Gość: lysy IP: *.zielman.pl 13.02.04, 20:56 a jak biczyk rozliczy strate spoldzielni czyli 128 tysiecy. proponuje sciagac z jego poborow 80 % to i tak styknie mu na niezle zycie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: naskret [...] IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 13.02.04, 20:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damian Re: Zapłacimy większe rachunki za wodę IP: 62.87.223.* 16.02.04, 09:31 Z urządzeniami pomiarowymi są tylko problemy. Płacimy za ich założenie, utrzymanie, legalizację itd. Po ich założeniu oszczędzamy, ale okazuje się, że rachunki rosną. Tak jest np. z wodomierzami, licznikami ciepła. Czemu to służy? Miało być sprawiedliwie, legalnie... Może warto wrócić do starych systemów. A co do apelu JE Biczyka - słusznie, ale czy nieuczciwych mieszkańców mają tropić inni lokatorzy? Już sobie to wyobrażam- idziemy do sąsiada na herbatkę, potem myk do łazienki i zaglądamy mu w rury, spisujemy liczniki. Nie o to chodzi! Poza tym uwzględniając podaną tolerancję liczników w mieszkaniach, sumując nawet w okresie kwartału, ubytek wody jest zbyt duży. Coś po prostu jest nie tak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzemyczek zły naskret IP: *.cybergarden.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.04, 19:21 naskret, coś tam ohydnego naskrecał o dobrym człowieku Biczyku, wodzu naszym, promiennokim, ze cie wykasowali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naskret Re: zły naskret IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 16.02.04, 23:52 wlasnie nie rozumiE tego CZEMU mnie wykasowali napisalem tylko instrukcje do przykladnego dymania nas przez spoldzielnie, i inne tego typu inst Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: zły naskret 17.02.04, 00:07 Napisz jeszcze raz. Zobaczymy czy są konsekwentni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kami Re: zły naskret IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 17.02.04, 20:20 może za bardzo obrazowo przedstawiłeś dymanie? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: zły naskret 18.02.04, 00:31 Gość portalu: kami napisał(a): > może za bardzo obrazowo przedstawiłeś dymanie? Ja rozumiem że słowo pisane dla niektórych to jak hieroglify, ale one też do końca obrazkowe nie były. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kami Re: zły naskret IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 18.02.04, 19:19 > Ja rozumiem że słowo pisane dla niektórych to jak hieroglify, ale one też do > końca obrazkowe nie były. ;o) Obrazowe to nie to samo co obrazkowe, tak mi się zdawało do dziś no ale mniejsza z tym. Sugestywność twojej wypowiedzi mogła podziałać na ich wyobraźnię i doprowadzić do ogólnego zgorszenia. Piszesz, że to jednak nie o to chodziło, to ja już nie wiem ;>) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: zły naskret 19.02.04, 01:17 Gość portalu: kami napisał(a): > > Ja rozumiem że słowo pisane dla niektórych to jak hieroglify, ale one też > > do końca obrazkowe nie były. ;o) > Obrazowe to nie to samo co obrazkowe, tak mi się zdawało do dziś no ale > mniejsza z tym. Dalej tak jest, język (lub słowo pisane) obrazowy a pismo obrazkowe. Hieroglify jako pismo nie mogą być obrazowe. Zresztą zarówno "hieroglify" jak i "obrazkowe" zostały użyte z premedytacją w trochę innym znaczeniu dla pogłębienia wagi niezrozumienia słowa pisanego. :o) PS. Ten nos jest orli czy sępi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kami Re: zły naskret IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 19.02.04, 16:59 > PS. > Ten nos jest orli czy sępi? nie za mało haczykowaty jak na w/w ale może dzięcioła ;>) w każdym razie jakoś bardziej mi przypadł do gustu niż kartoflany ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: zły naskret 19.02.04, 18:25 Gość portalu: kami napisał(a): > nie za mało haczykowaty jak na w/w ale może dzięcioła ;>) w każdym razie > jakoś bardziej mi przypadł do gustu niż kartoflany ;o) On nie jest kartoflany tylko rozpłaszczony na ekranie monitora ;¬) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kami Re: zły naskret IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 20.02.04, 17:09 tezgucio napisał: > On nie jest kartoflany tylko rozpłaszczony na ekranie monitora ;¬) a no chyba, że tak rozpłaszczony to już lepiej brzmi ale wizualnie się przez to nie zmienił ;( ;¬) a tak w ogóle co to jest za znaczek ten w środku bo jakoś nie widzę go na swojej klawiaturze Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: zły naskret 21.02.04, 01:10 Gość portalu: kami napisał(a): > a no chyba, że tak rozpłaszczony to już lepiej brzmi ale wizualnie się przez > to nie zmienił ;( mniejsze kółka :°) żle się układały > ;¬) a tak w ogóle co to jest za znaczek ten w środku bo jakoś nie widzę go > na swojej klawiaturze tablica znaków: alt+0172 Odpowiedz Link Zgłoś
kameleon34 Re: Zapłacimy większe rachunki za wodę 16.02.04, 20:31 juz nie wiem co ghorsze nalac pełna wanne wody i moczyc sie bez opamietania czy sknerzyc ale i tak zaplacic jak za zborze.. chyba zaczne te kropelki zbierac do butelek i sprzedawac sasiadom)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piszczyk Re: Zapłacimy większe rachunki za wodę IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.02.04, 23:39 o)! Odpowiedz Link Zgłoś