Gość: szyderca IP: 83.2.207.* 12.11.10, 16:14 Mam 670 złotych renty ile może mi z tego zabrać komornik.Proszę o konkretne wyliczenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wanda Re: do szyderca IP: *.152.157.241.dsl.dynamic.eranet.pl 12.11.10, 17:09 Moim skromnym zdaniem to powinni zabrac ci wszystko / niestety takich jak ty chroni chore prawo/ a ..za reszte powinieneś żyć ...tak jak probuje zyc twój wierzyciel. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: do szyderca 12.11.10, 21:41 Gość portalu: Wanda napisał(a): > Moim skromnym zdaniem to powinni zabrac ci wszystko / niestety takich jak ty > chroni chore prawo/ a ..za reszte powinieneś żyć ...tak jak probuje zyc twój w > ierzyciel. A skąd ty wiesz, kto jest jego wierzycielem? Założenie, że wierzycielem jest ZAWSZE bezrobotna wdowa z piątką dzieci jest tak samo sensowne jak to, że wierzycielem ZAWSZE jest lichwiarz ze spluwą i złotym zębem. Twoje skromne zdanie jest guzik warte, bo nic nie wiesz o wierzycielu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: do unhappy IP: *.152.153.114.dsl.dynamic.eranet.pl 13.11.10, 16:44 A co to ma do rzeczy czy wierzyciel ma 5-tke dziaciarow czy jeździ Maybachem . Jeżeli miga sie od spłaty długu to jest dla mnie taka sama SWOLOCZA - bez względu na stan konta. P.S . Twoim zdaniem moje zdanie może byc guzik warte . Ronie dobrze ja czy ktos inny taka opinie moze miec o Tobie. Ja jestem wolna i niezalezna i moge mówic co chce , kiedy chce i jak chce . Ty czy ktos inny może - a wrecz powinien sie w niekturych sprawach ze mna sie nie zgadzać . Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: do unhappy 13.11.10, 19:04 Gość portalu: Wanda napisał(a): > A co to ma do rzeczy czy wierzyciel ma 5-tke dziaciarow czy jeździ Maybachem . Ma do rzeczy bo trudniej uderzyć w sentymentalne tony. Zresztą sama napisałaś: za reszte powinieneś żyć ...tak jak probuje zyc twój wierzyciel. Przecież guzik wiesz o wierzycielu to czego zmyślasz? > Jeżeli miga sie od spłaty długu to jest dla mnie taka sama SWOLOCZA - bez wzglę > du na stan konta. Nie płacić długów można z różnych przyczyn. Tych też nie znasz. > P.S . Twoim zdaniem moje zdanie może byc guzik warte . Ronie dobrze ja czy ktos > inny taka opinie moze miec o Tobie. Ja jestem wolna i niezalezna i moge mówic > co chce , kiedy chce i jak chce . Ty czy ktos inny może - a wrecz powinien sie > w niekturych sprawach ze mna sie nie zgadzać . Ale ja ci pokazałem DLACZEGO jest guzik warte. Taka różnica :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jowita Re: do unhappy IP: *.wroclaw.vectranet.pl 13.11.10, 20:00 Wanda koniecznie musisz zaopatrzyć się w słownik,na początek która, których,piszemy tak jestem polonistką i to mnie razi powodzenia ,w dalszym szydzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: do mm IP: *.152.156.41.dsl.dynamic.eranet.pl 14.11.10, 12:53 Zgadzam sie z toba w zupełnosci. Tak , oczywiście nalezy waczyć z trolami . Weźmy na przyklad czerwonego kapturka ktory idąc lesna drożyna spotyka wilka . Myslisz że czerwony kapturek bardzo sie wystraszy? Otóz nie . A dlaczego ? Poniewaz ma przy sobie telefon komórkowy zarejestrowany w sieci Plus a to juz wystarczajace aby odstraszyc wilka P.S. Całuje ...Wandunia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dexter Re: do mm IP: *.bb.sky.com 14.11.10, 16:59 wanda , ty zmien lekarza i tabletki, bo ja sie martwie o ciebie. jest coraz gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: do dexter IP: *.152.156.41.dsl.dynamic.eranet.pl 14.11.10, 17:59 Myśle że duzo racji jest w twojej wypowiedzi. Zgadzam sie ze nie można porównywać niebezpiecznego wilka do samochodu marki Syrena którym to czerwony kapturek dostarcza łakocie starej babuni.Zawsze zwycięzy Fiat . A dlaczego ? Poniewaz jest zarejestroweany na łowczego. P.S. Całuje ...Wandzia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: do Jowita IP: *.152.156.41.dsl.dynamic.eranet.pl 14.11.10, 12:49 JA NIC NIE MUSZE . Jeżeli rażą cię moje wierszówki to proponuje poprostu je ignorowac lub najlepiej zmienic forum lub pogadać na blogu z prof Miodkiem lub Bralczykiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jowita Re: komornik a renta IP: *.wroclaw.vectranet.pl 14.11.10, 15:20 Witam jak do tej pory to nikt ci nie odpowiedział na pytanie ,tylko myślą jak ci do kopać,myślę o Wanduni,z emerytury i renty komornik może tyko zabrać 25 procent,a jeżeli chcesz konkretnych wyliczeń podaj kontakt.Może również zablokować ci konto ale to też w pewnych okolicznościach pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś