Dodaj do ulubionych

komornik a renta

IP: 83.2.207.* 12.11.10, 16:14
Mam 670 złotych renty ile może mi z tego zabrać komornik.Proszę o konkretne wyliczenia.
Obserwuj wątek
    • Gość: Wanda Re: do szyderca IP: *.152.157.241.dsl.dynamic.eranet.pl 12.11.10, 17:09
      Moim skromnym zdaniem to powinni zabrac ci wszystko / niestety takich jak ty chroni chore prawo/ a ..za reszte powinieneś żyć ...tak jak probuje zyc twój wierzyciel.
      • unhappy Re: do szyderca 12.11.10, 21:41
        Gość portalu: Wanda napisał(a):

> Moim skromnym zdaniem to powinni zabrac ci wszystko / niestety takich jak ty
        > chroni chore prawo/ a ..za reszte powinieneś żyć ...tak jak probuje zyc twój w
        > ierzyciel.

A skąd ty wiesz, kto jest jego wierzycielem? Założenie, że wierzycielem jest ZAWSZE bezrobotna wdowa z piątką dzieci jest tak samo sensowne jak to, że wierzycielem ZAWSZE jest lichwiarz ze spluwą i złotym zębem.

Twoje skromne zdanie jest guzik warte, bo nic nie wiesz o wierzycielu.
        • Gość: Wanda Re: do unhappy IP: *.152.153.114.dsl.dynamic.eranet.pl 13.11.10, 16:44
          A co to ma do rzeczy czy wierzyciel ma 5-tke dziaciarow czy jeździ Maybachem . Jeżeli miga sie od spłaty długu to jest dla mnie taka sama SWOLOCZA - bez względu na stan konta.
          P.S . Twoim zdaniem moje zdanie może byc guzik warte . Ronie dobrze ja czy ktos inny taka opinie moze miec o Tobie. Ja jestem wolna i niezalezna i moge mówic co chce , kiedy chce i jak chce . Ty czy ktos inny może - a wrecz powinien sie w niekturych sprawach ze mna sie nie zgadzać .
          • unhappy Re: do unhappy 13.11.10, 19:04
            Gość portalu: Wanda napisał(a):

> A co to ma do rzeczy czy wierzyciel ma 5-tke dziaciarow czy jeździ Maybachem .

Ma do rzeczy bo trudniej uderzyć w sentymentalne tony. Zresztą sama napisałaś:

za reszte powinieneś żyć ...tak jak probuje zyc twój wierzyciel.

Przecież guzik wiesz o wierzycielu to czego zmyślasz?

> Jeżeli miga sie od spłaty długu to jest dla mnie taka sama SWOLOCZA - bez wzglę
            > du na stan konta.

Nie płacić długów można z różnych przyczyn. Tych też nie znasz.

> P.S . Twoim zdaniem moje zdanie może byc guzik warte . Ronie dobrze ja czy ktos
            > inny taka opinie moze miec o Tobie. Ja jestem wolna i niezalezna i moge mówic
            > co chce , kiedy chce i jak chce . Ty czy ktos inny może - a wrecz powinien sie
            > w niekturych sprawach ze mna sie nie zgadzać .

Ale ja ci pokazałem DLACZEGO jest guzik warte. Taka różnica :D
            • Gość: Jowita Re: do unhappy IP: *.wroclaw.vectranet.pl 13.11.10, 20:00
              Wanda koniecznie musisz zaopatrzyć się w słownik,na początek która, których,piszemy tak
              jestem polonistką i to mnie razi powodzenia ,w dalszym szydzeniu.
              • Gość: mm Nie karmcie TROLLA n/t IP: 80.94.16.* 14.11.10, 05:59
                • Gość: Wanda Re: do mm IP: *.152.156.41.dsl.dynamic.eranet.pl 14.11.10, 12:53
                  Zgadzam sie z toba w zupełnosci. Tak , oczywiście nalezy waczyć z trolami . Weźmy na przyklad czerwonego kapturka ktory idąc lesna drożyna spotyka wilka . Myslisz że czerwony kapturek bardzo sie wystraszy? Otóz nie . A dlaczego ? Poniewaz ma przy sobie telefon komórkowy zarejestrowany w sieci Plus a to juz wystarczajace aby odstraszyc wilka
                  P.S. Całuje ...Wandunia
                  • Gość: dexter Re: do mm IP: *.bb.sky.com 14.11.10, 16:59
                    wanda , ty zmien lekarza i tabletki, bo ja sie martwie o ciebie. jest coraz gorzej...
                    • Gość: Wanda Re: do dexter IP: *.152.156.41.dsl.dynamic.eranet.pl 14.11.10, 17:59
                      Myśle że duzo racji jest w twojej wypowiedzi. Zgadzam sie ze nie można porównywać niebezpiecznego wilka do samochodu marki Syrena którym to czerwony kapturek dostarcza łakocie starej babuni.Zawsze zwycięzy Fiat . A dlaczego ? Poniewaz jest zarejestroweany na łowczego.
                      P.S. Całuje ...Wandzia
              • Gość: Wanda Re: do Jowita IP: *.152.156.41.dsl.dynamic.eranet.pl 14.11.10, 12:49
                JA NIC NIE MUSZE . Jeżeli rażą cię moje wierszówki to proponuje poprostu je ignorowac lub najlepiej zmienic forum lub pogadać na blogu z prof Miodkiem lub Bralczykiem
    • Gość: Jowita Re: komornik a renta IP: *.wroclaw.vectranet.pl 14.11.10, 15:20
      Witam jak do tej pory to nikt ci nie odpowiedział na pytanie ,tylko myślą jak ci do kopać,myślę o Wanduni,z emerytury i renty komornik może tyko zabrać 25 procent,a jeżeli chcesz konkretnych wyliczeń podaj kontakt.Może również zablokować ci konto ale to też w pewnych okolicznościach pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka