Dodaj do ulubionych

Jedno trzeba przyznac CD Profit

IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.09.08, 16:38
Facet potrafi rozpętać burze. Jednak "krowa, która dużo ryczy... "
Pytanie do CD Profit:
Jak określić prostymi słowami działalność CD profit ? Najlepiej jednym słowem?
Czy to nie jest windykacja? można oczywiście określić jeszcze w ten sposób:

Ponadczasowe zaspokajanie potrzeb klienta w materii wykorzystania
niestandardowych procedur eliminacji ryzyka finansowego w korelacji z
zachowaniem najwyższego poziomu zasad współżycia społecznego, jak również w
oparciu o nieprzeciętna wiedzę, międzygalaktyczne doświadczenia w
pacyfikowaniu nierzetelnych kontrahentów.
Obserwuj wątek
    • aniol_stroz1 Re: Jedno trzeba przyznac CD Profit 15.09.08, 16:48
      Qlka hehehe niezłe :))). Jeszcze śmieszna jest jedna kwestia,
      Pan "M" wyniósł ponad wszystko komorników, poborców skarbowych,
      twierdząc, ze tylko oni mogą egzekwować prawnie wierzytelności, więc
      pytanie brzmi, w takim razie po co komu CD PROFIT ?:))).

Pozdrawiam
      • Gość: Zbynek Kardacz Re: Jedno trzeba przyznac CD Profit IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.15, 16:35
        Zgadza się - niestety żaden oficjalnie działający "windykator" czy jak go tam nazwać, nie ma prawa do działań egzekucyjnych.
        Nie ma żadnych specjalnych uprawnień do zajęć kont, nieruchomości, itd.
        Czyli w skrócie - oficjalnie działająca firma windykacyjna może co najwyżej poskakać przed dłużnikiem w swojej bezsilności.
        Ale są ludzie którzy odzyskują długi na trochę innych zasadach...
    • Gość: Piotr Matuszak Re: Jedno trzeba przyznac CD Profit IP: *.adsl.inetia.pl 15.09.08, 17:04

zapytam z ciekawości - po ulicach chodzicie w kominiarkach i dlatego
      z przyzwyczajenia w internecie tacy jesteście anonimowo-odważni?

tak tylko spytałem... :)
      • Gość: qlka Re: Jedno trzeba przyznac CD Profit IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.09.08, 17:06
        a co zabodło?
      • Gość: qlka Podaj PESEL dla pewnosci IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.09.08, 17:06
        • Gość: Piotr Matuszak Re: Podaj PESEL dla pewnosci IP: *.adsl.inetia.pl 15.09.08, 17:12

żałosne i gó...ażerskie zachowania są u was przyjęte jako normy
          profesjonalnych zachowań... Smutne, ale potwierdza moją teorię i
          cholernie się z tego cieszę.

To raczej stwierdzenie - nie pytanie :)
      • Gość: qlka Co takiego potrafi informatyk czego nie potrafi CD IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.09.08, 09:47
        Co takiego potrafi Informatyk czego nie porafi CD Profit, przeciez możesz nas
        zaleźć i dowiedziec sie z jakiego komputera i skad sa pisane posty?

Jaka mamy pewnosc, ze naprawde jestes Piotrem Matuszakiem? Prosiłem o PESEL a Ty
        nie napisałes? - kto tu jest anonimowy?
        • aniol_stroz1 Re: Co takiego potrafi informatyk czego nie potra 16.09.08, 12:19
          Z tego co sie orientuję, to fora internetowe są z założenia anonimowe. Rozumiem,
          że jak się nie ma argumentów, to wymyśla się jakieś bzdety o anonimowości, aby
          jakoś wybrnąć z sytuacji :)). Myślisz, że gdyby każdy każdy z nas przedstawiał
          się z imienia i nazwiska to pisał by coś innego ?? To nie jest program forum w
          TVP1 :))). Tutaj ważne są poglądy, a nie kto je pisał.

Pozdrawiam
      • Gość: Jakub L. Re: Jedno trzeba przyznac CD Profit IP: *.lodz.mm.pl 13.06.14, 17:06
        Miałem wątpliwą przyjemność skorzystać z "oferty na odpowiednim poziomie" w wykonaniu pana Piotra Matuszaka. Jest uprzejmy do momentu przekazania pieniędzy (oczywiście bez żadnego potwierdzenia), później jest już dużo gorzej. Tłumaczył się koniecznością wstrzymania "działań" do momentu odbioru samochodu od mechanika, bo właśnie naprawy wymagał rozrząd (pan Piotr M. eksploatuje leciwą Lagunę). Podaje kolejne terminy zakończenia zlecenia i ich nie dotrzymuje. Warto też wspomnieć, że w międzyczasie składał mojej wspólniczce propozycje o podtekście seksualnym, bo jak stwierdził "widział w jej oczach, że ma niego ochotę". Jak ten gość wygląda można sobie wygooglać. Ciekaw jestem opinii pań na temat tego "przystojniaka" ;)
        Przestrzegam wszystkich przed tym oszustem. W przedmiotowej sprawie nie zrobił nic. Z pobranych pieniędzy również się nie rozliczył.
        Jakub L.
        właściciel innego projektu ;)
        • Gość: antyprofity Re: Jedno trzeba przyznac CD Profit IP: *.systemia.pl 21.05.15, 15:35
          Jeśli chce Pan odzyskać zapłacone mu pieniądze to proszę zostawić tu jakiś namiar na siebie - może być anonimowy mail. Mam w tym doświadczenie i sukcesy. Pozdrawiam
          • Gość: agent0017 Re: Jedno trzeba przyznac CD Profit IP: *.toya.net.pl 27.01.18, 17:37
            witam, agent0017 (małpa)onet.pl
        • Gość: Zbynek Kardacz Re: Jedno trzeba przyznac CD Profit IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.15, 16:30
          Czy ty koleżko nie jesteś aby jednym z tych dłużników, którym ten cały Matuszak skopał tyłek?
          Piszesz coś o jego wyglądzie, o jakiś laskach? Co to ma być - jakieś przedszkole?
          A jak ma wg ciebie wyglądać taki człowiek zajmujący się odzyskiwaniem długów? Jak laluś z okładki?
          Jak jesteś taki "wiarygodny" w tych swoich oskarżeniach to przedstaw się z imienia i nazwiska.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka