apog-eum 10.12.08, 13:26 ateisci zycze Wam. ale nie tylko Wam, bo trafiaja sie tu tez wierzacy ludzie. jest ich mało ale są.Do zobaczenie w NOWYM ROKU! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lux_occulta Re: Wesolych Swiąt 10.12.08, 13:33 I Tobie również, apogeum :) Planujesz jakiś wyjazd czy wolisz Sylwester w rodzinym gronie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
apog-eum Re: Wesolych Swiąt 10.12.08, 13:37 tylko RODZINA sie liczy.nie wyjezdzam . i wszystko zgodnie z wiara katolicka The end Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_one Re: Wesolych Swiąt 19.12.08, 18:28 apog-eum napisała: > tylko RODZINA sie liczy.nie wyjezdzam . i wszystko zgodnie z wiara katolicka > The end Czyli po wigilii szklana wódy i na pasterkę ? Odpowiedz Link Zgłoś
4cyrus Re: Wesolych Swiąt 17.12.08, 16:56 lux_occulta napisała: > I Tobie również, apogeum :) Planujesz jakiś wyjazd czy wolisz Sylwester w rodzi > nym gronie? ;) Pewnie spedzi świeta w kościele całując wielebnego po stopach ,jak mala.mi77 i inne ,cha chaaa Odpowiedz Link Zgłoś
tok33 Re: Wesolych Swiąt 14.12.08, 15:43 Świąt beztroskich , radosnych, trochę śniegu, trochę mrozu,oraz szampańskiej zabawy, szalonych chwil, udanego Sylwestra spełnienia marzeń i celów w Nowym Roku niech będzie magiczny! Pozdr!! Do spotkania w Nowym Lepszym 2009 Roku!! Odpowiedz Link Zgłoś
grgkh Re: Wesolych Swiąt 14.12.08, 16:06 I ode mnie, bez względu na światopogląd, też wszystkiego co najlepsze. Przecież jesteśmy jedną, wielką, ludzką rodziną. :) Odpowiedz Link Zgłoś
4cyrus Re: Wesolych Swiąt 17.12.08, 16:57 To ja nie bede gorszy. Wesolych dla wszystkich ,nawet dla moherkow ,moze nie beda po swiętach tak ziały ta katolicka nienawiścia?? poz Odpowiedz Link Zgłoś
caroli_ne_86 Re: Wesolych Swiąt 17.12.08, 12:16 Zyczę Wam wszystkim forumowiczom , również Moderatorom, Administracji ciepłych w serduszku Swiąt Bożego Narodzenia a w Nowym Roku zdrowia nade wszystko, miłości ,samych jasnych i szczęsliwych chwil :) www.123greetings.com/events/winter/specials/specials4.html Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Wesolych Swiąt 18.12.08, 11:56 caroli_ne_86 napisała: > Zyczę Wam wszystkim forumowiczom , również Moderatorom, Administracji ciepłyc > h w serduszku Swiąt Bożego Narodzenia a w Nowym Roku zdrowia nade wszystko, mił > ości ,samych jasnych i szczęsliwych chwil :) > Dziękuję Ci za piękne życzenia. Warta jesteś wszystkiego co na świecie najlepsze.Życzę Ci tego najmocniej jak potrafię. Odpowiedz Link Zgłoś
caroli_ne_86 Re: Wesolych Swiąt 18.12.08, 12:36 Przytulam już ..świątecznie ,i dziekuję za ciepłe ..słowa:) baj, do 'zobaczenia' w Nowym 2009 Roku . Mam nadzieję ,że będzie cudowny ,ba!Musi być:) Baj.. pl.youtube.com/watch?v=C7-4GC828rM&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
caroli_ne_86 Re: Wesolych Swiąt 18.12.08, 12:55 Tylko smutno mi z jednego ..powodu-brakuje mojego nauczyciela,Boskiego:(( Mam nadzieję ,że wróci.. Wesołych Swiat ..Boski:) pl.youtube.com/watch?v=JpfvWQLc3S8 Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_one Re: Wesolych Swiąt 19.12.08, 18:31 caroli_ne_86 napisała: > Tylko smutno mi z jednego ..powodu-brakuje mojego nauczyciela,Boskiego:(( > Mam nadzieję ,że wróci.. > Wesołych Swiat ..Boski:) Oj Jestem , byłem kilka dni w fatherlandzie ::))) Odpowiedz Link Zgłoś
caroli_ne_86 Re: Wesolych Swiąt 24.12.08, 00:00 Ciesze się że Cię widzę! I cóż... I oby tak dalej było :) Tu gdzie jestem jest cudowna, gęsta mgła, ktora otula swoistą ..tajemnicą.. I cienie .Lubię cienie we..Mgle:) Trochę jak w ..bajce:) pl.youtube.com/watch?v=TWv2oFTqdMs&feature=relate Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_one Re: Wesolych Swiąt 24.12.08, 23:27 caroli_ne_86 napisała: > Ciesze się że Cię widzę! > I cóż... I oby tak dalej było :) Qurde o kim to ::)))) Odpowiedz Link Zgłoś
caroli_ne_86 Re: Wesolych Swiąt 27.12.08, 14:15 kolter_one napisał: > > Qurde o kim to ::)))) O takim Jednym..Podziomku z Krainy Krasnoludków :) pl.youtube.com/watch?v=XswLOHbEKx0 Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_one Re: Wesolych Swiąt 27.12.08, 18:05 caroli_ne_86 napisała: > kolter_one napisał: > > > > Qurde o kim to ::)))) > > O takim Jednym..Podziomku z Krainy Krasnoludków :) No fakt nie znam twoich znajomych ::))) Odpowiedz Link Zgłoś
caroli_ne_86 Re: Wesolych Swiąt 28.12.08, 23:39 kolter_one napisał: > caroli_ne_86 napisała: > > No fakt nie znam twoich znajomych ::))) Oj kolterek ,klamczuszek z Ciebie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_one Re: Wesolych Swiąt 28.12.08, 23:44 caroli_ne_86 napisała: > kolter_one napisał: > > > caroli_ne_86 napisała: > > > > No fakt nie znam twoich znajomych ::))) > Oj kolterek ,klamczuszek z Ciebie:)) A znam ? Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Wszyscy, tu obecni, jestescie mi sympatyczni, 18.12.08, 12:19 niech Was nie zmyli, że czasem dyskusje idą na noże, a sobie życzę aby tak pozostało. Bawcie się dobrze, odwiedzajcie się nawzajem, usmiechajcie się, pojedzcie i popijcie, nie oceniajcie innych pochopnie, a najlepiej nie róbcie tego wcale. I bądżcie zdrowi i bogaci. Odpowiedz Link Zgłoś
caroli_ne_86 Re: Wszyscy, tu obecni, jestescie mi sympatyczni, 18.12.08, 12:44 .(..) ..powiedział spokojnie .. Piwi77 ..który jest uosobieniem rozsądku i trzeźwości ...umysłu:) Wesolych Swiat i baw sie dobrze w Sylwestra i jeszcze lepiej w ...Nowym 2009 Roku! Pa pl.youtube.com/watch?v=kchbloIYLfc Odpowiedz Link Zgłoś
winnfield Re: Wesolych Swiąt 19.12.08, 04:06 Dołączam się do Życzeń i daje Wam Wirtualny Ołatek do Podzielenia się : podzielsieoplatkiem.pl/?src01=dba11 Pozdrawiam J.W. Odpowiedz Link Zgłoś
jerz-ykk Re: Wesolych Swiąt 19.12.08, 13:39 Najlepszego wszystkim. Oby nadchodzący rok był przynajmniej tak dobry jak mijający. Odpowiedz Link Zgłoś
jerz-ykk Re: Wesolych Swiąt 21.12.08, 13:22 Beda wesole u mnie !! Na wigilię będzie ociekająca tłuszczem golonka (nia ma to jak kruchtowych trochę rozdrażnić) i jaja na twardo do podzielenia się. W tle będzie leciała muzyka "Chóru Aleksandrowa" (już kupiłem płytę). Alkohol - to czysta wódka dla gości (będzie pułkownik M. i tow. F.) a dla mnie -mój ulubiony Chivas. W święta leniuchowanie połączone z lekturą "Dawkinsa" i życiorysu Wielkiego Polaka, generała-zbawcy Narodu, Wojciecha Jaruzelskiego Zgodnie z tradycją Swiety Mikolaj przytaszczy wór wypełniony Dzielami Wszystkimi Lenina.!!!! Odchodzimy także od zmurszałej tradycji - biała broda to przeżytek. U nas Swięty Mikołaj ma bródkę, łysinkę, lekko skośne oczy i grzecznym dzieciom daje nagan do rozstrzeliwania kontrrewolucjonistów.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jerz-ykk Re: Wesolych Swiąt 21.12.08, 13:25 Swieta bez modlitwy to nie świeta!!Bedę pomodlić się do mojego Guru - Dawkinsa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
radzimir11 Re: Wesolych Swiąt 22.12.08, 22:36 Serdeczności, ile tylko zdołacie udźwignąć, ciepła, ile zdołacie pomieścić, pogody (ducha) życzy Wam Jego Świątobliwość Radzimir11. Wszystkim i wobec! Wesołych Świąt! Ding dong! pl.youtube.com/watch?v=lQEv6OPsvfY&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
radzimir11 Re: Wesolych Swiąt 22.12.08, 22:45 Ding dong! :) www.youtube.com/watch?v=R7UIb1RYPfg Odpowiedz Link Zgłoś
kabja Re: Wesolych Swiąt 23.12.08, 14:41 W tym wyjątkowym czasie,kiedy większość z nas pochyla się nad żłobkiem życzę Wam,abyście w maleńkim Dzieciątku, z pozoru bezbronnym, odnaleźli Zbawiciela, przychodzącego z mocą tak wielką,że wszelka ziemska "moc truchleje" w jej obliczu. Ateistom-odpoczynku w wolne dni Agnostykom i poszukującym-odnalezienia Mesjasza Katolikom i wszystkim wierzącym w Chrystusa-prawdziwej radości z przyjścia Pana! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter_one Re: Wesolych Swiąt 23.12.08, 16:56 kabja napisała: > Katolikom i wszystkim wierzącym w Chrystusa-prawdziwej radości z przyjścia Pana Kabju bez jaj , dyć Mitra nie jest chyba waszym panem ? Odpowiedz Link Zgłoś
astrotaurus Re: Wesolych Swiąt 24.12.08, 21:00 s5.dancingsantacard.com/santa_yourself_3.aspx Odpowiedz Link Zgłoś