Dodaj do ulubionych

serwis samsunga

IP: *.adsl.inetia.pl 11.12.09, 19:12
witam mam taki problem. Oddałem telefon do naprawy, w telefonie w czasie
robienia zdjęć i kręcenia filmów była czarna plamka, gdy pojechałem po telefon
w serwisie okazało się że unieważnili mi gwarancje i stwierdzili że to
uszkodzenie mechaniczne i w dodatku uszkodzili mi telefon, nie chciał się
włączyć (nie ładował symbiana) pokazali mi zdjęcie płyty głównej i rzekomo
uszkodzonego elementu i pani powiedziała że to się uszkodziło w wyniku upadku
a ja się trochę na tym znam i to na pewno nie było spowodowane upadkiem
telefonu ktoś po prostu coś próbował lutować i zepsuł płytę główną, oddałem go
jeszcze raz na reklamacje a pani powiedziała że jeśli mi tego nie uznają to
pokryje koszty ekspertyzy technika... naprawią mi telefo? będę musiał płacić??
Obserwuj wątek
    • Gość: tomek Re: serwis samsunga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.09, 21:11
      witam mam podobny problem oddałem telefon tez na gwarancje gdyż nie czytał karty
      sim a działał jako komputer i również napisali mi ze telefon ma uszkodzenie
      mechaniczne co począć ? walczyć z nimi czy odpuścić ? pozdrawiam
    • ana_ozi Re: serwis samsunga 26.01.15, 18:45
      ostrzegam również przed milenium mobile w warszawie na andersa 33. oddalam roczny galaxy 3 z uszkodzonym mikrofonem zrócili mi go bez naprawy i cofneli gwarancje mowiac ze tel byl zalany. Malo tego po odbiorze tel nie wlaczal sie a ja zostalam uprzedzona ze jak oddam tel jeszcze raz to juz za to place! oddałam u siebie do pierwszego lepszego serwisu. Pan naprawil mikrofon za bagatela! 30zł! i zwarcie ktore bylo spowodowane faktycznie ciecza ale swieża a nie korozją! pan w serwisie samsunga stwierdzil ze to napewno ja zalalam tel! to nieuczciwi zlodzieje ktorzy zalewają wskazniki zalania tel i cofaja gwarancje by placic za naprawe! oszusci! nigdy nie kupie samsunga! maja nieuczciwych serwisantow i cofaja gwarancje jaka klientowi zwyczajnie sie NALEŻY!
      • krisskala Re: serwis samsunga 04.02.15, 11:30
        Ja oddałam do fixeo.pl i naprawdę miło się zaskoczyłam, szybko, dobrze i na temat...
    • desdemmonna Re: serwis samsunga 14.12.15, 11:51
      ja mam wręcz traumatyczne wrażenie - chamscy, aroganccy i nieznający własnego sprzętu, odpowiedzieli mi - klientowi ich firmy, który zachowanie zdiagnozowane przez nich jako "powazne uszkodzenie" w końcu sam zidentyfikował jako zakłócenie przez sygnał bluetooth z innego urządzenia - że widać "nie chciało się czytac instrukcji". nie polecam, nigdy więcej nic Samsunga nie kupię.
    • Gość: Sebastian Re: serwis samsunga IP: *.bb.online.no 15.01.16, 17:14
      Witam, Chciał bym podzieli się podzielić opinią na temat serwisu samsunga we Wrocławiu na ulicy ruskiej , otóż oddałem do nich w pierwszej kolejności telefon na ekspertyzę aby móc dostarczyć papier do ubezpieczyciela to zrobili złą wycenę pierwszym razem o wysokości 240zł, więc nie wiem jak ubezpieczyciel się do tego odniesie, natomiast druga kwestia to już sama naprawa, otóż oddałem do nich tel na wymianę wyświetlacza, kiedy go odebrałem to wyświetlacz działał ale nie czytnik kart sim. Gdy poszedłem do nich jak tylko zauważyłem problem to stwierdzili że to nie jest ich wina i że mogą to naprawić za 160 zł natomiast przy odbiorze w magnolia park o dziwo telefon był całkowicie rozładowany aby móc go sprawdzić. Ewidentnie wygląda to na naciąganie. Gorąco niepolecam tego miejsca
    • Gość: szpaq Re: serwis samsunga IP: 212.180.200.* 14.06.16, 19:08
      Zdecydowanie odraz jakiego kolwiek samsunga. Dziś zaniosłem telefon kupiny niecały rok temu odrzucili gwarancje twierdząc że części są nie orginalne? A sa takie jakie zamontowali.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka