aqata27 16.08.10, 13:19 Jaki polecacie przewodnik po Egipcie? Chodzi mi o dokladne opisy wszystkich miejsc, tych znanych i zwlaszcza tych mniej znanych z mapami. Dziekuje za opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janusz.amir Re: +++ PRZEWODNIK PO EGIPCIE +++ 16.08.10, 14:56 Mnóstwo jest dobrych. Ja używałem Pascsala i sądzę że wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
irhana Re: +++ PRZEWODNIK PO EGIPCIE +++ 24.08.10, 22:38 Ja mam zamiar jechać z przewodnikiem autorstwa Szymona Zdziebłowskiego "Egipt oazy w cieniu piramid", wydawnictwa Bezdroża. Przejrzałam różne przewodniki i ten przypadł mi do gustu najbardziej- wiele przydatnych wskazówek, hotele i z dolnej i z górnej półki. Mnóstwo map regionów, miast, zabytków. Jednym minusem (nie dla mnie) jest to, że przewodnik jest w wersji czarno-białej, więc jeśli ktoś lubi kolorowe przewodniki to ten nie przypadnie mu do gustu. Jako uzupełnienie zabieram ze sobą przewodnik Pascala:) Odpowiedz Link Zgłoś
greenbabe Re: +++ PRZEWODNIK PO EGIPCIE +++ 27.09.10, 12:46 Cześć, ja polecam Ci przewodnik który nie tylko mi umilił podróż ale także moim znajomym. Wspólnie uważamy że był bardzo przydatny i zawierał informację które nie pojawiają się w innych publikacjach. www.travelco.pl/Przewodnik_National_Geographic_Egipt_9788360006740-416.html Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś