadek ktory powiedzial mi ze za miesiac wezmie mnie do siebie. Ja w rozmowie z nim powiedzialam mu- nie zabieraj mnie tylko do siebie na "góre" (mam na mysli niebo), on sie usmiechnal, nic nie powiedzial i poszedl w odwiedziny z bombonierka pod pacha do sasiada.
Pozniej przechodzac kolo dawnego domu dziadka, gdzie nadal mieszka babcia widze dom z wybitymi szybami i mowie do mojej siostry - patrz, jak juz dziadka nie ma to ten dom taki opustoszały.
Budzac sie wiedzialam, ze by to sen, wogole sie nie balam. Nadmienie tylko ze to byl sen miedzy godz. 6-7 rano, w tych godzinach dziadek tez do mnie przyszedl gdy umierał.
Bardzo prosze o interpretacje, bardzo o siebie sie boje.
Aneta
Obserwuj wątek
    • amm06 Re: Interpretacja dziwnego snu 23.07.08, 01:53
      Byc moze okolicznosci zloza sie tak ze z jakiegos powodu zamieszkasz
      na jakis czas w jego dawnym domu? (Na to wskazywalaby druga czesc
      snu)
      • anulac Re: Interpretacja dziwnego snu 25.07.08, 12:21
        Moze ostatnio zbyt duzo myslalas o dziadku.Wydarzenia z ostatnich dni czeto maja
        wplyw na to co sie czlowiekowi sni. A moze po prostu dziadek w taki sposob czuwa
        nad Toba...
    • kolter_hugh Re: Interpretacja dziwnego snu 23.07.08, 06:29
      marciniak.aneta napisała:
      > Bardzo prosze o interpretacje, bardzo o siebie sie boje.

Boisz się snu ?? ponoć im gorzej w śnie tym lepiej w życiu ::)))))
    • prokasia75 Re: Interpretacja dziwnego snu 23.07.08, 09:23
      "Wróżbiarstwo, przepowiednie z lotu ptaków i marzenia senne są bez wartości, jak urojenia, które tworzy serce rodzącej. Poza wypadkiem, gdy Najwyższy przysyła je jako nawiedzenie, nie przykładaj do nich serca! Marzenia senne bardzo wielu w błąd wprowadziły, którzy zawierzywszy im upadli." Syr.34,5-7

Cóż dodam? Strach, który odczuwasz, jest świadectwem, że sen nie pochodzi od Boga, zatem nie przykładaj do tego snu serca.
      Pozdrawiam:)
      • kolter_hugh Re: Interpretacja dziwnego snu 23.07.08, 09:38
        Syr.34,5-7

Ale jaj Prokasia zacytowała apokryf ::)))))
        • prokasia75 zacytowałam, masz coś przeciwko?? 23.07.08, 10:09
          Wiedziałam, Kolter, wiedziałam, że przypniesz łatkę:))

Duże prawdopodobieństwo, że pytanie zadaje katoliczka, więc znajdzie w Biblii, jeśli ma tysiąclatkę:) Ja bardzo lubię przekład Biblii tysiąclecia:)

Apokryf, apokryfem, ale przekazuje mądrość, z którą się w zupełności zgadzam. A Ty?
          • kolter_hugh Re: zacytowałam, masz coś przeciwko?? 23.07.08, 10:12
            prokasia75 napisała:

> Wiedziałam, Kolter, wiedziałam, że przypniesz łatkę:))

To nie łatka ,a okrzyk zdumienia ::)))

> Duże prawdopodobieństwo, że pytanie zadaje katoliczka, więc znajdzie w Biblii,
            > jeśli ma tysiąclatkę:) Ja bardzo lubię przekład Biblii tysiąclecia:)

Ja wole biblie Romaniuka (Warszawsko-Praska)

> Apokryf, apokryfem, ale przekazuje mądrość, z którą się w zupełności zgadzam. A
            > Ty?

Powiem tak , jest mi to obojętne co tam zapisano, nie czytuje apokryfów !!
          • kolter_hugh Re: zacytowałam, masz coś przeciwko?? 23.07.08, 10:15
            prokasia75 napisała:
            > Duże prawdopodobieństwo, że pytanie zadaje katoliczka, więc znajdzie w Biblii,
            > jeśli ma tysiąclatkę:) Ja bardzo lubię przekład Biblii tysiąclecia:)

Myślę jednak ze popełniasz błąd ,bo w ten sposób może upewnisz ją że syrach jest
            natchnioną księga::((((
            O ile wiem ty tak nie powinnaś uważać ??
            • prokasia75 Re: zacytowałam, masz coś przeciwko?? 23.07.08, 10:32
              kolter_hugh napisał:

> Myślę jednak ze popełniasz błąd ,bo w ten sposób może upewnisz ją
              > że syrach jest natchnioną księga::((((

Wolę upewnić ją w tym fragmencie, który podałam, niż w objawieniu sennym dziadka, który zmarł i powrotu na ziemię nie ma.

> O ile wiem ty tak nie powinnaś uważać ??

Powinnam - nie powinnam. Cóż, w tym zacytowanym kawałku Syrach dla mnie przekazuje prawdę Bożą.
              • kolter_hugh Re: zacytowałam, masz coś przeciwko?? 23.07.08, 10:43
                prokasia75 napisała:
                >
                > Wolę upewnić ją w tym fragmencie, który podałam, niż w objawieniu sennym dziadk
                > a, który zmarł i powrotu na ziemię nie ma.

Akurat apokryf jest dobry do tego ??
                Zach 10,2
                2 Bo terafim wyrzekły coś niesamowitego; wróżbiarze zaś ujrzeli w wizji fałsz
                i opowiadają nic niewarte sny, na próżno też próbują pocieszać. Dlatego odejdą
                jak trzoda; będą uciśnieni, gdyż nie ma żadnego pasterza

Pwt 18,10-12
                Nie znajdzie się pośród ciebie nikt, kto by przeprowadzał przez ogień swego syna
                lub córkę, uprawiał wróżby, gusła, przepowiednie i czary; (11) nikt, kto by
                uprawiał zaklęcia, pytał duchów i widma, zwracał się do umarłych. (12)
                Obrzydliwy jest bowiem dla Pana każdy, kto to czyni. Z powodu tych obrzydliwości
                wypędza ich Pan, Bóg twój, sprzed twego oblicza.

> Powinnam - nie powinnam. Cóż, w tym zacytowanym kawałku Syrach dla mnie przekaz
                > uje prawdę Bożą.

Rodzi się pytanie skoro księga nie natchniona ,to czy rzeczywiście oddaje prawdę
                Bożą ??
                • prokasia75 Re: zacytowałam, masz coś przeciwko?? 23.07.08, 11:02
                  kolter_hugh napisał:

> Akurat apokryf jest dobry do tego ??
                  > Zach 10,2
                  > Pwt 18,10-12

Myślę, że treść Syracha bardziej odpowiada sytuacji Pytającej. W zacytowanych przez Ciebie fragmentach jest mowa o osobach, które czynią w/w rzeczy (czary, wróżby, wywoływanie duchów, przepowiednie), a nie o śniących sny.

Nasuwa mi się tu myśl, iż Pytająca nas chce uczynić swoimi wieszczami, przepowiadaczami, a to już inna para kaloszy. Te fragmenty bardziej są właśnie dla tych, którzy chcieliby przez ten sen wyjaśnić przyszłość Pytającej.

> Rodzi się pytanie skoro księga nie natchniona ,to czy rzeczywiście > oddaje prawdę Bożą ??

To już można rozsądzić w Duchu, bez problemu. Tak jak wtedy, gdy słucham czyjegoś kazania, sprawdzam, czy jest zgodne z Bożym Słowem.
                  • kolter_hugh Re: zacytowałam, masz coś przeciwko?? 23.07.08, 11:10
                    prokasia75 napisała:

> To już można rozsądzić w Duchu, bez problemu. Tak jak wtedy, gdy słucham czyjeg
                    > oś kazania, sprawdzam, czy jest zgodne z Bożym Słowem.

Czy wasi pastorzy cytują apokryfy ???
                    • prokasia75 Re: zacytowałam, masz coś przeciwko?? 23.07.08, 11:15
                      kolter_hugh napisał:

> Czy wasi pastorzy cytują apokryfy ???

Nie pamietam, by cytowali.

1Tes.5,19-21 "Ducha nie gaście, proroctwa nie lekceważcie! Wszystko badajcie, a co szlachetne - zachowujcie!"

• kolter_hugh Re: zacytowałam, masz coś przeciwko?? 23.07.08, 11:19
                        prokasia75 napisała:
                        > Nie pamietam, by cytowali.
                        >
                        > 1Tes.5,19-21 "Ducha nie gaście, proroctwa nie lekceważcie! Wszystko badajcie, a
                        > co szlachetne - zachowujcie!"

Ta wypowiedz którą zacytowałaś oraz ta którą ja zacytowałem dotyczy zapewne pism
                        natchnionych ::)))
                        2 Tym 3,16-17
                        Wszelkie Pismo od Boga natchnione /jest/ i pożyteczne do nauczania, do
                        przekonywania, do poprawiania, do kształcenia w sprawiedliwości - (17) aby
                        człowiek Boży był doskonały, przysposobiony do każdego dobrego czynu.
                        • prokasia75 Re: zacytowałam, masz coś przeciwko?? 23.07.08, 11:25
                          "wszystko badajcie" poprzez "pismo natchnione przez Boga"
                          • kolter_hugh Re: zacytowałam, masz coś przeciwko?? 23.07.08, 15:28
                            prokasia75 napisała:

> "wszystko badajcie" poprzez "pismo natchnione przez Boga"

Ta ,szczególnie kiedy własny zbór nie uznaje czegoś tam za natchnione ::))))
                            • alberto4 proro... 23.07.08, 18:01
                              > prokasia75 napisała:
                              > > "wszystko badajcie" poprzez "pismo natchnione przez Boga"
                              > > Ta ,szczególnie kiedy własny zbór nie uznaje czegoś tam za natchnione ::))))
                              --
                              natchnione są też proroctwa, patzr jedno ..
                              www.alberto.pl/film/Przykazanie.wmv
                              • obt37 Re: proro... 30.07.08, 01:22
                                taaa Ty tez natchniony? hehehe
                          • ejkuraczek Re: zacytowałam, masz coś przeciwko?? 24.07.08, 14:55
                            Co Ty prokasia75 z sekciarzem gadasz,szkoda czasu. Taki nie potrafi
                            rozrózniać dobra od zła,on dzieli świat na katolicki i antykatolicki.
                            Pozdr
                            ps. słuchałaś Nicka V. na video(mój wątek)?
                            • kolter_hugh Re: zacytowałam, masz coś przeciwko?? 24.07.08, 17:08
                              ejkuraczek napisała:

> Co Ty prokasia75 z sekciarzem gadasz,szkoda czasu. Taki nie potrafi
                              > rozrózniać dobra od zła,on dzieli świat na katolicki i antykatolicki.
                              > Pozdr
                              > ps. słuchałaś Nicka V. na video(mój wątek)?

Aha to dla kato Oszołomek ateista to sekciarz :::)))
                            • krytykantka07 Re: zacytowałam, masz coś przeciwko?? 24.07.08, 17:26
                              Skoro dzieli świat na katolicki i antykatolicki to znaczy, że umie
                              oddzielić zło od dobra...
                            • prokasia75 Znowu wywalili wątek??? 24.07.08, 19:54
                              Ejkuraczek, nie mogę znaleźć tego o Nicku. Oglądałam. Poruszające. Chciałam pokazać mężowi. Albo mam oczopląs i nie widzę, albo znowu wycięli kolejny temat. Wkurzające.............
                              --
                              "mam nieodparte wrażenie, że szatan w niczym nie przypomina koziołka matołka" T.Żółtko
                              • prokasia75 Re: Znowu wywalili wątek??? 24.07.08, 19:58
                                Jasne znalazłam na oślej
                                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=82364402&a=82364402
                                ???
                                • kolter_hugh Re: Znowu wywalili wątek??? 24.07.08, 20:11
                                  prokasia75 napisała:

> Jasne znalazłam na oślej

Ale sie pachołki watykanu spieszą , jeszcze dziś go czytałem a na religii !!
                                  • amm06 Re: Znowu wywalili wątek??? 24.07.08, 20:52
                                    Ale czemu ten watek wylecial?? Nic z tego nie rozumiem...
                                    • caroli_ne_86 Re: Anioły .. 24.07.08, 20:54
                                      aga-1964 napisała:

> O matko ty moja Czy to żywy ,z krwi i kosci Aniloł???

hmm Ci 'żywi" - jedna koleżanka - przyjaciółka i dwóch kolegów którzy są
                                      naprawdę ..kochani:)
                                      Natomiast Aniołek to jest wyimaginowany przyjaciel przed którym nie mam
                                      żadnych ..tajemnic:)Zna moje myśli których wstydzę się sama przed sobą.
                                      Podąża moimi śladami ,ZAWSZE jest w ..pobliżu:)
                                      ON słucha gdy ja ..mówię , jest smutny, gdy ja się smucę ale jednocześnie ..
                                      pociesza mnie :)
                                      Przed snem 'rozmawiam' sobie z Nim ,czasem:)
                                      Pamiętasz Kurta Cobaina?On tez miał takiego przyjaciela ,nazywał go Body:)
                                      Mój ..też ma imię ale ..nie zdradzę:)
                                      pl.youtube.com/watch?v=6Akew4LbIZs
                                      • caroli_ne_86 Re: Anioły .. 24.07.08, 20:55
                                        Jejkuuuu!!Dlaczego to znalazło się tu???Nie rozumiem:((
                                    • caroli_ne_86 Re: Znowu wywalili wątek??? 24.07.08, 21:00
                                      amm06 napisała:

> Ale czemu ten watek wylecial?? Nic z tego nie rozumiem...

Jako pierwszy wyleciał mój link z baletem ... z tego właśnie wątku :(((

pl.youtube.com/watch?v=LnLVRQCjh8c&feature=PlayList&p=771F6F0D82B10870&i
                                      • amm06 Re: Znowu wywalili wątek??? 24.07.08, 21:20
                                        caroli_ne_86 napisała

---

Byc moze to tylko tymczasowe... i zostanie przeniesiony na
                                        Spoleczenstwo tak jak Twoj "Nie kradnij" i grgkh "Czy wolno
                                        zabijac"... Osobiscie, nie dostrzegam niczego obrazliwego w tym
                                        watku, tak zreszta jak i w balecie ktory dolaczylas, wrecz
                                        przeciwnie to bardzo inspirujace, a ta wzruszona pani na widowni
                                        jest taka... wzruszajaca.. :) No, ale niech sie dzieje wola nieba,
                                        z nia sie zawsze zgadzac trzeba :) Pozdr.
                                        • caroli_ne_86 Re: Znowu wywalili wątek??? 24.07.08, 21:23
                                          Dostałam odpowiedz ale ...już nic wiecej nie chcę pisać:(((
                                          Pozdrawiam
                                          www.youtube.com/watch?v=JjD4eWEUgMM&feature=related
                                  • caroli_ne_86 O,ooo!! dostalam odpowiedz od administracji!:) 24.07.08, 21:17
                                    czekalam na odpowiedz kilka dni i dostalam:)tylko nie wiem czy mozna o tym
                                    pisać ale własnie dowiedziałam sie co było powodem usunięcia mojego linku z
                                    wątku 'ejkuraczka ' jak również całego JEJ wątku.
                                    • kolter_hugh Re: O,ooo!! dostalam odpowiedz od administracji!: 24.07.08, 21:39
                                      caroli_ne_86 napisała:

> czekalam na odpowiedz kilka dni i dostalam:)tylko nie wiem czy mozna o tym
                                      > pisać ale własnie dowiedziałam sie co było powodem usunięcia mojego linku z
                                      > wątku 'ejkuraczka ' jak również całego JEJ wątku.

Pokaż to nie tajemnica państwowa
                                      • caroli_ne_86 Re: O,ooo!! dostalam odpowiedz od administracji!: 24.07.08, 21:42
                                        Może namawiasz mnie do ..grzechu?
                                        A tajemnica korespondencji?
                                        • kolter_hugh Re: O,ooo!! dostalam odpowiedz od administracji!: 24.07.08, 21:43
                                          caroli_ne_86 napisała:

> Może namawiasz mnie do ..grzechu?
                                          > A tajemnica korespondencji?

Pisze ze nie wolno ?
                                          • caroli_ne_86 Re: O,ooo!! dostalam odpowiedz od administracji!: 24.07.08, 21:48
                                            Nie pisze ale ..to było do mnie a nie dla ..wszystkich..

Re: Odp: Prawdopodobny spam:
                                            "poszczególne posty jak i cały wątek zostały usunięte i przeniesione na ośla
                                            ławkę. powodem kasowania było umieszczanie samych linków do
                                            matteriałów wideo nie opatrzonych żadnym komentarzem"
                                            • kolter_hugh Re: O,ooo!! dostalam odpowiedz od administracji!: 24.07.08, 21:50
                                              caroli_ne_86 napisała:

> Nie pisze ale ..to było do mnie a nie dla ..wszystkich..
                                              >
                                              >
                                              > Re: Odp: Prawdopodobny spam:
                                              > "poszczególne posty jak i cały wątek zostały usunięte i przeniesione na ośla
                                              > ławkę. powodem kasowania było umieszczanie samych linków do
                                              > matteriałów wideo nie opatrzonych żadnym komentarzem"

Bzdura , pod pozorem obrony praw autorskich swoje gierki rozgrywają
                                              • caroli_ne_86 Re: O,ooo!! dostalam odpowiedz od administracji!: 24.07.08, 21:56
                                                kolter_hugh napisał:
                                                >
                                                > Bzdura , pod pozorem obrony praw autorskich swoje gierki rozgrywają
                                                ...co zrobią ze mną?zakaz wstępu na forum pewnie ....
                                                "nic to"
                                                • kolter_hugh Re: O,ooo!! dostalam odpowiedz od administracji!: 24.07.08, 22:02
                                                  caroli_ne_86 napisała:
                                                  ...co zrobią ze mną?zakaz wstępu na forum pewnie ....
                                                  > "nic to"

Nie dygaj nic !
                                • ejkuraczek Re: Znowu wywalili wątek??? 25.07.08, 12:30
                                  prokasia75 napisała:

> Jasne znalazłam na oślej
                                  > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=82364402&a=82364402
                                  > ???

Nie rozumiem prokasia 75 moderatorów, wywalają wątki które
                                  zdecydowanie mówią o sprawach stricte religijnych czyli o wierze,
                                  Bogu( to już nie pierwszy wątek, wywalili też mój wątek o pokorze w
                                  religii) a zostawiaja takie bez "tresci" narzekanie na jakieś
                                  grzechy poszczególnych ludzi, nagonki na ludzi (często zupełnie
                                  łamiące regulamin forum), różne sensacje, z samą religią,wiarą i jej
                                  przeżywaniem nie związane.
                                  Mam niestety wrażenie,że moderatorzy sami nie wiedzą o czym jest to
                                  Forum, albo przyzwyczaili się do lini "antyklerykalnej" i
                                  konsekwentnie ją prowadzą. Tylko czy to Forum w takim razie powinno
                                  nazywac się "Religia"? Niewiele tu o samej religii tak naprawdę
                                  ostatnio.
                                  Pozdryyy
                                  • pytanie-o Re: Znowu wywalili wątek??? 25.07.08, 13:50
                                    Co to za zdziwienie??Chcesz sie modlić to idz na forum 'wiara' tam tacy jak ty
                                    od rana do wieczora modla sie i jest im dobrze z tym Tu sa dyskusje n/t religii
                                    Przeszkadzaja Ci watki takie czy inne??To nie dyskutuj .Proste??
                                  • kolter_hugh Re: Znowu wywalili wątek??? 25.07.08, 14:21
                                    ejkuraczek napisała:
                                    albo przyzwyczaili się do lini "antyklerykalnej" i
                                    > konsekwentnie ją prowadzą. Tylko czy to Forum w takim razie powinno
                                    > nazywac się "Religia"? Niewiele tu o samej religii tak naprawdę
                                    > ostatnio.
                                    > Pozdryyy

Ja z kolei odnoszę wrażenie że oni są bardziej papiescy od papieża::)))
          • kaprys9 Re: zacytowałam, masz coś przeciwko?? 24.07.08, 10:03
            prokasia75 napisała: Apokryf, apokryfem, ale przekazuje mądrość, z którą się w
            zupełności zgadzam.

Ja tez sie zgadzam -kolter to sam z soba chyba nie moze dojsc do porozumienia
            • kolter_hugh Re: zacytowałam, masz coś przeciwko?? 24.07.08, 14:29
              kaprys9 napisała:

> prokasia75 napisała: Apokryf, apokryfem, ale przekazuje mądrość, z którą się
              > w
              > zupełności zgadzam.
              >
              >
              > Ja tez sie zgadzam -kolter to sam z soba chyba nie moze dojsc do porozumienia

Wiesz jakoś mnie to nie dziwi ze się zgadzasz ze wszystkim w końcu jesteś
              członkinią sekty której przedstawiciele modlą sie do zasuszonych penisów ::)))
              forum.o2.pl/temat.php?id_p=5505923
    • alberto4 dykta 23.07.08, 09:28
      Miałem kolege który był alkoholikiem i marnie skończył, pod koniec pijąc już
      dyktę. Chyba nie miał jeszcze 35 lat. Wiele razy zwracałem mu uwagę, żeby nie
      pił lecz on, opowiadał mi wciąż na nowo zdarzenie z czasów swego dzieciństwa...
      Gdy był małym chłopcem zmarł mu dziadek z którym był bardzo zżyty. Po kilka
      dniach, zasypiając, ujrzał w blasku księżyca, jak do jego pokoju przychodzi..
      Bardzo przestraszony, spytał, co tu robi skoro już umarł?! "Przyszedłem po
      ciebie wnuczku". "Nie, nie teraz" - wykrzyknął! "A kiedy mam przyjść"? Nie
      wiedząc czemu, odpowiedział: "Jak będę miał 66 lat i 6 miesiećy"!. "Dobrze
      wnuczku, przyjdę po ciebie o tej porze" - odrzekł i znikł...
    • caroli_ne_86 Re: Interpretacja dziwnego snu 23.07.08, 19:35
      Nie znam sie na odczytywaniu snów i nie wierzę w ich prorocze znaczenie:)
      Wzmiankę o snach spotkałam też w Biblii- Faraon stał nad Nilem z którego wyszły
      piękne ..krowy..itd :)Rdz, 41,1-7.
      Podobno sie spełnił bo nadeszły lata obfitości a potem .. niedostatku i głodu.
      Z młodości pamiętam tylko jeden sen, który zawsze mi się śnił,kiedy byłam chora
      i miałam gorączkę. Siedziałam na łóżku, a z tego łóżka spadała na podłogę
      szpulka z nitka i toczyła się, toczyła, toczyła [[rozwijając za sobą nić
      oczywiście:)]]
      Ostatnio mam sny które sie powtarzają: wchodzę do jakiegoś mieszkania i nie mogę
      zaświecic światła. Najpewniej przepaliła się żarówka. Próbuję zaświecić lampkę,
      też nie działa. W drugim pokoju światło tez nagle się zepsuło. W całym
      mieszkaniu ..ciemno:((((((((((((
      Innym razem w mieszkaniu jest bardzo mokro- zewsząd kapie woda, z rur, z
      sufitu, podłoga cała mokra ,można pływać:)
      www.youtube.com/watch?v=yODP_ilhnb0
      • barbara47.net Re: Interpretacja dziwnego snu 24.07.08, 12:00
        caroline-86
        Twoj sen o nitce oznacza linie zycia Bedziesz zyla bardzo dlugo i
        szczesliwie Wiem to od mojej kolezanki ktora zajmuje sie
        rozszyfrowywaniem snow
        nastepny twoj sen jest to sen archetypowy swiatlo , woda, nie mozesz
        pogodzic sie z sytuacja , ze nie udaje ci sie spelnienie marzenia
        przez przekazywanie wiedzy innym/oswiecanie - swiatlo/nie widzisz tu
        swojej winy swiatlo tu gasnie samoczynnie gdy wchodzisz , odpowiedz
        tkwi w twojej podswiadomosci, jak pogrzebiesz to znajdziesz wg mnie
        po prostu szukasz sposobu w sobie na rozpropagowanie jakiejs twojej
        pracy z dziedziny oswiecenia, projekt , ksiazka, plany , czy tak?Cos
        z tej dziedziny nie satysfakzjonyje ciebie. 2 sen z woda masz obawy
        co doswego stanu zdrowia i nie masz odwagi na gruntowniejsze
        badania, moja rada , zrob je. Woda to zywiol utozsamiany ze
        zdrowiem/czysta, brudna-choroba itp/.
        • caroli_ne_86 Re: Interpretacja dziwnego snu 24.07.08, 18:45
          Basiu:)Baardzo dziękuję ale ze zdrówkiem u mnie wszystko ok!!no nie do końca bo
          nóżka jeszcze boli ale ...to psikus,w następnym tygodniu idę ..potańczyć, może
          własnie tego jej trzeba:)?
          Pozdrawiam cieplutko:)
          www.youtube.com/watch?v=8e-vgQSqNtA
          • kolter_hugh Re: Interpretacja dziwnego snu 24.07.08, 18:49
            caroli_ne_86 napisała:

> Basiu:)Baardzo dziękuję ale ze zdrówkiem u mnie wszystko ok!!no nie do końca bo
            > nóżka jeszcze boli ale ...to psikus,w następnym tygodniu idę ..potańczyć, może
            > własnie tego jej trzeba:)?

Ano , ano
            pl.youtube.com/watch?v=SdV0pqNBU9E&feature=related
            • caroli_ne_86 Re: Interpretacja dziwnego snu 24.07.08, 18:59
              kolter_hugh napisał:

> caroli_ne_86 napisała:
              >
              > > Basiu:)Baardzo dziękuję ale ze zdrówkiem u mnie wszystko ok!!no nie do ko
              > ńca bo
              > > nóżka jeszcze boli ale ...to psikus,w następnym tygodniu idę ..potańczyć,
              > może
              > > własnie tego jej trzeba:)?
              >
              > Ano , ano

Ta!!:)
              pl.youtube.com/watch?v=pZMrMTO8Lbo
              • kolter_hugh Re: Interpretacja dziwnego snu 24.07.08, 19:02
                caroli_ne_86 napisała:
                > Ta!!:)

pl.youtube.com/watch?v=iTW8oUV8Aq0
                • caroli_ne_86 Re: Interpretacja dziwnego snu 24.07.08, 19:21
                  kolter_hugh napisał:

> caroli_ne_86 napisała:
                  > > Ta!!:)
                  >
                  > <a href="pl.youtube.com/watch?v=iTW8oUV8Aq0

ha ,,:)
                  pl.youtube.com/watch?v=8mtVVo7OLlM
    • barbara47.net Re: Interpretacja dziwnego snu 24.07.08, 11:56
      Podobno jak nam sie śnia zmarli to trzeba dać na mszę Ich dusza tego
      potrzebujePozdrawiam
      • aga-1964 Re: Interpretacja dziwnego snu 24.07.08, 14:53
        Basiu!!!!A co znaczy sen moj_ śni mi sie wciąż żona jednego faceta ktory
        dawno odszedl w zaświaty a ona została miszką czy kimś takim podobnym-:)
      • ja.28 Re: Interpretacja dziwnego snu 30.07.08, 09:48
        barbara47.net napisała:

> Podobno jak nam sie śnia zmarli to trzeba dać na mszę Ich dusza tego
        > potrzebujePozdrawiam

To kolejny zabobon.
    • obt37 Re: Interpretacja dziwnego snu 25.07.08, 17:47
      Sny są taką samą iluzją jak i Wasz Bog .hehehe
    • jerz-ykk Re: Interpretacja dziwnego snu 30.07.08, 15:42
      SNY to brednie!!!!Tak samo jak BOG ktorego nie ma.
    • marcelina.m Re: Interpretacja dziwnego snu 05.08.08, 23:31
      Witaj, Aneto!
      Miewam czasem bardzo dziwne sny. Są dla mnie bardzo ważne i dużo się dzięki nim
      nauczyłam.
      Wierzę w sny. I wielokrotnie się przekonałam, że za pośrednictwem snów możemy
      otrzymywać wskazówki i informacje z "drugiej strony".

Czy powinnaś się bać? Nie wiem. Zaufaj swojemu przeczuciu. Może faktycznie
      powinnaś być ostrożniejsza i uważać na siebie bardziej w tym czasie?
      A może chodziło o coś zupełnie innego?
      Nie popadałabym jednak w czarnowidztwo i panikę. Sny mają często znaczenie
      symboliczne i nie należy ich traktować aż tak bardzo dosłownie.
      Może chodzić np. o śmierć w takim symbolicznym właśnie znaczeniu. Np. o jakąś
      bardzo ważną przemianę, która ma nastąpić w Twoim życiu. Np. zmianę
      światopoglądu itp.
      Może Twój dziadek właśnie czuwa nad Tobą w tym czasie?
      Być może z jakiegoś powodu to dla Ciebie jakiś szczególnie ważny czas?
      Może jakaś trudna, życiowa lekcja przed Tobą?
      Życzę Ci, aby bez względu na to, co się wydarzy, był to czas dla Ciebie owocny.
      Myśl, że wszystko będzie dobrze, a na pewno tak się stanie. Strach to zły doradca.
      Pozdrawiam serdecznie! Marcelina

• kobieta.11 Re: Interpretacja dziwnego snu 07.08.08, 11:22
      Sa ksiazki tzw senniki .Moze tam wyczytasz co oznacza twoj sen?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka