Dodaj do ulubionych

misja windykacji

IP: *.warszawa.vectranet.pl 22.02.14, 09:02
Takiego steku bzdur dawno nie czytałem, kasa misiu, kasa... , a nie jakieś dyrdymały o misji
forbes.onet.pl/markus-marcinkiewicz-jestem-windykatorem-i-jestem-z-tego-dumny,artykuly,171688,1,4.html
Obserwuj wątek
    • Gość: Tyrion Lanister Re: misja windykacji IP: *.16-1.cable.virginm.net 22.02.14, 11:08
      Czas zacząć uświadamiać polityków, że dłużników jest kilka milionów, a windykatorów kilka tysięcy. Głos jednego i drugiego jest tyle samo warty. Gdy do nich to dotrze, to jeszcze przed wyborami zmienią zasady egzekucji na te obwiązujące w UK.
      • Gość: GeorgeRRMartin Re: misja windykacji IP: *.dynamic.chello.pl 23.02.14, 00:46
        Lanisterowie zawsze spłacają swoje długi - ksywkę masz nietrafną, koleżko :)
        • Gość: Tyrion Lanister Re: misja windykacji IP: *.16-1.cable.virginm.net 23.02.14, 12:39
          Może jeszcze stwierdzisz, że z taka ksywską to na pewno zabiłem ojca i po części matkę?
    • mordimer.madderdin Re: misja windykacji 23.02.14, 07:21
      Wyjątkowy bełkot wyjątkowego kretyna - to najtrafniejsze, co mi do głowy przyszło. Beton zamiast mózgu.
    • Gość: Tyrion Lanister Re: misja windykacji IP: *.16-1.cable.virginm.net 23.02.14, 12:51
      Od określenia Rycerze Jedi brdziej pasuje do nich Lordowie Shitowie.
      • Gość: marian paździoch Re: misja windykacji IP: *.b-ras3.chf.cork.eircom.net 24.02.14, 11:35
        armada polska - i wszystko jasne hehe :D by być sprawiedliwym - koleś parę spraw powiedział do rzeczy, ale to dlatego iż są to fakty oparte na przepisach prawa.
        generalnie - żale wiceprezesa arcyagresywnej telefonicznie firmy windykacyjnej, któremu żal doope ściska iż jelonki nie pchają się do niego z siankiem w zębach drzwiami i oknami, lecz tych jelonków trzeba szukać i łapać... no i jak tu robić biznes panie, no jak? :D
        a z tymi jedi paladynami i samurajami to kolesia wypadałoby co nieco podregulować bo mu się już od tej misji we łbie nieźle popierd...iło
    • Gość: Longmire Re: misja windykacji IP: *.dynamic.chello.pl 22.11.14, 13:07
      www.gf24.pl/20305/windykatorzy-to-nie-pitbulle
      • unhappy Re: misja windykacji 22.11.14, 20:07
        I dwa cytaty. Pierwszy obrazujący mentalność kolesia z wywiadu:

"To prawda, ale tak jak UOKiK wyregulował świadomość swoich praw przez konsumentów, tak tym samym rozregulował konieczność wypełniania przez nich swoich obowiązków. W efekcie dłużnicy nauczyli się korzystać z for internetowych i wymieniają się legalnymi sposobami, którymi mogą oszukiwać nie tylko windykatora, lecz także komornika."

Jeśli on to nadaje na poważnie to ma pod sufitem sporo rzeczy do wyregulowania. A drugi cytat do pośmiania się:

"To wszystko ma na celu uświadomienie dłużnikowi, że mimo iż dzięki UOKiK i KNF czuje się bezkarny wobec windykacji i komorników, to na dłuższą metę przegra życie nie tylko swoje, ale i swojej rodziny."
    • Gość: Stefan83 Re: misja windykacji IP: *.static.ip.netia.com.pl 02.12.15, 11:55
      hmmm... ciekawe.... chyba jednak kupię jego książkę i sobie poczytam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka