IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.10, 12:57
Myślałem że firmy windykacyjne zajmują się sprawami przedawnionymi? a co raz częściej zajmują się sprawami aktualnymi, np paru moich kolegów jeśli chodzi o telefon z Netii i internet z Multimedia S.A , drugi kolega z Santander banku kredyt ledwo co parę dni opóźnienia a już kruk się odzywa. Co jest?
Obserwuj wątek
    • unhappy Re: pytanie 05.11.10, 21:42
      Gość portalu: dlugowiec25 napisał(a):

> Myślałem że firmy windykacyjne zajmują się sprawami przedawnionymi? a co raz cz
      > ęściej zajmują się sprawami aktualnymi, np paru moich kolegów jeśli chodzi o te
      > lefon z Netii i internet z Multimedia S.A , drugi kolega z Santander banku kred
      > yt ledwo co parę dni opóźnienia a już kruk się odzywa. Co jest?

Moim skromnym zdaniem windykacja się profesjonalizuje. Jeśli mają wyrobioną markę "zawodowych ściągaczy długów" to ja bym wolał zalegających klientów podsyłać im niż szargać sobie markę pismami "oddawaj kasę!". W kraju kombinatorów to się źle kojarzy :)
    • real_mr_pope Re: pytanie 06.11.10, 22:19
      To jest, że kryzys mamy i firmy nie pozwalają już sobie na taką prolongatę zobowiązań jak w czasach prosperity. Wolą zaryzykować stratę klienta niż pieniędzy.
    • kuby77 Re: pytanie 09.11.10, 16:29
      Normalność wkracza w nasze życie? Nie zapłaciłem w terminie i jestem zdumiony, że ktoś się upomina o swoje? Co za wredny typ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka