maiy 14.11.04, 13:10 Troszke nie na temat ale czy ktos wie gdzie w Poznaniu jest punkt naprawy zabawek (lalek)??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
electres Re: Naprawa zabawek 14.01.14, 20:50 Witam, tak się składa że ja zajmuję się w Poznaniu naprawami zabawek wszelkiego rodzaju.Proszę o kontakt 508375388, a postaram się pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
antosiu Re: Naprawa zabawek 30.07.15, 11:23 gdzie moge liczyc na naprawe lalki, chodzi o głos. nie pomaga wymiana baterii. Szukam w rejonie Katowic, Mysłowic, Sosnowca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezależny doradca Re: Naprawa zabawek IP: *.dynamic.chello.pl 03.08.15, 23:52 Ludzie czego wy oczekujecie od zabawek których w 99,9 % fabryki są położone w Chinach. To jest całkowicie nie serwisowalne. Jedyną metodą o jakiej trzeba bezwzględnie pamiętać to przechowywanie dowodu zakupu przez dwa lata. Korzystając z rękojmi zawsze zmusimy sprzedawcę do zwrotu zapłaconych pieniędzy gdy dojdzie do awarii. Tej zabawki po prostu nikt nie naprawi bo nie ma takich serwisów. Z mojego doświadczenia wiem że bardzo wiele zabawek które kupowałem dla dzieci pod choinkę nie wytrzymuje dwóch lat (a często nawet kilku miesięcy użytkowania). Wyrzucony najczęściej dowód zakupu skutecznie pozbawia nas możliwości odzyskania zapłaconych za bubla pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
hc24 Re: Naprawa zabawek 27.08.15, 10:19 czasem jest tak, że sprzedawcy celowo odrzucają reklamację, licząc że klient i tak nic nie zrobi. Nie będzie przecież kierował do sądu sprawy za 200 zł. W takich sytuacjach warto skorzystać z oferty sprzedaży reklamacji na reklamacje24.com. Wystarczy napisać maila na kontakt@reklamacje24.com i w kilka dni otrzymać pieniądze na konto. Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś