mamalgosia 24.12.03, 10:42 że na forum Kościół i Religia założycielka tnie wszystkie personalne wątki. Arcy tego nie robi, ale gdyby kochanica pozakładała takie same wątki na KiR, to połowy z nich by nie było Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kora3 Re: zauważcie 24.12.03, 11:17 mamalgosia napisała: > że na forum Kościół i Religia założycielka tnie wszystkie personalne wątki. > Arcy tego nie robi, ale gdyby kochanica pozakładała takie same wątki na KiR, > to połowy z nich by nie było Mamałgosiu ..mamy przez to rozumieć, ze powinniśmy być wdzięczni Arcy za to, ze łąskawie tnie nam tylko to co jest Mu niewygodne i nazywa to "bluźnierczym" ??? Wg zasady "A Oko jest jeszcze gorsza niż Arcykr' - to żaden argument ...mało bywam teraz na K,R i nie wiem czemu Oko tak robi ..może zmieniła regulamin i zakazuje on personalnych watków i dyskusji o poszczególnych forumowiczach ...nie pochwalam , ale o ile o tym uprzedziła i ktos łamie te zasadę - Jej prawo ... Natomiast Arcykr ustalił zasady dosć niejasne - co to bowiem jest "bluźnierstwo" ??? Jan ocenił wycięty post jagi jako w "normie', Ty opirając się na tym co Ci przytoczyłas sama powiedziałaś że nie było za co tego ciąć ...Przywołuję Was na przykłady, jako prakykujacych i wierzących (jako i Arcy) katolików !!!! Nie można złamać lub nie złamać zasady, jeśli nie wie się co ona oznacza - zgodzisz się ??? Jesli założysz forum i dasz nakaz pisania załóżmy nicków dużą literą (np) i ktos nie bęfzie przestrzegał - masz prawo ciąć ..ale jesli napiszesz,z e tniuesz za brak okazywania szacunku innym i sama sobie za ten brak szacunku uznasz np. pisanie nicków małą litera i bedziesz ciąć to postąpisz głupio i nieuczciwie .. Brak szacunku i bluźnierstwo oraz wrażliwość moralna ..są to pojecia wzgledne i bardzo pojemne stąd w zasadzie wszystko można uznać za brak szacunku, bluxnierstwo i niską wrażliwość moralną ...To bardzo wygodne ...bo cokolwiek nie pasuje, albo nie umie się na to odpowiedzieć "wygrywając" 9a owo wygrywanie to obsesja Arcykra) to można zakwalifikować do pojemnego pojecia i zaraz lżej ... nie tedy droga !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: zauważcie 27.12.03, 13:30 korciu, cały Twój post to zdecydowana nadinterpretacja mojego. Miałam na myśli tylko to, co napisałam i dokładnie to. Powiem szczerze, że nie podoba mi się Twój frontalny na mnie atak i to jeszcze niezasłużony. Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia do kory 27.12.03, 13:33 nie na temat, ale pytam o twoją opinię: czy uważasz, że taki post jest kulturalny:? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15379&w=9826385&a=9853329 Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Do mamałgosi 31.12.03, 11:18 arcykr napisał: > A spotkałaś się z kochanicą w realu? Tak, widują się regularnie i nic nie robią tylko rozmawiają o Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Do mamałgosi 31.12.03, 16:12 arcykr napisał: > A spotkałaś się z kochanicą w realu? A co ma piernik do wiatraka? Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Do mamałgosi 31.12.03, 16:39 kochanica.francuza napisała: > arcykr napisał: > > > A spotkałaś się z kochanicą w realu? > A co ma piernik do wiatraka? Sugerujesz, że twoje zachowanie na tym forum to małe piwo wobec twojego zachowania w realu? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Do mamałgosi 31.12.03, 16:57 arcykr napisał: > kochanica.francuza napisała: > > > arcykr napisał: > > > > A spotkałaś się z kochanicą w realu? > > A co ma piernik do wiatraka? > Sugerujesz, że twoje zachowanie na tym forum to małe piwo wobec twojego zachowa > nia w realu? Wiesz co, teraz to mnie zatkało. Z jakich przeslanek wyciągasz tak absurdalne wnioski? Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Do mamałgosi 31.12.03, 18:04 kochanica.francuza napisała: > Z jakich przeslanek wyciągasz tak absurdalne wnioski? To nie wnioski, tylko obawy. A skąd? Np. z opisu twojego zachowania wobec dziadka. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Do mamałgosi 01.01.04, 19:25 arcykr napisał: > kochanica.francuza napisała: > > > Z jakich przeslanek wyciągasz tak absurdalne wnioski? > To nie wnioski, tylko obawy. A skąd? Np. z opisu twojego zachowania wobec dziad > ka. Proszę proszę Arcyś. Za kogo ty mnie masz? Co ty wiesz o czymkolwiek siedzac cale życie przed kompem i będąc obsługiwanym przez rodzicielkę. Podetrzeć się umiesz sam? Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Do mamałgosi 01.01.04, 22:15 kochanica.francuza napisała: > Proszę proszę Arcyś. > Za kogo ty mnie masz? Między innymi za chama zadającego chamskie pytania... > Co ty wiesz o czymkolwiek siedzac cale życie przed kompem i będąc obsługiwanym > przez rodzicielkę. Czegoś się jednak nauczyłem - również przy komputerze. :) > Podetrzeć się umiesz sam? Oto kolejna przesłanka... Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Do mamałgosi 05.01.04, 12:02 arcykr napisał: > kochanica.francuza napisała: > > > Proszę proszę Arcyś. > > Za kogo ty mnie masz? > Między innymi za chama zadającego chamskie pytania... Proszę, proszę, kolega Arcy teraz obraża forumowiczów... > > > Co ty wiesz o czymkolwiek siedzac cale życie przed kompem i będąc obsługiw > anym > > przez rodzicielkę. > Czegoś się jednak nauczyłem - również przy komputerze. :) A czego to się nauczyłeś? Smęcić i serfować po internetowej encyklopedii, dzięki czemu możesz markować wiedzę... > > Podetrzeć się umiesz sam? > Oto kolejna przesłanka... Jaka przesłanka? Czego przesłanką jest fakt, że nie umiesz sam się podetrzeć? Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Do mamałgosi 05.01.04, 12:29 mike_mike napisał: > > Między innymi za chama zadającego chamskie pytania... > Proszę, proszę, kolega Arcy teraz obraża forumowiczów... Stwierdzam tylko fakt. Kochanica sama się obraziła zadając takie pytanie. > > > A czego to się nauczyłeś? Smęcić i serfować po internetowej encyklopedii, > dzięki czemu możesz markować wiedzę... Dlaczeo markować? Przecież coś tam w głowie przy okazji zostaje. > > Jaka przesłanka? Czego przesłanką jest fakt, że nie umiesz sam się podetrzeć? Zdanie tego pytania przez kochanicę jest kolejną przesłanką do tego, jaka ona jest. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Do mamałgosi 05.01.04, 12:36 arcykr napisał: > mike_mike napisał: > > > > Między innymi za chama zadającego chamskie pytania... > > Proszę, proszę, kolega Arcy teraz obraża forumowiczów... > Stwierdzam tylko fakt. Kochanica sama się obraziła zadając takie pytanie. To żadne fakty, to znowu Twoje rojenia > > > > > A czego to się nauczyłeś? Smęcić i serfować po internetowej encyklopedii, > > dzięki czemu możesz markować wiedzę... > Dlaczeo markować? Przecież coś tam w głowie przy okazji zostaje. Jak zaczniesz znowu prochy brać i tak nic nie zostanie... > > > > Jaka przesłanka? Czego przesłanką jest fakt, że nie umiesz sam się podetrz > eć? > Zdanie tego pytania przez kochanicę jest kolejną przesłanką do tego, jaka ona j > est. Masz na myśli, że jest spostrzegawcza? Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Do mamałgosi 05.01.04, 12:45 mike_mike napisał: > To żadne fakty, to znowu Twoje rojenia Według ciebie moim urojeniem jest, że kochanica zadała takie pytanie, jakie zadała? > > > > > Jak zaczniesz znowu prochy brać i tak nic nie zostanie... Umiesz wyrabiać sobie opinię... > > > > Masz na myśli, że jest spostrzegawcza? Ciekawe, w jaki sposób kochanica mogłaby to spostrzec? Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Do mamałgosi 05.01.04, 12:54 arcykr napisał: > mike_mike napisał: > > > To żadne fakty, to znowu Twoje rojenia > Według ciebie moim urojeniem jest, że kochanica zadała takie pytanie, jakie zad > ała? Ech, inteletk dziś Cię Arcy zawodzi... > > > > > > > Jak zaczniesz znowu prochy brać i tak nic nie zostanie... > Umiesz wyrabiać sobie opinię... A, rozumiem, że dziś wszyscy wg. Ciebie to chamy? > > > > > > Masz na myśli, że jest spostrzegawcza? > Ciekawe, w jaki sposób kochanica mogłaby to spostrzec? Że tyłka nie potrafisz sobie podetrzeć? Z Twoich wypowiedzi to jasno wynika. No chyba, że nam tu kłamiesz Arcy... Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Do mamałgosi 05.01.04, 13:09 mike_mike napisał: > Ech, inteletk dziś Cię Arcy zawodzi... Skoro zadała chamskie pytanie, jest chamem. > > A, rozumiem, że dziś wszyscy wg. Ciebie to chamy? Niby czemu wszyscy? > > > > > > Że tyłka nie potrafisz sobie podetrzeć? Z Twoich wypowiedzi to jasno wynika. Niby w jaki sposób? Odpowiedz Link Zgłoś
isma Re: Osoba i czyn 05.01.04, 13:45 arcykr napisał: > mike_mike napisał: > > > Ech, inteletk dziś Cię Arcy zawodzi... > Skoro zadała chamskie pytanie, jest chamem. Jak to sie ma do deklaracji, ze osadzasz czyny, nie osoby? Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Do mamałgosi 05.01.04, 14:00 arcykr napisał: > mike_mike napisał: > > > Ech, inteletk dziś Cię Arcy zawodzi... > Skoro zadała chamskie pytanie, jest chamem. Arcy, to Ty jesteś chamem "odzywając się" do niej w taki sposób. > > > > A, rozumiem, że dziś wszyscy wg. Ciebie to chamy? > Niby czemu wszyscy? > > > > > > > > Że tyłka nie potrafisz sobie podetrzeć? Z Twoich wypowiedzi to jasno wynik > a. > Niby w jaki sposób? A co? Potrafisz? Sam? Bez pomocy mamy? Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Do mamałgosi 06.01.04, 14:21 mike_mike napisał: > > > Ech, inteletk dziś Cię Arcy zawodzi... > > Skoro zadała chamskie pytanie, jest chamem.> > Arcy, to Ty jesteś chamem "odzywając się" do niej w taki sposób. Ona zaczęła. > A co? Potrafisz? Sam? Bez pomocy mamy? Ty też jesteś chamem. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Do mamałgosi 06.01.04, 14:24 arcykr napisał: > mike_mike napisał: > > > > > Ech, inteletk dziś Cię Arcy zawodzi... > > > Skoro zadała chamskie pytanie, jest chamem.> > > Arcy, to Ty jesteś chamem "odzywając się" do niej w taki sposób. > Ona zaczęła. Ale to Ty ją obraziłeś. Jesteś facet nie na poziomie i tyle. > > A co? Potrafisz? Sam? Bez pomocy mamy? > Ty też jesteś chamem. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Do mamałgosi 06.01.04, 14:40 mike_mike napisał: > Ale to Ty ją obraziłeś. Jesteś facet nie na poziomie i tyle. To mam sobie dać komuś zrobić kupę na głowę tylko dlatego, żeten ktos jest kobietą/dziewczyną? Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Do mamałgosi 06.01.04, 14:56 arcykr napisał: > mike_mike napisał: > > > Ale to Ty ją obraziłeś. Jesteś facet nie na poziomie i tyle. > To mam sobie dać komuś zrobić kupę na głowę tylko dlatego, żeten ktos jest kobi > etą/dziewczyną? Arcy ty zboczeńcu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Do mamałgosi 06.01.04, 16:57 arcykr napisał: > mike_mike napisał: > > > Ale to Ty ją obraziłeś. Jesteś facet nie na poziomie i tyle. > To mam sobie dać komuś zrobić kupę na głowę tylko dlatego, żeten ktos jest kobi > etą/dziewczyną? Dlaczego z powodu mojej płci? Po prostu dlatego , że skoro się podajesz za szlachetnego katolika, powinieneś postepowac w pewien sposób, nieważne co zrobi rozmówca. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Do mamałgosi 06.01.04, 17:14 kochanica.francuza napisała: > Po prostu dlatego , że skoro się podajesz za szlachetnego katolika, A ty? > powinieneś > postepowac w pewien sposób, nieważne co zrobi rozmówca. Czyli wyobrażasz sobie, że możesz o mnie napisać wszystko a ja jeszcze mam ci za to dziękować? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Do mamałgosi 06.01.04, 17:52 arcykr napisał: > kochanica.francuza napisała: > > > Po prostu dlatego , że skoro się podajesz za szlachetnego katolika, > A ty? > > > powinieneś > > postepowac w pewien sposób, nieważne co zrobi rozmówca. > Czyli wyobrażasz sobie, że możesz o mnie napisać wszystko a ja jeszcze mam ci z > a to dziękować? Pewnie, i drugi policzek nadstawić. Kto pisal o zwalczaniu zła dobrem? Nie Arcykr to był? Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Do mamałgosi 02.02.04, 11:11 kochanica.francuza napisała: > > Czyli wyobrażasz sobie, że możesz o mnie napisać wszystko a ja jeszcze mam > ci za to dziękować? > Pewnie, i drugi policzek nadstawić. > Kto pisal o zwalczaniu zła dobrem? Tolerancja wobec zła to nie jest dobro. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Do mamałgosi 07.01.04, 09:02 arcykr napisał: > kochanica.francuza napisała: > > > Po prostu dlatego , że skoro się podajesz za szlachetnego katolika, > A ty? > > > powinieneś > > postepowac w pewien sposób, nieważne co zrobi rozmówca. > Czyli wyobrażasz sobie, że możesz o mnie napisać wszystko a ja jeszcze mam ci z > a to dziękować? Hahaha, dokładnie, masz nadstawić drugi policzek. A co? Nie wiedziałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Do mamałgosi 15.02.04, 16:32 mike_mike napisał: > Hahaha, dokładnie, masz nadstawić drugi policzek. A co? Nie wiedziałeś? www.mateusz.pl/ksiazki/js-pn/js-pn_43.htm Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Do mamałgosi 02.01.04, 16:00 mamalgosia napisała: > nie, a dlaczego pytasz? Bo jeżeli nie, to i tak nie doświadczyłaś w pełni "łagodności" kochanicy. Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: Do mamałgosi 02.01.04, 19:01 a Ty ją znasz z reala? Bo mi coś mówi, że na co dzień jest zakompleksioną i samotną osobą. Co nie zmienia postaci rzeczy, że w necie jest agresywna, niegrzeczna i czasem wulgarna. Ale może to taka maska? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Do mamałgosi 02.01.04, 21:03 mamalgosia napisała: > a Ty ją znasz z reala? Bo mi coś mówi, że na co dzień jest zakompleksioną i > samotną osobą. aha, i Pan Bóg mnie uleczy? A moze Ciebie sobie do tego wybrał? Co nie zmienia postaci rzeczy, że w necie jest Bywam, nie jestem. A to różnica. Zależy komu odpisuję.:-)))) agresywna, > niegrzeczna i czasem wulgarna. Ale może to taka maska? Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: Do mamałgosi 03.01.04, 16:20 Bóg by Cię chętnie uleczył, ale trzeba się na Jego łaskę otworzyć, On nie robi nic wbrew człowiekowi. I niepotrzebnie mi dokuczasz Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Do mamałgosi 01.02.04, 18:47 mamalgosia napisała: > Bóg by Cię chętnie uleczył Z moich problemów ze snem Bóg mnie ulecza we Francji, a jak wracam do Polski, to i one wracają. Daję słowo, że to nie jest żart. Mozesz to jakoś wytłumaczyć? Tylko mi tu forumowicze bez dowcipów o seksie francuskim z Francuzem. Byłam we F. tylko tydzień, nie miałam nawet czasu wszystkiego zwiedzić, a co dopiero integrowac się z ludnością tubylczą. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Do mamałgosi 15.02.04, 16:34 kochanica.francuza napisała: > Tylko mi tu forumowicze bez dowcipów o seksie francuskim z Francuzem. Uderz w stol... Byłam we > F. tylko tydzień, nie miałam nawet czasu wszystkiego zwiedzić, a co dopiero > integrowac się z ludnością tubylczą. Niektorzy wskakuja do lozka dosc szybko - ale chyba rzeczywiscie nie z takimi jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Do mamałgosi 03.01.04, 18:00 mamalgosia napisała: > Bo mi coś mówi, że na co dzień jest zakompleksioną i > samotną osobą. To tak, jak ja. > Co nie zmienia postaci rzeczy, że w necie jest agresywna, > niegrzeczna i czasem wulgarna. Może jakby się musiała zająć swoim dzieckiem, to by złagodniała? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Do mamałgosi 03.01.04, 20:20 arcykr napisał: > mamalgosia napisała: > > > Bo mi coś mówi, że na co dzień jest zakompleksioną i > > samotną osobą. > To tak, jak ja. > > > Co nie zmienia postaci rzeczy, że w necie jest agresywna, > > niegrzeczna i czasem wulgarna. > Może jakby się musiała zająć swoim dzieckiem, to by złagodniała? O matko, opadło mi wszystko... Tak zwana bachoroterapia, polecana przez 40 milionów polskich domorosłych "psychoterapeutów". Stańczyk założył się z królem, że wsród Polakow najwięcej jest lekarzy, po czym obwiązał sobie ząb i zakład wygrał... Ja bym udowodni9ła, że psychoterapeytów... Juz 53 lata temu Simone de Beauvoir pisała, ze dobra matką może byc tlko kobieta zrówqnoważona, i ze proponowanie bachoroterapii jest okrucieństwem i glupotą zarówno wobec kobiety jak i jej dziecka, ale przez pół wieku ta oczywsta prawda jakoś nie zdążyła dotrzec do polskiego Ciemnogrodu... Arcy, a moze ty machnij dziecko i się nim zajmij? Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Do mamałgosi 04.01.04, 08:11 kochanica.francuza napisała: > Juz 53 lata temu Simone de Beauvoir Kto to? pisała, ze dobra matką może byc tlko > kobieta zrówqnoważona, i ze proponowanie bachoroterapii jest okrucieństwem i > glupotą zarówno wobec kobiety jak i jej dziecka, Czyli mamy błędne koło. > Arcy, a moze ty machnij dziecko i się nim zajmij? Do tego by trzeba odpowiedniej machanicy. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Do mamałgosi 05.01.04, 18:13 arcykr napisał: > kochanica.francuza napisała: > > > Juz 53 lata temu Simone de Beauvoir > Kto to? > > pisała, ze dobra matką może byc tlko > > kobieta zrówqnoważona, i ze proponowanie bachoroterapii jest okrucieństwem > i > > glupotą zarówno wobec kobiety jak i jej dziecka, > Czyli mamy błędne koło. > Które mi zaproponowałeś. > > Arcy, a moze ty machnij dziecko i się nim zajmij? > Do tego by trzeba odpowiedniej machanicy. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Do mamałgosi 06.01.04, 14:36 kochanica.francuza napisała: > > Które mi zaproponowałeś. Nie zaproponowałem ci bycia kobietą niezrównoważoną. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Do mamałgosi 06.01.04, 14:58 arcykr napisał: > kochanica.francuza napisała: > > > > Które mi zaproponowałeś. > Nie zaproponowałem ci bycia kobietą niezrównoważoną. Hm... ciekawe propozycje.... Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Do mamałgosi 06.01.04, 15:20 mike_mike napisał: > arcykr napisał: > > > kochanica.francuza napisała: > > > > > > Które mi zaproponowałeś. > > Nie zaproponowałem ci bycia kobietą niezrównoważoną. > > Hm... ciekawe propozycje.... Arcy, człowiekiem niezrównoważonym się jest lub nie, nie da się tego udawać, czy grać komedii. Kochanicy jest z tym źle, wiele razy o tym mówiła, i naprawdę, wykorzystywanie szczerości rozmówcy do tego, aby się z niego naigrawać jest rzeczą obrzydliwą. Uwaga odnosi się również do tych, którzy w tym samym celu wykorzystują szczerość arcykra. Brzydko, panowie, się bawicie. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Do mamałgosi 06.01.04, 15:25 a000000 napisała: > mike_mike napisał: > > > arcykr napisał: > > > > > kochanica.francuza napisała: > > > > > > > > Które mi zaproponowałeś. > > > Nie zaproponowałem ci bycia kobietą niezrównoważoną. > > > > Hm... ciekawe propozycje.... > > Arcy, człowiekiem niezrównoważonym się jest lub nie, nie da się tego udawać, > czy grać komedii. Kochanicy jest z tym źle, wiele razy o tym mówiła, i > naprawdę, wykorzystywanie szczerości rozmówcy do tego, aby się z niego > naigrawać jest rzeczą obrzydliwą. Uwaga odnosi się również do tych, którzy w > tym samym celu wykorzystują szczerość arcykra. Brzydko, panowie, się bawicie. Sam się prosi. Poza tym, to nie szczerość, ale jakby to powiedzieć... głupota i niedojrzałość. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Do mamałgosi 06.01.04, 17:17 a000000 napisała: > Arcy, człowiekiem niezrównoważonym się jest lub nie, Czyli kochanica jest w błednym kole niezależnie od składania przeze mnie propozycji. nie da się tego udawać, > czy grać komedii. Nie doceniasz niektórych aktorów. Kochanicy jest z tym źle, wiele razy o tym mówiła, i > naprawdę, wykorzystywanie szczerości rozmówcy do tego, aby się z niego > naigrawać jest rzeczą obrzydliwą. Ktoś się z niej naigrawa? Ja chcę jej tylko pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Do mamałgosi 06.01.04, 17:54 arcykr napisał: > a000000 napisała: > > > Arcy, człowiekiem niezrównoważonym się jest lub nie, > Czyli kochanica jest w błednym kole niezależnie od składania przeze mnie propoz > ycji. Nie jestem - będę dopiero po urodzeniu dziecka. > > nie da się tego udawać, > > czy grać komedii. > Nie doceniasz niektórych aktorów. > > Kochanicy jest z tym źle, wiele razy o tym mówiła, i > > naprawdę, wykorzystywanie szczerości rozmówcy do tego, aby się z niego > > naigrawać jest rzeczą obrzydliwą. > Ktoś się z niej naigrawa? Ja chcę jej tylko pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Do mamałgosi 07.01.04, 09:07 arcykr napisał: > Kochanicy jest z tym źle, wiele razy o tym mówiła, i > > naprawdę, wykorzystywanie szczerości rozmówcy do tego, aby się z niego > > naigrawać jest rzeczą obrzydliwą. > Ktoś się z niej naigrawa? Ja chcę jej tylko pomóc. I znowu Arcy problemy z rozumieniem czytanego tekstu. Chodziło o to, że to z ciebie się naigrawają... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Do mamałgosi 06.01.04, 17:00 arcykr napisał: > kochanica.francuza napisała: > > > > Które mi zaproponowałeś. > Nie zaproponowałem ci bycia kobietą niezrównoważoną. Skoro jestem agresywna ergo jestem niezrównoważona sama z siebie, bez twoich cennych propozycji. Podobno umiesz myślec logicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Do mamałgosi 06.01.04, 17:19 kochanica.francuza napisała: > arcykr napisał: > > > kochanica.francuza napisała: > > > > > > Które mi zaproponowałeś. > > Nie zaproponowałem ci bycia kobietą niezrównoważoną. > Skoro jestem agresywna ergo jestem niezrównoważona sama z siebie, bez twoich > cennych propozycji. No właśnie. Więc co ci niby zaproponowałem? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Do mamałgosi 06.01.04, 17:55 arcykr napisał: > kochanica.francuza napisała: > > > arcykr napisał: > > > > > kochanica.francuza napisała: > > > > > > > > Które mi zaproponowałeś. > > > Nie zaproponowałem ci bycia kobietą niezrównoważoną. > > Skoro jestem agresywna ergo jestem niezrównoważona sama z siebie, bez twoi > ch > > cennych propozycji. > No właśnie. > Więc co ci niby zaproponowałem? Rodzenie dziecka jako sposób na powrót do równowagi. Przypominam o Simone de Beauvoir. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Do mamałgosi 01.02.04, 18:48 arcykr napisał: > kochanica.francuza napisała: > > > Juz 53 lata temu Simone de Beauvoir > Kto to? > > pisała, ze dobra matką może byc tlko > > kobieta zrówqnoważona, i ze proponowanie bachoroterapii jest okrucieństwem > i > > glupotą zarówno wobec kobiety jak i jej dziecka, > Czyli mamy błędne koło. > > > Arcy, a moze ty machnij dziecko i się nim zajmij? > Do tego by trzeba odpowiedniej machanicy. To jest propozycja? Niemoralna, czy matrymonialna? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Do mamałgosi 01.02.04, 18:53 arcykr napisał: > kochanica.francuza napisała: > > > Juz 53 lata temu Simone de Beauvoir > Kto to? Haha, poszukaj sobie w necie, skoro twierdzisz, ze tyle sie z niego uczysz. > > pisała, ze dobra matką może byc tlko > > kobieta zrówqnoważona, i ze proponowanie bachoroterapii jest okrucieństwem > i > > glupotą zarówno wobec kobiety jak i jej dziecka, > Czyli mamy błędne koło. > > > Arcy, a moze ty machnij dziecko i się nim zajmij? > Do tego by trzeba odpowiedniej machanicy. Odpowiedz Link Zgłoś
isma Re: Do mamałgosi 05.01.04, 11:15 O, ta dygresja o uzdrawiajacym wplywie macierzynstwa jest wciagajaca. Osobiscie nie cierpie dzieci w sposob organiczny. Jestem jedynaczka (to dla domoroslych psychoterapeutow). Zgadzam sie z Kochanica, ze niektore male potwory potrafia byc jednymi z najokrutniejszych stworzen na swiecie. I zgadzam sie z teza, ze rodzicielstwo powinno byc podejmowane swiadomie i dojrzale. Co nie zmienia postaci rzeczy, ze za - subiektywnie - jedyny wyjatek od reguly jestem sklonna uznac moje wlasne dziecko (oraz przyjac, ze taki wyjatek w sposob uprawniony czyni kazdy rodzic) i moje wlasne ekspresowe i niespodziane dojrzenie do macierzynstwa wskutek pojawienia sie na swiecie tegoz. Nie mozna wykluczyc, Kochanico kochana, ze takie przypadki bywaja powszechniejsze... Tym niemniej, poniewaz bylby to eksperyment o skutkach dosc radykalnych, na poczatek moze lepiej byloby zaczac od jakiegos wolontariatu, drodzy doradcy? Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Do mamałgosi 05.01.04, 12:31 kochanica.francuza napisała: > arcykr napisał: > > > mamalgosia napisała: > > > > > Bo mi coś mówi, że na co dzień jest zakompleksioną i > > > samotną osobą. > > To tak, jak ja. > > > > > Co nie zmienia postaci rzeczy, że w necie jest agresywna, > > > niegrzeczna i czasem wulgarna. > > Może jakby się musiała zająć swoim dzieckiem, to by złagodniała? > Arcy, a moze ty machnij dziecko i się nim zajmij? Nie chciałbym CIę martwić, ale podejrzewam, że ten stary zboczek proponując Ci dziecko widział siebie jako ojca.... Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Do mamałgosi 05.01.04, 12:34 mike_mike napisał: > Nie chciałbym CIę martwić, ale podejrzewam, że ten stary zboczek proponując Ci > dziecko widział siebie jako ojca.... No to jestem zboczony czy chciałbym zrobić komuś dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Do mamałgosi 05.01.04, 12:42 arcykr napisał: > mike_mike napisał: > > > Nie chciałbym CIę martwić, ale podejrzewam, że ten stary zboczek proponują > c Ci > > dziecko widział siebie jako ojca.... > No to jestem zboczony czy chciałbym zrobić komuś dziecko? Jesteś zboczony raz, a dwa, to w sposób niezdrowy napaliłeś się na Kochanicę... na którą i tak (jak sądzę) nie masz najmniejszych szans... Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Do mamałgosi 05.01.04, 12:47 mike_mike napisał: > Jesteś zboczony raz, Skąd ten wniosek? > a dwa, to w sposób niezdrowy napaliłeś się na Kochanicę... Niby czemu niezdrowy? Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Do mamałgosi 05.01.04, 12:58 arcykr napisał: > mike_mike napisał: > > > Jesteś zboczony raz, > Skąd ten wniosek? Z twoich postów > > a dwa, to w sposób niezdrowy napaliłeś się na Kochanicę... > Niby czemu niezdrowy? Myślę, że to ma związek z chorobą która Cię trapi. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Do mamałgosi 05.01.04, 13:12 mike_mike napisał: > > > Jesteś zboczony raz, > > Skąd ten wniosek?> > Z twoich postów Na przykład? > > > > a dwa, to w sposób niezdrowy napaliłeś się na Kochanicę... > > Niby czemu niezdrowy?> > Myślę, że to ma związek z chorobą która Cię trapi. Jestem zdrowy. A pytałem, dlaczego mój sposób napalenia się na kochanicę za niezdrowy? Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Do mamałgosi 05.01.04, 14:02 arcykr napisał: > mike_mike napisał: > > > > > Jesteś zboczony raz, > > > Skąd ten wniosek?> > > Z twoich postów > Na przykład? Na przykład, z twoich postów. > > > > > > a dwa, to w sposób niezdrowy napaliłeś się na Kochanicę... > > > Niby czemu niezdrowy?> > > Myślę, że to ma związek z chorobą która Cię trapi. > Jestem zdrowy. A pytałem, dlaczego mój sposób napalenia się na kochanicę za nie > zdrowy? Pewnie nie zmartwi Cię to, ale istnieją tylko dwie możliwości - jedna, robisz sobie z nas jaja, druga, jesteś bardzo chory. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Do mamałgosi 06.01.04, 14:27 mike_mike napisał: > Na przykład, z twoich postów. Na przykład z których? > > > > Pewnie nie zmartwi Cię to, ale istnieją tylko dwie możliwości - jedna, robisz > sobie z nas jaja, druga, jesteś bardzo chory. Niby w jaki sposób robię sobie z was jaja? Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Do mamałgosi 06.01.04, 14:32 arcykr napisał: > mike_mike napisał: > > > Na przykład, z twoich postów. > Na przykład z których? > > > > > > Pewnie nie zmartwi Cię to, ale istnieją tylko dwie możliwości - jedna, rob > isz > > sobie z nas jaja, druga, jesteś bardzo chory. > Niby w jaki sposób robię sobie z was jaja? Jak to się stało, że nie dajesz sobie z tego sprawy? Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Do mamałgosi 06.01.04, 14:43 mike_mike napisał: > > Niby w jaki sposób robię sobie z was jaja?> > Jak to się stało, że nie dajesz sobie z tego sprawy? Tak się stało, że piszę szczerą prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Do mamałgosi 06.01.04, 15:00 arcykr napisał: > mike_mike napisał: > > > > Niby w jaki sposób robię sobie z was jaja?> > > Jak to się stało, że nie dajesz sobie z tego sprawy? > Tak się stało, że piszę szczerą prawdę. A co ma prawda, a właściwie, to co uznajesz za prawdę do robienia sobie jaj? Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Do mamałgosi 06.01.04, 17:00 mike_mike napisał: > A co ma prawda, a właściwie, to co uznajesz za prawdę do robienia sobie jaj? Jeżeli: 1) nic nie ma, 2) piszę tylko samą prawdę, to nie robię sobie jaj na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Do mamałgosi 07.01.04, 09:20 arcykr napisał: > mike_mike napisał: > > > A co ma prawda, a właściwie, to co uznajesz za prawdę do robienia sobie ja > j? > Jeżeli: > 1) nic nie ma, > 2) piszę tylko samą prawdę, > to nie robię sobie jaj na tym forum. Juz CI to kiedyś pisałem, jeżeli to co tu wypisujesz uznajesz za prawdę, znaczy jesteś niezdrów na umysle. Jedyna alternatyw - robisz sobie z nasz jaja... Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Do mamałgosi 14.02.04, 10:59 mike_mike napisał: > Juz CI to kiedyś pisałem, jeżeli to co tu wypisujesz uznajesz za prawdę, znaczy> > jesteś niezdrów na umysle. To wszystko jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Do mamałgosi 14.02.04, 21:18 arcykr napisał: > mike_mike napisał: > > > Juz CI to kiedyś pisałem, jeżeli to co tu wypisujesz uznajesz za prawdę, > znaczy> > > jesteś niezdrów na umysle. > To wszystko jest prawda. Co jest prawdą? To co wypisujesz, czy że jesteś niezdrów, czy oba razem? Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: Do mamałgosi 15.02.04, 16:35 a000000 napisała: > Co jest prawdą? To, co wypisuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: zauważcie 27.12.03, 16:54 mamalgosia napisała: > że na forum Kościół i Religia założycielka tnie wszystkie personalne wątki. A nieslusznie. Zakazu umieszczania wątków personalnych nie ma w regulaminie Oka. Kiedy jej to wytknęłam mailowo, odpowiedziała, ze widocznie gdzieś na forum to napisała. Gdzies, kiedyś...forum Oka jest troche duże, a jesli cos jest w regulaminie, to powinno byc w regulaminie, a nie gdzieś na forum. > Arcy tego nie robi, ale gdyby kochanica pozakładała takie same wątki na KiR, > to połowy z nich by nie było Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: zauważcie 01.02.04, 18:50 oko_jeza napisała: > :) Co ":)"? Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Niszowa twórczość 31.12.03, 18:17 mamalgosia napisała: > że na forum Kościół i Religia założycielka tnie wszystkie personalne wątki. > Arcy tego nie robi, ale gdyby kochanica pozakładała takie same wątki na KiR, > to połowy z nich by nie było Widać znalazła u mnie swoją "niszę". Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr Re: zauważcie 02.01.04, 10:19 mamalgosia napisała: > że na forum Kościół i Religia założycielka tnie wszystkie personalne wątki. > Arcy tego nie robi, ale gdyby kochanica pozakładała takie same wątki na KiR, > to połowy z nich by nie było Widać oku bardziej przeszkadza obrażanie ludzi niż Boga. A podobno jest religijna... Odpowiedz Link Zgłoś